Godaddy recensioner

01.06.2020
Hosting recensioner 'Godaddy recensioner
0 7 мин.

GoDaddy är ett av de äldsta löpande och mest igenkända värdföretagen i branschen. Denna USA-baserade värdgigant fungerar både som en domänregistrator och som ett värdföretag med värdplaner som passar både för personliga och kommersiella ändamål. GoDaddy kämpar till och med med online-marknadsföring, webbhotell, webbsäkerhet och webbdesign, vilket gör det till en veritabel allt-i-ett-värdleverantör.


GoDaddy-översikt

GoDaddy, som grundades 1997 med huvudkontor i Scottsdale, Arizona, USA, är världens största domänregistrator och hanterar 71 miljoner domännamn och 17 miljoner kunder över hela världen. Företaget driver också världens största molnplattform utformad för små, oberoende företag.

GoDaddy tillhandahåller både Windows och Linux-baserad värd via olika delade, VPS, dedikerade och hanterade WordPress-värdplaner.

För att fatta ett informerat beslut om att registrera dig med GoDaddy, läs vår granskning, detaljerade tillgängliga planer, deras prissättning och värdfunktioner som utgör GoDaddys värdtjänster.

GoDaddy-planer & Prissättning

GoDaddy är verkligen inte kort med värdplaner, dess solida urval av värdpaket täcker många typer av webbhotell som ger dig många alternativ för att skala dina resurser och hålla jämna steg med de växande behoven på din webbplats.

GoDaddy-delade värdpaket

godaddy delade webbhotell

GoDaddys delade värdplaner är tillgängliga med Linux- eller Windows-operativsystem, så du kan välja vilket operativsystem du behöver.

Startnivån Ekonomiplan kostar så lågt som $ 2,99 / månad, men bara om du förbinder dig i 3 år. Månadsbetalning är inte tillgänglig med denna plan, den lägsta period som du kan registrera dig för är 3 månader, i vilket fall månadskursen för denna plan uppgår till $ 7,99. Planen är bara lämplig om du vill vara värd för en enda webbplats, och om 100 GB lagring, obegränsad bandbredd och en gratis Microsoft Office 365 Business Email (1 år) låter bra för dig.

Om du vill vara värd för flera webbplatser rekommenderar GoDaddy Deluxe-planen ($ 4,99 / mo om du åtar dig i 3 år eller $ 10,99 månad till månad) eller Ultimate-planen ($ 7,99 med 3-årsplan eller $ 16,99 med månatliga planer) som kan hantera webbplatser med en tyngre trafikbelastning. Båda planerna kommer med obegränsad lagring och bandbredd. Den ultimata planen kastar in 2X processorkraft & minne (Linux med endast cPanel-planer), Premium DNS och 1-års SSL-certifikat.

Alla årliga planer inkluderar också en gratis domän.

GoDaddy Business Hosting

Om du letar efter snabbare planer än delad värd och dedikerade resurser optimerade för webbplatser med högre trafikvolymer eller e-handelswebbplatser kan GoDaddys affärshotellplaner ligga i din gränd.

Även här måste du välja 36-månadersplaner för att njuta av de lägsta priserna. Alla planer i denna kategori har obegränsad bandbredd, gratis 1-års SSL-certifikat, gratis 1-års Office 365, upp till 2 CPU-kärnor, upp till 4 GB minne, upp till 240 GB lagring och gratis 1-årig borttagning av skadlig programvara från SiteLock med företagsplanen.

Priserna kan gå så lågt som $ 19,99 / månad för Prime-planen, $ 24,99 / månad för Premium-planen och $ 34,99 / månad för Enterprise-planen, detta bara om du registrerar dig i 3 år. Om du bestämmer dig för månadsvis fakturering förväntar du dig ett prishopp på upp till 37%.

GoDaddy WordPress Hosting

Om du letar efter hanterad hosting för din WordPress-webbplats har GoDaddy fyra planer som är fokuserade på WordPress-installation och -hantering.

Kampanjpriser börjar på $ 3,99 / månad för värd 1 webbplats (grundläggande plan) och går bara så högt som $ 13,99 / månad (utvecklingsplan) för flera webbhotell (upp till 5 webbplatser). Varje plan är utformad för att hantera en viss besökarbelastning (från 25 000 månatliga besök till 800 000 månadsvisa besök). Alla WordPress-värdplaner inkluderar SDD-lagring (upp till 50 GB), medan vissa planer också inkluderar SSH / SFTP-åtkomst, enstickningsplats med ett klick, SEO-plugin, 1 SSL-certifikat (1 år), skanning och borttagning av skadlig programvara.

GoDaddy VPS-servrar

GoDaddys virtuella privata servrar erbjuder dig också möjligheten att välja mellan Windows eller Linux baserad värd.

Det finns också 4 värdpaket i denna kategori, med cPanel-planer som kostar så lågt som $ 16,99 / månad och upp till $ 31,99 / månad (kampanjpriser), medan Windows-planer kostar så låga som $ 26,99 / månad och går så högt som $ 41,99 / månad (kampanjpriser).

Alla planer har root-åtkomst, obegränsad bandbredd, upp till 240 GB lagring, upp till 8 GB minne, 3 dedikerade IP-adresser och gratis 1-års SSL-certifikat.

GoDaddy dedikerade servrar

Linux- och Windows-baserade värdplaner finns båda tillgängliga i denna kategori, med Windows-planer som är dyrare än Linuxbaserade. Således ligger Linuxbaserade dedikerade serverpriser mellan $ 69,99 / månad och $ 129,99 / månad (priser som gäller för 24-månaders åtagandeperioder), medan Windows-baserade reklam dedikerade serverpriser varierar mellan $ 99,99 / månad och $ 159,99 / månad.

När det gäller resurser har dessa planer upp till 4 CPU-kärnor, 32 GB minne, 2 TB lagring, obegränsad bandbredd, 3 dedikerade IP-adresser och gratis 1-års SSL-certifikat.

GoDaddy Hosting-funktioner

GoDaddy är en ledande värdleverantör med avancerad mjukvaru- och hårdvaruteknik som erbjuder skalbara värdpaket för att tillgodose ett brett utbud av värdbehov. GoDaddy-värd kommer med följande funktioner:

 • Val av Windows- och Linuxbaserade servrar;
 • Gratis domännamn med årsplaner;
 • Gratis 1-års SSL-certifikat;
 • Gratis dedikerade IP-adresser;
 • SiteLock borttagning av skadlig programvara och säkerhet på webbplatsen;
 • CDN förinstallerat på hanterade och helt hanterade planer;
 • cPanel-värd;
 • Root-åtkomst;
 • 99% drifttidsgaranti;
 • En klickinstallation av WordPress, Drupal, Joomla och andra applikationer;
 • 24/7 telefonsupport;
 • Resurser på begäran.

Kundsupport & Återbetalningspolicy på GoDaddy

GoDaddys telefonsupport är tillgängligt dygnet runt, medan livechatt endast är tillgängligt måndag till fredag ​​mellan 17.00 och 18.00. GoDaddy Community är också tillgänglig för att erbjuda hjälp och insikt i problem som du kan ha med din webbhotell.

GoDaddy erbjuder branschstandarden 30-dagars pengarna tillbaka-garanti endast med sina årliga planer. För månatliga planer eller planer som är mindre än 1-årsperioden kan kunder begära återbetalning endast inom 48 timmar efter transaktionsdagen.

GoDaddy Pros & Nackdelar

GoDaddy är en väletablerad webbhotell som du kan lita på, oavsett om du vill vara värd för en webbplats eller köpa ett domännamn. Eftersom ingen värd är perfekt, låt oss se en fördelar och nackdelar med GoDaddy:

Fördelar

 • Brett urval av skalbara värdplaner
 • Båda Linux & Windows-värd
 • Bra produktintegrationer och säkerhet
 • Ometerad bandbredd

Nackdelar

 • Försäljare lock-in (36-månaders och 24-månaders prenumerationskrav för att dra nytta av lägsta priser)
 • Inget månatligt betalningsalternativ med vissa planer
 • Live chat begränsat till arbetsdagar

GoDaddy granskning Slutsats

GoDaddy är ett enormt företag som har funnits i två decennier nu, vilket innebär att deras expertis och tjänster tilltalar människor. Om du inte är fan av långsiktiga åtaganden och letar efter billig värd kanske GoDaddy inte är värd för dig. Om du emellertid letar efter en långsiktig värdleverantör och prisvärda planer, är GoDaddy ett pålitligt alternativ för att vara värd för dina webbplatser, domäner och e-post.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector