StableHost recensioner

01.06.2020
Hosting recensioner 'StableHost recensioner
0 10 мин.

Värdbolaget StableHost är privatägt och grundades 2009. Det är relativt ett nytt och litet företag som bara sysselsätter cirka tio personer, men de är dedikerade till att tillhandahålla delad och virtuell värdtjänstkvalitet till små och medelstora företag. Företaget använder högsta hårdvarukvalitet för att säkerställa bästa prestanda för sina servrar och för att ge en stabil webbhotellupplevelse.


StableHost använder SSD-enheter och LiteSpeed ​​PHP-cachemodul på sina servrar, vilket är 9 gånger snabbare än vanliga värdplaner från sina konkurrenter. Konton stöds med cPanel, vilket gör webbplatshantering mycket enkel. Företaget hävdar att ett värdkonto (beror på planen du väljer) är inställt inom tio minuter när betalningen är klar.

Eftersom det finns en stor efterfrågan på prisvärda delad hosting bland småföretag och privatpersoner finns det ett växande antal leverantörer som försöker dra nytta av det. Du kan hitta många lovande webbplatser med delade värdplaner som faktiskt ger ganska dålig service. Och människor inser detta först efter att de köpte paketet.

Om du är en oerfaren webbansvarig – och de flesta som behöver en delad webbhotell är det – kan du lätt falla i den här fällan. Det är därför du måste läsa recensioner som den här. Här kommer vi att prata om en webbhotellleverantör som erbjuder högkvalitativa delade värdplaner för nybörjare. Det kallas StableHost, ett företag etablerat av ett litet team av experter som vill tillhandahålla starka och pålitliga tjänster för alla.

Även om StableHost inte är bland de största namnen i branschen, förbättras de verkligen dag för dag. De investerar merparten av sina inkomster tillbaka i företaget, köper den senaste hårdvaran och ser till att deras kundsupport är tillgängligt dygnet runt. Låt oss se vad denna webbhotellleverantör har att erbjuda utan att göra något annat.

Clustered Shared Hosting med StableHost

Genom att titta på deras värdplaner kan du se det omedelbart hur StableHost skiljer sig från de flesta andra leverantörer. De erbjuder grupperad värd, vilket liknar molnhotell. Detta innebär att din webbplats kommer att drivas av inte bara en server utan genom att använda resurserna från flera servrar. Det är vanligt hos leverantörer att köra flera webbplatser på en enda server.

Om något oväntat händer med den servern går alla dessa webbplatser offline. Du kan inte hitta att många leverantörer som erbjuder grupperad värd bland sina tjänster. Det är ett utmärkt sätt att hålla serverrelaterade problem till ett minimum. I deras delade värdplan ingår också några kraftfulla funktioner. Som de flesta billiga alternativ för delad värd, med deras Starter-webbplats kan du bara ha en webbplats.

Men resten är obegränsat. Det finns funktioner som du bara kan få om du väljer deras Platinum-plan, till exempel VIP-support, skräppostfiltrering och ett reparationsalternativ om dina data hackas eller komprometteras. Med det 28,50 $ månatliga priset har denna plan en kostnad som liknar den genomsnittliga VPS-planen på marknaden. Ändå är det helt värt det eftersom du får så många extrafunktioner och en 2-kärnans CPU också.

När allt kommer omkring finns det ett stort antal stora företag där ute som behöver dessa delade värdplaner som är starkare än genomsnittet istället för att gå för en VPS. När det gäller extra programvara får du MySQL, cPanel, Apache, Lack och cPanel-kontrollpanelen med alla StableHost-plan. Om du också vill ha SSH-åtkomst kan du lägga till den i din plan för lite extra pengar. Annars kan du välja mellan hundratals applikationer som är tillgängliga gratis.

Omanaged VPS Hosting med StableHost

Om deras starkaste delade värdplan inte ger dig tillräckligt med resurser, är nästa steg att prova VPS-värdplanerna. De är verkligen prisvärda, särskilt om du tänker på det värde du får för priset. StableHost VPS-planer är också baserade på klustrteknologi och förstklassiga servrar som garanterar hög prestanda för din webbplats.

Många företag föredrar obemannad VPS-värd och med denna leverantör kan de ha den utan någon kontrollpanel eller operativsystem installerat. Om du väljer en av dessa planer kan du installera vilket operativsystem du vill ha på servern. En av de största sakerna i dessa StableHost-planer är att du kan få Tier 3-support dygnet runt. Deras tekniska supportteam består av experter som är redo att hitta lösningar även för de mest ovanliga frågorna.

När du registrerar dig kommer du att kunna fokusera på ditt arbete sömlöst. De kommer inte ens att be om installationsavgifter om du behöver installera något. Eftersom det finns många planer att välja på, hittar du säkert den perfekta som inte kräver att du hanterar ett överskott av resurser. Sammantaget ger StableHost dig mer frihet än vanligt med deras VPS-planer. De sticker verkligen ut genom att erbjuda en ovanlig tjänst som inte kräver att du har ett visst operativsystem eller kontrollpanel.

Domänregistrering, skräppostfiltrering och mer

Liksom många andra leverantörer är StableHost också inom domänregistreringsbranschen. De underlättade skapandet av domäner genom att hjälpa dig med förslag när du försöker hitta ut det perfekta för ditt företag. I domänregistreringen ingår också WHOIS-skydd. Den här funktionen döljer din domäninformation från andra användare, så att de inte kan se ägarens namn.

Standard för de flesta webbhotellleverantörer är att göra denna information tillgänglig för alla, vilket definitivt inte är vad de flesta webbansvariga vill ha. Hos StableHost är ID-skyddsfunktionen gratis för varje paket. Du kan också få ett skräppostfilter direkt utanför fladdermallen med en gratis provperiod på 15 dagar. Om du tröttnade på att samla otaliga e-postmeddelanden i din inkorg, kan det här verktyget verkligen hjälpa.

Den omfattande funktionslistan StableHost

Det finns en hel del populära funktioner du kan få genom att registrera dig till en av StableHost-planerna. Om du vill säkra dina data med säkerhetskopior, spara lite tid med inställningar med ett klick och njuta av ännu mer extra med en webbhotell, bör du definitivt välja det här företaget. Här är en lista som summerar fördelarna du kan få med denna värd:

 • 45-dagars återbetalningsperiod – Om du registrerar dig hos en av deras återförsäljare eller hanterade planer och du inte gillar vad du får kan du be om pengarna om 45 dagar. Även om det inte är populärt bland webbhotellleverantörer att erbjuda återbetalning för VPS, bestämde StableHost fortfarande att ge dig 7 dagar för att prova det utan något åtagande.
 • Webbplatsbyggare – De tillhandahåller också en webbplatsbyggare för användare som är oerfarna i webbdesign och vill bygga upp en webbplats av sig själva.
 • SSL-certifikat – Om du vill bygga upp dina kunders förtroende är en SSL absolut nödvändig. Människor är alltid lättade när de ser den gröna stapeln ovanför din webbplats.
 • Plugins i Softaculous – Detta är ett välkänt installationsprogram som kan hjälpa dig hitta användbara tillägg och låter dig använda dem på din webbplats med ett enda klick.
 • Topp teknisk support – En stor mängd guider och användbara videor finns i deras kunskapsbas. Dessutom kan du be om hjälp när som helst.
 • Användarvänlig kontrollpanel – Du får en cPanel, som är den mest populära kontrollpanelen på Internet. Det är lätt att använda och snabbt får jobbet gjort när du behöver hantera din värdplan.
 • Obegränsade e-postkonton – Detta är en mycket användbar funktion som tillhandahålls av de flesta webbhotellföretag. Förutom obegränsade konton får du också auto-responders. Om du lägger till skräppostfiltret i ekvationen blir slutresultatet oklanderligt.
 • Registrering av domännamn – Det finns inget behov att hitta en domänregistrator, du kan helt enkelt registrera dig i en av StableHost-planerna och få en domän på samma plats. När allt kommer omkring, vem vill slösa bort mer tid på det?
 • Gratis transfer – Om du redan har en webbplats kanske du vill överföra den till den nya servern. Lyckligtvis kan StableHost göra det gratis för dig. Tänk dock på att företaget föredrar att inte överföra data från värdar som är dåligt optimerade.

Pålitlig kundsupport dygnet runt

Den goda nyheten är att StableHost ger enastående support även om du väljer deras billigaste plan. Deras team av experter är inte bara till hjälp men de finns också dygnet runt varje dag. Företaget är så trygg på sitt stöd att du kan se telefonnumret omedelbart på deras hemsida.

Det visas inte bara med stora teckensnitt, utan det finns också ett fängslande meddelande “Kom i kontakt” som bygger upp varje besökares förtroende. Förutom telefon kan du också kontakta dem via biljett, e-post och vanliga frågor. För att inte tala om att deras omfattande kunskapsbas i sig kan lösa dina problem mestadels. Som StableHost beskrev har dess kundtjänstteam stor expertis och passion för webbhotell.

Att driva en så tillförlitlig tjänst är ganska imponerande från detta lilla företag. De vet att användare som står inför ett allvarligt problem inte kan vänta länge. För många företag kan till och med en timmes driftstopp resultera i en betydande inkomstbortfall.

Sammanfattning

Sammantaget kan du hitta många kraftfulla planer på StableHost som kan passa dina behov. Det är ett anständigt val för individer som vill starta sin egen blogg, och vi rekommenderar det också för små och medelstora företag. Deras planer ger förstklassig prestanda i kombination med ett stort antal funktioner, särskilt om du väljer en av VPS-planerna.

Och det bästa med StableHost är att de har ärliga avsikter att investera i sin verksamhet och att förbättra tjänsterna. Det är inte så vanligt bland webbhotellföretag att tillhandahålla den senaste hårdvaran och förstklassigt stöd samtidigt. Denna leverantör får säkert sina kunder att känna att de just har vunnit jackpotten.

Vår slutliga dom är att om du vill ha en delad värdplan eller en VPS som kan få ditt företag att rulla, bör du definitivt prova StableHost och se hur det går.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector