ИнМотион Хостинг Ревиевс

01.06.2020
Хостинг Ревиевс 'ИнМотион Хостинг Ревиевс
0 16 мин.

ИнМотион Хостинг нуди широк спектар хостинг пакета: различити дељени хостинг планови, ВПС пакети, наменски сервери и хостинг продавци. Компанија се фокусира на пружање првокласних услуга користећи најновије хардверске и софтверске технологије и добро обучен тим.


Компанија је намењена пословним и корпоративним корисницима који могу себи да приуште нешто више за подршку и поузданост највише класе. ИнМотион има стопостотну политику задовољства купаца, нудећи гаранцију поврата новца од 90 дана за уговоре који су дужи од 6 месеци.

ИнМотион пружа рјешења за хостинг од 2001. године, а данас има два дата центра, један у Виргиниа Беацху и један у Лос Ангелесу. У случају ВПС-а и Дедицираног хостинг пакета, клијент може изабрати локацију сервера.

По нашем искуству, ИнМотион је успео да остане на врху веб хостинг игре захваљујући свом снажном осећају за етику. Једноставно вам неће дати ништа мање од вредности вашег новца и побољшати посао са бонусима које не дају други пружаоци услуга хостинга. Као што је ССД складиште за које не морате да платите додатни новац и бесплатне аутоматизоване резервне копије. Свет веб хостинга је свет испуњен триковима, ценама продаје и уговорима који вас покушавају повезати чак и ако компанија нуди мање него задовољавајућу услугу. У овом свету, ИнМотион је сигнал наде који својим клијентима пружа услуге врхунског веб хостинга за заиста приступачне цене.

Постоји добра шанса да наиђете на ИнМотион, захваљујући њиховим огласима. То је зато што је то велика компанија, која складишти више од 300 000 домена.

Шта је добро у ИнМотион хостингу?

Приступачне цене: од висококвалитетног пружатеља услуга веб хостинга, осим што може бити скупо. У ствари, ИнМотион је веома приступачан. Њихов пословни план за хостинг почиње од 3,49 УСД / месечно, док је ВордПресс оптимизовао хостинг на 2,95 УСД / месечно, победивши већину својих конкурената.

Вредна и призната компанија: ИнМотион се током година показао поузданим и посвећеним пружању врхунске услуге. 10 година заредом била је ЦНЕТ цертифицирана хостинг компанија и акредитовала га је БББ (Беттер Бусинесс Буреау) са А + услугом (А + је најбоља, а Ф најгора оцјена).

Период поврата дуга: Компанија стоји иза њихових услуга и они ће гарантовати да ће сви њихови купци увек добити поуздану услугу хостинга и потребну подршку. Сви планови хостинга који имају 6 месеци или дужи уговорни рок покривени су гаранцијом поврата новца од 90 дана. Сви месечно наплаћени пакети испуњавају услове за повраћај новца у року од 30 дана. Погледајте детаље услуге ИнМотион за све детаље.

24/7 Премиер подршка: укључује се бесплатно уз сваки хостинг пакет и посвећен је пружању помоћи својим купцима без обзира на доба дана у години. Подршка је доступна путем телефонског разговора и улазница путем е-поште. За сопствене типове купаца доступна је огромна колекција мрежних туторијала, као и К са седиштем у заједници&Подршка на коју се обично одговара у року од 60 минута.

Поуздано, брзо и сигурно: Са своја два високо осигурана датацентра која се налазе на западној и источној обали, а која се прате 24 сата дневно, ИнМотион осигурава да њихова мрежа буде повећана 99,99% времена. МакСпеед Зонес осигурава да ваша веб локација ради чак 6 пута брже него на уобичајеним хостинг рачунима.

Што је лоше у ИнМотион хостингу?

Дужа активација налога: новоотворени рачуни се не активирају одмах; морају их потврдити телефоном. Ово можда није проблем за америчке купце, али може изазвати проблеме клијентима који нису из САД-а.

Преглед ИнМотион-а

Овде смо снажни почетак, зар не? Али не дај да ме мој ентузијазам завара. Погледајмо шта тачно ИнМотион Хостинг нуди својим клијентима. Прво ћу прегледати сваку врсту хостинг хостинг плана који нуде и цене повезане са тим.

Нису заборављени ни технички аспекти ИнМотион хостинг планова. Овде смо да вам кажемо само о онима у овој рецензији. Испитаћемо сваки аспект услуге ИнМотион и видећемо колико добро раде њихови сервери према статистикама снимљеним током више од годину дана.

Планови & Цене у ИнМотион-у

ИнМотион нуди бројне врсте хостинга са најмање три различита пакета за сваки. Почећу од најјефтинијих и пређемо на најскупље.

Заједнички планови хостинга – На својој веб страници они ово називају “Пословним хостингом” како би звучало привлачније. Сваки ниво њихових дељених хостинг планова нуди више база података, паркираних домена и поддомена од претходних. Заједнички планови програма ИнМотион укључују план лансирања за 3,49 УСД месечно, план напајања за 3,49 долара месечно и Про план за 7,49 долара месечно. Про планови нуде неограничене веб странице, базе података и домене, тако да ако вам је потребно што више ресурса, онда знате за шта треба ићи..

Сваки од ових планова за складиштење нуди неограничен простор за складиштење и ширину опсега и довољно времена за тестирање. Сваки план долази са 90-дневном гаранцијом поврата новца, тако да имате довољно времена да одлучите да ли се желите тога држати или не.

ВордПресс хостинг – То је скоро исто што и планови за дељење хостинга у погледу хардвера, пропусног опсега заједно са бројем веб локација, база података и домена. Разлика је у томе што је ова услуга хостинга подешена за ВордПресс. Нуди корисне функције и обиље подршке који чине да страница на ВордПрессу буде лакша и ефикаснија.

Цлоуд ВПС хостинг – Такође можете имати и свој виртуелни приватни сервер ако вам је потребно више ресурса сервера него што заједнички план може да понуди. Брз је, моћан и долази са низом функција, од којих је једна инфраструктура која покреће облак и која обезбеђује константно и нераскидиво продужење рада током целе године. Овим врхунским ССД ВПС хостинг серверима који се заснивају на Линуку увек управљају стручне руке, осигуравајући да из њих извучете најбоље. Са ССД-овима није тешко учинити 3 пута бржи приступ свим подацима.

ВПС хостинг у ИнМотион долази у три различита нивоа. ВПС-1000ХА-С који нуди 4 ГБ РАМ-а, 75ГБ простора за похрану података, 4ТБ Бандвидтх и 3 ИП адресе за 29,99 УСД месечно. Други ниво је ВПС-2000ХА-С који нуди 6 ГБ РАМ-а, 150 ГБ простора за складиштење, 5 ТБ опсег и 4 ИП адресе. Коначно, највиши план, ВПС-3000ХА-С долази са 8 ГБ РАМ-а, 260 ГБ меморије, 6 ТБ пропусним опсегом и 5 ИП адреса.

Намјенски сервер хостинг – Ако имате велику веб страницу и стварно морате да решите све, онда ИнМотион има једно од најбољих решења за вас на тржишту. Њихови наменски сервери могу се конфигурирати тако да савршено одговарају вашим захтевима. Могу вам дати један и двоструки процесорски сервер са бесплатним ССД-овима, пружајући вам сву флексибилност и поузданост која ће вам икада требати. Послужитељима се у потпуности управља, тако да се неко увијек брине да ваши перформансе и подаци остану нетакнути. Постоји 6 слојева међу наменским плановима сервера компаније ИнМотион, а сваки нуди двоструко више перформанси претходне понуде. Њихове цене почињу од 99,99 УСД месечно и крећу се све до 489,99 УСД месечно.

Планови препродавача – Ако желите да отворите сопствени посао веб хостинга, са сопственом етикетом и брендом, ИнМотион нуди неке солидне могућности за вас. Можете покренути свој посао за само 22,39 УСД месечно, са планом који нуди 80 ГБ простора за складиштење, пропусну ширину од 800 ГБ, бесплатан наменски ИП и неограничен цПанел. Постоји још 5 планова са двоструким, троструким и још већим ресурсима, који иду све до 84,99 УСД месечно.

Функције ИнМотион-а

ИнМотион нуди заиста богату линију услуга са пуно бесплатних алата и алата који ваш посао чине лакшим. Али прво ћу говорити о основама, које су најважније. Надоградња и брзина сервера су оно што плаћате. У том смислу, ИнМотион нас дефинитивно покрива током читаве године.

Уптиме – То је проклето готово, јер ретко пада са 100% на нешто попут 99,98% током целе године. То је заиста поуздано.

Брзи сервери – Данашњи интернет овиси о брзини приступа. То што се учитавање велике брзине за вашу веб локацију није важно само из перспективе корисничког искуства, оно се рачуна и као независни фактор рангирања у Гоогле-овом алгоритму. Због тога је одлично што ИнМотион поприлично круни од конкуренције, тако да се веб локације учитавају у мање од секунде. Можете очекивати брзину пуњења негде између 460 мс и 770 током целе године.

Бесплатни ССД дискови – Већина пружатеља услуга хостинга посебно наплаћује ССД меморију високих перформанси. Обично их можете имати у својим напредним плановима, али ИнМотион нуди ССД складиште података бесплатно чак и унутар њихових најосновнијих планова.

Бесплатна миграција веб локација – Све већи број пружатеља услуга хостинга нуди бесплатну миграцију веб страница и ИнМотион се не разликује. Они ће бесплатно преселити вашу веб локацију на сервере. Можете да имате 2 сата времена њиховог администратора система, који с вама може брзо да премести вашу веб локацију и све датотеке са једног места на друго.

Бесплатне сигурносне копије – Стварање резервних копија веб локације и датотека највећа је безбедносна мера. Можете створити дупликате свих датотека сваки дан, осигуравајући да сте увек спремни да обрађујете све безбедносне претње које могу настати.

Бесплатан Премиум Суцури додатак – Ако користите ВордПресс, биће вам драго да чујемо да овај премиум додатак долази бесплатно. Редовно скенира вашу веб локацију за било какве сигурносне ризике и експлоатације, омогућава вам да правите удаљене сигурносне копије, а истовремено штити вашу веб локацију од нежељене поште и вируса. Плаћали бисте 16,66 долара месечно за овај производ на други начин, али помоћу ИнМотион-а добијате га бесплатно.

цПанел и ВХМ – Имати контролни панел водећи у индустрији и Веб Хост Манагер обавезан је за хостинг провајдера на данашњем тржишту. ИнМотион то има у пријави уз кориснички интерфејс и неколико сјајних веб апликација.

Подршка за главне системе за управљање садржајем – Можете да инсталирате ВордПресс, Друпал или Јоомла! и друге системе за управљање садржајем у једном клику. Ово вам омогућава да креирате веб локацију испочетка у првих неколико сати након коришћења услуга ИнМотион-а.

Дозвољен је коријенски приступ – Можете да имате роот приступ вашем серверу без икаквих проблема.

Услуга оптимизирана путем е-трговине – Платформе е-трговине као што су Магенто, ВооЦоммерце, Схопифи, Петрасхоп, Ситегроунд, стварно добро раде на ИнМотион серверима, захваљујући оптимизацији за брзину и поузданост. Процес интегрисања платног процесора постаје бескрајно лакши уз помоћ помоћи током сваког корака. Ова огромна главобоља претвара се у шетњу парком.

Интеграција Гоогле Аппс-а – Можете повезати готово било коју Гоогле апликацију кроз уредан чаробњак за три корака.

Снажни систем одбране од пријетњи Смартвалл – Увек постоји опасност од ДДоС напада са толико невидљивих сајбер криминалаца који вребају на мрежи. ИнМотион се удружио с Цореро Нетворк Сецурити-ом како би својим клијентима пружио јединствену сигурносну мјеру против ДДоС напада.

Корисничка подршка компаније ИнМотион

ИнМотион наводи да су они лидер у корисничкој подршци на вебу и да нуде изузетно „људско“ искуство. Иако је ово заиста храбра изјава, они дефинитивно имају право на то.

Мноштво представника корисничке подршке изгледа као људи с којима не бисте волели разговарати ни у једној другој ситуацији. Неки чак погоршавају ситуацију претварајући мали рутински проблем у вишедеценијски фијаско за који су потребни бројни телефонски позиви и е-поруке. Али ИнМотион не дозвољава да се то догоди.

Постали су лидер у корисничкој подршци јер им треба око 2 минуте да одговоре у ливе цхату и да реше проблем након што им кажете о чему се ради. Наше искуство са тимом за корисничку подршку било је изузетно пријатно цело време. Са брзим временом одзива и корисном особом која чини све како би били сигурни да сте спремни за рад, је све што се тиче корисничке подршке. ИнМотион осигурава да можете уживати у сваком тренутку кад имате неко питање или проблем који треба решити.

Резултати рада и перформанси помоћу ИнМотион хостинга

ИнМотион пратимо већ више од три месеца и верујемо да је време да откријемо наше резултате продуктивности и тестове перформанси. Тестирана веб страница је направљена помоћу ВордПресс-а и домаћин је у њиховом центру података Вест Цоаст у Лос Ангелесу, на заједничком хостинг серверу.

Прошло је доста времена откад смо објавили било какве вести о времену и учинку ИнМотион Хостинг-а. Сада је време да откријемо више информација. Већ две године константно пратимо наше веб странице за тестирање УптимеРобот а ево и нашег резултата.

инмотион хостинг уптиме, фебруар 2018

ИнМотион хостинг – најкасније фебруар 2018

Просјечно вријеме одговора је око 200 мс, док продужење посљедних 30 дана износи 99,99% (3 минуте застоја) – невјероватни резултати.

Сада да видимо како је функционирала наша веб локација Тест брзине Пингдом-а:

перформансе брзине хостинга са затварачима

Опет, резултати су фантастични. Веома веб локација са тешким сликама, величине странице 1,4 МБ у потпуности се учитава у року од 3 секунде. Фантастичан! Могли бисмо постићи боље резултате, смањити величину странице и оптимизирати страницу помоћу полуге претраживача и минификације ЦСС-а и ЈС-а, али за наш тест ово такођер дјелује сјајно.

Још једна веб локација која је домаћин ИнМотион-ом је постигла још боље резултате помоћу Пингдомовог алата за тестирање брзине:

тест инмотион хостинг пингдом тест брзине фебруар 2018

Тачно је да друга веб локација има много мању величину и да је статична веб локација, а не веб страница ВордПресс као прва, али брзина је управо фантастична: потпуно учитана за 0,3 секунде!

Резултати Уптиме-а:

Из нашег теста је дошло до тога да ИнМотион има веома добар време за продукцију. У последња три месеца време надгледаног вебсајта је било 99,99%, а у последњих 30 дана 99,98%. Ако узмемо у обзир да је веб локација домаћин на заједничком налогу, ови резултати су врло добри. Просечно време одзива је око 496 милисекунди. Закључак је да ИнМотион пружа конзистентну и поуздану веб хостинг услугу. Следећи снимак слике је снимљен са УптимеРобот, алата који смо користили за праћење продужетка:

инмотион уптиме, март 2016

ИнМотион – Уптиме Март 2016

Време одзива је веома добро. Али такође желимо да знамо колико је учитавање стварног веб локације. Да бисмо то тестирали, користили смо алатку за брзу интернет локацију из Пингдом-а. За то одабиремо двије веб странице, једно хостовано на источној обали и једно хостовање у датацентру западне обале. Обавили смо више тестова кроз Пингдом, тестирања из Далласа, Нев Иорк Цити-а и Сан Јосе-а.

Резултати тестова учитавања времена са Пингдом-а су следећи:

 Сервер Пингдом-а:ДалласНИ ЦитиСан Јосе
Источна обала ИМХ1.24 с1.14 с2.09 с
ИМХ западна обала1.41 с798 мс2.36 с

Ови резултати су врло добри ако се узме у обзир чињеница да се тестиране веб локације налазе на заједничким серверима и свака веб локација се у потпуности учитава у року од 3 секунде. Ево неколико снимака екрана снимљених из Пингдом-а са најгорим резултатима:

инмотион тест пингдом на источној обали

ИнМотион – Источна обала

ИнМотион - Западна обала

ИнМотион – Западна обала

Па шта је закључак? Из наших тестова и евиденције о продуженом времену јасно произлази чињеница да ИнМотион делује заиста добро чак и код дељеног хостинга. 99.99% продуженог времена је такође веома добар резултат, што значи да је у последња три месеца праћени веб локација био недоступан отприлике 12 минута. Ови резултати су изван већине осталих дељених хостинг провајдера, зато топло препоручујемо ИнМотион свима вама који тражите поуздан пословни хостинг хостинг план.

Да ли је ИнМотион добар за ПрестаСхоп хостинг?

На основу наших тестова и истраживања нашли смо ИнМотион као једног од најбољих хостинг провајдера за ПрестаСхоп продавнице. Ако желите да брзо покренете интернет продавницу, помоћу ИнМотион-а можете затражити да ПрестаСхоп буде инсталиран на вашу веб страницу одмах приликом регистрације. Тако ћете уштедети неко време и ваша продавница ће бити спремна за употребу након активирања налога. Свакако можете изабрати да инсталирате ПрестаСхоп касније користећи Софтацулоус инсталацијски алат једним кликом на контролној табли. Топло препоручујемо ИнМотион за креирање било које веб странице е-трговине.

Да ли је ИнМотион добар за ВордПресс хостинг?

Једна од наших веб локација за тестирање која је домаћин ИнМотион-ом је направљена уз ВордПресс и са њом смо добили веома добре резултате. Ако желите да креирате веб локацију ВордПресс и угостите је помоћу ИнМотион-а, можете да одаберете један од њихових ВордПресс оптимизованих хостинг хостинг планова, који почиње од 2,95 УСД месечно и омогућава хостинг једног веб сајта.

Можете инсталирати ВордПресс користећи инсталацијски програм за 1 клик, или можете затражити инсталацију на страници за одлагање када имате свој план. Ово вам омогућава да покренете веб локацију одмах након што од корисничке подршке добијете податке за пријаву.

Поред овога, можете користити њихов невероватни програм за израду страница БолдГрид за ВордПресс да направите задивљујуће одредишне странице и прилагодите веб локацију ВордПресс по својој жељи. БолдГрид је бесплатан за употребу за све кориснике ИнМотион хостинга; укључен је у сваки план хостинга. Више информација о алатки за прављење ове странице можете сазнати у нашој рецензији БолдГрид.

Прос & Слабости коришћења ИнМотион хостинга

ИнМотион је успостављен као врхунски хостинг провајдер. Нуди поузданост, велика брзина учитавања, сјајну корисничку подршку и обиље додатних бесплатних услуга. Али као и било који други на свету, он има неколико мањих фрустрација. Ево успона и падова ИнМотион хостинга.

Прос – Зашто одабрати ИнМотион

 • Добијате новац свог новца – Цене за ИнМотион планове су прихватљиве и пружају све што обећају и још више. Можете бити сигурни да ће са 100% годишњег рада и просечне брзине учитавања од 600 милисекунди ваша веб страница радити у најбољем реду све време. Али ако се појаве проблеми, онда се можете ослонити на корисничку подршку и одговорити вам за мање од 5 минута.
 • 90 дана гаранције поврата новца – Можете потрошити све време које желите да тестирате ИнМотион и видите да ли вам одговара (што ће и бити). Компанија је у првом реду прошла лако, једноставно зато што су уверени да немају разлога да се преселе било где другде.
 • Много интеграција и бесплатних додатака – Невероватно је једноставно покретање ЦМС-а на контролном панелу ИнМотион-а. Већина њих такође садржи премиум сигурносне додатке који вам помажу да добро спавате, знајући да сте веб локација заштићена од свих уобичајених претњи. Такође можете изабрати између више од 310 апликација како бисте свакодневне задатке извели у шетњу парком.
 • Бесплатан пренос сајта – Док неки пружаоци хостинга наплаћују око 150 УСД за миграцију сајта, ИнМотион то ради бесплатно, не захтевајући ништа више од мало сарадње од вас.
 • Бесплатне сигурносне копије – Резервне копије се такође плаћају на многим местима, али ИнМотион их нуди потпуно бесплатно.

Слабости – зашто не изабрати ИнМотион

 • Оглашену цену добијате само ако потпишете уговор на 24 месеца – Овај концепт није ништа ново у послу са веб хостингом. Већина компанија захтева да се пријавите на најмање 2 године услуге, ако желите да постигнете њихове најниже цене. То вам нуди бољу понуду и даје вам мало уверења да ће вас имати као свог клијента две године. Привлачење вас него да се пријављујете на две године врло је чест трик међу веб домаћинима. Готово сви га користе.
 • Дуг процес верификације – Пријављивање на ИнМотион није превише лако за оне који живе ван САД-а. Нећете добити тренутни приступ налогу након што се пријавите. У неким случајевима мораћете да се верификујете личном картом или пасошем. То је сигурно због сигурности, али то би могло бити велики преокрет за пуно потенцијалних клијената.
 • Неколико ограничења плана – Не можете направити резервну копију веб локације ако је већа од 10 ГБ. Али неколицина веб локација постала би толико велика да не пружају огроман део садржаја попут слика или видео галерија. Ако и даље желите да направите бесплатне резервне копије након преласка 10 ГБ, то можете учинити само свака 4 месеца. За честа ажурирања те величине, мораћете да платите 49 УСД накнаде. То ми се ипак чини приличним уговором.

Закључак – Да ли је ИнМотион добар пружатељ услуга хостинга?

Истина је да ИнМотион није најјефтинија веб хостинг компанија. Међутим, ако можете да приуштите плаћање неколико додатних долара, помоћу ИнМотион-а можете осигурати да ће време рада и веб локације бити изврсно.

Они су међу малобројним пружатељима услуга којима можемо да предамо свој новац. То је једноставно зато што се појављују и дају вам оно што су обећали. ИнМотион можемо топло препоручити свима који желе да покрену веб локацију или желе да преусмере своју већ постојећу веб страницу на нешто боље. Имаћете све што вам треба и још много тога!

Захваљујући изврсној подршци, поузданим серверима и опцијама надоградње, ВебХостингМедиа.нет доделио је ИнМотионХостинг следећим наградама:
инмотион најбољи пословни хостинг 2016инмотион најбољи пословни хостинг 2017

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector