Прессидиум.цом Ревиев

01.06.2020
Хостинг Ревиевс 'Прессидиум.цом Ревиев
0 8 мин.

Прессидиум.цом нуди сигурно, брзо и поуздано управљање ВордПресс хостингом кроз бројне планове у потпуности који су у складу са захтевима како појединачних тако и пословних корисника. Иако није тако популаран као други управљани ВордПресс хостинг провајдери, као што ћемо видети у овом прегледу Прессидиум.цом, његова хостинг инфраструктура и могућности хостинга су упоредне са онима које нуде велики хостинг провајдери.


Преглед компаније Прессидиум

Прессидиум.цом је можда једна од најбоље чуваних тајни у управљаној ВордПресс индустрији хостинга и иако је још увек у процесу добијања на води, дефинитивно је међу најбољим ВордПресс специјализованим хостинг решењима изабраним од стране технолошких стартапа, медија, универзитета, дигиталних агенција и компаније Фортуне 500. Обухваћајући цео свет, компанија има сервере у Европи, Северној Америци, Јапану, југоисточној Азији и Океанији.

Са седиштем у Лондону, Велика Британија, Прессидиум.цом основао је 2013. тим четворица искусних инжењера и програмера: Андрев Георгес, Јохн Андриопоулос, Гианнис Зацхариадис и Филип Славик. Група је предвиђала стварање безбедног, скалабилног и успешног управљања ВордПресс хостинг хостинг решењем које не може да пропадне, а које је такође безбедно и муњевито.

Њихови напори су били успешни и 2015. и 2016. године, Прессидиум је награђен Топ Тиер ВордПресс хостинг перформансом, надмашујући остале популарне управљане ВордПресс домаћине.

Прессидиум Планови & Цене

Слично другим управљаним ВордПресс хостинг провајдерима (нпр. ВП Енгине), Прессидиум.цом наплаћује на основу броја месечних посета. Сваки план омогућава вам да плаћате месечно у месецу или годишње. Они који се одлуче за годишње обрачунавање имају право на 20% попуста (4 месеца бесплатно!).

Само један од 5 ВордПресс хостинг планова за управљање Прессидиум-ом осмишљен је за почетнике (Мицро план), остали планови намењени су напредним корисницима или предузећима. Да видимо како је конфигуриран сваки план и колико кошта:

Мицро

Микро план је Прессидиум-ов план за улазни ниво који је намењен почетницима. Дизајниран је за 10К јединствених посета месечно и 1 инсталирање ВордПресс-а (самостално). Овај план кошта 21 УСД месечно уз годишњи обрачун или 24,90 УСД месечно са месечним обрачуном.

Што се тиче ресурса и карактеристика, ево шта је укључено у Мицро план: 5 ГБ ХА ССД складиштења, неограничена пропусност, ССЛ укључујући потпуну подршку за Лет’с Енцрипт сертификате, ПХП 7, окружење за снимање и улазницу 24/7 & е-маил подршка стручњака ДевОпс инжењера.

За додатних 10 УСД месечно можете омогућити Прессидиум-ов ХТТП / 2 ЦДН погон и можете додати додатне ВордПресс инсталације за 14,90 УСД / сваку додатну инсталацију.

Лични

Лични план кошта 42 УСД месечно са годишњим наплатама или 49,90 УСД месечно. Овај план је конфигурисан за до 3 инсталирања ВордПресс-а (самосталне) и 30к јединствених посета месечно.

План пакује двоструко ССД складиште Мицро плана (10 ГБ), неограничене пропусне ширине, укључује ПХП 7, ССЛ, сценско окружење и подршку стручњака. ХТТП / 2 ЦДН напајан је такође укључен бесплатно.

Професионални

Професионални план укључује до 10 инсталирања ВордПресс-а (самосталне + вишеструке локације), неограничену пропусну ширину, 20 ГБ ХА ССД меморије и све остале карактеристике укључене у лични план.

Посао

Овај план је осмишљен за 500к јединствених посета месечно и до 25 инсталирања ВордПресс-а (самостална + мултисите). Испоручује се са неограниченом пропусном опсегом који се нуди уз сваки план, 30 ГБ ХА ССД складиштења, ПХП 7 или ХХВМ, ЦДН, ССЛ, окружење за постављање и стручном подршком са наменским менаџером налога.

Месечна цена Бизнис плана износи 299,90 УСД месечно, док се годишњи план спушта на 250 УСД месечно.

Бусинесс Плус

План са највише ресурса конфигуриран је за до 50 инсталација ВП-а (самосталне) & мултисите) и милион јединствених месечних посета. Иако вам се наплаћује двострука цена пословног плана, добијате само додатних 10 ГБ ХА ССД складишта. Све остале карактеристике Бизнис плана су такође укључене у Бусинесс Плус план.

Они који су забринути због преласка месечних ограничења својих планова, не би требало да се узбуњују, јер Прессидиум не наплаћује нагли пораст промета и неће ни на који начин ограничити вашу веб локацију. Међутим, ако ваша веб локација стално превазилази ограничења вашег плана, биће вам предложена надоградња.

Као што сте можда приметили, Прессидиум не нуди хостинг хостингера, тврдећи да не желе да жртвују квалитет над квантитетом у свом настојању да понуде најбољи линијски ВордПресс хостинг.

Прессидиум.цом такође нуди прилагођене планове за предузећа која захтевају транспарентну скалабилност, првокласну подршку ДевОпс и робусну веб хостинг архитектуру.

Карактеристике & Вредност Прессидиум-а

Прессидиум нуди управљање ВордПресс хостингом у најбољем реду кроз мноштво функција и алата који се односе на сигурност, перформансе и употребљивост. Без исцрпности, ево функција које чине Прессидиум вредним противником било којег управљаног ВордПресс хостинга на тржишту:

 • Врхунска инфраструктура: сервери са великом доступношћу оптерећења су направљени ради скалабилности и перформанси и одржавају све напредне функције потребне за покретање било које ВордПресс странице;
 • Потпуно управљање сервером, ДевОпс, управљане аутоматским исправкама & аутоматске резервне копије: Прессидиум преузима терет управљања својом ВордПресс веб локацијом на свим нивоима, тако да се можете у потпуности посветити развоју вашег пословања;
 • Веб локације: кликом на дугме можете прегледати вашу веб локацију, извршити измене и тестирати функције пре него што кренете у продају. Ово је изузетно корисна функција за програмере;
 • Сигурност од краја до краја: Прессидиум спроводи скуп сигурносних контрола и одбрамбених мера како би се осигурало да ваша веб локација никада не буде угрожена;
 • Надгледање злонамјерног софтвера & уклањање: Прессидиумова платформа проактивно скенира, открива и уклања злонамјерни софтвер и спречава злонамјерне нападе на инфраструктурном нивоу, без потребе да клијенти инсталирају додатке и прибегавају подешавањима. Прессидиум се чак обавезује да ће бесплатно поправити вашу веб локацију у случају да ваш сајт буде угрожен;
 • Управљани заштитни зид веб апликација (ВАФ): Прессидиум уводи власнички ВАФ који се фокусира на обезбеђивање ваше ВордПресс странице;
 • Филтрирање лоших ботова: део безбедносног списка Прессидиум-а, ова функција идентификује и одбацује ову врсту промета, истовремено омогућавајући истинским претраживачима да слободно индексирају вашу веб локацију;
 • Потпуно закључано окружење: обезбеђена је безбедност чак и од напада изнутра, потпуно закључано и укрштено окружење комплетирано је ограниченим дозволама и наменским базенима извршења ПХП-а на страни сервера;
 • СФТП услуга: уживајте у додатној сигурности СФТП-а, док приступате свим вашим ВордПресс веб локацијама;
 • ССД-локација са великом доступношћу на мрежи;
 • Вишеслојна платформа за кеширање у 5 слојева: укључује више слојева сигурности, балансирања оптерећења и кеширања система;
 • ЦДН интеграција: осим за Мицро план, сви Прессидиум хостинг планови долазе са укљученим ЦДН-ом;
 • ПХП оптимизација: супер напуњено време за обраду Прессидиум ПХП-а додатно је побољшало перформансе локације;
 • ССЛ убрзање: нуди сигурно и убрзано искуство прегледавања ССЛ-а;
 • Прилагођени контролни панел: лако управљајте свим својим ВордПресс веб локацијама помоћу једноставног интерфејса Прессидиум-а који садржи употребу и анализу саобраћаја, имплементацију фаза уградње једним кликом, аутоматске и ручне исправке, управљање кеш меморијом, управљање додацима, чаробњак за миграцију, администрацију базе података путем ПХПМиАдмин, итд .;
 • 95% доступност услуге подржана од СЛА: за сваки сат Прессидиум-а не испуни загарантовану доступност услуге, купцима ће се приписати 5% њихове месечне накнаде;
 • 60-дневна гаранција поврата новца;
 • Бесплатне миграције веб локација;
 • Подршка стручњака за ВордПресс.

Ове карактеристике доказују да је Прессидиум више него спреман да преузме беспрекорно управљање веб страницама ВордПресс-а, покривајући све аспекте сигурности, доступности, сигурносних копија и перформанси брзине. Све ове карактеристике хостинга долазе по ценама упоредивим са другим управљаним ВордПресс услугама, тако да не морате да копате дубоко у џеповима да бисте имали користи од хостинг хостинг инфраструктуре на највишем нивоу..

Корисничка подршка Прессидиум-а

Помоћ и подршка су доступни на различитим каналима, укључујући базу знања која се може претраживати по кључним речима, која је детаљно документована и уноси су подељени у различите категорије (нпр. Резервне копије, миграције, предмеморија, ВордПресс, решавање проблема итд.).

Ако канал за самопомоћ не помогне да пронађете решење за своје проблеме, можете да се обратите Прессидиуму директно путем маила на суппорт@пресидиум.цом, подношењем карте за подршку или контактирањем њих путем телефонске подршке.

Прессидиумов тим за подршку нуди стручну ВордПресс подршку захваљујући високо квалификованим техничким инжењерима који воде тим за подршку. Претплатници за Бусинесс и Бусинесс Плус такође ће добити наменског менаџера рачуна.

Поред ових, Прессидиум такође користи низ проактивних мера безбедности и праћења које раде 24 сата дневно и 7 сати како би се осигурало несметано функционисање ваше веб локације ВордПресс и безбедносне претње..

Прос & Против Прессидиум.цом

Да ли би Прессидиум требало да буде на врху ваше листе када тражите управљани ВордПресс хостинг? Погледајмо предности и недостатке:

Прос

 • Поуздан & брзи сервери;
 • 99,95% продуженог јамства које подржава СЛА;
 • Одличне напредне функције ВП-а;
 • Бесплатне сигурносне копије ЦДН, ССЛ и сајтова;
 • Јак сигурносни арсенал;
 • Бесплатан пренос веб страница;
 • 60-дневна гаранција поврата новца;
 • Чист и гладак управљачки панел.

Цонс

 • Нема хостинга путем е-поште;
 • Систем цена на основу посета можда свима није по вољи;
 • Није прилагођено за новајлије.

Компанијска инфраструктура компаније Прессидиум.цом прецизно је подешена за ВордПресс. Обиље напредних функција и велика скалабилност задовољавају потребе професионалаца, малих и великих предузећа.

Закључак прегледа Прессидиум.цом

Хостинг који нуди Прессидиум истиче се својом свестраношћу. Они који траже скалабилно, перформантно и безбедно решење хостинга за своје ВордПресс странице, пронаћи ће одличну услугу која темељно познаје улазе и недостатке ВордПресс хостинга и нуди све потребне функције за успешно управљање ВордПресс-ом. Великодушна 60-дневна гаранција поврата новца, беспрекорна техничка подршка и СЛА гаранција продужења времена су глазура на торти.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector