StableHost granska Australien

Australien ligger under Asien i ett relativt ensamt område på planeten. Det är troligtvis orsaken till att detta kontinentstorlek har en svag dataförbindelse med andra delar av världen. Ubåddatakablarna är dyra; en ny distribution av dem kostar upp till några hundra miljoner dollar per kabel.


Det finns dock andra dataöverföringsmetoder tillgängliga, inklusive satelliter runt om i världen. Tyvärr fungerar satelliter betydligt svagare jämfört med kabel när det gäller dataförsändning. En satellit använder bara en liten del av radiofrekvensen och detta begränsar den överförda datamängden under en given tidsram. Kablar tillverkas av optisk fiber och har mycket mer datakapacitet. I siffror: en satellit kan vidarebefordra en eller få Gigabyte data på varje sekund, medan en kabel kan överföra tusen gånger mer, Terabytes per sekund.

vattenskablar-australien

Källa: submarinecablemap.com

Latency är också ett verkligt problem när vi pratar om vidarebefordran av satellitdata. Satellitnätet är placerat i rymden, några tio tusen kilometer högt och data reser mellan jorden och dem. Detta behöver lite tid och orsakar förseningar i realtidsdatabehandling. I motsats till detta har inte ubåtkablar stora förseningar. För att vara ärlig kan en enda kabel överföra nästan samma datamängd som alla kommersiella satelliter totalt sett.

Så om du bor i Australien bör du ta hand om dina internationella besökare och hitta en bra lösning för att tjäna dem bättre. En server placerad i Australien kan vara långsammare på grund av svagare dataanslutningar, och en internationell server kan tjäna kunderna bättre.

Vi rekommenderar StableHost, eftersom det har datacenter i Asien som kan tjäna de internationella kunderna väl.

Varför väljer australiska kunder StableHost??

 • Mångsidigt sortiment: StableHost har ett mångsidigt produktsortiment som kan tjäna alla typer av kundbehov. Tillsammans med delad hosting kan du också hitta Reseller Hosting, VPS Hosting och Dedicated Hosting.
 • Obegränsad användning av hårddiskutrymme och bandbredd: Även i det minsta ingångspaketet får du ett obegränsat antal lagringsutrymme och obegränsad bandbreddanvändning.
 • DDoS-skydd: En av de mest irriterande angreppstyperna är den distribuerade denial-of-service (DDoS), eftersom din webbplats kan drastiskt dras ner på grund av den. Om du lagrar din webbplats på StableHost får du ett gratis DDoS-skydd och din webbplats kommer aldrig att vara nere.
 • Stor servertid: Företaget garanterar en drifttid på 99,9% (det betyder högst 1 minut och 26 sekunder driftstopp om dagen) för billigare delade värdpaket och 99,99% för de större paketen. Den senare innebär maximalt 8,6 sekunder driftstopp per dag som ligger över branschstandarden.
 • Webbplatsbyggare: Alla paket innehåller en gratis webbplatsbyggare där du kan bygga upp din webbplats med en dra och släpp-byggare. Genom att använda den kan du skapa din moderna och lyhörd webbplats utan att anställa en programmerare.
 • 7/24 support: StableHost-supportcentret är tillgängligt 7/24 via e-post eller livechatt. Det dedikerade kundteamet hjälper dig att lösa din webbhotell och andra webbplatsrelaterade uppgifter enkelt. Företagets genomsnittliga responstid är under 20 minuter vilket igen är bättre än branschgenomsnittet.
 • Avancerad hårdvara: StableHost har moderna servrar med dubbla processorer, en stor mängd minne och SSD-enheter. Nätverket är anslutet med 200 GB / s hastighet till resten av världen.
 • Begränsade användarkonton på varje serverI motsats till andra webbhotellföretag begränsade StableHost antalet delade värdkunder på varje server. I mindre paket kommer din webbplats att placeras på en server där det finns högst 500 användare. Om du väljer det största delade värdpaketet är det maximala kundnumret på en server 50.
 • SSD-kluster: StableHosts lagringssystem är ett kluster, tillverkat av SSD-enheter. SSD-tekniken gör klustret snabbare än att använda klassiska hårddiskar, medan datatilldelningen säkerställer feltolerant prestanda. Enheterna övervakas varje minut och när det finns en felaktig SSD ersätter de andra medlemmarna i nätverket det utan att göra din webbplats otillgänglig.
 • Domänregistrering: Du kan registrera din egen domän på StableHost, både klassiska TLD: er som. Com och TLD: s i ny stil som .klubb är tillgängliga. Ett gratis whois-skydd ingår i all domänregistrering, så din identitet kommer att döljas bakom en proxy.

Vi har inkluderat StableHost i vår bästa lista över värdleverantörer för australiska WordPress.

StableHost-värdplaner

StableHost har ett mångsidigt hosting-erbjudande, inklusive Shared Hosting, Reseller Hosting, VPS Hosting och Dedicated Server Hosting. Shared Hosting-tjänsten kallas webbhotell och finns med 3 paket:

 • Förrätt: Du kan lägga till en enda webbplats till detta paket med upp till 250 000 filer. En CPU-kärna kommer att betjäna din webbplats och 25 MySQL-anslutningar är aktiverade på samma gång. Servertiden för 99,9% garanteras för startpriset $ 3,50 / månad.
 • Proffs: Du får samma resurser i detta paket som i Starter men antalet tilldelade webbplatser är inte begränsat. Startpriset är $ 7,50 / månad.
 • Platina: Det största paketet ger dig fler serverresurser och till skillnad från de tidigare paketens 500 klienter / server får bara 50 klienter en hel server. 2 CPU-kärnor tilldelas din lagring och du kan använda upp till 500 000 filer och 50 MySQL-anslutningar samtidigt. Startpriset är $ 28,50 / månad.

Återförsäljare värd kommer också med 3 paket, utformade för 10, 50 och 100 klienter. Den minsta ger dig 20 GB lagring vad du kan dela mellan upp till dina 10 kunder. Det börjar på $ 9,12 / månad.

VPS Hosting skapades så tjäna webbplatserna med mer trafik och finns i 5 versioner. VPS för startnivå kallas VZ 1 GB och ger dig 1 GB RAM, 1 CPU-kärna och 40 GB lagring. En användning av 2 TB bandbredd i ett 1 Gbit-nätverk ingår också. Det kostar endast $ 9,12 / månad.

Det största VPS-paketet innehåller redan 16 GB minne, 8 CPU-kärnor, 300 GB lagring och 16 TB överföring. Det börjar på $ 109,95 / månad.

Den mest kraftfulla produkten i produktserien är Dedikerad servervärd, finns i 3 versioner. Det minsta dedikerade serverpaketet börjar på $ 145,00 / månad och kommer med en Intel Pentium 3,4 GHz-processor, 4 GB RAM, 2 gånger 300 GB lagring, 2 TB bandbreddanvändning och RAID 0 eller RAID 1 dataspegling.

Det största paketet använder redan en Intel Xeon E5-processor och tillhandahåller 16 GB RAM och 4 TB bandbredd för sitt startpris på 245,00 USD / månad..

Slutsats

australien-hosting

Är StableHost perfekt för australierna? Svaret är ja. Dess datacenter ligger nära Australien, det mångsidiga produktsortimentet och det pålitliga företaget är de viktigaste orsakerna till att välja StableHost är en bra idé. Genom att köpa ett bra värdpaket kan du effektivt betjäna både inhemska och internationella kunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map