Преглед замашњака

Популарност ВордПресс-а као система управљања садржајем је све време велика, а како ВордПресс и даље добија све више и више терена, тако и веб хостинг компаније које нуде управљане ВордПресс услуге хостинга. Међу њима је Фливхеел модеран веб домаћин који нуди управљани ВордПресс хостинг за агенције, дизајнере и програмере.


У поређењу са редовним дељеним хостингом, управљани ВордПресс хостинг долази са бројним „додатним“ услугама уграђеним у хостинг пакет који имају за циљ да се брину о ажурирањима, прављењу резервних копија, оптимизацији брзине, безбедности, продужетку и другим техничким аспектима ваше ВордПресс странице, тако да можете да се фокусирате на друге аспекте вашег пословања.

Од свог оснивања 2012. године, Фливхеел је успео да развија своје пословање упркос томе што је био у високо конкурентној ниши. Дакле, шта је то што Фливхеел разликује од осталих управљаних ВордПресс хостинг провајдера? Наш преглед летака испод, донеће вам одговоре!

Брзи преглед ФлиВхеел-а

решења замашњака

Замашњак импресионира од самог почетка: Његова свежа лица и ведри веб сајт је дефинитиван плус, поготово што су поставили да привуку дизајнерску гомилу, што је можда теже импресионирати с обичним веб страницама.

Брзо листање на њиховој главној страници нуди информације о карактеристикама хостинга и почетним ценама за њихове услуге, тако да можете брзо погледати шта можете очекивати од Фливхеел-а.

Поред услуга које очекујете од управљаног ВордПресс планом, Фливхеел нуди и елегантан сет алата за развој (постављање места, клонирање сајтова, нацрте) и алате за управљање током рада који ће побудити интересовање програмера и агенција.

Замашњак свакако изгледа део, али да ли је то добра опција за управљање ВордПресс хостингом? Уђимо у густу мрљу универзума који управља ВордПрессом којим управља Фливхеел.

Планови & Цене

ВордПресс планови којима управља Фливхеел нуде се кроз три категорије – Појединачни планови локација са појединачним инсталирањима на бази исплативости, Булк планови са 10+ инсталирања ВордПресс-а, и прилагођени планови ВордПресс-а којима управља Фливхеел Ентерприсе за снажније ВордПресс-ове хостинг хостинге..

цијене замашњака

Категорија Сингле Сите Планови нуди три пакета у ценовном рангу од 15 до 75 УСД месечно, осим ако се не пријавите за годишње планове који нуде попуст од 1 месеца. Ови планови крећу се од почетног пакета до професионалне опције. Бесплатна миграција страница и бесплатни ССЛ укључени су у све планове. Док се нижи нивои планова доплаћују за ЦДН или подршку за више места, професионални план укључује их бесплатно.

У погледу ресурса, складиште се нуди од 5 ГБ до 20 ГБ, а пропусност од 250 ГБ до 1 ТБ, док се ограничења за посетиоце крећу од 5.000 месечних посета до 100.000 месечних посета.

Категорија ВордПресс која се управља скупним плановима нуди пакете у ценовном рангу од 100 до 250 долара за унапред конфигурисане планове са до 30 инсталирања ВордПресс-а и прилагођену опцију по наруџби за више од 30 инсталација ВордПресс-а. И овде можете уживати у слободном месецу уз годишње планове.

Унапред конфигурисани планови имају месечно ограничење од 150.000 посета за Фрее план и 600.000 посета за план Агенције. Што се тиче ресурса, ови планови нуде 40 до 120 ГБ простора на диску, 4 ТБ до 8 ТБ пропусног опсега, бесплатан ССЛ сертификат, ЦДН, подршку за више места и постављање локације. За прилагођене ресурсе и милионе месечних посета, препоручујемо да затражите прилагођену понуду.

Ентерприсе план ВордПресс-а, Фливхеел Блуе, нуди на нивоу предузећа ВордПресс инфраструктуру на нивоу предузећа, тренутно скалирање саобраћаја, управљана ажурирања, свакодневна здравствена провера, безбедност на нивоу предузећа са аутоматизованим скенирањем малвера, безбедносно надгледање и закрпа, планови за опоравак од катастрофе, бесплатни ССЛ, премиум СЛА, уграђени ауто-фаиловер, наменско управљање рачуном итд. Цене почињу од 2500 УСД месечно.

Они који су заинтересовани да постану хостинг продавци могу се придружити програму „Фливхеел’с Агенци Партнер“ и добити бесплатан хостинг за своју агенцију или пословну веб страницу као и друге перкете попут наменског управљања налогом, хандс-офф одржавања и белог етикетирања.

На основу горе наведеног, јасно је да је Фливхеел спреман да преузме не само програмере или друге креативне професионалце, већ и веће агенције са захтевима ВордПресс-а за хостинг на нивоу предузећа..

Сада када имамо јасан преглед цена и планова на Фливхеел-у, да видимо како функционише њихова корисничка подршка.

Подршка муштеријама

Ако вам је пакао са пружањем корисничке подршке током читавог сата, можда ће вам сметати чињеница да је подршка 24 часа дневно доступна само за хитне случајеве.

Осим ове пропусте, Фливхеел нуди бројне опције подршке, укључујући цхат уживо, систем издавања карата и подршку телефоном, са свима њима можете контактирати од понедељка до петка током радног времена.

подршка замашњака

Што се тиче документације за подршку, можете да прегледате преко 100 чланака, приступите бесплатним е-књигама или се пријавите на бесплатан курс за дизајн дизајна Трендови.

Све у свему, Фливхеел није разочарао у нашим тестовима корисничке подршке, одговарајући у року од 24 сата за упите путем е-маила и у року од 1 минуте за упите у цхат. На наша питања смо сваки дан детаљно и уљудно одговарали.

Карактеристике хостинга

Иза елегантног дизајна налази се низ моћних функција специфичних за ВордПресс које помажу фрееланцерима и агенцијама у изградњи, покретању и управљању њиховим веб локацијама. Ево кратког преноса могућности хостинга које нуди Фливхеел:

могућности гостовања замашњака

 • Бесплатни ССЛ сертификати са свим плановима (поверед би Шифрујмо);
 • Бесплатна миграција веб локација без икаквог ограничења у броју места која се могу преместити;
 • Бесплатни сајтови за инсценацију, које вам омогућавају да тестирате промене на својој веб локацији без утицаја на вашу веб локацију уживо и да притиснете промене на производњу једним кликом;
 • Клонирање сајтова, која вам омогућава да започнете на новој веб локацији без потребе да сваки пут прелазите преко инсталације додатка;
 • Тхе Нацрти функција омогућава паковање уобичајених тема и додатака као прилагођену конфигурацију за будуће пројекте;
 • ВПС сервери о свим плановима;
 • Кеширање на страни сервера;
 • Бесплатне демо странице на 14 дана, Фливхеел вам омогућава да се пријавите, започнете са изградњом веб локације и наплаћујете га тек када сте спремни да је објавите. Такође можете да делите демо сајтове са клијентима, како би они могли да прате напредак;
 • Сигурносне копије нуде се бесплатно, сваке ноћи и чувају се ван места. Обнављање се може извршити једним кликом;
 • Лако ЦДН интеграције;
 • Уграђена статистика места;
 • Сјајне сигурносне карактеристике са сигурносним надзором и уклањањем злонамјерног софтвера;
 • Лакши СФТП приступ (једним кликом);
 • Мултисите подршка;
 • Алати за колаборацију;
 • Нгинк базиран сервер као стандард;
 • Избор од 12 локација сервера;
 • Лако прилагодљивост;
 • Плаћање путем ПаиПал-а прихваћено, није потребна кредитна картица.
 • Алат за локални развој би Фливхеел;
 • Подршка стручњака за ВордПресс;
 • Чист и минималистички кориснички интерфејс то је прелепо дизајнирано и прецизирано за ВордПресс;
 • Фреебиес (бесплатни предлошци за дизајн, е-књиге итд.).

Ово су функције које чине Фливхеел моћним управљачким сервисом ВордПресс хостинга. Листа карактеристика није исцрпна, а комплетну листу можете видети на веб локацији Фливхеел. Фливхеел континуирано побољшава и проширује своје функције, а тренутно постоје неке друге функције у радовима, као што су премиум подршка, даљински увоз сајтова, сигурносне копије ван локације за ваше локалне сајтове и још много тога!

Перформансе

У свом списку карактеристика, замашњак спомиње нуде „импресивно продужење рада“, али не даје никаква појашњења шта то значи нити нуди било какве гаранције за продужење времена, осим за продужену лиценцу за уговор о раду, понуђену са својим пословним плановима.

Наш тест брзине за Фливхеел за све тестиране локације сервера (Нев Иорк, Мелбоурне и Стоцкхолм) се покренуо за мање од 2 секунде, што није изненађујуће имајући у виду да Фливхеел користи сопствени систем кеширања на страни сервера који пружа врхунске перформансе чак и за робусне , веб локације са великим прометом. Нема потребе да инсталирате своје додатке за кеширање да бисте покушали да убрзате веб локацију.

Без обзира на план хостинга који користите (Тини или Ентерприсе), технологија кеширања може да поднесе наглу саобраћаја у величини милиона посетилаца, без кашља. Чак и ако имате веб локацију за е-трговину коју је тешко сачувати због своје динамичне природе, Фливхеел вам може помоћи да осигурате да ваша веб локација за е-трговину буде у потпуности спремљена.

Поред кеширања на страни сервера, Фливхеел се удружио с МакЦДН-ом како би омогућио једноставну ЦДН интеграцију, како би преузео вашу брзину глобалном. Стога, без обзира где сте посетиоци, МакЦДН осигурава да испоручује слике и статичке датотеке са сервера који им је најближи.

Фливхеел Прос & Цонс

Прос

 • Хостинг креиран с обзиром на програмере и дизајнере
 • Неограничене миграције веб локација
 • ВПС перформансе хостинга
 • Без превисоких трошкова
 • Одличне перформансе на сајту
 • Добар пакет специфичних алата ВордПресс и напредне опције
 • Елегантан и врло употребљив интерфејс

Цонс

 • Корисничка подршка ограничена на радне дане и радно време (подршка 24 сата дневно није доступна само у хитним случајевима)
 • Нема уграђене Гит имплементације
 • Мало скупо ако желите угостити више ВордПресс веб локација

Закључак прегледа замашњака

Програми хостинга оријентисани према програмерима и сјајне перформансе представљају најпродаваније тачке Фливхеел-а. Ови спојени са сучељем „цанди-цанди“ чине Фливхеел јаким избором за управљање ВордПресс хостингом, без обзира да ли сте агенција са потребама предузећа за ВордПресс на нивоу предузећа, фрееланце дизајнер који жели да угости једну ВордПресс веб локацију или програмер који жели да угости вишеструке инсталације ВордПресс-а.

Иако сте на страни цена у поређењу са управљаним ВордПресс плановима хостинга јефтиних дељених хостинг хостинга као што су Ситегроунд или БлуеХост, ако ваш буџет дозвољава више простора за виггле, установићете да Фливхеел вреди додатни новац.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map