Прессабле.цом Ревиев

01.06.2020
Хостинг Ревиевс 'Прессабле.цом Ревиев
0 8 мин.

Компаније за хостинг као што је Прессабле.цом су се специјализовале за пружање ВордПресс хостинга којим управља један производ. Ова врста хостинга је погодна за власнике веб локација ВордПресс који не желе да се ухвате у вези са проблемима перформанси, исправкама, скалабилношћу или питањима сигурности ВордПресс-а..


Помоћу управљаног плана хостинга за ВордПресс, дозволите да се ваш пружатељ хостинг услуга бави одржавањем ваше ВордПресс веб локације док се фокусирате на креирање и објављивање садржаја, маркетинг и раст вашег пословања, знајући да иза кулиса ВордПресс стручњаци раде на томе да све неометано функционише. ти.

У овом прегледу Прессабле.цом ми ћемо осветлити могућности хостовања укључене у сваки план Прессабле.цом и да ли Прессабле може бити добар избор за некога ко тражи најбољи ВордПресс хостинг у класи.

Преглед компаније која се може користити

Прессабле је основао Вид Лутхер 2010. године, а први пут је лансиран под именом ЗиппиКид. Неколико година касније поново је представљен под именом Прессабле, што се показало сретнијим избором марке, пошто је претходно име изгледало као нека конфузија међу клијентима.

Данас компанија са седиштем у Сан Антонију (Тексас, САД) пружа хостинг за стартап, средње компаније и велике корпорације. Неки од њихових запажених клијената укључују Вхирлпоол, Естее Лаудер, Хиббс Лупус Труст итд..

Прессабле-ове центре података и мрежну инфраструктуру обезбеђује Рацкспаце, једна од највећих хостинг компанија на свету. Инвеститори под притиском укључују и неке од оригиналних оснивача Рацкспаце-а.

Притиснути планови & Цене

Чини се да су прикази страница или цене засноване на посетиоцима преферирани систем цена неких хостинг компанија које нуде управљани ВордПресс хостинг, а Прессабле није изузетак.

Прессабле нуди планове погодне за појединце, мале и средње компаније, али и планове на нивоу предузећа прилагођени јединственим потребама клијента. Стога можете изабрати план са одговарајућим ресурсима и ценама из следећих 5 планова:

Основни план почиње од 20,83 УСД месечно са годишњим обрачуном који доноси снижење цена на два месеца ако се одлучите на обавезу за годину дана. Месечни месечни планови се продају по цени од 25 УСД месечно, што је релативно скупо с обзиром да подржава само 5 инсталирања ВордПресс-а и 60.000 прегледа страница на свим вашим веб локацијама.

Најпопуларнији план за штампу кошта 37,50 УСД месечно (или 45 УСД месечно) и подржава до 10 ВордПресс веб локација и 200 000 дељених приказа страница.

План са највишим нивоом у овој категорији може примити 20 места ВордПресс и подржава до 400.000 дељених прегледа страница.

Они који желе да угосте више од 20 ВордПресс веб локација, могу ступити у контакт са Прессабле-ом ради прилагођеног плана или могу бирати између два плана намењена организацијама (Агенција & ВИП) који желе да угосте 30+ веб локација и очекују велику количину промета.

План Агенције је цена 135 УСД месечно, укључује хостинг за 30 + веб локација и конфигуриран је за прихват 600.000 + прегледа страница. ВИП план кошта 750 долара месечно и укључује хостинг за 100 + веб локација и може да обради 5.000.000 прегледа страница.

Када је ријеч о веб хостингу, бесплатна суђења су ријеткост, јер ће већина веб хостинга умјесто тога понудити гаранције поврата новца. Прессабле користи други приступ, нудећи 15-дневно суђење и без гаранције поврата новца.

Сада када знате где Прессабле стоји на цени и плановима, да видимо које друге функције можете да очекујете од ових планова.

Могућности притиска & Вредност

Сви Пресстабле хостинг планови поседују следеће карактеристике:

 • МакЦДН мрежа за испоруку садржаја укључена је бесплатно, што осигурава брзо учитавање странице без обзира где се посетиоци налазе на целом свету;
 • Бесплатан ССЛ сертификат помоћу шифре Лет;
 • Спремање за брзо послуживање садржаја посетиоцима (користи батцхецхе као предмеморију страница и чува их у меморији);
 • Постављање веб локација и алат за клонирање једним кликом да бисте створили окружење за тестирање које вам омогућава да лако притиснете промене на својој веб локацији или уместо тога гурнете цело клонирано место;
 • Оптимизација на страни сервера: сервери су оптимизовани да побољшају перформансе ваших ВордПресс локација;
 • Приступ сајту и учитавање путем СФТП-а;
 • Могућност креирања налога за пријаву сурадника на вашој веб локацији (нпр. Веб дизајнери или програмери). Када сарадња заврши, можете опозвати ове акредитиве и оне више неће моћи да врше промене;
 • Бесплатна миграција веб страница до 5 места;
 • Свакодневне сигурносне копије: ако нешто пође по злу, можете вратити веб локацију из сигурносне копије без накнаде. Прессабле чува резервну копију ваше базе података две недеље и садржаја последња два дана;
 • Управљане надоградње: Прессабле се брине о свим ажурирањима језгре ВордПресс-а, а сигурносне закрпе примењују се у року од једног сата од објављивања;
 • Скенирање и уклањање злонамјерног софтвера: Притисак врши ноћно скенирање и уклањање, а ватрозид веб апликације осигурава да ваша веб локација буде заштићена;
 • Заштита од напада силовитим нападима: Притисак користи системе за откривање провале за надгледање и блокирање покушаја провале;
 • Посвећена ВордПресс подршка: једна од предности управљаног ВордПресс хостинга је стручна ВордПресс подршка;
 • Прилагођена контролна табла која се може притиснути.

Све ове карактеристике су мање или више типичне за услугу управљања ВордПресс хостингом. Као и други управљани добављачи ВП хостинга (нпр. ВП Енгине или Прессидиум), Прессабле не продаје домене нити нуди хостинг хостинга. Умјесто тога, они се фокусирају на пружање потпуно хостинга са управљаним доживљајем. Ако желите цео пакет (домен, хостинг хостинг и сервери оптимизовани за ВордПресс), препоручујемо да одаберете услуге ИнМотион Хостинг или БлуеХост.

Планови хостинга Прессабле.цом долазе са неколико унапријед инсталираних додатака попут Акисмет, Јетпацк, ВаултПресс, Батцацхе, Гауге.ес и Прессабле-ових властитих додатака.

Као и код било ког управљаног ВордПресс хостинга, постоје неки додаци који су Прессабле ограничени, а они обично укључују додатке који су већ уграђени у хостинг инфраструктуру или се једноставно не играју добро у систему Прессабле било због дуплиране функционалности или сметњи. На пример, додаци за кеширање попут В3 Тотал Цацхе, ВП Роцкет или ВП Супер Цацхе нису дозвољени на Прессабле. Ти додаци могу ометати систем за кеширање компаније Прессабле и могу довести до успоравања ваше веб локације.

За потпуну листу додатака који нису доступни на Прессабле, погледајте одељак Често постављана питања у Прессабле-овој бази знања.

Постоји неколико аспеката Прессаблеових услуга до којих се неће доћи, наиме технички подаци њихових сервера и гаранције за продужење времена. Нажалост, 15-дневни пробни период је на краћој страни за тестирање перформанси у продуженом року, а 60-дневна гаранција поврата новца коју нуде Прессидиум и ВП Енгине, или још боље, чини се да је гаранција за поврат новца од 90 дана коју нуди ИнМотион Хостинг изгледа попут бољих алтернатива.

Корисничка подршка под притиском

Прессабле поседује наменски тим за подршку ВордПресс-у до кога се може контактирати телефоном ради питања о претпродаји, директно путем е-маила на хелп@прессабле.цом или подношењем карте за подршку са МиПрессабле Цонтрол Панел-а, где можете пратити статус своје улазнице.

Прессабле не нуди подршку 24 сата дневно, њихов тим за подршку доступан је од понедељка до петка, између 8:00 и 22:00 ЦСТ. Подршка је доступна и током других сати и током викенда, као и за хитна питања широм система, међутим, није тако робусна као током радних дана.

Такође можете да прегледате базу знања Прессбле-а за започињање туторијала, често постављаних питања и других корисних информација о управљаним плановима хостинга доступним на Прессабле-у.

Прессабле-ов тим за подршку добио је неколико мешовитих прегледа са неким клијентима који се жале на недостатну и неодговарајућу подршку, док их други хвале због корисности и стручности. Будући да Прессабле нуди 15-дневно бесплатно пробно време, саветујемо вам да сами тестирате корисничку подршку да бисте видели да ли сте задовољни њима.

Прос & Против Прессабле.цом

Да ли је Прессабле спреман за премијерно време или још увек морају да подигну игру? Ево где Прессабле блиста и где још увек требају да се побољшају:

Прос

 • Премиум ЦДН укључен у све планове;
 • Аутоматско скенирање и уклањање злонамјерног софтвера;
 • Корисна функција постављања локације;
 • Контрола приступа колаборатора;
 • 2 месеца уз годишњи обрачун;
 • Аутоматске сигурносне копије и ажурирања;
 • До 5 бесплатних миграција веб локација.

Цонс

 • Само 15-дневно бесплатно пробно раздобље, без гаранције поврата новца;
 • Нема гаранција за продужење рада;
 • Нема подршке уживо или 24/7 подршке.

Прессабле је снизио основе управљаног ВордПресс хостинга и укључује неке солидне алате повезане са перформансама и заштитне мере за ваше ВордПресс веб локације. Такође има планове за различите потребе и по различитим ценама, међутим, сматрамо да Прессабле не прелази додатну миљу у поређењу с другим управљаним хостинг провајдерима, па чак ни дељеним хостинг провајдерима који такође нуде ВордПресс оптимизовани хостинг.

Прессабле.цом Преглед закључка

ВордПрессова рјешења за управљање ВордПресс хостингом могу бити добра погодност за власнике веб страница који требају угостити пуно ВордПресс веб локација, али не желе бити везани за њихово одржавање и управљање, и не смета вам да ова погодност буде додатна Цена. Нажалост, Прессабле недостаје у неким областима (доступност подршке и транспарентност у току рада), што спречава да постане солидан кандидат за најбоље управљање ВордПресс-ом у линији.

И 60-дневна гаранција поврата новца ВП Енгине-а и Прессидиум.цом, СЛА подржани продужетак времена и свакодневна корисничка подршка једноставно надмашују Прессабле-ове понуде у области управљања ВордПресс хостингом.

Они који траже приступачни дељени хостинг оптимизовани за ВордПресс који укључује бесплатан домен, неограничен промет, неограничено складиштење и неограничене могућности хостинга и хостинга упоредиве са онима које нуди Прессабле саветују се да провере ИнМотион Хостинг или БлуеХост-ове ВордПресс оптимизоване планове.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector