Vultr recensioner

01.06.2020
Hosting recensioner 'Vultr recensioner
0 9 мин.

Med Vultr kan du få kraftfull, ostyrd VPS-hosting som följer med konkurrensen och samtidigt håller priserna låga. I själva verket behöver du knappast betala mer än du skulle göra för en vanlig delad värdplan. Att registrera sig till en VPS-värdplan på Vultr har en enorm fördel: deras molnbaserade system är mycket flexibelt. Du kan lägga till en ny VPS-instans, mer CPU, RAM eller lagring när du vill genom att helt enkelt betala skillnaden.


Naturligtvis kan det vara lite riskabelt att gå efter en okontrollerad VPS-plan som nybörjare. Lyckligtvis finns det många resurser på Internet som kan hjälpa dig att hantera din server. Det är ganska lätt att hitta omfattande guider som visar dig steg-för-steg-processen att konfigurera och underhålla din server. Det finns också användbara tjänster som ServerPilot.io. Den här garanterar att du inte behöver använda konsolen och ger dig ett nybörjarvänligt gränssnitt istället.

Å andra sidan kan du spara pengar genom att välja en okontrollerad VPS. Du betalar bara för prestandan eftersom det inte finns någon personal som är involverad i att hantera din tjänst. Vultr fick sitt rykte som en utmärkt leverantör när det gäller VPS-värd. Nästa gång kommer vi att gå igenom priserna och alla delar av tjänsterna som erbjuds av denna leverantör, inklusive planer, kundsupport och funktioner.

Vultr-planer och funktioner

Hos Vultr saknas användbara tjänster. De har sina Cloud Computing-planer som är bra för små och medelstora företag som vill driva sina växande webbplatser. De har en Block Storage-tjänst där du kan ställa in hur mycket SSD-lagring du vill och hyra det till ett månatligt eller till och med timpris. Eftersom det finns stor efterfrågan på dedikerade servrar inkluderade Vultr fyra olika planer som du kan hitta under avsnittet Dedikerade instanser.

Dessa garanterar en toppnivå värdprestanda för större företag och projekt som behöver det. Vi kommer att gå igenom dessa alternativ en för en och ge dig en del viktig information om dem så att du kan välja det som passar perfekt till dina behov. Men först ska vi kolla in några av de viktigaste funktionerna detta företag har att erbjuda:

 • Många operativsystem – Du kan antingen välja mellan Linux och Windows eller installera något annat operativsystem du väljer. Vultr har många Linux-versioner tillgängliga, vilket gör att du kan välja den som är helt kompatibel med den programvara du vill använda på servern.
 • Snapshots och säkerhetskopiering – Du kan skapa en ögonblicksbild av serverns nuvarande tillstånd när du vill. Detta kan vara till hjälp om du vill lägga till en annan serverinstans eftersom allt du behöver göra är att tillämpa ögonblicksbilden på den och den är inställd. Dessutom kostar automatiska säkerhetskopior bara $ 1 varje månad.
 • Datacenter – Vultr etablerade hittills 15 datacentra, spridda över hela världen så att alla kan ha en solid anslutning. Dessa har alla en IP-adress av klass C som kan hjälpa dig mycket att förbättra din SEO.
 • Kontrollpanel – Hos Vultr är kontrollpanelen en sak som även nybörjare kan använda sömlöst tack vare den användbara dokumentationen som finns tillgänglig. Du kan välja cPanel, som är den mest populära administratörskontrollpanelen just nu. Det gör det enkelt att överföra webbplatser, säkerhetskopieringar, datarestaurering och alla uppgifter som följer med en webbhotelltjänst.
 • Mobilsupport – Mobilapplikationen för Vultr är ännu smidigare än skrivbordsversionen. Det är helt användarvänligt och låter dig lägga till nya servrar och hantera befintliga också.
 • Obegränsad åtkomst – Med de delade värdplanerna får du installera all programvara du vill ha på servern. Inte bara att din serveråtkomst inte kommer att begränsas, utan du kommer att kunna installera ett överflöd av användbara applikationer med ett klick från Vultr.

Cloud Compute Plans (VPS)

Detta är den tjänst som Vultr främst fokuserar på och ger sina kunder 8 olika planer att välja mellan. Om du vill att en pålitlig server ska vara värd för dina applikationer eller webbplatser är avsnittet Vultr Cloud Compute definitivt platsen där du ska leta efter en. Priserna är oerhört låga, börjar med en $ 2,50 per månad plan som slår de flesta av tävlingen. Du kan hitta massor av liknande planer på Internet, men vanligtvis för att dubbla det priset.

Och det bästa med det är att du får ett anständigt värde för dina pengar. Människor är mer än nöjda med sina värdplaner enligt majoriteten av feedbacken. Cloud Compute Plans rekommenderas särskilt för dig som har erfarenhet av webbdesign eller någon form av webbplatsbyggnad. Dessa planer växer med dina behov, vilket innebär att du kan uppgradera din plan när du vill utan någon stillestånd.

Som vi nämnde kostar deras första plan endast $ 2,50 per månad och kommer med en 20 GB SSD, 1-kärnans CPU och 512 MB RAM och 0,50 TB bandbredd. Du kan skala upp det genom ytterligare 7 nivåer. Den mest kraftfulla planen kostar 320 $ per månad och du får en 400 GB SSD, 16-kärnans CPU, 64 GB RAM och 10 TB bandbredd. Alla dessa servrar kan också hyras till ett pris per timme.

Blockera lagring

När du lägger till fler och fler sidor, innehåll och funktioner på din webbplats kan din server börja ta slut på resurser. Om det bara är ett lagringsutrymme behöver du inte nödvändigtvis byta till en starkare plan. En kraftfullare plan innebär också att CPU, RAM, bandbredd också kommer att förbättras, även om du kanske inte ens behöver dessa resurser än.

Vultr vill inte att du ska betala för resurser som du inte ens behöver. Det är därför de introducerade alternativet Block Storage. Om du kolla in det här avsnittet på din webbplats ser du att det finns en SSD-lagringsmätare där du kan ställa in önskad mängd lagring och sedan hyra den. Du kan betala på timbasis även för lagring.

Om du vill betala varje månad kan du få en 10 GB SSD för $ 1 per månad eller högst 10.000 GB SSD för $ 1000 per månad. Du kan alltid få lite extra utrymme från Vultr om du behöver det för säkerhetskopior eller ytterligare webbplats / app-data.

Dedikerade servrar

Med en dedikerad server behöver du inte oroa dig för att andra användare sitter runt din webbplatsinformation på samma server. Du har en server som är helt din, du behöver bara välja en som passar dina behov och budget. Hos Vultr Hosting finns det fyra olika dedikerade servrar tillgängliga. Den första kostar 60 $ och den levereras med 120 GB SSD-lagring, 2 CPU-kärnor, 8 GB RAM och 10 TB bandbredd.

Den starkaste planen där kostar 240 $ per månad och du får en enorm 480 GB SSD-lagring, 8 CPU-kärnor, 32 GB RAM och 40 TB bandbredd. Naturligtvis kan du lägga till lite extra lagring till din dedikerade server också genom att ställa in det nödvändiga beloppet i avsnittet Block Storage på Vultrs webbplats.

Att välja en VPS kan vara ett anständigt alternativ på lång sikt, men det faktum att andra användare också driver sina webbplatser på servern kan påverka din VPS-prestanda negativt. Därför, om det inte skadar din budget för mycket, är det alltid bättre att uppgradera till en dedikerad server. På Vultr, inte bara att priserna är låga, men du kommer definitivt att vara nöjd med deras dedikerade servrar också.

Server Uptime

Vultr garanterar att om din webbplats upplever någon stillestånd, kommer du att få krediter för ersättning. Naturligtvis betyder det inte att det är okej om deras servrar är nere. Webbplatsägare kan förlora en betydande inkomst om deras webbplatser är nere. Men det är helt rättvist att åtminstone de gör din nästa månadsavgift lite lägre.

Ändå skulle det vara bättre om de gav pengar som kompensation; Det visar sig att deras servrar sällan går ner. Vultr arbetar faktiskt hårt för att hålla serverns driftstid 100%. Det kan alltid finnas ett maskinvarufel, ett mänskligt fel, en olycka eller någon form av programvarufel, så du kan inte förvänta dig 100%, men de strävar säkert att hålla det så högt som möjligt.

Å andra sidan är en av anledningarna till att de investerade så mycket i molnhotell att hålla driftstopp på ett minimum. Cloud hosting gör att all data kan spridas mellan flera servrar, och se till att om en av dem går ner kan din webbplats fortfarande köras på resten av dem utan någon stilleståndstid.

Vultr kundtjänst

Med deras välutbildade kundsupportsteam kan Vultr svara på supportbiljetter och lösa dina problem så snabbt att du knappt har tid att ta en paus. Du kan också be om råd och fråga dem om saker som att förbättra din webbhotell i enlighet med din webbplats. Det tar bara några minuter att svara och förklara allt tydligt.

Slutsats

Du måste ta hänsyn till att vi talar om okontrollerade VPS-planer, så det faktum att de erbjuder ett så tillförlitligt stöd är ganska imponerande. Vultr har också en fördjupad dokumentation tillgänglig, som täcker alla aspekter av okontrollerad webbhotell med grundliga guider. Om du behöver lite hjälp för att ställa in din VPS kan du alltid följa deras guide som snyggt leder dig genom processen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector