WooServers granskning

WooServers ägs av ett större företag som heter Aqua Networks som erbjuder ett brett utbud av tjänster för webbhantering, IT och webbdesign. De är baserade i Storbritannien och om du väljer deras webbhotelltjänster blir du inte besviken eftersom de är både prisvärda och pålitliga.


De har ett team av experter som alltid strävar efter att förbättra kvaliteten på support, hårdvara och funktioner som WooServers tillhandahåller. Deras huvudmål är att hjälpa stora och små företag sömlöst att bygga upp och upprätthålla sin online-närvaro utan att behöva betala över budgeten.

WooServers erbjuder de vanliga värdtjänsterna som molnhotellösningar och fysiska servrar, men det är inte allt. De har några ytterligare tjänster relaterade till big data och verktyg för avancerad analys som du kanske tycker är användbar. Big data är något som gynnar alla typer av företag i dag och att ha en leverantör som kan behandla en enorm mängd data kan vara en stor investering för dem.

WooServers startade tillbaka 2009 och visade sig vara en av de bästa webbhotellleverantörerna med hög prestanda och tillförlitlighet. De har förtjänat många kunders förtroende, men låt oss se priser, funktioner och mer detaljer så att du kan se det själv.

WooServers översikt

Först och främst erbjuder WooServers ogenomtränglig molnsäkerhetssäkerhet för alla sina kunder. Det är så säkert att de vanligtvis stoppar 5 000 webbplatsattacker per dag och förhindrar 10 000 av dem, också skyddar webbplatserna. WooServers fick förtroende hos företag som SwiftServe, Sabercloud, White Shark Media och mer.

De har ett helt säkert, fönsterlöst datacenter i Scranton och det garanterar att ingenting och ingen kan komma nära servrarna. WooServers investerade mycket i massiva säkerhetsdörrar, temperaturövervakning, översvämnings- och brandlarm och inre grindar. De har också massor av kameror installerade så allt är under kontroll utanför och inuti också.

WooServers planer erbjuder webbhotell av högsta kvalitet för företagsanvändare och enastående VPS-tjänster för företag. De är dock mest stolta över sina dedikerade serverplaner som kan vara ett bra alternativ för större företag. De övervakar ständigt sina dedikerade servrar och erbjuder högkvalitativt stöd.

WooServers är också en av de billigare i spelet med sina dedikerade planer. Dessutom kan du konsultera dem direkt innan du köper. De är tillgängliga på Skype om du har några frågor angående deras värdplaner, och se till att du väljer en klokt utan tvivel.

WooServers planer och prissättning

Dedikerade värdplaner på WooServers

Eftersom WooServers har så många dedikerade serveralternativ kan de tillgodose behoven hos alla typer av specifika företag. De fokuserar främst på dessa högpresterande och flexibla dedikerade servrar. Det finns dock inga delade värdplaner tillgängliga som kan vara en nackdel för de som bara vill ha en liten webbplats eller blogg.

WooServers kommer att vara enastående för dig som behöver enorma resurser, högkvalitativ service och hög prestanda. De erbjuder tre olika serverkonfigurationer och det beror bara på den förväntade arbetsbelastningen vilken du kommer att få. Servrarna som de använder är Dell Power Edge, så definitivt topp teknik med solid och kraftfull hårdvara.

Ett skydd mot DDoS-attacker är också aktivt och det tillhandahålls av Arbor Networks, ett av de främsta namnen när det gäller DDoS-skydd. Dessutom ger WooServers avancerat skydd mot malwares, programvarobots och förhindrar att någon fjärråtkomst till servrarna. De använder också några av de starkaste brandväggarna som finns tillgängliga.

Förutom Dell PowerEdge har de Amadeus XR 3000 servrar som fungerar bra för företag som föredrar flexibla och skalbara värdplaner. WooServers dedikerade planer sträcker sig från $ 99 hela vägen upp till $ 599 en månad.

Vad du får med den första planen är en Intel Xeon E5 CPU med 4 kärnor, 16 GB RAM och obegränsad 100 Mbps bandbredd. Ju större plan du väljer, desto större blir siffrorna och så ser deras största dedikerade plan ut: Intel Xeon E5 med 16 dedikerade kärnor och ett enormt 192 GB RAM.

Med varje plan får du också välja kontrollpanelen och operativsystemet. Det finns också ett alternativ varje månad att köpa nya IP-adresser. Med WooServers kan du slå samman två servrar tillsammans med en tjänst som heter Private Switch vilket ökar prestandan betydligt.

VPS-värdplaner på WooServers

WooServers använder Microsoft Azure plattform för att ge en stor VPS-tjänst. Oavsett om du behöver det för databaser, molnlagring eller virtuella nätverk, kommer en av WooServers planer definitivt att passa dina behov. Dessa VPS-planer är också baserade på avancerad hårdvara, vilket ger en utmärkt prestanda.

Oavsett vilken plan du väljer kan du alltid byta tankar. Uppgradering och nedgradering av VPS-planer kan göras sömlöst med WooServers beroende på vilken prestanda du behöver just nu.

De har 6 olika VPS-planer och den första, den Virtuell maskin 1 plan kostar endast 10 $. Det är verkligen inte mycket för en 2-kärnans CPU, 1 GB RAM, 30 GB SSD-disklagring och en 2 TB bandbredd. Detta kan skalas upp till deras Virtuell maskin 10 planera med 12 CPU-kärnor, 32 GB RAM, 320 GB SSD och 7 TB bandbredd för ett månadspris på $ 320.

WordPress Hosting hos WooServers

Eftersom WooServers inte har några delade värdplaner kan du inte heller hitta några WordPress-specifika planer som erbjuds av dem. Detta betyder dock inte att de inte stöder WordPress eller något annat CMS. De har faktiskt ett team av professionella som också kan hjälpa dig med dessa plattformar.

Du kan fritt gå med i alla webbhotellplaner på WooServers och installera valfri CMS, till exempel Joomla, WordPress och Drupal och du kommer att få fullt stöd för säker. Deras team garanterar att dessa CMS körs sömlöst på sina maskiner.

WooServers värdfunktioner

 • De flesta webbhotellleverantörer accepterar endast PayPal eller kreditkort. Om du går med i WooServers har du mer Betalningsalternativ som Skrill, AlertPay och Liberty Reserve.
 • Du kan uppgradering deras VPS planerar sömlöst bara genom att betala den skillnaden i pris mellan de två planerna. Men om du känner att specifikationerna är lite för mycket för dina behov, kan du också välja en billigare.
 • Dedikerade planer kan också uppgraderas genom att ändra operativsystem, hårdvara (HDD, RAM) och mer. Du kan också välja en kontrollpanel som du föredrar för både dedikerade och VPS-planer. Om du betalar det senare får du också en vePortal-panel för priset.
 • Dina webbplatser kommer att vara fullt skyddade mot DDoS-attacker vilket ytterligare minskar varje chans för driftsstopp. WooServers garanterar nästan 100% drifttid och en kraftfull tjänst som håller dina webbsidor i hög hastighet.
 • Enkel och sömlös webbplatshantering garanteras av cPanel vilket är den mest populära programvaran för kontrollpaneler i branschen. Det låter dig hålla reda på din webbplats och enkelt tillämpa uppdateringar. Du kan hitta många funktioner i cPanel som kan installeras med ett enda klick.
 • Nya kunder kan dra nytta av Gratis måndagar vilket är ett bra sätt att vinna en VPS webbhotellplan i en månad. Om du vill prova det gratis är allt du behöver göra att besöka deras blogg på måndag och svara på deras inlägg så snabbt du kan. De tre första användarna får en VPS med 512 RAM, 1000 GB bandbredd och 20 GB diskutrymme för nästa månad.
 • WooServers har en Dotterbolag eller remiss programmet också. Oavsett om du är en befintlig eller ny kund kan du föreslå deras tjänster till dina vänner och om två av dem går med får du ett pris. De ger dig antingen en månad av sin nybörjare VPS-plan eller pengar motsvarande om du vill.

Men det är inte allt, det finns några ytterligare funktioner som också är värda att nämna. Vi kommer att sammanfatta det för dig i den kommande listan:

 • Du kan ha obegränsade e-postkonton med varje plan
 • De tillhandahåller en mycket effektiv tjänst för DNS-hantering
 • Du kommer att skyddas mot skräppost
 • Populära skript kan användas via Fantastico, vilket ger installation med 1 klick
 • Ett av de bästa kundsupportgrupperna även utan telefonsamtal

WooServers kundtjänst

Du kommer att få en ständigt tillgänglig och användbar kundsupport med alla WooServers värdplaner. De är ett team av proffs som kan fixa ett brett spektrum av problem som kontrollpanel, Java, e-postproblem och Linux-Apache-MySQL-PHP (LAMP) relaterade problem också..

Deras tekniska supportteam kan skickas via Skype, livechatt, e-post, biljetter och du kan till och med ringa dem i telefon. Baserat på användaråterkoppling svarar de vanligtvis inom tio minuter. Men de har också en gedigen kunskapsbas som du kan kolla in om du behöver lite vägledning.

Sammantaget dedikerar WooServers sitt bästa arbete för att tillhandahålla en högkvalitativ kundsupport hela tiden. Men det är inte allt, de har en Ultra-Managed Service till ett extra pris som garanterar dig extra. Dessa inkluderar avancerad säkerhet, lösa specifika programvaruproblem och ytterligare hjälp med Apache, MySQL, Nginx och Java. De ger verkligen allt som ett företag eller enskild webbplatsägare skulle behöva.

Fördelar och nackdelar med WooServers

För de som äger ett företag och vill ha en pålitlig webbhotell med starka specifikationer är WooServers troligtvis ett bra val. Men kom ihåg att varje leverantör har några brister och att du måste ha dem i åtanke också innan du väljer rätt som passar dina behov.

För att göra det kort och snabbt förståeligt för dig, samlade vi alla fördelar och nackdelar med WooServers i denna snygga lista:

Fördelar

 • Att stödja big data-analys är definitivt deras starka kostym
 • Du kan slå samman två servrar tillsammans vilket förbättrar prestanda (Privat switch)
 • De har datacenter över hela världen och du kan välja ett
 • Hjälpsam och högutbildad kundsupport

Nackdelar

 • Specifika planer för WordPress är inte tillgängliga
 • Du kan inte nå supporten via telefon
 • WooServers tillhandahåller inte webbplatsbyggare eller mallar

Eftersom priserna är ganska låga är det förmodligen värt att prova sina tjänster under en kort tid. Även om du inte gillar det kommer det inte att konsumera en enorm mängd av din budget.

Slutsats om WooServers granskning

WooServers är ett bra alternativ för både stora och små företag som prioriterar prestanda och tillförlitlighet när det gäller leverantörer av webbhotell. Med dess överkomliga priser och förstklassiga tjänster kan du helt enkelt inte gå fel med det.

De är definitivt bland de bästa med sina VPS och dedikerade planer, särskilt de dedikerade OS X-servrar som främst gynnar apputvecklare. Det goda är att de också erbjuder några billigare planer som kan komma till nytta för mindre företag som bara behöver en liten e-handelswebbplats.

WooServers erbjuder inte så många funktioner. Deras värdplaner rekommenderas mest för dig som har lite erfarenhet av webbkodning eftersom du inte får några ytterligare webbplatsbyggare eller mallar att arbeta med. De som väljer WooServers som sin webbhotellleverantör är främst seriösa utvecklare som behöver en enkel och pålitlig lösning.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map