GreenGeeks recensioner

01.06.2020
Hosting recensioner 'GreenGeeks recensioner
0 7 мин.

Företagets huvudkoncept var att tillhandahålla delad värdtjänst av hög kvalitet till ett överkomligt pris till små och medelstora företag med ytterligare ansträngningar för att göra det miljövänligt. GreenGeeks engagerar sig i den gröna affärsmetoden och köper tre gånger fler vindkraftkrediter än deras servrar drar bort från elnätet för att kompensera deras negativa effekt på miljön..


GreenGeeks är en pionjär inom miljövänlig värd som erbjuder 300% grön webbhotell drivs av förnybar energi; det vill säga att GreenGeeks köper tre gånger för varje mängd förbrukad energi i förnybar energi och skickar tillbaka det till nätet för att kompensera deras koldioxidavtryck. Det beräknas att till 2020 kommer värdindustrin att överträffa luftfartsindustrin när det gäller miljöföroreningar, därför har GreenGeeks tagit emot vindkraftsdriven webbhotell.

För att låta deras kunder växa har GreenGeeks introducerat andra typer av värdplaner som virtuella servrar, återförsäljarhosting och dedikerade servrar.

GreenGeeks översikt

GreenGeeks grundades av Trey Gardner 2006. Sedan dess har företaget blivit den mest populära miljövänliga webbhotell i USA och i världen. Företaget är värd för över 300 000 webbplatser, betjänar över 35 000 kunder och använder flera datacenter, varav två ligger i USA (Chicago, Phoenix), en i Kanada (Toronto) och en i Nederländerna (Amsterdam).

Under årens lopp har GreenGeeks vunnit olika branschpriser för bästa gröna webbhotell, men också för deras delade webbhotell, återförsäljarhosting och bästa support.

Deras engagemang för grön energi är emellertid inte den enda anmärkningsvärda aspekten av deras värdtjänster, de erbjuder också olika värdplaner som inkluderar hela spektrumet av värdtjänster, och därmed uppfyller värdkraven för både individer och företagskunder.

GreenGeeks planer & Prissättning

greengeeks planerar prissättning

GreenGeeks erbjuder sina kunder en enda delad värdplan, följt av flera dedikerade paket för VPS och återförsäljare. Den delade värdplanen och andra värdplaner på startnivå placeras på liknande sätt som andra liknande branscherbjudanden, medan mer avancerade alternativ kan ha något högre priser än branschgenomsnittet.

Delad värd (Ecosite Starter) kostar $ 3,95 per månad så att du kan vara värd för obegränsade domäner på ett konto och erbjuder obegränsat SSD-webbutrymme och obegränsad dataöverföring. Med 1-klick-installationsfunktionen kan du installera olika populära applikationer som WordPress, Joomla, Drupal och över 150 fler applikationer. Ett gratis domännamn, 99,9% drifttid och den skalbara “Elastic” -plattformen för enkla resursuppgraderingar är bara några av de förmåner som ingår i paketet.

Uppdatering om delad värd: GreenGeeks har nyligen (2018) infört två nya delade planer. Ecosite Pro-planen börjar på $ 6,95 per månad och innehåller alla grundläggande funktioner som följer med Ecosite Starter-planen, plus PowerCashe-tekniken och dubbla prestanda. Denna plan är lämplig för växande webbplatser som kräver mer hastighet och prestanda.

Ecosite Premium-planen är utmärkt för webbplatser med liten trafik för småföretag och för onlinebutiker. Denna plan är PCI-kompatibel, vilket är ett måste om din webbplats behandlar onlinebetalningar. Denna plan börjar på $ 16,95, kommer med alla grundläggande funktioner och fyra gånger mer prestanda.

Varje delad värdplan innehåller ett gratis domännamn och gratis Låt oss kryptera SSL-certifikat, som har blivit en industristandard idag.

GreenGeeks-delad hosting-planer

VPS-värd representeras genom 5 paket som sträcker sig från $ 39,95 / månad till $ 159,95 / månad. Alla VPS-planer är tillhandahållna i USA på svartlista-fria IP: er och har 99,99% drifttidsgaranti, gratis nattliga säkerhetskopior och cPanel / WHM-licens ingår. Resursmässigt kan du få upp till 8 GB RAM, 125 GB SSD RAID-10 lagring, 3 000 GB premium bandbredd och 4 kärnor CPU.

Dedikerade servrar på GreenGeeks börjar på $ 169 / månad och går så högt som $ 439 / månad. 5 IP-adresser och 10.000 GB-överföring ingår i alla planer. När det gäller andra serverresurser kan GreenGeeks dedikerade servrar erbjuda upp till 16 GB DDR 3-minne, 2x 500 GB SATA-enhet och Xeon E5-2620 2.0Ghz w / HT.

Återförsäljare värd planerna sträcker sig från $ 19,95 / månad till $ 99,95 / månad. Alla värdplaner för återförsäljare har obegränsad cPanel-värdkonton, tillhandahållande i USA eller Kanada, upp till 200 GB SSD-webbutrymme och 2 000 GB premiumbandbredd. GreenGeeks erbjuder en 100% värdplattform för vita etiketter för återförsäljare, vilket gör att de kan märka sin kontrollpanel för att spegla sitt märke och använda privata namnservrar. Värdåterförsäljare har också tillgång till 150+ appar, ett gratis värdfaktureringssystem, gratis eNom-domänåterförsäljarkonto, en gratis webbplatsbyggare och andra förmåner som en 30-dagars återbetalningsgaranti.

GreenGeeks värdfunktioner

Hittills har vi diskuterat de värdtyper som finns tillgängliga på GreenGeeks, deras prissättning och några av deras funktioner. Låt oss sedan se vilka andra funktioner som kompletterar GreenGeeks värdplaner:

 • Gratis migrationstjänst;
 • Gratis webbplatsverktyg med över 500 mallar;
 • Gratis marknadsförings- och SEO-verktyg;
 • 99,9% tjänsttid;
 • 30-dagars återbetalningsgaranti;
 • 24 x 7 kundsupport;
 • Nattliga säkerhetskopior;
 • Gratis registrering av domännamn med delade värdkonton;
 • 1-klick installationsprogram;
 • Nolldagars sårbarhet och realtidsövervakning 24/7 säkerhetsövervakning;
 • Solid State Drive RAID-10 Storage Array’s;
 • Inbyggt cachnings- och innehållsleveransnätverk;
 • SSH-åtkomst;
 • webbhotell redo för e-handel (PrestaShop, Magento, ZenCart);
 • PCI-kompatibel värd;
 • Tier-1-bandbredd, 1 Gb / sek-anslutningar på premium multi-gigabit-nätverk;
 • Flera supportalternativ.

GreenGeeks kundtjänst

GreenGreeks erbjuder sina kunder flera sätt att kontakta kundsupport – telefon, livechatt och e-postsupport. E-poststöd och livechatt finns tillgängligt dygnet runt, medan telefonsupport är tillgängligt måndag till söndag under specifika arbetstider. GreenGeek anger att den genomsnittliga upplösningstiden för ett problem via e-post är 15 till 20 minuter. Support-sidor innehåller också 100-tal artiklar, vanliga frågor och hur man gör, samt steg för steg-tutorials för webbplatser.

GreekGeeks är populärt bland kunder tack vare sin tillförlitliga värd och felfri kundservice. Låt oss dock se om det finns några nackdelar som du måste tänka på innan du registrerar dig för en av deras planer.

Fördelar & Nackdelar med GreenGeeks

Med en branscherfaring på över 15 år är GreenGeeks en värdleverantör som ses positivt av de flesta kunder och värdgranskningswebbplatser. Vad gäller dess för- och nackdelar, här är vad du behöver veta:

Fördelar

 • Miljömedveten värd (bra för organisationer som stöder förnybar energi)
 • Prisvärd delad värdplan
 • Flera värdstyper som ger utrymme för din webbplats att växa
 • 30-dagars återbetalningsgaranti
 • Bra supportalternativ
 • SSH-åtkomst och cPanelhantering
 • PCI-överensstämmelse
 • Gratis migrationstjänst

Nackdelar

 • Något över genomsnittet prissättning på avancerade planer
 • Inga Windows-baserade värdalternativ

Om du letar efter Linux-baserade cPanel-värdplaner kan GreenGeeks vara en värdleverantör precis uppe i din gränd. Du kan börja med en skalbar delad värdplan och gå mot fler resursplaner när din webbplats växer.

GreenGeeks är också ett bra alternativ för värdåterförsäljare som letar efter en webbplattform med 100% vit etikett, i kombination med SSD-lagring, premium bandbredd, 99,9% upptidstjänst och andra förmåner som är användbara för webbdesignföretag eller webbutvecklare som vill diversifiera sina tjänster med webbhotellpaket.

GreenGeeks granskning

GreenGeeks är en ansedd webbhotell med ett stort delat värdalternativ och olika värdpaket för mer avancerade behov. Miljövänlig värd är en av GreenGeeks huvudsakliga försäljningspunkter som utnyttjar en kundbas som värderar miljömedvetenheten. Förutom sina gröna värdtjänster värderas GreenGeeks också för deras tillförlitliga tjänster (99,9% drifttid) och kundsupport dygnet runt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector