TMDHosting recensioner

01.06.2020
Hosting recensioner 'TMDHosting recensioner
0 9 мин.

Om du vill skapa en solid online-närvaro för ditt företag är de två första sakerna du behöver hitta en webbhotelltjänst och en bra registrator där du kan skapa ett domännamn. I den här artikeln kommer vi att presentera ett av de bästa alternativen just nu när det gäller webbhotell: TMD Hosting. Genom att gå igenom några av de viktigaste funktionerna och den övergripande tjänsten som företaget tillhandahåller, kommer du att kunna avgöra om det är optimalt för dig eller inte.


TMD Hosting är ett företag som grundades redan 2007 och lockade många människor med sina pålitliga tjänster sedan dess. Som många av sina konkurrenter började det med ett enda datacenter och banade vägen till framgång under åren. Just nu har de många datacentra spridda i Amerika och Europa, vilket gör sina tjänster tillgängliga för alla i de täckta regionerna. Därefter kommer vi att prata om kärnfunktionerna som erbjuds av TMD Hosting.

Huvudfunktioner i TMD Hosting Plans

En av de viktigaste sakerna att tänka på när du väljer en webbhotellleverantör är de funktioner som erbjuds med varje paket. På TMD Hosting finns det massor av användbara funktioner som kommer som en extra med sina planer. Låt oss visa dig de mest anmärkningsvärda funktionerna i följande lista:

 • SSD-lagring – Genom att investera i SSD-enheter garanterade TMD Hosting blixtsnabb sidhastighet för alla deras kunder. De flesta av leverantörerna sätter ett högre pris för sina SSD-baserade planer. Hos TMD Hosting är varje plan baserad på SSD: er och du kan få dem till överkomliga priser.
 • Gratis säkerhetskopiering och domänregistrering – Även om $ 10 kan verka som ett billigt pris för en domän, kan det visa sig vara en ganska dålig affär om du jämför det med en $ 3- $ 4 webbhotellplan med en gratis domän ingår. Med en TMD-värdplan får du en toppdomän gratis. Å andra sidan kommer dina data att skyddas med gratis automatiska säkerhetskopior. Om något går fel kan du bara återställa säkerhetskopian och fortsätta där du slutade.
 • Ingen gräns för e-postadresser – Uppenbarligen, om du hittar en leverantör som inte erbjuder några märkesvaror e-postadresser, bör du definitivt dike den. De flesta av dem ger tillräckligt med e-postadresser, men det bästa valet är alltid att välja en plan som garanterar obegränsade e-postadresser. TMD Hosting är ett av de företag som erbjuder obegränsade e-post-ID.
 • Gratis SSL-certifikat – Under de senaste åren blev det mycket viktigt att få en SSL om du vill att dina besökare ska lita på din webbplats. Det hjälper också mycket att skapa en bra SEO. TMD tillhandahåller ett Let’s Encrypt SSL-certifikat för alla som beslutar att registrera sig för sina planer och det är helt gratis.
 • Gratis webbplatsmallar – Om du vill att dina webbplatsbesökare ska komma tillbaka igen måste du göra ett bra första intryck. De gratis webbplatsmallarna som tillhandahålls av TMD säkerställer att du välkomnar dina besökare på ett korrekt sätt. Det finns inget behov av att betala för premiummallar, eftersom denna leverantör ger många av dem för Magento, WordPress, OpenCart och fler plattformar.
 • SpamExperts Spam Protection – Internet är fullt av skräppost och det är viktigt att skydda din webbplats mot den. Genom att välja TMD Hosting får du gratis skräppost från deras partner, SpamExperts.

TMD-värdplaner och priser

Delade värdplaner

Om du vill sätta ditt företag online eller bara starta en personlig webbplats är det alltid en bra idé att börja med en delad värdplan. Det är inte bara billigt, men om du väljer rätt leverantör får du också många användbara funktioner och anständiga specifikationer. När din webbplats växer kan du när som helst uppgradera den till en starkare plan med TMD Hosting.

TMD har tre olika planer när det gäller delad hosting: Starter, Business och Enterprise. Den första är den absolut bästa säljaren; medan du väljer affärsplanen får du det bästa värdet för dina pengar. Om du bara är värd för en webbplats bör du välja den första, men om du vill ha mer, kommer de andra två planerna att göra jobbet. Var och en av dem är också tillgängliga för Linux- och Windows-användare.

Startplanen kostar endast $ 2,95 per månad och det ger dig obegränsad lagring, bandbredd och en cPanel-kontrollpanel gratis. Med den starkaste delade planen får du några ytterligare funktioner, tre gånger prestanda och de låter dig vara värd för obegränsade webbplatser för $ 12,95 per månad. Det fantastiska är att du får premiumstöd med alla delade planer.

VPS-värdplaner

Om din webbplats knappt kan överleva med en delad värdplan, men du inte vill investera i en dedikerad server, är en VPS-värdplan det du behöver. Det liknar en dedikerad server, vilket ger dig nästan samma kontroll. Skillnaden är att du delar servern med andra användare. På TMD Hosting kan du välja mellan följande 5 VPS-värdplaner: Starter, Original, Smart, E-Commerce och Super Powerful.

Deras bästsäljare är den ursprungliga planen, medan du får det bästa värdet för dina pengar med den smarta planen (som namnet antyder). Vi visar dig den billigaste och den dyraste planen så att du kan jämföra skillnaderna. Startplanen kostar endast $ 19,97 per månad och det ger dig 40 GB lagring, 3 TB bandbredd, en 2-kärnans CPU och 2 GB RAM. Om du väljer den starkaste planen måste du betala $ 64,97 per månad och det kommer med en 200 GB lagring, 10 TB bandbredd, 6 CPU-kärnor och 12 GB RAM.

Du får välja en plats innan du väljer din VPS-plan: USA, Europa, Storbritannien, Asien eller Australien. Dessutom ger alla planer dig cPanel eller WHM och en gratis installation. Dessa är helt hanterade, så du behöver inte oroa dig för något när du använder deras VPS.

Dedikerade servrar

Det här är planerna med de högsta priserna. Du kan få en kraftfull server som är helt din till ett rimligt pris. När ditt företag växer kan du komma till den punkten att även den starkaste VPS-planen inte kan hantera den enorma mängden trafik och data som genereras av din webbplats. Genom att investera i en dedicerad server kan detta problem enkelt lösas.

TMD Hosting har fyra olika dedikerade servrar: Starter, Original, Smart och Super Powerful. Du kan dock bara välja mellan de datacentra som finns tillgängliga i USA och Europa. När det gäller hårdvara har alla dedikerade planer Intel CPU: er installerade. Med startplanen får du 1 TB lagring, 4 CPU-kärnor och 8 GB RAM för $ 79,97 per månad.

Du kan skala det upp till en enorm 4TB-lagring, 8 CPU-kärnor och 32 GB RAM och det kostar bara 149,97 $ per månad. Deras dedikerade planer hanteras alla med obegränsad bandbredd, gratis installation och cPanel / WHM ingår i paketet.

Pengar tillbaka garanti

TMD Hosting ger dig god tid att prova sina tjänster. Du kan få en server och njuta av alla fördelar i 60 dagar. Om du inte är nöjd med deras värdplaner, avbryter du hela saken och får tillbaka dina pengar omedelbart.

Det är extremt sällsynt i webbhotellvärlden att få en 60-dagars återbetalningsgaranti. De flesta av konkurrenterna där ute återbetalar mindre än 30 dagar, vilket heller inte är en kort tid. Detta visar bara att TMD Hosting är ett seriöst företag som är helt säker på sina tjänster och tillhandahåller maximalt till sina kunder

Server Uptime

Varje webbhotellleverantör som vill säkerställa en förstklassig webbhotell till sina kunder måste hålla serverns driftstid så hög som möjligt. Företag kan förlora en betydande mängd intäkter även om deras webbplatser går ner i några minuter. TMD Hosting var hittills absolut framgångsrikt med att upprätthålla en stabil infrastruktur.

TMD-servrar sjunker så sällan att du knappast kan hitta ett värdföretag med en starkare drifttid. En sådan stabil tjänst är helt klart fördelaktig för alla företag. Enligt leverantören är deras servrar igång 99,99% av tiden. Naturligtvis lever vi inte i en perfekt värld så om något får servrarna att gå ner TMD kommer att se till att din nästa månadsavgift blir billigare.

Kundsupport

Definitivt ett av de bästa kundsupportteamen i branschen. Enligt TMD Hosting får du svar inom 15 minuter efter att du har skickat in din fråga eller fråga och som det visar sig skämtar de inte. Du kan nå dem via livechatt, biljetter och telefon. Deras personal är inte bara vänlig, utan de är också villiga att föreslå tillägg och funktioner för ditt projekt och du behöver inte ens fråga.

Deras telefonsupport är ännu snabbare, så att du kan få någon på linjen på mindre än en minut. Den här tjänsten kan komma till nytta om du är ny på webbhotell och behöver lite hjälp med installationen, funktionerna eller andra detaljer relaterade till deras tjänst. Även om telefonstödet inte alltid är tillgängligt (du kan kolla in arbetstiden) kan du kontakta dem via livechatt och biljetter när du vill.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector