Netfirms.com granskning

01.06.2020
Hosting recensioner 'Netfirms.com granskning
0 6 мин.

Netfirms.com är en webbhotell som levererar även domännamnsregistrering, webbplatsbyggnad, e-postmarknadsföring och e-handelstjänster, men deras primära tjänster är inriktade på att erbjuda delad hosting och VPS-värd. Dedikerade värdplaner ingår inte i Netfirms värdkatalog, vilket är ett tecken på att företaget ägnar sina tjänster mest till små och medelstora företag.


Fortsätt läsa vår Netfirms-granskning för aktuell information om värdfunktionerna och värdplanerna som finns tillgängliga på Netfirms.

Netfirms.com Översikt

Du kanske inte har hört talas om Netfirms förut, men de har varit närvarande i webbhotellbranschen sedan 1998. År 2011 förvärvades företaget av Endurance International Group och blev således en del av ett av världens största värdföretag. Netfirms driver över 1,2 miljoner webbplatser runt om i världen, men de flesta av deras verksamheter är baserade i USA och riktar sig till en amerikansk kundbas.

Plans & Prissättning

Netfirms erbjuder ett respektabelt utbud av delade värdplaner med obegränsad diskutrymme och skalbar bandbredd. VPS-planer erbjuds av Netfirms.com i samarbete med SPRY, ett värdföretag specialiserat på VPS-värd. Låt oss se hur vart och ett av dessa värdalternativ är konfigurerade och hur mycket du kan förvänta dig att betala för dem.

Delad värd

Delade värdplaner delas upp i 3 – Plus ($ 4,95 / mo med årlig fakturering), Fördel ($ 9,99 / mo med årlig fakturering) och Business ($ 14,99 / mo med årlig fakturering). Medan Plus-planen anges som planen med det lägsta priset – så lågt som $ 3,49 / mo om du väljer det 3-åriga faktureringsalternativet – är det också planen med minst antal funktioner.

Fördelarplanen kostar 7,99 USD / mån med 3-års fakturering, och den är konfigurerad enligt följande: obegränsat diskutrymme, skalbar månadsbandbredd, 2 gratis domäner, webbhotell, e-handel redo, 1-klickapplikationer, gratis Google AdWords-kredit och Bing kredit ($ 100 vardera), obegränsad e-post, 200 MySQL 5+ databaser, delade SSL-certifikat, webbaserad kontrollpanel, 24/7 e-post, chat & avgiftsfritt support och 30-dagars återbetalningsgaranti.

Affärsplanen är den dyraste delade värdplanen, kostar $ 10,99 / månad med 3-års fakturering, och till skillnad från Plus- och Advantage-planerna kommer den med ett dedikerat SSL-certifikat, obegränsad MySQL 5+ databaser och premiumstöd.

VPS Hosting

VPS-värdplaner delas också upp i tre planer. Startnivån plan kostar $ 33 / månad och har 512 MB RAM, 1000 GB bandbredd, 20 GB diskutrymme, 2 dedikerade IP: er, Linux OS och OpenVZ Platform. Den andra Netfirms VPS-planen kostar $ 66 / mo och fördubblar RAM och diskutrymme och levereras med 1500 GB bandbredd. VPS-planen med den största stansen kostar $ 100 / mo och har 2048 MB RAM, 2000 GB bandbredd, 60 GB diskutrymme och 2 dedikerade IP-adresser.

Medan VPS-planer kan betalas på månadsbasis, har delade värdalternativ inga faktureringsalternativ från månad till månad, den kortaste kontraktstiden är 1 år. Kunderna har en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, men detta faller bakom de mer generösa pengar-tillbaka-garantierna i branschen, vilket kan vara upp till 90 dagar.

e-handel värd är också bland de tjänster som erbjuds av Netfirms. e-handelsplaner börjar på $ 12,99 / månad baserat på en tvåårig plan och inkluderar Shopsite, 5 gratis domäner, obegränsat diskutrymme, skalbar bandbredd och flera e-handelsfunktioner som flerspråkigt stöd, flera betalningsmetoder, produktkategorier, frakt och betalning hantering, anpassningsbara mallar och olika verktyg för kundhållning.

Hosting-funktioner

Även om VPS-planer finns bland de webbhotelltjänster som erbjuds av Netfirms, erbjuds de genom ett partnerskap med SPRY, ett VPS-värdföretag. Det verkar som om detta är ett sätt för Netfirms att behålla kunder som växer ut från sina delade värdplaner eller ett sätt att inte köra bort delade värdkunder som letar efter en webbhotell med uppgraderingsalternativ. Det är dock tydligt att Netfirms först och främst är en delad webbhotell. Som sagt, här är de viktigaste funktionerna i deras delade värdplaner:

 • Obegränsat diskutrymme och skalbar bandbredd;
 • Upp till 5 gratis domännamn;
 • Personliga och affärsmässiga färdiga webbplatsmallar;
 • E-post, chatt och telefonsupport erbjuds dygnet runt;
 • Gratis marknadsföringskrediter (Google, Bing, gula sidor);
 • Obegränsad e-posthotell, skräppostfiltrering och virusscanning;
 • Fullständig DNS-hantering;
 • Python, PHP 4 / PHP 5, Perl, MySQL support;
 • WordPress, WordPress multisite, Drupal, Joomla support;
 • osCommerce och Shopsite eCommerce-funktioner;
 • Forumfunktioner (bbPress, phpBB), fotogallerifunktioner;
 • Säkerhetsfunktioner (lösenordsskyddade, .htaccess, delade och dedikerade SSL-certifikat, säker FTP-åtkomst);
 • 30-dagars återbetalningsgaranti;
 • Webbaserad kontrollpanel.

Tyvärr erbjuder Netfirms inte branschstandarden cPanel-kontrollpanelen utan erbjuder istället den mindre populära vDeck-kontrollpanelen, samma som erbjuds av iPower-värd. Netfirms webbplatsdesign är också ganska föråldrad av dagens standarder.

Kundsupport

Även om det finns många sätt man kan nå kundsupport på Netfirms – e-post, chat, avgiftsfri telefon – finns det många klagomål om dess kvalitet. En sökbar kunskapsbas och användarhandböcker finns också tillgängliga, även om de inte är särskilt väl underhållna.

Klagomål om Netfirms är inte begränsade till kundsupport, men problem med att avbryta automatisk förnyelse och drifttid finns också i listan över klagomål associerade med Netfirms.com. Deras webbplats innehåller inga garantier för drifttid, vilket är ett stort minus med tanke på att många andra webbhotellleverantörer i samma priskonsol ger SLA-garantier för drifttid.

Fördelar & Nackdelar med Netfirms

Vad gäller fördelar och nackdelar med Netfirms.com är det här vi tycker:

Fördelar

 • Upp till 5 gratis domäner
 • Gratis marknadsföringskrediter online
 • Gratis färdiga webbplatser
 • e-handelsoptimerad värd
 • Dedikerat SSL-certifikat med affärsplan

Nackdelar

 • Inget faktureringsalternativ från månad till månad (endast 30-dagars återbetalningsgaranti)
 • Inga dedikerade värdalternativ
 • VPS-planer erbjuds via en tredjepartshotell
 • Föråldrad webbplats
 • Ingen cPanel
 • Inga drifttidsgarantier
 • Fruktansvärt kundsupport

Slutsats av Netfirms.com granskning

Netfirms.com: s leverantörens inlåsningsproblem, brist på uppetidsgarantier och låg pengar-tillbaka-garantiperiod placerar dem bakom många värdar inom samma prissäkerhet. Baserat på långa kundkonton och befintliga kundrecensioner verkar Netfirms.coms tjänster ha försämrats under det senaste året. Sammantaget finns det en bra bit av positiva recensioner och positiva rapporter om de tjänster som erbjuds, särskilt från långa kunder.

Om du letar efter en pålitlig webbhotell, vänligen tänk på InMotion, som är en av de bästa leverantörerna av affärshotell.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector