Pressidium.com granskning

01.06.2020
Hosting recensioner 'Pressidium.com granskning
0 9 мин.

Pressidium.com erbjuder säker, snabb och pålitlig WordPress-värd genom ett antal fullständiga planer skapade för att möta både individuella och affärsanvändares krav. Även om de inte är så populära som andra hanterade WordPress-webbhotellleverantörer, som vi kommer att se i denna granskning av Pressidium.com, är dess värdinfrastruktur och värdfunktioner i nivå med de som erbjuds av webbhotellleverantörer med stora namn.


Pressidium Company Översikt

Pressidium.com kan vara ett av de bäst bevarade hemligheterna i den hanterade WordPress-värdindustrin och även om den fortfarande håller på att vinna mark, är den definitivt bland de bästa WordPress-specialiserade värdlösningarna som väljs av tekniska startups, medier, universitet, digitala byråer och Fortune 500-företag. Företaget spänner över hela världen och har servrar i Europa, Nordamerika, Japan, Sydostasien och Oceanien.

Med huvudkontor i London, Storbritannien, grundades Pressidium.com 2013 av ett team av fyra erfarna ingenjörer och utvecklare: Andrew Georges, John Andriopoulos, Giannis Zachariadis och Filip Slavik. Gruppen föreställde skapandet av en misslyckadesäker, skalbar och prestationsdriven hanterad WordPress-värdlösning som också är säker och blixt snabb.

Deras ansträngningar möttes av framgång och 2015 och 2016 tilldelades Pressidium toppnivå för WordPress Hosting Performance, vilket beskriver andra populära förvaltade WordPress-värdar.

Pressidiumsplaner & Prissättning

På samma sätt som andra hanterade WordPress-värdleverantörer (t.ex. WP Engine) debiterar Pressidium.com baserat på antalet månatliga besök. Varje plan låter dig betala månad till månad eller årligen. De som väljer årlig fakturering har rätt till 20% rabatt (4 månader gratis!).

Endast en av de 5 Pressidium-hanterade WordPress-värdplanerna är designad för nybörjare (Micro plan), andra planer är inriktade på avancerade användare eller företag. Låt oss se hur varje plan är konfigurerad och hur mycket det kostar:

Micro

Mikroplanen är Pressidiums plan för startnivå riktad till nybörjare. Det designades för 10K unika besök per månad och 1 WordPress-installation (fristående). Denna plan kostar $ 21 / månad med årlig fakturering eller $ 24,90 / månad med månad-till-månad-fakturering.

När det gäller resurser och funktioner, här är vad som ingår i Micro-planen: 5 GB HA SSD-lagring, obegränsad bandbredd, SSL inklusive fullt stöd för Let’s Encrypt-certifikat, PHP 7, scenmiljö och dygnet runt biljett & e-post Expert Support av DevOps ingenjörer.

För en extra $ 10 / månad kan du aktivera Pressidiums HTTP / 2-drivna CDN och du kan lägga till extra WordPress-installationer för $ 14,90 / varje extra installation.

Personlig

Den personliga planen kostar $ 42 / månad med årlig fakturering eller $ 49,90 månad till månad. Denna plan är konfigurerad för upp till 3 WordPress-installationer (fristående) och 30 000 unika besök per månad.

Planpaketen fördubblar SSD-lagring av Micro-planen (10 GB), obegränsad bandbredd, inkluderar PHP 7, SSL, iscensättningsmiljö och expertstöd. HTTP / 2-driven CDN ingår också gratis.

Professionell

Den professionella planen innehåller upp till 10 WordPress-installationer (fristående + multisite), obegränsad bandbredd, 20 GB HA SSD-lagring och alla andra funktioner som ingår i den personliga planen.

Företag

Den här planen är utformad för 500 000 unika besök per månad och upp till 25 WordPress-installationer (fristående + multisite). Det kommer med obegränsad bandbredd som erbjuds med varje plan, 30 GB HA SSD-lagring, PHP 7 eller HHVM, CDN, SSL, scenmiljö och expertstöd med dedicerad kontohanterare.

Affärsplanens månad-till-pris är 299,90 $ / månad, medan årsplanen kommer ner till $ 250 / månad.

Business Plus

Planen med flest resurser är konfigurerad för upp till 50 WP-installationer (fristående & multisite) och 1 miljon unika månatliga besök. Även om du debiteras dubbelt så mycket som priset på affärsplanen får du bara ytterligare 10 GB HA SSD-lagring. Alla andra funktioner i affärsplanen ingår också i Business Plus-planen.

De som är oroliga för att gå över de månatliga begränsningarna för sina planer, bör inte bli oroade, eftersom Pressidium inte tar ut några plötsliga ökningar i trafiken och inte kommer att begränsa din webbplats på något sätt. Men om din webbplats ständigt överskrider begränsningarna i din plan, kommer du att föreslås en uppgradering.

Som ni kanske har lagt märke till erbjuder Pressidium inte webbhotell med argumentering att de inte vill offra kvalitet över kvantitet i sin strävan att erbjuda bästa in-WordPress-webbhotell.

Pressidium.com tillhandahåller också anpassade planer för företag som kräver transparent skalbarhet, förstklassig DevOps-support och robust webbhotellarkitektur.

Funktioner & Värdet av Pressidium

Pressidium erbjuder hanterad WordPress-värd på sitt bästa genom en mängd säkerhets-, prestations- och användarrelaterade funktioner och verktyg. Utan att vara uttömmande, här är de funktioner som gör Pressidium till en värdig motståndare för alla hanterade WordPress-värd på marknaden:

 • Avancerad infrastruktur: de lastbalanserade servrarna med hög tillgänglighet är byggda för skalbarhet och prestanda och upprätthåller alla avancerade funktioner som behövs för att köra vilken WordPress-webbplats som helst;
 • Full serverhantering, DevOps, hanterade auto-uppdateringar & automatiska säkerhetskopior: Pressidium tar på sig bördan att hantera din WordPress-webbplats på alla nivåer, så att du helt kan ägna dig åt att växa ditt företag;
 • Sceningsajter: med ett klick på en knapp kan du förhandsgranska din webbplats, göra ändringar och testfunktioner innan du går live. Detta är en extremt användbar funktion för utvecklare;
 • End-to-end hanterad säkerhet: Pressidium implementerar en uppsättning säkerhetskontroller och defensiva åtgärder för att säkerställa att din webbplats aldrig komprometteras;
 • Övervakning av skadlig programvara & avlägsnande: Pressidiums plattform skannar proaktivt, upptäcker och tar bort skadlig programvara och avskärmer skadliga attacker på infrastrukturnivå, utan att kunderna behöver installera plugins och använda sig av tweaks. Pressidium åtar sig till och med att fixa din webbplats gratis i den osannolika händelse att din webbplats äventyras;
 • Hanterad brandvägg för webbapplikationer (WAF): Pressidium rullar ut en egen WAF, som fokuserar på att säkra din WordPress-webbplats;
 • Filtrering av dåliga bots: som en del av Pressidiums säkerhetsstapel, identifierar och avvisar den här typen av trafik, samtidigt som äkta sökmotorer kan indexera din webbplats fritt;
 • Helt avstängd miljö: säkerhet säkerställs även mot attacker inifrån, den helt låsta och hackade miljön görs komplett genom begränsade behörigheter och dedikerade PHP-exekveringspooler på serversidan;
 • SFTP-tjänst: njuta av den extra säkerheten för SFTP, samtidigt som du kommer åt alla dina WordPress-webbplatser;
 • SSD-baserad lagring med hög tillgänglighet på webben;
 • Flerskikts 5-lagers cacheplattform: inkluderar flera lager av säkerhet, lastbalansering och cachning av system;
 • CDN-integration: spara för Micro-planen, alla Pressidium-värdplaner kommer med CDN ingår;
 • PHP-optimering: den superladdade Pressidium PHP-behandlingstiden förbättrade webbplatsens prestanda ytterligare;
 • SSL-acceleration: erbjuder en säker och accelererad SSL-surfupplevelse;
 • Anpassad kontrollpanel: enkelt hantera alla dina WordPress-webbplatser med Pressidiums enkla gränssnitt som innehåller användnings- och trafikanalys, installationsstationer med ett klick, automatiska och manuella uppdateringar, cachehantering, pluginhantering, migrationsguide, databasadministration via PHPMyAdmin osv .;
 • 95% servicetillgänglighet med stöd av SLA: för varje timme uppfyller Pressidium inte den garanterade servicetillgängligheten, kunder kommer att krediteras 5% av sin månadsavgift
 • 60-dag-tillbaka-garanti;
 • Gratis webbplatsmigreringar;
 • Expert WordPress-support.

Dessa funktioner bevisar att Pressidium är mer än redo att utföra den sunda hanteringen av dina WordPress-webbplatser och täcker alla aspekter av säkerhet, tillgänglighet, säkerhetskopiering och snabbprestanda. Alla dessa värdfunktioner kommer till priser som kan jämföras med andra hanterade WordPress-tjänster, så du behöver inte gräva djupt i fickorna för att dra nytta av en värdinfrastruktur på premiumnivå.

Pressidium kundtjänst

Hjälp och support är tillgängligt via olika kanaler, inklusive sökbar kunskapsbas, som är noggrant dokumenterad och poster delas upp i olika kategorier (t.ex. säkerhetskopior, migreringar, cache, WordPress, felsökning etc.).

Om självhjälpskanalen inte hjälper dig att hitta en lösning på dina problem kan du kontakta Pressidium direkt via e-post på [email protected], genom att skicka in en supportbiljett eller genom att kontakta dem via telefonstöd.

Pressidiums supportteam erbjuder expert WordPress-stöd tack vare de mycket skickliga tekniska ingenjörerna som leder supportteamet. Business- och Business Plus-prenumeranter får också en dedikerad kontohanterare.

Förutom dessa använder Pressidium också ett antal proaktiva säkerhets- och övervakningsåtgärder som fungerar dygnet runt för att säkerställa att din WordPress-webbplats fungerar smidigt och säkerhetshot skyddas.

Fördelar & Nackdelar med Pressidium.com

Bör Pressidium göra toppen av din lista när du letar efter hanterad WordPress-värd? Låt oss titta på för- och nackdelarna:

Fördelar

 • Pålitlig & snabba servrar;
 • 99,95% drifttidsgaranti med stöd av SLA;
 • Stora avancerade WP-funktioner;
 • Gratis säkerhetskopiering av CDN, SSL och webbplats;
 • Starkt säkerhetsarsenal;
 • Gratis webbplatsöverföring;
 • 60-dagars återbetalningsgaranti;
 • Ren och elegant kontrollpanel.

Nackdelar

 • Ingen e-posthotell;
 • Besöksbaserat prissystem kanske inte är för alla.
 • Inte nybörjevänligt.

Pressidium.com: s företagsinfrastruktur var finjusterad för WordPress. Många av avancerade funktioner och hög skalbarhet uppfyller behoven hos professionella, små och stora företag.

Pressidium.com Granskning Slutsats

Hosting som erbjuds av Pressidium sticker ut genom dess mångsidighet. De som letar efter en skalbar, performant och misslyckad värdlösning för sina WordPress-webbplatser, kommer att hitta en utmärkt service som noggrant känner till innehållet i WordPress-värd, och erbjuder alla nödvändiga funktioner för en framgångsrik WordPress-hantering. Den generösa 60-dagars pengarna-tillbaka-garanti, felfri teknisk support och SLA-uppetidsgaranti är glasyren på kakan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector