HostUpon recensioner

01.06.2020
Hosting recensioner 'HostUpon recensioner
0 10 мин.

HostUpon är en kanadensisk webbhotellleverantör som har ett växande antal nöjda kunder och positiva recensioner. Deras huvudkontor ligger i Toronto, men de har ytterligare datacenter i några få amerikanska länder. Om du bor i något av de nordamerikanska länderna är HostUpon det perfekta valet för dig. För dem som bor längre bort från Kanada är det fortfarande ett av de bättre valen.


Detta företag garanterar en anständig ping för människor från hela världen. Detta är främst tack vare deras tre-ben bandbredd inställning, och anslutningen kan förbättras ytterligare om du använder ett CDN. Siffrorna visar att faktiskt många använder sina tjänster över hela världen. Deras kundbas korsade redan 10 000-märket och de täcker över hundra länder hittills.

HostUpon nöjer sig inte med mindre, de använder bara den senaste hårdvaran i sina datacenter. De använder bara de mest pålitliga servrarna, inklusive IBM, Dell och HP. Genom att registrera dig för en av deras planer skyddar du också miljön. Denna leverantör driver sin hårdvara med grön energi, vilket är ett av orsakerna till att så många väljer dem. Att välja en webbhotell baserad på grön energi leder till minskad förorening från koldioxid.

HostUpon webbhotellplaner

På HostUpon kan du hitta de fem mest typiska planerna: VPS, dedikerad, moln, delad och återförsäljarhosting. Dessutom erbjuder de också en tjänst för registrering av domännamn. Detta innebär att du kan få en fullständig webbhotellplan och ett domännamn på samma webbplats, så det finns inget behov att söka efter domänregistratorer. Om du väljer en av deras delade värdplaner, får du också en gratis domän.

Delad värd

När det gäller delad hosting är huvudidén att locka så många kunder som möjligt med planer över genomsnittet som tillgodoser deras behov. Ju fler människor är nöjda med tjänsten, desto fler kommer att stanna och välja en mer kraftfull plan från företaget. HostUpon gör samma sak, inte bara genom att hålla priserna låga utan också erbjuda en ganska kraftfull tjänst med varje plan.

Du kan få en delad plan för Starter för endast $ 3,95 per månad. Små och medelstora företag kan dra stor nytta av deras affärsplan, som också är den mest populära för endast $ 7,95 per månad. Som du kan se på deras webbplats är var och en av deras planer obegränsad, och det finns verkligen många obegränsade funktioner, oavsett vilken du väljer. Naturligtvis är ingen av dem verkligen obegränsad, men du kommer säkert att ha mer än tillräckligt med resurser.

En typisk startad delad värdplan på marknaden låter dig bara vara värd för en enda webbplats, men detta är definitivt inte fallet med HostUpon. De tillåter dig att vara värd för så många enskilda webbplatser som du vill och du kan också lägga till obegränsade domäner och e-postkonton. Startplanen är redan ganska kraftfull, men de andra två planerna innehåller några värdefulla funktioner som du kanske behöver för din webbplats.

Deras affärsplan lägger till en dedikerad IP-adress till funktionslistan, medan Premium-planen levereras med vanliga säkerhetskopior och ett SSL-certifikat. HostUpon tar dataskydd på allvar, skapar säkerhetskopior av din webbplats några gånger om dagen och håller dem tillgängliga i upp till 5 dagar.

Återförsäljare värd

Du kan välja mellan fem återförsäljarhotellplaner med priser som sträcker sig från $ 19,95 per månad hela vägen upp till $ 99,95 per månad. Var och en av planerna är vitmärkta, så att du kan lägga till din företagslogotyp till cPanel. Hela återförsäljarplanen kan hanteras med hjälp av WHM-kontrollpanelen. Dessutom får du tillgång till deras webbplatsbyggare och massor av programvara som kan installeras med ett enda klick.

Med den första planen får du ett 15 GB hårddiskutrymme att arbeta med, obegränsad bandbredd, 10 cPanel-konton, 2 dedikerade IP-adresser och WHM också. Detta kan skalas upp till 100 GB hårddiskutrymme och obegränsade cPanel-konton. Enligt kundrecensionerna är den första återförsäljarplanen mer än tillräckligt för nybörjare. Men om du vill ha det bästa priset, bör du definitivt välja den andra planen för $ 29,95 per månad, vilket också är deras mest populära plan.

VPS-planer

När människor inser att deras webbplatser växer stadigt och att de håller på att ta slut på resurser tvingas de välja en mer kraftfull värdplan. Efter att ha skalat upp till den dyraste delade värdplanen är nästa steg att byta till en VPS-plan. HostUpon erbjuder 5 olika VPS-värdplaner med priser från $ 49,95 per månad upp till $ 149,95.

Om du vill ha mer kontroll över servern och resurser som kan hantera den växande trafiken på din webbplats, bör du prova en av VPS-planerna. De är inte bara starkare, utan du kan också dra nytta av några extra funktioner. Om du till exempel vill ha en webbplats baserad på videoinnehåll kan du dra nytta av FFmpeg-stödet från HostUpon VPS-planerna.

De garanterar en solid 1 GB / sek-anslutning till servern och mer kontroll genom att ge dig root-åtkomst. Om du vill installera ytterligare programvara på servern manuellt kommer det säkert att vara praktiskt. Dessutom kan du också starta om servern när det behövs. Deras billigaste VPS-plan ger dig 20 GB hårddiskutrymme, 100 GB bandbredd, 512 MB RAM och 2 dedikerade IP: er. Detta kan skalas upp till 150 GB diskutrymme, obegränsad bandbredd, 3 GB RAM och 3 dedikerade IP: er.

Cloud Hosting

Det främsta skälet till att många webbplatsägare väljer HostUpon Cloud-värd är att det lätt kan skalas upp. Det är också ett bra val om du vill säkerställa säkerheten för dina data. Även om det finns en större problem med din webbplats kommer den åtminstone inte att förstöra allt. Med molnhotell sprids webbplatsens data mellan flera servrar. Eftersom din webbplats hämtar sina data från en grupp servrar spelar det ingen roll om någon av dem går ner.

När din webbplats växer kan du alltid uppskala din molnhotellplan. I grunden läggs fler servrar till molnet, vilket ger din webbplats de nödvändiga resurserna. Eftersom det är en mer pålitlig lösning än VPS eller ibland till och med dedikerad hosting, är molnhotell säkert bland de dyrare tjänsterna. Med HostUpon kan du få en molnhotellplan för endast $ 24,95 per månad.

Du kan välja mellan tre olika planer efter dina behov. Självklart är startplanen den mest begränsade och erbjuder 25 GB lagring, 100 GB bandbredd, 5 MySQL-databaser och 2 tilläggsdomäner. Om du vill bli av med dessa begränsningar bör du välja en av de starkare planerna. Båda erbjuder obegränsad databaser, bandbredd och tilläggsdomäner. Den enda skillnaden är lagring, med den andra som ger dig 50 GB och den tredje 100 GB diskutrymme.

Dedikerade värdplaner

Att välja en dedikerad värdplan innebär att du vill ha full kontroll över en enda server istället för att bara få en del av den med en VPS-plan. En HostUpon dedicerad plan ger dig root-åtkomst till servern om du vill installera en viss programvara manuellt för ditt arbete. Om du behöver mer resurser behöver du bara fråga och de kommer omedelbart att lägga till lite mer RAM eller annan hårdvara du behöver.

Din webbplats kommer att köras på de senaste IBM Enterprise-servrarna med en garanterad 1 GB-anslutning per sekund. Det finns ingen anledning att oroa sig för någon konfiguration, eftersom HostUpon ställer in MySQL, PHP, CSF, ImageMagick, Apache, CentOS och mycket mer ordentligt innan du ens anmäler dig till deras plan. Att konfigurera alla dessa kan ta mycket tid om du behöver göra allt själv. Genom att ha alla igång kan du fokusera på viktigare uppgifter redan från början.

Det finns fem dedikerade servrar att välja mellan, med den första som kostar $ 175 per månad och den sista 595 $ per månad, och erbjuder lösningar för stora och små företag lika. HostUpon dedikerade plan som vi mest rekommenderar här är deras andra. Det kostar 225 USD per månad och du får 2 GB RAM, 150 GB lagring, 10 TB bandbredd drivs med en 2,8 GHz dual core CPU.

HostUpon kundtjänst

Naturligtvis är det en verkligt viktig försäljningsplats för ett värdföretag att tillhandahålla kraftfulla och prisvärda värdplaner. Men i de flesta fall är det inte ens värt att registrera sig för en webbhotellplan om du inte kan lita på deras kundsupport. Detta kan lätt vara en avgörande faktor och lyckligtvis har HostUpon ett aktivt, kunnigt och pålitligt teknisk supportteam.

För att inte nämna att de flesta leverantörer anlitar tredjeparts kundsupport, vanligtvis från Asien och du måste vara riktigt tur att hitta en snabb och hjälpsam bland dessa lag. Detta är inte fallet på HostUpon, eftersom de har ett eget team av experter som är redo dygnet runt varje dag för att ge förstklassig support. De arbetar direkt från Toronto, deras huvudkontor. Tyvärr kan du inte hitta så många företag som följer samma praxis.

Liksom många av sina konkurrenter investerade HostUpon också mycket tid på att skapa en omfattande kunskapsbas. Om du behöver hjälp kan du alltid kolla in det och läsa några av deras artiklar som förklarar ämnet med nybörjaranvändaren i åtanke. Om du vill ha en ännu snabbare och mer enkel lösning kan du också titta på deras videohandledning. Du kan antingen använda deras biljettstödssystem eller slå dem i livechatt. Genom att registrera dig på en dedikerad server kan du också ringa dem via telefon.

Sammanfattning

Om du vill ha en pålitlig värdleverantör i Kanada bör du definitivt välja HostUpon. Även om du inte är någonstans runt om i landet, är deras värdplaner fortfarande absolut solida. För närvarande erbjuder de en av de billigaste men ändå kraftfullaste delade värdplanerna på marknaden. Det är ännu bättre om du tar hänsyn till att de flesta leverantörer bara ger dig en enda webbplats med paketet, medan du med en delad HostUpon-plan kan ha obegränsade enskilda webbplatser.

När det gäller andra typer av värdplaner är de fortfarande överkomliga. Du kan hitta några billigare alternativ för VPS, dedikerade eller molnhotellplaner, men med tanke på specifikationerna och funktionerna som de erbjuder är det ett bra värde för dina pengar. Att gå efter det billigaste alternativet är ofta en ganska dålig idé. Det kommer vanligtvis med svag hårdvara och outsourcad support. Eftersom HostUpon strävar efter att hålla allt på högsta nivå kan vi bara rekommendera dig att prova deras tjänster.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector