Svänghjulöversikt

Populariteten hos WordPress som ett innehållshanteringssystem är på en hela tiden hög, och eftersom WordPress fortsätter att vinna mer och mer mark, så gör webbhotellföretag som erbjuder hanterade WordPress-hostingtjänster. Bland dessa är Flywheel en trendig webbhotell som erbjuder hanterad WordPress-värd för byråer, designers och utvecklare.


Jämfört med regelbunden delad webbhotell kommer hanterade WordPress-värdar med ett antal “extra” tjänster inbyggda i värdpaketet, som syftar till att ta hand om uppdateringar, säkerhetskopior, hastighetsoptimering, säkerhet, drifttid och andra tekniska aspekter på din WordPress-webbplats, så att du kan fokusera på andra aspekter av ditt företag.

Sedan starten 2012 har Flywheel lyckats växa sin verksamhet trots att de befinner sig i en mycket konkurrenskraftig nisch. Så vad är det som skiljer Flywheel från andra hanterade WordPress-värdleverantörer? Vår granskning av svänghjulet nedan ger dig svaren!

Snabböversikt över FlyWheel

svänghjulslösningar

Svänghjulet imponerar redan från början: Den fräscha och snygga webbplatsen är ett definitivt plus, särskilt att de försöker locka designmassan, vilket kan vara svårare att imponera med en enkel snygg webbplats.

En snabb bläddring på deras startsida erbjuder information om värdfunktionerna och startpriserna för deras tjänster, så att du kan få en snabb inblick i vad du kan förvänta dig av svänghjulet.

Förutom de tjänster du kan förvänta dig av en hanterad WordPress-plan erbjuder Flywheel också en elegant uppsättning utvecklingsverktyg (webbplatsstaging, webbplatskloning, ritningar) och arbetsflödeshanteringsverktyg som gör intresset för utvecklare och byråer.

Svänghjulet ser verkligen ut, men är det ett bra alternativ för hanterad WordPress-värd? Låt oss komma in i det snubbla av det svänghjulshanterade WordPress-värduniverset.

Plans & Prissättning

Svänghjulshanterade WordPress-planer erbjuds genom tre kategorier – Enskilda webbplatsplaner med enskilda installationer på en betal-som-du-gå-grund, Bulkplaner med 10+ WordPress-installationer och anpassade Flywheel Enterprise-hanterade WordPress-planer för mer robusta WordPress-värdbehov.

prissättning på svänghjulet

Kategorin för enskilda webbplatser erbjuder tre paket i prisintervallet $ 15- $ 75 / månad, såvida du inte registrerar dig för årliga planer, som erbjuder en rabatt på 1 månad. Dessa planer sträcker sig från ett startpaket till ett professionellt alternativ. Gratis webbplatsmigrering och en gratis SSL ingår i alla planer. Medan lägre nivåplaner tar ut extra för CDN eller multisiterstöd, inkluderar Professional-planen dessa gratis.

När det gäller resurser erbjuds lagring från 5 GB till 20 GB och bandbredd från 250 GB till 1 TB, medan besökarnas gränser sträcker sig från 5 000 månatliga besök till 100 000 månadsvisa besök.

Bulk Plans-hanterade WordPress-kategorin erbjuder paket i $ 100 – $ 250 prisklassen för förkonfigurerade planer med upp till 30 WordPress-installationer och ett specialanpassat alternativ för 30+ WordPress-installationer. Även här kan du njuta av en månad ledig med årliga planer.

Förkonfigurerade planer har en månadsgräns på 150 000 besök för frilansplanen och 600 000 besök för byråns plan. När det gäller resurser erbjuder dessa planer 40 till 120 GB hårddiskutrymme, 4 TB till 8 TB bandbredd, gratis SSL-certifikat, CDN, multisidesupport och webbplatsstaging. För anpassade resurser och miljoner månadsvisa besök rekommenderar vi att du begär en anpassad offert.

Enterprise-hanterade WordPress-planen, Flywheel Blue, erbjuder WordPress-infrastruktur på företagsnivå, omedelbar trafikskalning, hanterade uppdateringar, daglig hälsokontroll, säkerhet i företagskvalitet med automatisk skanning av skadlig programvara, säkerhetsövervakning och korrigering, katastrofåterställningsplaner, gratis SSL, premium SLA, inbyggd auto-failover, dedicerad kontohantering osv. Priserna börjar på $ 2500 / månad.

De som är intresserade av att bli värdåterförsäljare kan gå med i Flywheel Agency Agent-programmet och få gratis värd för din byrå eller företagssida samt andra förmåner som dedikerad kontohantering, hands-off underhåll och vit märkning.

Baserat på ovanstående är det uppenbart att Flywheel är redo att ta på sig inte bara utvecklare eller andra kreativa yrkesverksamma, utan också större byråer med företagskrav på WordPress-värd.

Nu när vi har en klar överblick över priser och planer på Flywheel, låt oss se hur deras kundsupport fungerar.

Kundsupport

Om du är helvetet på att ha kundsupport dygnet runt, kan du bli lurad av det faktum att supporten dygnet runt är tillgänglig endast för nödsituationer.

Utöver detta bakslag erbjuder Flywheel många supportalternativ inklusive livechatt, biljetteringssystem och telefonsupport, som alla kan kontaktas måndag till fredag ​​under arbetstid.

svänghjulstöd

När det gäller supportdokumentation kan du bläddra i över 100 artiklar, få tillgång till gratis e-böcker eller registrera dig för en gratis e-kurs med designtrender.

Sammantaget gjorde Flywheel inte besviken i våra kundsupporttest, och svarade inom 24 timmar för e-förfrågningar och inom 1 minut för förfrågningar om livechatt. Våra frågor besvarades på ett detaljerat och artigt sätt varje gång.

Hosting-funktioner

Bakom den eleganta designen finns det en rad kraftfulla WordPress-specifika funktioner inkluderade för att hjälpa frilansare och byråer att bygga, lansera och hantera sina webbplatser. Här är en snabb genomgång av värdfunktionerna som erbjuds av Flywheel:

funktioner för svänghjulshosting

 • Gratis SSL-certifikat med alla planer (drivs av Låt oss kryptera);
 • Gratis webbplatsmigrering utan begränsning för antalet webbplatser som kan migreras;
 • Gratis scener, som låter dig testa förändringar på din webbplats utan att påverka din live-webbplats och driva produktionsändringar med ett enda klick;
 • Kloning av webbplatsen, vilket låter dig komma igång på en ny webbplats utan att behöva starta om plugininstallationen varje gång;
 • De Ritningar -funktionen gör det möjligt att paketera vanliga teman och plugins som en anpassad konfiguration för framtida projekt;
 • VPS-servrar på alla planer;
 • Cachering på serversidan;
 • Gratis demonstrationssajter i 14 dagar, Med svänghjulet kan du registrera dig, börja bygga din webbplats och faktureras endast när du är redo att driva den live. Du kan också dela demonstrationssajter med kunder så att de kan spåra framstegen.
 • Säkerhetskopior erbjuds gratis varje natt och de lagras off-site. Återställningar kan göras med ett enda klick;
 • Lätt CDN-integrationer;
 • Inbyggd webbplatsstatistik;
 • Stora säkerhetsfunktioner med säkerhetsövervakning och borttagning av skadlig programvara;
 • Enklare SFTP-åtkomst (ett klick);
 • Stöd med flera platser;
 • Samarbetsverktyg;
 • Nginx-baserad server som standard;
 • Val av 12 serverplatser;
 • Lätt skalbarhet;
 • PayPal-betalning accepteras, inget kreditkort krävs.
 • Lokalt utvecklingsverktyg av svänghjulet;
 • Expert WordPress-support;
 • Rent och minimalistiskt användargränssnitt som är vackert utformad och strömlinjeformad för WordPress;
 • freebies (gratis designmallar, e-böcker, etc.).

Dessa är de funktioner som gör Flywheel till en kraftfull hanterad WordPress-webbhotell. Listan över funktioner är inte uttömmande, du kan se hela listan på webbplatsen för svänghjulet. Svänghjulet förbättrar och utökar kontinuerligt deras funktioner, och för närvarande finns det några andra funktioner i verken, såsom premiumstöd, import av fjärrplatser, säkerhetskopiering utanför webbplatsen för dina lokala webbplatser och mer!

Prestanda

Flywheel nämner att erbjuda “imponerande drifttid” i sin lista över funktioner, men det gör inga förklaringar till vad det innebär eller erbjuder några uppetidsgarantier förutom en drifttid som SLA erbjuds med sina företagsplaner.

Vårt hastighetstest för svänghjul för alla testade serverplatser (New York, Melbourne och Stockholm) har klockat in på under 2 sekunder, vilket knappast är en överraskning med tanke på att Flywheel använder sitt eget cachingsystem på serversidan som ger toppprestanda även för robusta , webbplatser med hög trafik. Det finns inget behov att installera egna cacheplugin för att försöka påskynda din webbplats.

Oavsett vilken värdplan du är på (Tiny eller Enterprise) kan cachetekniken hantera trafikspikar i miljoner besökares storlek, utan hosta. Även om du har en e-handelswebbplats som är svår att cache på grund av deras dynamiska natur, kan svänghjul hjälpa till att se till att din e-handelswebbplats är fullständigt cachad.

Förutom cachning på serversidan, samarbetade svänghjulet med MaxCDN för att ge enkel CDN-integration, för att ta din hastighet global. Därför, oavsett var dina besökare är, så ser MaxCDN till att leverera bilder och statiska filer från servern som är närmast dem.

Svänghjul Pros & Nackdelar

Fördelar

 • Hosting skapad med utvecklare och designers i åtanke
 • Obegränsad webbplatsmigrering
 • VPS performance hosting
 • Inga överskottsavgifter
 • Fantastisk webbplatshastighetsprestanda
 • Bra svit med WordPress-specifika verktyg och avancerade alternativ
 • Snyggt och mycket användbart gränssnitt

Nackdelar

 • Kundsupport begränsat till arbetsdagar och arbetstider (support dygnet runt är endast i nödfall)
 • Ingen inbyggd Git-distribution
 • Lite dyrt om du vill vara värd för flera WordPress-webbplatser

Slutsats om svänghjulgranskning

De utvecklarorienterade värdfunktionerna och bra prestanda är de bästa säljpunkterna för svänghjulet. Dessa tillsammans med deras ögon-godisgränssnitt gör Flywheel till ett starkt val för hanterad WordPress-värd, oavsett om du är en byrå med WordPress-webbhotellbehov på företag, en frilansdesigner som vill vara värd för en enda WordPress-webbplats eller utvecklare som vill vara värd flera WordPress-installationer.

Trots att du är på den dyrare sidan jämfört med de hanterade WordPress-värdplanerna för billiga delade värdleverantörer som Siteground eller BlueHost, kommer du att upptäcka att svänghjulet är värt det extra pengar om din budget tillåter mer vridrum.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map