123-Рег.цо.ук Преглед

123-Рег.цо.ук је популарни регистратор домена у Великој Британији који такође нуди широк сет мрежних алата за било које предузеће или појединца који желе да успоставе присуство на мрежи. Тако 123 Рег нуди алате за израду веб локација, алате за е-трговину, услуге веб хостинга, ССЛ сертификате, оптимизацију претраживања и алате за онлајн маркетинг, као и сигурносне алате за веб локацију.


У овом прегледу 123-рег.цо.ук, фокусирали смо се на 123 Рег веб домаћин, набрајајући опције хостинга, њихове цене и предности и недостаје хостинга ваше веб локације на 123 Рег..

123-Рег.цо.ук Преглед

Као један од највећих регистара домена у Великој Британији, 123 Рег има преко 3 милиона имена домена и 1,7 милиона веб локација. Они тврде да је домаћин једном од 5 активних веб локација у Великој Британији. Компанија је основана 2000. године као регистратор домена, али пошто је своје услуге проширила и на веб хостинг и неколико других корисних веб алата.

Заједнички хостинг, хостинг за специфичне апликације, ВПС и наменске опције за хостинг доступни су на 123 Рег. Погледајмо цене и могућности које нуде ови планови.

123-рег. Планови & Цене

123 рег планира цене

Дељени планови хостинга почињу од 2,49 £ месечно за основни план, који вам омогућава да домаћините једну веб локацију, нуди 10 ГБ веб простора, 1 бесплатан домен, неограничену пропусну ширину, 100 поштанских сандучића са 5 ГБ простора за похрану сваки и једну МиСКЛ базу података. Овај план је прилично базичан, али постоје три друге итерације плана у овој категорији. План са највише ресурса представља Премиум + план, а кошта 14,99 фунти месечно и укључује: 1 бесплатни домен, хостинг за неограничене веб странице, 100 ГБ веб простора, неограничену пропусност, неограничену МиСКЛ базу података, неограничено поштанско сандуче, бесплатан ССЛ, ВордПресс пре- инсталиран.

Хостинг планови специфични за апликацију су још једна популарна опција хостинга на 123 Рег. Дакле, ВордПресс хостинг, Јоомла хостинг и Друпал хостинг планови почињу од 2,99 фунти месечно за Пословни план, који вам омогућава да домаћин 5 веб локација, 5 МиСКЛ база података, и укључује 100 ГБ веб простора и несмерену пропусност. Ако тражите неограничен хостинг прилагођен ЦМС-ом, пословни план вам омогућава да домаћините неограничене домене и неограничене МиСКЛ базе података за 14,99 фунти месечно. Веб простор остаје ограничен на 100 ГБ, али пословни план такође укључује 2 ГБ наменске РАМ-а и ССЛ сертификат.

Виртуелни приватни сервери почињу од 9,99 £ месечно (Стартер план) и садрже Линук или Виндовс оперативне системе, Плеск или цПанел контролну таблу. Хостовно окружење на овим серверима је прилагодљиво и сервери се подржавају једном у 24 сата. ВПС план са највише ресурса кошта 44,99 фунти месечно (+ 20% ПДВ) и укључује: 3 језгре ЦПУ, 3 ГБ РАМ меморије, 150 ГБ простора за складиштење, несмерени пренос података.

123 Рег премиум премиум хостинг пакети имају управљани хостинг који комбинују капацитет и перформансе наменских сервера са једноставношћу и корисношћу дељеног хостинга. Планови у овој категорији почињу од 29,99 фунти месечно (+ 20% ПДВ) за план М који је осмишљен да издржи и процени 375.000 месечних посета и нуди хостинг за неограничене веб странице. План долази са 100 ГБ веб простора, неограниченим прометом, неограниченим МиСКЛ базама података, 4 ГБ РАМ-а. КСЛ план кошта 119,99 фунти месечно (+ 20% ПДВ) и има 16 ГБ РАМ-а, неограничено складиштење, несметан саобраћај и капацитет да поднесе преко 1.500.000 месечних посета.

Премиум хостинг планови такође садрже 99,99% продуженог јамства, технологију балансирања оптерећења, бесплатне ССЛ цертификате, наменске ИП адресе, хардверску подршку 24/7 и апликације за инсталирање једним кликом..

123-Рег.цо.ук Могућности хостинга

123-Рег нуди и богате хостинг планове који се такође рангирају по употребљивости. Ево што чини 123-рег.цо.ук хостингом избора за 1 на сваких 5 активних веб локација у Великој Британији:

 • Сјајне могућности хостинга, укључујући ВордПресс оптимизовано, Јоомла оптимизовано и Друпал оптимизовано хостинг;
 • Избор ВПС хостинга са оперативним системом Линук и Виндовс;
 • Једноставан за употребу цПанел или Плеск контролне табле;
 • 30-дневна гаранција поврата новца;
 • 99% гаранције за продужење рада;
 • Бесплатно .цо.ук име домена са већином планова (пословни планови оптимизовани за ЦМС укључују два бесплатна имена домена);
 • Несмерени саобраћај са свим плановима;
 • Подршка са седиштем у Великој Британији;
 • Инсталација апликације једним кликом;
 • Бесплатни ССЛ сертификати са већином планова;
 • Линук хостинг планови подржавају ПХП, Перл, Питхон, Руби итд .;
 • Виндовс хостинг планови подржавају популарни софтвер попут ИИС, АСП, .НЕТ, МС СКЛ, итд .;
 • 24/7 подршка;
 • Стручна подршка, аутоматска ажурирања, резервне копије и обнављања, заштита од нежељене поште помоћу хостинг пакета оптимизованих за ЦМС.

123-Рег Корисничка подршка

123 рег центар за подршку

123-Рег има веома добре опције подршке. Купци којима је потребна техничка помоћ могу да добију корисничку подршку компаније 123-Рег путем телефона, ливе цхат-а или могу да подигну карту за подршку. Подршка је доступна свакодневно. Страница подршке такође садржи одељак ФАК и опсежну базу знања са обилним информацијама о свим услугама 123-рег.цо.ук.

Тим купаца је са седиштем у Великој Британији, па се избегавају проблеми који би настали код тимова за подршку у иностранству.

Прос & Против 123-Рег.цо.ук

123-рег.цо.ук пружа добро заокружене планове са одличним функцијама, али то је веб домаћин дизајниран превасходно са корисничком базом у Великој Британији. Као резиме горе наведеног, погледајмо које су предности и слабости 123-Рег-а, веб домаћина:

Прос

 • Нема времена за посвећивање, флексибилни месечни планови;
 • Линук хостинг и Виндовс хостинг опције;
 • Несмерени саобраћај са свим плановима;
 • ВордПресс, Друпал и Јоомла оптимизовани хостинг планови;
 • 24/7 корисничка подршка са сједиштем у Великој Британији;
 • 30-дневна гаранција поврата новца;
 • Добре укупне метрике перформанси.

Цонс

 • Мала веб локација са почетним плановима;
 • Неки основни планови од оних конкурената;
 • Бесплатни домени укључују само .цо.ук домене;
 • Нема бесплатне телефонске подршке.

123-Рег.цо.ук Преглед закључка

123 Рег је веб домаћин који је једноставан за употребу и усмерен је на базу клијената у Британији, што се одражава на неке његове карактеристике које су корисне углавном онима који желе да покрену веб локацију у Великој Британији (домена .цо.ук, корисничка подршка са сједиштем у Великој Британији). . Планови веб хостинга које нуди 123-рег.цо.ук покривају широк спектар потреба за хостингом, од малих, статичних веб локација до великог промета, великих веб локација.

Будући да је компанија изворно била регистратор домена, регистрација домена и даље је један од њихових најважнијих сервиса са УК доменима који почињу са само 99п + ПДВ. Ако желите да своју веб локацију угостите код регистрара вашег домена и треба вам пакет мрежне израде веб страница, интернетског маркетинга и алата за е-трговину, 123-рег.цо.ук може бити решење све у једном за све ваше потребе на вебу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map