JustHost recensioner

01.06.2020
Hosting recensioner 'JustHost recensioner
0 8 мин.

Huvudfokus för värdföretaget JustHost är att tillhandahålla billig delad hosting till enskilda och små företag. Med de ständigt växande kunderna introducerade JustHost nyligen nya värdstyper, nu erbjudandet virtuella och dedikerade servrar.


JustHost är relativt nytt inom webbhotellbranschen, grundades som ett brittiskt företag 2008 av Chris Phillips. Tack vare förvärvet av EIG, företaget som äger iPage, FatCow på andra stora företag, har JustHost blivit en ledande värdleverantör, idag med kontor i Storbritannien, USA och Australien. I nästa del av denna JustHost-granskning visar vi vad som är bra och vad som är dåligt med JustHost.

Vad är bra med JustHost?

Prisvärd: JustHost erbjuder flera delade värdpaket för olika behov. Deras grundläggande plan börjar på $ 3,95 per månad, vilket är perfekt för kunder som vill bygga sin första webbplats eller blogg.

Lätt att starta: JusHost är perfekt för både nybörjare och erfarna användare. Installationsprocessen är snabb och enkel, och deras förbättrade kontrollpanel är mycket intuitiv, väl dokumenterad och lätt att använda.

30-dagars pengarna tillbaka-garanti: med JustHost finns det ingen provversion, men om du inte är nöjd med ditt köp kan du få återbetalning inom 30 dagar. Kontakta bara deras faktureringsavdelning så kommer de att guida dig genom processen.

Alternativ att växa: din webbplats blev viral och du får mycket trafik? Om din delade värdplan inte längre passar dina behov har du möjlighet att uppgradera till en VPS eller dedicerad server direkt.

Vad är dåligt med JustHost?

Förnyelsepris: Observera att förnyelsepriserna på JustHost är högre än kampanjpriserna. Detta kan vara en nackdel om du har en budget.

Detaljerad granskning av JustHost

JustHost är en budgetvänlig webbhotell som erbjuder nybörjarorienterade delade, VPS och dedikerade servrar. Planerna hanteras fullt ut och innehåller alla funktioner som är nödvändiga för att skapa en online-närvaro. En gratis domän, en 30-dagars återbetalningsgaranti och nätverksövervakning dygnet runt kommer som standard med varje plan.

Läs vår detaljerade JustHost-recension nedan för att avgöra om du ska bli JustHost-kund.

Nu är en EIG-ägd värdleverantör, JustHost lanserades 2008 med uppdraget att förenkla att välja en webbhotell för dem som kanske saknar erfarenhet av webbhotell, eller de som behöver en väsentligt webbhotellösning. Som namnet antyder erbjuder JustHost exakt det – värd utan kompletterande tjänster som domänregistrering eller marknadsföring online.

JustHost-värde

JustHosts webbplats kanske inte bländar med sin design, men den erbjuder alla webbhotellfunktioner som en nybörjad webbansvarig kan behöva, och funktioner som tillfredsställer behoven hos avancerade användare eller företag på en budget. JustHost fokuserar på att göra deras planer så enkla som möjligt. Här är en översikt över de värdplaner som finns tillgängliga på JustHost:

Delad värd

justhost delade värdgranskningen

Av de fyra tillgängliga delade värdpaketen som är tillgängliga är Prime-paketet som börjar på $ 6,95 / månad det rekommenderade. Även om den delade Basic-planen är den mest prisvärda en börjar bara på $ 3,95 per månad, är den lämplig för värd för en enda webbplats och den är begränsad i sina resurser.

Prime-planen å andra sidan erbjuder obegränsad webbhotell och obegränsad överföring, lagring, e-post och e-postlagring. Lägg till SpamExperts, SiteBackup Pro och Domain Privacy som alla ingår i den här planen, och du kommer att förstå varför det rekommenderas över planerna på startnivån.

Pro-planen överskrider dock alla planer i den här kategorin, men den är också den dyraste som börjar på $ 14,95 per månad. Det bygger på Prime-planen, men erbjuder SSL-certifikat installerat på din webbplats och gratis dedicerad IP.

VPS Hosting

justhost vps hosting review

JustHosts hanterade VPS-planer är byggda på molnteknologi, funktioner för direkt tillhandahållande, root-åtkomst, cPanel, hantering av flera konton och garanterade resurser.

Det finns fyra VPS-planer, den billigaste planen börjar på $ 19.99 / månad. Ett domännamn ingår i varje VPS-plan, såväl som upp till två gratis IP-adresser.

När det gäller resurser som erbjuds levereras de flesta resurser av Ultimate-planen som börjar på $ 59,99 / månad och den har följande konfiguration: quad core CPU, 8 GB RAM, 120 GB lagring, 3 TB / månad överföring, 2 IP, gratis domän namn och CentOS 6.5.

Dedikerad värd

justhost dedikerad värdgranskning

Dedikerade värdplaner börjar på $ 79,99 för startnivån. Du kan välja mellan tre dedikerade värdpaket, som var och en erbjuder en gratis domän, gratis IP och CentOS 6.5, en återbetalningsgaranti när som helst och en dedicerad supportlinje.

När det gäller resurser packar Premium-planen från $ 119,99 / månad den största stansen som erbjuder 4 kärnor, 8 trådar Intel® Xeon-processor, 8 MB cache, 15 GB RAM, 1 TB RAID 1-lagring, 15 TB / månad bandbredd och 5 IP-adresser.

Till skillnad från andra värdplaner som har den vanliga 30-dagars återbetalningsgarantin, inkluderar dedikerade serverpaket en när som helst, no-nonsense återbetalningsgaranti, som gör att kunder med detta paket kan avbryta sitt konto när som helst och få en förlängd återbetalning för den oanvända perioden.

Som ni ser täcker JustHost alla grundläggande värdalternativ, vilket gör att de som börjar på ett delat webbhotellkonto kan uppgradera till VPS eller dedikerade paket längs linjen.

JustHost-stöd & Kundservice

Support på JustHost erbjuds via livechatt, telefonsupport och biljettsystem 24/7, vilket är imponerande för en budgetvärd. Kunder med dedikerade värdkonton kan njuta av telefonstöd på en dedikerad linje.

Kunskapsbasen på JustHost-webbplatsen är belägen med videohandledning, artiklar och guider för att komma igång som också kan erbjuda värdefull information om hur du ställer in ditt konto eller hur du felsöker värdproblem.

JustHost-värdfunktioner

JustHost erbjuder en komplett lista över deras värdfunktioner. Här är en snabb översikt över de viktigaste funktionerna att se fram emot på JustHost:

 • Gratis registrering av domännamn med alla planer;
 • Gratis drag & släpp webbplatsbyggare som erbjuder hjälp med att bygga en webbplats även av dem utan kodning eller designfärdigheter;
 • Planer med obegränsad webbhotell (obegränsad webbhotell, lagring, bandbredd, e-postkonton etc.);
 • 1-klick installatör som gör att du enkelt kan installera flera webbskript som Drupal, Joomla, WordPress, b2evolution, och så vidare;
 • e-handelsoptimering: SSL-certifikat, 1-klick installation av kundvagnar (OSCommerce, Agora, PrestaShop, etc.);
 • Linux-värd med cPanel;
 • Google AdWords & Yahoo / Bing-reklamkredit på 200 USD;
 • Hosting som stöder olika programmeringsspråk (Ruby / Ruby on Rails, JavaScript, PHP 5, Perl 5, Python);
 • PostgreSQL, MySQL och andra databaseservrar stöds;
 • FTP-åtkomst, SSH-åtkomst;
 • Tillåtna säkerhetskopior;
 • Gratis dedikerade IP: er (med VPS och dedikerade servrar);
 • 30-dagars återbetalningsgaranti;
 • Dedikerad supportrad för dedikerade serverkonton;
 • När som helst pengar-tillbaka-garanti för dedikerade serverkonton;
 • 24/7 kundsupport med alla planer;
 • SpamAssassin, hotlink-skydd, lösenordsskyddade kataloger.

Värdfunktionerna som erbjuds av JustHost liknar grymma de som erbjuds av andra EIG-ägda webbhotell som HostMonster eller BlueHost, även om BlueHost är en nedskärning över dessa budgetvärdar, varför vi rekommenderar att jämföra JustHosts planer med BlueHost’s för att se vilka webbhotell passar bäst för dig.

Tyvärr ger JustHost inga drifttidslöften, varför vi är försiktiga att rekommendera dem till mycket dynamiska och trafikintensiva webbplatser. Andra än dessa erbjuder JustHost spot-on kundsupport och har kort men ändå rimligt tillbaka-garanti.

Slutsats om JustHost

JustHost täcker alla väsentliga värdkrav hos individer och småföretag som inte har råd eller inte vill betala mycket för webbhotell. Planerna som finns tillgängliga hos denna värdleverantör täcker alla nödvändigheter som krävs för att driva en webbplats. De erbjuder platser på delade konton gott om utrymme att växa, så att det inte är något problem att uppgradera från ett delat hosting-konto.

Om du är en första gången webbplatsägare, eller om du har en begränsad budget, kan JustHost vara ett prisvärt alternativ till komplexa webbhotellösningar som kan kosta mer och som du kanske inte kan dra fördel av till fullo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector