Hostinger recension

Hostinger är ett webbhotellföretag som grundades redan 2004. De lockade fler och fler kunder över tid genom att regelbundet lägga till nya värdlösningar till deras repertoar. De är också företaget bakom 000webhost. Det är en leverantör som lanserades 2007 och erbjuder äkta gratis webbhotell utan några dolda avgifter. Det finns inga annonser heller och leverantören garanterar en driftstid på 99,9% trots att du inte ens betalar för tjänsten.


En annan del av Hostinger-nätverket är Hosting24, som etablerades 2008 och erbjuder förstklassiga VPS och delade värdplaner. Med hela detta nätverk tjänade företaget nästan 30 miljoner kunder hittills i mer än 170 länder. Det är en enorm mängd nöjda kunder från hela världen. På en bra dag registrerar nästan 20 000 nya kunder en av sina planer.

Det huvudsakliga målet för Hostinger är att ge människor alla typer av webbhotellplaner och hjälpa dem att fastställa sin online-närvaro med kraftfulla funktioner och hårdvara. För att säkerställa en snabb anslutning som inte beror på platsen upprättade de åtta datacentra. Dessa placeras på strategiska platser, vilket effektivt täcker så många länder som möjligt. En annan sak som gör dem till ett betrodda företag är att de är medlemmar i ICANN-organisationen.

Business Hosting hos Hostinger

Du kan inte bara välja mellan ett stort antal webbhotellleverantörer, men det finns många olika webbhotelltjänster också tillgängliga. Hos Hostinger kan du hitta de mest typiska alternativen som VPS, moln, WordPress och webbhotell. Deras planer är kraftfulla och prisvärda samt jämfört med vad de andra företagen erbjuder. Men det är inte allt eftersom de kom med ett annat ganska billigt men ändå starkt alternativ för både stora och små företag.

Det kallas helt enkelt Business Hosting, vilket gör det till ett attraktivt val för alla företagare. Dessa planer drivs av molnberäkning, med enkelheten för delad hosting. Detta innebär att även helt nya användare till hosting kan konfigurera sin webbplats på en kraftfullare plattform.

hostinger-business-moln hosting-planer

Det finns tre olika planer att välja mellan: Startplanen för $ 15,90 per månad, Professional för $ 31,80 per månad och Enterprise för $ 71,55. Den första rekommenderas för webbplatser som knappt börjat öka sin trafik. Den levereras med 40 GB lagring, 3 GB RAM och 2 CPU-kärnor.

Den andra är den absolut bestseller som rekommenderas för onlinebutiker med hög trafik. Med Professional-planen får du 80 GB lagring, 6 GB RAM och 4 CPU-kärnor. Enterprise-planen rekommenderas endast för webbplatser och projekt som kräver mest resurser. Den levereras med ett enormt hårddiskutrymme på 160 GB, 12 GB RAM och 6 CPU-kärnor.

Anledningen till att de kom på idén om affärshosting är för att de behövde en mellanlösning. Även om företag kan välja mellan många delade, VPS och dedikerade planer, visar det sig ofta att ingen av dem är det perfekta valet. Hostinger beslutar sig för att skapa en perfekt lösning genom att presentera dessa affärsplaner. I den här artikeln ska vi visa dig de viktigaste funktionerna som följer med var och en av dessa planer. Om du söker efter något liknande för din växande webbplats, fortsätt läsa och prova deras tjänster om du gillade vår recension.

De viktigaste fördelarna med affärshosting

Om du tittar på specifikationerna som erbjuds av var och en av Business Hosting-planerna på Hostinger, kanske du tror att det inte finns något speciellt med dem. Det finns ju många värdleverantörer som erbjuder liknande specifikationer för samma pris. Men det finns mycket mer med en webbhotellplan än bara hårdvara. Hostinger ger dig många kraftfulla funktioner på deras molnplattform oavsett vilken affärsplan du väljer.

Det bästa är att du inte ens behöver betala för dem, vilket definitivt inte är fallet med de flesta andra företag. Om du behöver extra utan att betala en krona, välj sedan Hostinger för samma premiumupplevelse. Det finns några funktioner som kommer med alla planer inklusive en gratis SSL, en gratis domän, pålitlig kundsupport och dagliga säkerhetskopior om något skulle gå fel på din webbplats.

Bli återbetalad inom 30 dagar

Detta är en enorm fördel om du inte är säker på om din Hostinger-värdplan kommer att passa dina behov eller inte. Du kan läsa otaliga recensioner om leverantören, men det enda sättet att ta reda på hur väl deras tjänster fungerar är att faktiskt prova dem. Leverantören ger dig 30 dagar att testa deras prestanda och prova alla funktioner, vilket är god tid. Om du inte är nöjd kan du omedelbart få tillbaka pengarna.

Vissa företag börjar ställa frågor när någon vill avsluta prenumerationen, slösa bort människors dyrbara tid och få dem att vänta på sina pengar. Hos Hostinger kommer ingen att bry dig om du bestämmer dig för att leta efter en annan leverantör. I slutet, vad du har är en äkta provversion av planen som är ganska ovanligt inom webbhotellindustrin.

Hostinger kundtjänst

Deras tekniska supportteam kan nås via två kanaler, inklusive livechatt och biljetter. Deras livechatt är tillgänglig dygnet runt, så du kan börja prata med dem när du vill med snabba svarstider. Den genomsnittliga väntetiden hos Hostinger kundtjänst är bara en eller två minuter, vilket är ganska imponerande. De svarar inte bara på dina frågor och ger hjälp, utan de frågar dig också om du har några ytterligare problem och visar dig några av de självstudier som är relaterade till ämnet.

hostinger-online-support-kunskapsbas

Det finns också Hostinger-kunskapsbasen för nybörjare eller de som vill hitta en snabb lösning på en allmän fråga. Deras grundliga artiklar presenteras i steg-för-steg-stil med många användbara skärmdumpar. Dessutom kan du också få tillgång till deras forumstöd. På dessa två webbplatser kan du hitta allt som en DIY-person vill se för en webbhotelltjänst.

De gjorde det lättare att hitta artiklar med en sökfält där du behöver skriva in några få nyckelord och de exakta resultaten kommer att visas. Om du lägger till allt har de en mycket effektiv och aktiv kundsupport som betjänar alla sina kunder.

SSL, skadlig programvara och skräppost

Eftersom planerna du kan anmäla dig till hos Hostinger redan är ganska billiga, kan du ifrågasätta vilken skyddsnivå du kan få från en sådan leverantör. Lyckligtvis tillhandahåller de förstklassiga säkerhetsfunktioner som är anmärkningsvärda från ett sådant lågbudgetföretag. Deras mest fördelaktiga planer är Business Hosting-planerna, vilket ger varje användare ett gratis SSL-certifikat under hela livet.

SSL kan hjälpa dig mycket genom att kryptera data som flyter mellan servern och din maskin. Detta gör att alla inte kan komma till din privata information. När du bara arbetar med din webbplatsinformation är det ingen risk involverat, men för andra tillfällen är SSL absolut nödvändigt. Tyvärr kan du inte få en gratis SSL med de andra Hostinger-planerna. För dem som fortfarande vill ha en, finns det ett alternativ att köpa det för endast $ 9.99, vilket också ger ett ganska billigt pris totalt sett.

Men här kommer den verkliga affären. Du får SpamAssassin och BitNinja gratis som en bonus för alla tillgängliga planer. Som namnet säger är SpamAssassin ett anti-spamverktyg för de e-postadresser som du har på din domän. BitNinja är en annan typ av programvara som förhindrar att servern attackeras av brute force och DDoS-attacker. Programvaran har också en maskininlärningsfunktion som memorerar IP-adressen från vilken servern attackerades och delar informationen med de andra servrarna.

Vanligtvis skulle du behöva betala en betydande summa pengar för att få säkerhetsprogramvara som BitNinja igång på din server. Den här gången kan du få det gratis. En av nackdelarna med Hostingers säkerhet är att de inte ger något WHOIS-skydd med dina domännamn. Folk kan hitta domänen om de vill och kolla vem ägaren är. Om du inte vill att sådan information ska exponeras bör du hitta en annan registrator.

Användarvänlig kontrollpanel

hostinger-control-panel

Medan de flesta webbhotellleverantörer väljer standard cPanel-gränssnittet beslutade Hostinger att prova något annat. De använde sin egen design på kontrollpanelen, hPanel för att förbättra dess funktionalitet. Resultatet är ett helt nybörjarvänligt, minimalistiskt gränssnitt med väl genomtänkt navigering. Om du är ny på webbhotell kommer du att älska den här. Du kommer att inse hur lätt det kan vara idag att etablera en online-närvaro utan någon erfarenhet.

Det är ingen teknisk jargon involverad. Kontrollpanelen välkomnar dig med en färgglad meny där du kan kolla in och hantera dina konton, domäner, VPS-servrar och SSL-certifikat. Det är utformat på ett sätt som gör att du snabbt kan göra dina uppgifter utan förvirring. Om du jämför den med den typiska cPanel-layouten, visar det sig att den anpassade den som gjorts av Hostinger är mycket enklare och förmodligen snabbare.

Dessutom har du direkt tillgång till deras livechatsupport. Genom att klicka på ikonen längst ner till höger på sidan kan du öppna chatten och börja skriva. Det liknar en Facebook-chatt, loggar dina textmeddelanden så att du kan läsa dem efteråt om du vill.

Sammanfattning

Om du sammanfattar alla funktioner och de kraftfulla värdplaner som erbjuds av Hostinger blir det tydligt hur de blev så populära. De får ett stort antal positiva kundrecensioner och ett växande antal nöjda kunder varje dag. Det rekommenderas för alla, från bloggare till enorma företag. De erbjuder ett brett utbud av säkerhetslösningar, CMS-support och pålitlig kundsupport. Deras team är redo att hjälpa dig att diagnostisera problemet som din webbplats står inför och ta reda på en lösning så snart som möjligt.

När du har registrerat dig kan du börja arbeta på din webbplats inom några minuter. Naturligtvis måste du registrera dig under en längre tid för att få bästa möjliga rabatt, men med tanke på deras 30-dagars pengarna tillbaka-garanti kommer du att ha gott om tid att tänka. Även utan rabatter skulle vi säga att Hostinger erbjuder ganska prisvärda planer jämfört med de flesta av dess konkurrens.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map