Kinsta.com recensioner

Onlineverksamhetsvärlden är ett ständigt föränderligt landskap med komplexa jämförelser och funktionsuppsättningar för framkallning. Att välja vilket företag som ska användas för din webbhotell är det första steget som många tar mot att ha en online-närvaro.


Det finns många alternativ där ute för nya webbdesigners och erfarna affärsmän. Varje dag verkar det finnas en ny värd som dyker upp med garanterade drifttidsgarantier och rabatterade priser för alla kunder som behöver vara värd för sitt innehåll.

För att bryta ner det och ge dig en fokuserad titt på exakt vad varje webbhotell kan göra för dig tittar vi idag på Kinsta, ett WordPress-specialiserat webbhotell med ett brett spektrum av planer som är byggda kring att tillfredsställa din WordPress värdbehov.

För att börja med ska vi göra en liten introduktion till företaget och ge dig en uppfattning om vem de är och vad de står för.

Vad är Kinsta?

Grundades 2013 och började Kinsta med en önskan att bli den bästa WordPress-värdplattformen över hela världen. Teamet består av veteran WordPress-utvecklare som är fast beslutna att föra banbrytande teknik, hastighet, säkerhet och stabilitet i en snabbt växande industri.

Företaget erbjuder ett stort antal WordPress-optimerade planer; allt från startpaket som är lämpliga för startbloggarer och hobbyföretag, hela vägen till enorma driftiga konton som är avsedda för stora företag att hantera troves med innehåll på en gång.

Jämfört med andra företag, som vanligtvis erbjuder en del WordPress-värd, men med fokus på andra områden som nischer, är deras WordPress-hosting helt enkelt oslagbar. De har utmärkta recensioner online, såväl som en lista över stora namnkunder som Tripadvisor.

Sammantaget är det ganska enkelt att köpa in hype här; Kinsta verkar helt enkelt vara det bästa alternativet för WordPress-värd. Med det sagt är det alltid en bra idé att ta en fokuserad titt på exakt vad ett företag har att erbjuda dig.

Därför kommer vi nu att titta på några av Kinstas fördelar och nackdelar. Det finns mycket som det här företaget har att erbjuda och mycket surr runt på nätet om dem (både bra och dåligt). För att komma in i det snygga av det vi behöver veta för att fatta vårt beslut, kommer vi att börja med några av de fördelar som Kinsta har att erbjuda.

Fördelar och nackdelar med Kinsta Hosting

I det följande kommer jag att visa er för- och nackdelar med Kinsta.

Fördelar med Kinsta

Kinsta har ett stort antal fördelar, inklusive:

 • 30-dagars återbetalningsgaranti. Kinsta erbjuder återbetalning om du avbokar deras hostingtjänster inom 30 dagar. Det finns alltid några fintryck att följa med dessa garantier, så det är en bra idé att titta på deras webbplats och se själv om du får det du köpt. Garantin i sig är ganska standard när det gäller webbhotellföretag, men det kan vara trevligt för kunder som vill minimera sin risk.
 • Ingen nedgradering eller uppgradering av straff. Kinsta straffar dig inte med extra avgifter för att ändra dig om vad du vill med din plan. Uppgradering till en högre plan samt nedgradering till en mindre plan kommer inte att medföra några extra avgifter eller kostnader förutom den faktiska skillnaden mellan de två planerna om du uppgraderar. Det här är trevligt eftersom många företag kan gå in i vanan att gissa med lite avgifter för allt som deras kunder gör.
 • 2 fria månader ingår i årsplaner. När du registrerar dig för en årsplan snarare än en månadsplan kommer du att få två gratis månader med WordPress-värd gratis. Tillsammans med de rabatterade priserna som de erbjuder med längre åtaganden är detta en mycket trevlig funktion, speciellt för människor som vill spara lite pengar och samtidigt få WordPress-hosting av hög kvalitet.
 • Inga tidsbegränsade kontrakt. Kinsta begränsar inte sina planer efter tidsperioder. Detta är en utmärkt funktion för personer med flyktiga affärsmodeller, ofta migrering av webbplatser och finartade klienter. Att veta att du kan komma ur ett kontrakt med mindre krångel är alltid en välsignelse när du har bättre saker att oroa dig för. Detta är en särskilt kollig faktor när du tänker på de kraftfulla funktioner och teknik som följer med Kinstas WordPress-värd.
 • Proportionerliga återbetalningar. När du får en återbetalning från Kinsta beräknar de återbetalningarna så att du inte skruvas ur återbetalningarna för redan utförda tjänster. Om du bara fick värd för en del av en betalningsperiod kommer du bara att faktureras eller återbetalas enligt det belopp du har betalat, snarare än trunkerat till ett större lönduvhål. Återigen är detta en trevlig förmån för dem som känner att de kan kräva återbetalning vid någon tidpunkt.
 • Dagliga säkerhetskopior. Kinsta WordPress-värd hanterar dagliga säkerhetskopior av dess innehåll, så att du aldrig tappar något av de viktiga saker som händer på din webbplats. Många andra WordPress-värdföretag erbjuder säkerhetskopior mindre ofta, eller bara med specifika planer, men Kinsta WordPress-värd inkluderar säkerhetskopior med alla sina planer. Det betyder att du aldrig behöver oroa dig för att stora mängder av dina data går förlorade.
 • Iscensättningsmiljöer. Kinsta tillhandahåller scenerande miljöer med sina planer. Detta gör att du kan se och testa ändringar på din webbplats innan du tar den live och se till att du har exakt den typ av online-närvaro som ditt företag behöver. Återigen, många andra webbhotell har liknande iscenesättningsfunktioner, men det är trevligt att de inkluderas som en gratis funktion i alla sina planer. Det betyder att oavsett vilken omfattning du tjänar på kommer du att få fördelarna med att ha en iscensatt miljö. Bara ett av många sätt på vilka Kinsta visar att de bryr sig.
 • Killer WordPress-optimering. Kinsta har några av de bästa WordPress-värdarna där ute, med drifttidsstatistik och toppmodern hårdvara som är optimerad för att få snabba hastigheter till din WordPress-webbplats. Deras kundrecensioner och åsikter om deras prestanda lyser i allmänhet i denna kategori. Jag brukar tro massorna när de berättar för mig att en värd har fantastiska prestationer. Vissa människor tycks ha haft några problem med små mängder driftstopp, men dessa verkar vara mer undantag än regeln.
 • Trevlig instrumentpanel. Även om Kinsta inte verkar använda industristandarden cPanel-gränssnittet, är deras UI mycket intuitivt och har all information och verktyg till ditt förfogande som alla webbutvecklare vill ha. Även om du inte lär dig några branschstandardfärdigheter när du bekanta dig med gränssnittet kommer du att märka att funktionerna och det strömlinjeformade utseendet gör det till ett mycket kapabelt gränssnitt, ändå.

Som du kan se, det finns mycket att gilla med Kinsta, eftersom de utan tvekan har den starkaste WordPress-värden där ute. Medan deras planer kan verka lite dyr jämfört med de grundläggande delade värdplanerna som erbjuds av vissa andra webbplatser, är priserna faktiskt mycket konkurrenskraftiga jämfört med andra moln och dedikerade värdplaner. Dessutom är deras kraftfulla teknik- och funktionsuppsättningar väl värda lite extra, enligt vår mening.

Om du väljer att gå med Kinsta finns det några nackdelar som du bör vara medveten om innan du lägger ner pengar på en $ 600-plan. Om du bestämmer dig för att deras specialiserade WordPress-värd har det du letar efter, bör du undersöka några av dessa nackdelar och se om de inte gör eller bryter ditt beslut att gå med Kinsta.

Nackdelar med Kinsta

Det är många bra saker som du kommer att få ut din tid med Kinsta om du bestämmer dig för att gå med deras tjänster. Med det sagt är inget företag perfekt, och det finns alltid områden där en värd kan förbättras. Även om Kinsta tenderar att gå bra över både i företags- och kundrecensioner, finns det några vanliga områden med korta fall som många tenderar att identifiera.

 • Ingen domänregistrering. Även om Kinsta erbjuder mycket kraftfull WordPress-värd som tenderar att blåsa många andra värdar ur vattnet, erbjuder de inte sina egna domänregistreringstjänster. Detta är bra för kunder som är vana att hantera sin domänregistrering separat från sina värdtjänster.
 • Ingen e-posthotell. Återigen inkluderar Kinsta tyvärr inte webbhotell med e-posttjänster i sina planer. Detta är mer eller mindre en standard för WordPress-värdar, som vill ägna mer av sina resurser åt saker som WordPress-webbplatser verkligen behöver. Ändå kan det vara lite ont om du vill att ett e-postmeddelande ska gå med din webbplats. Om du är van vid att få dina e-posttjänster värd via din webbhotell kan det vara lite av dig för dig, men det är mer troligt att det helt enkelt inte kommer att vara för mycket problem.
 • Lite restriktivt. Liksom många andra hanterade WordPress-hostingtjänster lägger Kinsta vissa begränsningar för de typer och antal plugins som du kan ha installerat på din webbplats. Detta är lite nödvändigt ont, eftersom det gör det möjligt för Kinsta att reglera sina värd WordPress-webbplatser på ett sådant sätt att de garanterar den typ av hastigheter och drifttid som de är kända för.
 • Prisstruktur. Vissa människor som är vana vid att använda delade planer kan bli lite förvånade av Kinstas prisstruktur. Du måste komma ihåg att dessa priser är för molnbaserade och dedikerade servrar, och att priserna fortfarande är mycket konkurrenskraftiga jämfört med andra företag. Funktionsuppsättningarna och tekniken är fortfarande väldigt kraftfulla för alla sina planer, även trots deras prispoäng.

Som ni ser är dessa nackdelar inte så illa. Det finns inte så många saker här för att lyfta upp några stora röda flaggor. Vissa av dessa brister är lite synd, men överlag är fördelarna tillräckliga för att överväga nackdelarna.

Så nu när vi har jämfört det goda med det dåliga när det gäller Kinsta finns det egentligen bara ett område att se på, och det är priset. De faktiska kostnaderna för deras tjänster och de funktioner som du inkluderar i dem är vanligtvis make-or-break-ögonblicket för många användare, så låt oss gå igenom det lite här.

Kinsta Price

Om du är van vid delade värdplaner som de som erbjuds av BlueHost eller Hostinger, kan det hända att du får lite av de prispunkter som Kinster erbjuder. Eftersom deras planer erbjuder kraftfull dedikerad och molnbaserad WordPress-värd är deras priser lite högre att matcha.

Även om dessa priser kan vara lite högre än vad du är van vid om du kommer från en grundläggande delad plan, är de definitivt värda de extra funktioner och funktionalitet som följer med Kinsters WordPress-värd. Priserna är faktiskt ganska rimliga jämfört med andra värdar av liknande kvalitet.

 • Kinsters värdplaner för WordPress sträcker sig från cirka $ 30 per månad hela vägen upp till $ 900 per månad för deras initiativrika planer.
 • Du kan också kontakta deras säljteam för att skapa en anpassad plan som är utformad just för dig, i fall du behöver ännu mer kraft jämfört med deras avancerade planer.
 • Deras startplan, till $ 30 per månad, innehåller 1 WordPress-installation, 20 000 besök, 5 GB utrymme och gratis SSL och CDN. Detta är en ganska standarduppsättning funktioner för en grundläggande WordPress-plan.
 • Pro-planen stöter på detta upp till 2 WordPress-installationer, 40 000 besök och 10 GB utrymme för $ 60 per månad. Planerna fortsätter att skala upp så här, och själva priserna är lite brantare än vad du kan förvänta dig av en annan tjänst. Kom bara ihåg att du betalar för den extra kvaliteten.
 • Deras affärsplaner examen på samma sätt; från $ 100- $ 400 per månad och från 5 till 40 WordPress-installationer, 100 000-600 000 besök och 15-40 GB utrymme.
 • Deras dyraste Enterprise-plan går för $ 600 eller $ 900 per månad och inkluderar upp till 80 WordPress-installationer, 1 500 000 besök och 120 GB utrymme.

Dessa planalternativ är mycket skalbara, med kraftfulla funktionsuppsättningar och teknik för att gå med sina garantier och specialerbjudanden. Kolla alltid runt för att se om de inte erbjuder speciella paket eller rabatter, eftersom företag som dessa ofta har kampanjer och sådant att rasa in nya kunder.

Domen

Sammantaget överträffar Kinsta mycket mer än de flesta andra WordPress-värdplatser. De har ett väletablerat rykte och glödande kundrecensioner online. Deras lista med stora namnkunder talar också för sig själv och bekänner kvaliteten och vården som Kinsta tar med sina värdtjänster till bordet.

Om du har några kommentarer eller saker vi saknade, känn dig fri att meddela oss!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map