Host1Plus granskning

01.06.2020
Hosting recensioner 'Host1Plus granskning
0 11 мин.

Host1Plus är ett mycket framgångsrikt webbhotellföretag baserat i Litauen och Storbritannien. Allt började redan 2008 och företaget har vuxit till en av de bästa leverantörerna där ute med massor av positiva kundrecensioner. Nu har de mer än 40 000 kunder som glatt använder sina tjänster från hela världen.


De är inte dyra alls jämfört med många av de andra leverantörerna, men de tillhandahåller tjänster av hög kvalitet. Med deras enorma nätverk av datacenter runt om i världen är det verkligen inte tveksamt om du får samma högkvalitativa tjänst i din region eller inte.

Personer som arbetar på Host1Plus insåg att det finns många dåliga värdleverantörer tillgängliga. Det är därför de är så dedikerade att tillhandahålla en pålitlig service och användbara funktioner. Även om de mestadels är specialiserade på Cloud- och VPS-värd för företag, erbjuder de också dedikerade servrar och alternativ för återförsäljarhosting.

Host1Plus har ett brett utbud av planer tillgängliga, vilket gör det lämpligt för bloggare, småföretag och större företag samt med garanterad stabilitet. De har ett stort antal lojala kunder som har använt sina tjänster i flera år, vilket ytterligare bevisar deras tillförlitlighet och effektivitet. Låt oss nu se de funktioner och priser som Host1Plus har att erbjuda.

Host1Plus-översikt

Host1Plus har sina datacentra etablerade i Amerika (Kalifornien och Illinois), Tyskland, Sydafrika och Brasilien. Detta gör deras tjänster tillförlitliga vad gäller hastighet eftersom deras datacenter är ganska spridda över hela världen. Om du vill ändra dessa platser kan du göra det även med den billigaste planen.

Maskinvaran de erbjuder är heltäckande och skiljer sig beroende på vilken plan du väljer. Host1Plus använder SSD-hårddiskar för sina VPS-värdplaner medan antalet CPU-kärnor ökar när planen blir större. De använder olika Intel Xeon-processorer beroende på vilken plats du väljer, men skillnaden är obetydlig.

Det fantastiska med Host1Plus är att de låter dig kombinera sina planer om det ger dig en bättre lösning. Å andra sidan, om du inte har så stor budget till att börja med, kan du köpa en billigare plan och sedan uppgradera den senare.

När det gäller OS har användarna många val: Suse, Fedora, Ubuntu, CentOS och Debian. De är också mycket generösa med kontrollpanelerna eftersom du kan välja mellan Direct Admin och cPanel som en delad webbhotellabonnent.

Host1Plus planer och prissättning

Host1Plus VPS-planer

Den huvudsakliga specialiteten för Host1Plus är definitivt VPS-värd. De är bland de bästa leverantörerna när det gäller VPS och det är också prisvärd. De har 6 olika planer för VPS-värd, inklusive det anpassade alternativet där du kan skapa en specifik konfiguration som mestadels passar dina behov.

Host1Plus-VPS-hosting-planer

Du kan börja med ett bronsmedlemskap om du vill prova deras tjänster. Priset är så lågt som $ 5,20 och vad du får är en 1-Core CPU, 1 GB RAM, en 60 GB hårddisk och 1 TB bandbredd. Host1Plus markerade deras mest populära plan som är Silver-planen. Den uppgraderar CPU till 2 kärnor, ger dig 2 GB RAM och 100 GB diskutrymme med 2 TB bandbredd för endast 8,80 $ per månad.

Om du är intresserad av deras mest kraftfulla VPS-plan, kolla in Diamond-planen som är 66,40 $ och ger dig 8 CPU-kärnor, 16 GB RAM, 1000 GB diskutrymme och 12 TB bandbredd. Det fungerar bra för större företag som behöver lite högre specifikationer. Naturligtvis stöder alla planer de populära Linux-operativsystemen och erbjuder också säkerhetskopior.

Host1Plus molnplaner

Host1Plus erbjuder ett brett utbud av molnplaner för Windows och Linux användare. Om du behöver en högpresterande och flexibel Cloud hosting-leverantör bör du kolla in deras planer och du hittar troligen en som passar dina behov.

Uppgradering och nedgradering av molntjänster har aldrig varit enklare. Med Host1Plus kan du göra det på några sekunder och det kommer att förhindra dig att betala mer för resurser som du inte ens behöver. Det finns 6 planer tillgängliga för Linux och fyra planer för Windows-användare.

Det finns ingen separat “Anpassad plan” men du kan också anpassa dessa planer i deras klientområde, vilket betyder mycket flexibilitet ännu en gång. De har investerat mycket i DDR4 RAM-minnen som har felkorrigerande kod implementerade och naturligtvis Intel Xeon E5-processorer.

Linux Cloud Plans sträcker sig från $ 6,40 till $ 124,80 varje månad och det finns många konfigurationer att välja mellan. Från och med 1 Core CPU, 512 MB RAM, 20 GB hårddiskplan, kan du skala allt upp till 8 Core CPU, 32 GB RAM och en 1000 GB hårddisk som är galen stark.

Windows-konfigurationer är lite annorlunda men du får samma prestanda med den största planen för säker. De börjar från $ 20,00 och du får en 2 Core Core, 4 GB RAM, 100 GB hårddisk och detta är också deras mest populära Windows-plan. Genom deras fyra planer kan du skala den upp till 8 Core CPU, 32 GB RAM och 1000 GB diskutrymme. Den har samma specifikationer som den dyraste Linux-planen och den kostar 121.60 $ varje månad.

Host1Plus återförsäljarplaner

Det finns tre återförsäljarhotellplaner som erbjuds av Host1Plus. De ger dig sina Cloud-servrar och API och sedan lägger du till dem i ditt kundhanterings- och faktureringssystem. Du kommer också att vara en återförsäljare med vit etikett, så ditt varumärke kommer alltid att vara synligt för dina kunder.

Med alla återförsäljarplaner får du också en personlig chef. Du kan kontakta chefen för information om försäljningsträning, produkter och andra frågor. I återförsäljarbutiken är du den som bestämmer priser, rabatter och specialförsäljning.

För att bli återförsäljarpartner på Host1Plus behöver du bara fylla i ett registreringsformulär och du är inställd. Det finns ingen registreringsavgift och chefen kommer att kontakta dig strax efter registreringen. De tre tillgängliga planerna är följande:

 • Personligt – 5% rabatt baserat på volym, upp till 4 999 förmåner, gratis evenemang och webbseminarier
 • Företag – 10% rabatt baserat på volym, $ 5.000 – $ 14.999 förmåner, prioriterat stöd
 • Enterprise – 15% rabatt baserat på volym, $ 15 000 + fördel, gemensamma marknadsföringskampanjer och utveckling av anpassade API-samtal

Host1Plus värdfunktioner

Host1Plus är en av de pålitliga webbhotellleverantörerna med bra kundsupport och till och med priserna är inte så höga. När du tittar på deras funktioner kommer du definitivt att vara övertygad om att prova en av deras planer åtminstone under en månad. Som du ser finns det många skäl att välja dem. Låt oss sammanfatta de mest anmärkningsvärda funktionerna som Host1Plus har att erbjuda:

 • Personer som inte känner till kodning kan ha problem när de vill ställa in sin blogg eller CMS efter att ha gått med i en VPS-plan. För att förhindra detta problem erbjuder Host1Plus många skript för Installation med ett klick för olika CMS-plattformar. Allt du behöver göra är att bara klicka på knappen
 • Inte alla förlitar sig på samma operativsystem och människor som arbetar på Host1Plus vet det mycket bra. Med sina värdplaner, massor av Välkänt Linux OS stöds som Fedora, Debian, Ubuntu och mer.
 • Du kan Håll koll på resurserna så det finns ingen anledning att oroa dig för att din webbplats ska gå ner på grund av hård CPU eller minnesanvändning. Dessa resurser kan övervakas live och du får till och med varningar om du når taket.
 • Host1Plus investerade mycket i hårdvara, tillhandahåller SSD-hårddiskar med varje VPS-plan. De erbjuder fin skalning med CPU-kärnor och användning Intel Xeon E5-processorer som är mycket starka. Planerna är riktigt flexibla så att du även kan blanda upp konfigurationen av två planer vid behov.
 • De har också en Affiliate Program och både deras kunder och supportrar kan dra nytta av det. Det är helt öppet och du får tillgång till ett brett utbud av annonsverktyg som du kan infoga till valfri webbplats. Du kan till och med föreslå det till dina vänner och när någon spenderar pengar via länken kommer du också att få pengar till ditt konto.
 • Host1Plus garanterar a 99% drifttid för sina kunder. Du kan vara säker på att din webbplats kommer att vara igång och generera intäkter hela tiden och laddar webbsidor i hög hastighet. Naturligtvis kan drifttiden också övervakas när som helst.
 • Förutom de vanliga kreditkort- och PayPal-alternativen kan du nu också betala med

Host1Plus kundsupport

På Host1Plus har du tre olika val när det gäller teknisk support. Naturligtvis finns det standardstödstjänsten som kommer med alla deras planer och kräver inga extra utgifter. Detta garanterar en ständig övervakning av tjänsten och prestanda. Supportteamet kan också hjälpa dig med din programvara och planera alternativ genom samråd.

De kan kontaktas varje dag genom att skriva en biljett. Nästa stödskikt är en betald supportplan med mer avancerade lösningar. Host1Plus-teamet kan hantera din cPanel och WHM, lägga till och konfigurera programvara på din kontrollpanel och ställa in LAMP eller OpenVPN. Förutom att övervaka allt åt dig, kommer du att vara berättigad till en fyra timmars dedicerad support med varje månadsabonnemang.

Den tredje typen av supporttjänst på Host1Plus är när du betalar ännu mer för att få fler timmar dedikerat support. Med denna premiumtjänst kommer de att hantera dina brandväggar och nätverkskonfigurationer, GRE och webbserverkonfigurering och du kan också be om specifika övervakningsplaner.

Fördelar och nackdelar med Host1Plus

Med Host1Plus får du definitivt en solid och stabil service. Även om de lovar 99,5% drifttid, är det du förväntar dig en 100% istället – naturligtvis utan planerat underhåll. En solid drifttid är avgörande för företag som kan förlora mycket intäkter på kort tid om webbplatsen inte fungerar.

För att sammanfatta det har vi gjort en lista över de mest anmärkningsvärda för- och nackdelarna med Host1Plus som kan hjälpa dig att välja om du vill välja denna leverantör eller inte:

Fördelar

 • Du kan uppgradera din plan sömlöst när du vill
 • De har en pengarna tillbaka-garanti om du inte gillade deras tjänst
 • Planerna är flexibla, du kan till och med slå samman dem
 • Säkerhetskopiering är gratis
 • Alla VPS-planer har SSD-hårddiskar
 • De låter dig installera open source-kontrollpaneler som stöder Ubuntu

Nackdelar

 • Det finns många sätt att få support utom telefonsamtal
 • Lite låga specifikationer för nybörjarplanerna

Slutsats om Host1Plus-granskning

Host1Plus är en webbhotellleverantör som är tillgänglig globalt tack vare deras enorma investeringar i datacenter. Oavsett var du är, deras datacentra är ganska nära dig och redo att tillhandahålla en enastående service.

Denna leverantör har ganska billiga nybörjarplaner om du jämför den med många andra leverantörer samtidigt som den erbjuder några användbara funktioner. Cloud och VPS delade planer är särskilt värda det på Host1Plus. Specifikationerna du får med varje nybörjarplan är ganska svaga men det betyder bara att de ville gynna de kunder som bara vill ha en privat webbplats eller äger ett litet företag.

Sammantaget får du definitivt dina pengar värt. Host1Plus-tjänster är pålitliga, prisvärda och ger dig de senaste verktygen. Du kan lita på deras kundsupport hela dagen, varje dag. Det faktum att du inte kan kontakta dem via telefon är lite av nackdelen, men de kompenserar det genom att vara till hjälp och pålitliga på sina andra kanaler.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector