InMotion Hosting recensioner

01.06.2020
Hosting recensioner 'InMotion Hosting recensioner
0 19 мин.

InMotion Hosting erbjuder ett brett utbud av värdpaket: olika delade värdplaner, VPS-paket, dedikerade servrar och återförsäljarhosting. Företaget fokuserar på att tillhandahålla förstklassiga tjänster med hjälp av de senaste hårdvaru- och mjukvaruteknologierna och ett välutbildat team.


Företaget siktar på företag och företag som har råd att betala lite mer för toppklass stöd och tillförlitlighet. InMotion har en 100% kundnöjdhetspolicy som erbjuder 90 dagars pengarna tillbaka-garanti för kontrakt som är längre än 6 månader.

InMotion har levererat värdlösningar sedan 2001 och har idag två datacenter, en i Virginia Beach och en i Los Angeles. Vid VPS- och dedikerade värdpaket kan klienten välja plats för servern.

Enligt vår erfarenhet lyckades InMotion hålla sig uppe i webbhotellspelet tack vare deras starka etiska känsla. De kommer helt enkelt inte att ge dig något mindre än dina pengar är värda och göra affären bättre med bonusar som inga andra värdleverantörer ger. Till exempel SSD-lagring behöver du inte betala extra pengar för och gratis automatiserade säkerhetskopior. Världen för webbhotell är en värld fylld med prissättningstricks, försäljning och kontrakt som försöker binda dig även om företaget erbjuder en mindre än tillfredsställande tjänst. I denna värld är InMotion ett ledstol för hopp som ger sina kunder avancerade webbhotelltjänster till verkligt överkomliga priser.

Det finns en god chans att du har stött på InMotion, tack vare deras annonser. Det beror på att det är ett enormt företag som lagrar mer än 300 000 domäner.

Vad är bra med InMotion Hosting?

Prisvärd prissättning: från en högkvalitativ webbhotellleverantör kanske du inte är dyr. Faktum är att InMotion är mycket prisvärd. Deras affärshotellplan börjar från $ 3,49 / mo medan WordPress optimerade värden till $ 2,95 / mo, vilket slår de flesta av sina konkurrenter.

Tillförlitligt och erkänt företag: InMotion har visat sig vara pålitligt och sitt engagemang för att tillhandahålla förstklassig service genom åren. Det har varit ett CNET-certifierat värdföretag 10 år i rad och har ackrediterats av BBB (Better Business Bureau) med en A + -tjänstbetyg (A + är den bästa och F är det sämsta betyg).

Lång pengar tillbaka period: Företaget står bakom sina tjänster, och de kommer att garantera att alla deras kunder alltid får pålitlig webbhotell och det stöd de behöver. Alla värdplaner som har 6 månaders eller längre avtalstid täcks med 90-dagars pengarna tillbaka-garanti. Alla månatliga fakturerade paket är berättigade till full återbetalning inom 30 dagar. Kolla in InMotion’s villkor för fullständig information.

24/7 Premier Support: det ingår gratis i varje värdpaket och har åtagit sig att hjälpa sina kunder oavsett tid på dagen på dagen på året. Supporten är tillgänglig via telefonchatt och e-postbiljetter. För gör-det-själv-typ av kunder finns en enorm samling onlinehandböcker tillgängliga och även ett community-baserat Q&Ett stöd som vanligtvis besvaras inom 60 minuter.

Pålitlig, snabb och säker: Med sina två högt säkrade datacentra belägna på väst- och östkusten, som övervakas dygnet runt, garanterar InMotion att deras nätverk är upp 99,99% av tiden. MaxSpeed-zonerna säkerställer att din webbplats körs upp till 6 gånger snabbare än på vanliga värdkonton.

Vad är dåligt med InMotion Hosting?

Längre kontoaktivering: nyskapade konton aktiveras inte direkt; de måste bekräftas per telefon. Detta kan inte vara ett problem för amerikanska kunder men kan orsaka problem för kunder som inte är baserade på USA.

InMotion-översikt

Vi börjar starkt här, eller hur? Men låt inte min entusiasm lura dig. Låt oss titta på vad exakt har InMotion Hosting att erbjuda sina kunder. Först ska jag titta på varje typ av värdplan som de erbjuder och priserna i samband med den.

De tekniska aspekterna av InMotion värdplaner är inte något att glömma bort heller. Vi är här för att berätta bara om dem i den här recensionen. Vi undersöker alla aspekter av InMotions tjänst och ser hur bra deras servrar fungerar enligt statistik som har tagits i över ett år.

Planerna & Prissättning på InMotion

InMotion erbjuder många typer av hosting med minst tre olika paket för varje. Jag börjar med de billigaste och flyttar upp till de dyraste.

Delade värdplaner – På sin webbplats hänvisar de till detta som “Business Hosting” för att det ska låta gripande. Varje nivå i deras delade värdplaner erbjuder fler webbplatser databaser, parkerade domäner och underdomäner än förra. InMotion: s delade planer inkluderar lanseringsplanen för $ 3,49 / mo, Power-planen för $ 3,49 / mo och Pro-planen för $ 7,49 / mo. Pro-planerna erbjuder obegränsade webbplatser, databaser och domäner, så om du behöver så mycket resurser som möjligt än du vet vad du ska gå till.

Var och en av dessa lagringsplaner erbjuder obegränsat lagringsutrymme och bandbredd och god tid att testa. Varje plan har en 90-dagars pengarna tillbaka-garanti, så du har gott om tid att bestämma om du vill hålla fast vid det eller inte.

WordPress Hosting – Det är nästan samma sak som delade värdplaner när det gäller hårdvara, bandbredd tillsammans med antalet webbplatser, databaser och domäner. Skillnaden är att denna webbhotell är finjusterad för WordPress. Det erbjuder användbara funktioner och mycket stöd som gör att du kör en WordPress-webbplats mycket lättare och mer effektivt.

Cloud VPS Hosting – Du kan också ha din virtuella privata server om du behöver fler serverresurser än vad en delad plan kan erbjuda. Det är snabbt, kraftfullt och har ett arsenal av funktioner, varav en är den molndrivna infrastrukturen som säkerställer en konstant, obrytbar drifttid under hela året. Detta toppmodern Linuxbaserade SSD VPS-värdsservrar hanteras alltid av skickliga händer, vilket säkerställer att du får ut det bästa av dem. Det är inte svårt att göra med SSD: er som ger en tre gånger snabbare åtkomst till alla dina data.

VPS-värd hos InMotion finns i tre olika nivåer. VPS-1000HA-S som erbjuder 4 GB RAM, 75 GB lagring, 4TB bandbredd och 3 IP-adresser för $ 29.99 / månad. Den andra nivån är VPS-2000HA-S, som erbjuder 6 GB RAM, 150 GB lagring, en bandbredd på 5 TB och 4 IP-adresser. Slutligen, den högsta planen, VPS-3000HA-S kommer med 8 GB RAM, 260 GB lagring, 6 TB bandbredd och 5 IP-adresser.

Dedikerad servervärd – Om du har en stor webbplats och verkligen behöver gå ut, har InMotion en av de bästa lösningarna för dig på marknaden. Deras dedikerade servrar kan konfigureras så att de passar alla krav. De kan ge dig en enda och dual processor-server med gratis SSD: er, vilket ger dig all flexibilitet och tillförlitlighet du någonsin behöver. Servrarna är helt hanterade, så att någon alltid ser till att din prestanda och data förblir intakt. Det finns 6 nivåer bland InMotion dedikerade serverplaner, var och en erbjuder dubbelt så hög prestanda som det tidigare erbjudandet. Deras priser börjar på $ 99,99 / månad och går hela vägen upp till $ 489,99 / månad.

Återförsäljarplaner – Om du vill öppna din egen webbhotellverksamhet, med din egen etikett och varumärke, erbjuder InMotion några solida möjligheter för dig. Du kan starta ditt företag för så lite som $ 22,39 / månad, med en plan som erbjuder 80 GB lagringsutrymme, 800 GB bandbredd, gratis dedicerad IP och obegränsad cPanels. Det finns 5 fler planer med dubbla, tredubbla och ännu fler resurser som går hela vägen upp till $ 84,99 / månad.

InMotion’s funktioner

InMotion erbjuder en riktigt funktionsrik tjänst med många freebies och verktyg som underlättar ditt jobb. Men först ska jag prata om grunderna, som är de viktigaste. Servertid och hastighet är vad du betalar för. InMotion har definitivt oss täckt under ett helt år i dessa frågor.

Uptime – Det är jävla nära perfekt, eftersom det sällan sjunker från 100% till något som 99,98% under hela året. Det är verkligen pålitligt.

Snabba servrar – Dagens internet handlar om åtkomsthastighet. Att ha hög hastighet för din webbplats är inte bara viktigt ur ett användarupplevelsesperspektiv, det räknas också som en oberoende rankingfaktor i Googles algoritm. Det är därför det är fantastiskt att InMotion nästan varv konkurrerar, vilket gör att webbplatser laddas på mindre än en sekund. Du kan förvänta dig lasthastigheter någonstans mellan 460 ms och 770 under hela året.

Gratis SSD-enheter – De flesta värdleverantörer debiterar separat för högpresterande SSD-lagring. Du kan vanligtvis ha dem i sina avancerade planer, men InMotion erbjuder SSD-lagring gratis även inom deras mest grundläggande planer.

Gratis webbplatsmigrering – Allt fler webbhotell erbjuder gratis migrering av webbplatser och InMotion är inte annorlunda. De kommer att flytta din webbplats till sina servrar gratis. Du kan ha två timmar av systemadministratörens tid, som du snabbt kan flytta din webbplats och alla dina filer från en plats till en annan.

Gratis säkerhetskopior – Att skapa säkerhetskopior av din webbplats och filer är den ultimata säkerhetsåtgärden. Du kan skapa dubbletter av alla dina filer varje dag, så att du alltid är beredd att hantera alla säkerhetshot som kan uppstå.

Gratis Premium Sucuri-plugin – Om du använder WordPress kommer du vara glad att höra att det här premium-pluginet kommer gratis. Den söker regelbundet på din webbplats efter eventuella säkerhetsrisker och utnyttjelser, låter dig göra säkerhetskopior på fjärran samtidigt som du skyddar din webbplats från spam och virus. Du betalar 16,66 $ per månad för den här produkten annars, men med InMotion får du den gratis.

cPanel och WHM – Att ha en branschledande kontrollpanel och Web Host Manager är obligatoriskt för en värdleverantör på dagens marknad. InMotion har detta i schack med ett användarvänligt gränssnitt och några fantastiska webbappar.

Support för viktiga innehållshanteringssystem – Du kan installera WordPress, Drupal eller Joomla! och andra innehållshanteringssystem med ett enda klick. På så sätt kan du skapa en webbplats från grunden under de första timmarna efter att du använder InMotion’s tjänster.

Rottillgång tillåten – Du kan ha root-åtkomst till din server utan problem.

e-handelsoptimerad tjänst – eCommerce-plattformar som Magento, WooCommerce, Shopify, Petrashop, Siteground, fungerar riktigt bra på InMotion-servrar, tack vare deras optimering för snabbhet och tillförlitlighet. Processen för att integrera en betalningsprocessor görs oändligt mycket med hjälp av hjälp i varje steg. Denna enorma huvudvärk görs till en promenad i parken.

Google Apps-integration – Du kan ansluta nästan vilken som helst Google-app genom en snygg liten trestegsguide.

Kraftfullt Smartwall Threat Defense System – Det finns en ständigt närvarande fara för DDoS-attacker med så många osynliga cyberbrottslingar som lurar på webben. InMotion har samarbetat med Corero Network Security för att förse sina kunder med denna unika säkerhetsåtgärd mot DDoS-attacker.

InMotions kundsupport

InMotion säger att de är ledande inom kundsupport på webben och att de erbjuder en exceptionellt “mänsklig” upplevelse. Även om detta är ett riktigt djärvt uttalande har de definitivt rätt att göra det.

Massor av representanter för kundsupport verkar vara människor som du inte vill prata med i någon annan situation. Vissa förvärrar till och med saker och ting genom att förvandla ett litet rutinproblem till ett multi-veckors fiasko som kräver många telefonsamtal och e-postmeddelanden för att lösa. Men InMotion låter inte det hända.

De blev ledande inom kundsupport eftersom de tar cirka 2 minuter att svara i livechatt och komma till lösa ett problem efter att du berättade för dem vad det är. Vår erfarenhet med kundsupportteamet var härligt trevlig hela vägen. Med en snabb responstid och en hjälpsam individ som gör allt för att se till att du är redo att fungera, handlar allt om kundsupport. InMotion ser till att du kan njuta av det varje gång du har en fråga eller ett problem som behöver lösas.

Uptime- och prestationsresultat med InMotion Hosting

Vi har övervakat InMotion i över tre månader nu och vi tror att det är dags att avslöja våra upptidsrekord och resultat för testresultat. Den testade webbplatsen är byggd med WordPress och är värd i deras West Coast datacenter i Los Angeles på en delad hosting-server.

Det har gått ett tag sedan vi publicerade nyheter om InMotion Hosting: s drifttid och prestanda. Nu är det dags att avslöja mer information. Vi har ständigt övervakat våra testwebbplatser under de senaste två åren med UptimeRobot och här är vårt resultat.

inmotion värd uptime februari 2018

InMotion Hosting – Uptime februari 2018

Den genomsnittliga responstiden är cirka 200 ms, medan drifttiden de senaste 30 dagarna är 99,99% (3 minuters driftstopp) – fantastiska resultat.

Låt oss nu se hur vår webbplats presterade med Pingdom hastighetstest:

inmotion värd webbplatsens prestanda

Återigen är resultaten fantastiska. En mycket bildtung webbplats med en sidstorlek på 1,4 MB laddas helt på under 3 sekunder. Fantastisk! Vi kunde uppnå bättre resultat som sänker sidstorleken och optimerar sidan med hävstång i webbläsarens cache och CSS och JS-minifiering, men för vårt test fungerar det också.

En annan webbplats med InMotion fick ännu bättre resultat med Pingdoms hastighetstestverktyg:

inmotion hosting pingdom hastighetstest februari 2018

Det är sant att den andra webbplatsen har en mycket mindre storlek och det är en statisk webbplats, inte en WordPress-webbplats som den första, men hastigheten är bara fantastisk: fullastad på 0,3 sekunder!

Gamla Uptime-resultat:

Från vårt test resulterade det att InMotion har en mycket bra drifttid. Under de senaste tre månaderna var drifttiden för den övervakade webbplatsen 99,99% och under de senaste 30 dagarna var den 99,98%. Om vi ​​tar hänsyn till att webbplatsen är värd på ett delat konto är dessa resultat mycket bra. Den genomsnittliga responstiden är cirka 496 millisekunder. Slutsatsen är att InMotion tillhandahåller en konsekvent och pålitlig webbhotelltjänst. Följande skärmdump togs från UptimeRobot, verktyget vi använde för att spåra upptid:

inmotion uptime mars 2016

InMotion – Uptime mars 2016

Svarstiden är mycket bra. Men vi vill också veta vad den faktiska webbplatsens laddningstid är. För att testa detta använde vi webbplatshastighetsverktyget från Pingdom. För detta väljer vi två webbplatser, en som är värd på östkusten och en som är värd i västkustens datacenter. Vi utförde flera tester genom Pingdom, tester från Dallas, New York City och San Jose också.

Resultaten av våra sidbelastningstester med Pingdom är följande:

 Pingdom’s Server:DallasNY CitySan Jose
IMH East Coast1,24 s1,14 s2,09 s
IMH Västkusten1,41 s798 ms2,36 s

Dessa resultat är mycket bra med tanke på att de testade webbplatserna är värd på delade servrar och varje webbplats laddas helt under 3 sekunder. Här är några skärmdumpar tagna från Pingdom med de sämsta resultaten:

känsla östkustens pingdomtest

InMotion – East Coast

InMotion - West Coast

InMotion – West Coast

Så vad är slutsatsen? Från våra tester och drifttidsresultat är det tydligt att InMotion klarar sig riktigt bra även med delad hosting. Uppetiden 99,99% är också ett mycket bra resultat, vilket innebär att den övervakade webbplatsen inte var tillgänglig under ungefär 12 minuter under de senaste tre månaderna. Dessa resultat är längre än de flesta andra delade webbhotellleverantörer, därför rekommenderar vi InMotion till alla er som letar efter en pålitlig webbhotellplan.

Är InMotion bra för PrestaShop Hosting?

Från våra tester och forskning fann vi InMotion vara en av de bästa värdleverantörerna för PrestaShop-butiker. Om du vill starta din onlinebutik snabbt kan du med InMotion begära att PrestaShop installeras på din webbplats direkt vid registreringen. Detta sparar dig lite tid och din butik är redo att användas när ditt konto har aktiverats. Visst kan du välja att installera PrestaShop senare med Softaculous installationsfunktion med ett klick i kontrollpanelen. Vi rekommenderar InMotion för att skapa en e-handelswebbplats.

Är InMotion bra för WordPress Hosting?

En av vår testwebbplats med InMotion är byggd med WordPress och vi fick mycket bra resultat med den. Om du vill skapa en WordPress-webbplats och vara värd för den med InMotion, kan du välja en av deras WordPress-optimerade värdplan, som börjar på $ 2,95 / månad och tillåter värd en webbplats.

Du kan installera WordPress med deras 1-klick-installationsprogram, eller så kan du begära en installation på kassasidan när du bara har planen. Detta gör att du kan starta din webbplats direkt efter att du fått inloggningsinformation från deras kundsupport.

Utöver detta kan du använda deras fantastiska BoldGrid-sidbyggare för WordPress för att skapa fantastiska målsidor och anpassa din WordPress-webbplats som du vill. BoldGrid är gratis att använda för alla InMotion-värdkunder; det ingår i varje värdplan. Du kan läsa mer om denna sidbyggare i vår BoldGrid-recension.

Proffsen & Nackdelar med att använda InMotion Hosting

InMotion är etablerad som en förstklassig värdleverantör. Det erbjuder tillförlitlighet, hög hastighet lastningstider, fantastisk kundsupport och massor av extra gratis tjänster. Men precis som allt annat i världen kommer det med några mindre frustrationer. Här är upp- och nedgångarna med InMotion-värd.

Fördelarna – Varför välja InMotion

 • Du får dina pengar värt – Priserna för InMotion planer är rimliga och ger allt de lovar och mer. Du kan vara säker på att med en 100% årlig drifttid och en genomsnittlig laddningshastighet på 600 millisekunder kommer din webbplats att fungera som bäst hela tiden. Men om några problem uppstår kan du lita på att kundsupporten svarar dig på mindre än 5 minuter.
 • 90 dagars pengarna tillbaka-garanti – Du kan spendera hela tiden du vill testa InMotion och se om det passar dig (vilket det kommer att göra). Företaget har gått lätt på första tidtagarna, helt enkelt för att de är övertygade om att de inte har någon anledning att flytta någon annanstans.
 • Gott om integrationer och gratis plugins – Det är otroligt enkelt att få ett CMS på InMotion kontrollpanel. De flesta av dem har också premiumsäkerhetsplugins som hjälper dig att sova bra, och veta att din webbplats är skyddad mot alla vanliga hot. Du kan också välja mellan mer än 310 applikationer för att göra dina dagliga uppgifter till en promenad i parken.
 • Gratis webbplatsöverföring – Medan vissa värdleverantörer tar ut cirka $ 150 för en webbplatsmigrering, gör InMotion det gratis, vilket kräver inget mer än lite samarbete från dig.
 • Gratis säkerhetskopior – Säkerhetskopior betalas också på många ställen, men InMotion erbjuder dem helt gratis.

Nackdelarna – Varför inte välja InMotion

 • Du får endast det annonserade priset om du tecknar ett 24-månadersavtal – Detta koncept är inget nytt i webbhotellbranschen. De flesta företag kräver att du registrerar dig för minst två års tjänst, om du vill få de lägsta priserna. Detta ger dig en bättre affär och ger dem lite försäkran om att de kommer att ha dig som sin kund i två år. Att locka dig än att ha registrerat dig i två år är ett mycket vanligt trick bland webbhotell. Nästan alla använder det.
 • Lång verifieringsprocess – Att registrera sig till InMotion är inte så lätt för dem som bor utanför USA. Du kommer inte att få åtkomst till ett direkt konto när du registrerar dig. I vissa fall måste du verifiera dig själv med ett ID-kort eller ett pass. Detta beror naturligtvis på säkerhet, men det kan vara en stor avkoppling för många potentiella kunder.
 • Några planbegränsningar – Du kan inte säkerhetskopiera din webbplats om den är större än 10 GB. Men få webbplatser skulle bli så stora om de inte tillhandahåller en stor mängd innehåll som bild- eller videogallerier. Om du fortfarande vill gå med gratis säkerhetskopiering efter att ha överskridit 10 GB än du bara kan göra det var fjärde månad. För ofta uppdateringar av den storleken måste du betala en avgift på 49 $. Detta verkar dock vara en rättvis affär.

Slutsats – är InMotion en bra värdleverantör?

Det är sant att InMotion inte är det billigaste webbhotellföretaget. Men om du har råd att betala några extra dollar, med InMotion kan du säkerställa att webbplatsens drifttid och prestanda blir utmärkt.

De är bland de få webbhotell som vi kan överlämna våra pengar till. Det är helt enkelt för att de dyker upp och ger dig vad de har lovat. Vi kan helt varmt rekommendera InMotion till alla som vill starta en webbplats eller vill flytta sin redan befintliga webbplats till något bättre. Du har allt du behöver och mer!

Tack vare det utmärkta stödet, pålitliga servrar och uppgraderingsalternativ tilldelade WebHostingMedia.net InMotionHosting följande priser:
inmotion bästa affärshotell 2016inmotion bästa affärshotell 2017

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector