ВебХостингПад Ревиев

Дељени хостинг за џепове је главни фокус ВебХостингПад-а, али компанија не ограничава своје услуге само на дељеном хостингу – за оне са различитим потребама хостинга доступно је мноштво ВПС и ВордПресс оптимизованих хостинг опција. Поред веб хостинга, хостинг хостинга и регистрација домена такође се налазе као помоћне услуге које нуди ВебХостингПад.


Преглед ВебХостингПад-а

Компанију су основали 2005. године искусни ветерани индустрије веб хостинга. Најпознатији су по приступачном и почетничком пријатељском хостингу који укључује бесплатно име домена и бројне неограничене функције као што су хостинг домена и веб простор.

Њихови ВордПресс планови такође су на приступачној страни хостинга, нудећи уграђену мрежу за испоруку садржаја и аутоматско уклањање злонамјерног софтвера. За кориснике којима су потребни наменски ресурси, ВебХостингПад нуди шест ВПС планова, који можда и нису најјефтинији на тржишту, али они имају неке сјајне спецификације и карактеристике.

ВебХостингПад планови & Цене

На ВебХостингПад-у, дељени хостинг може коштати само 1,99 УСД месечно, али ево улова – само ако се пријавите за 48 месеци, односно за 4 године. Немате могућност да плаћате месечно за дељене хостинг планове, јер најкраћи рок за обавезивање је 12 месеци, што износи 3,99 УСД месечно. Овај план је план напајања, који нуди неограничен веб простор и пропусност и бесплатан домен.

цијене вебхостингпад плазме

Повер Плус план кошта 7,99 УСД месечно код једногодишњег плана или 4,99 УСД месечно са четворогодишњим планом. И Повер и Повер Плус планови садрже неограничено хостинг веб локација, неограничено складиштење, неограничену пропусну ширину, неограничену базу података МиСКЛ, неограничене налоге е-поште, итд. Бесплатни градитељ веб локација, управљачки панел цПанел и неколико других бесплатних алата укључују оба плана..

Оно што Повер Плус план разликује од плана напајања јесте то што он укључује напредни филтер нежељене поште, бесплатни ССЛ сертификат, напредне веб статистике, ССД базу података, више рачунарске снаге, аутоматски скенер малвера и карантену, премиум резервну услугу и ССХ приступ.

Они који траже план хостинга за свој ВордПресс блог или веб локацију могу да изаберу између 3 ВордПресс оптимизованих хостинг планова – ВП Басиц по цени од 2,99 УСД месечно са трогодишњим планом или 4,99 УСД месечно са 12-месечним планом; ВП Про са 3,99 УСД месечно са трогодишњим планом или 5,99 УСД месечно са једногодишњим планом; и ВП Премиум са 5,99 УСД месечно са трогодишњим планом или 7,99 УСД месечно са једногодишњим планом. Сви планови оптимизовани за ВордПресс долазе са уграђеним ЦДН-ом, неограниченим рачунима е-поште и местом за складиштење, као и аутоматским скенирањем и уклањањем злонамјерног софтвера. Неки планови садрже премиум резервну услугу, стручну ВП помоћ, бесплатни ССЛ сертификат.

ВПС хостинг ВебХостингПад нуди највише планова – укупно 6 ВПС хостинг планова које покреће ВПСДепот.цом. Сви планови укључују цПанел и ВХМЦС. У овој категорији доступни су месечни, тромесечни и шестомесечни планови. План улазног нивоа кошта 29,95 УСД месечно (на основу шестомесечне обавезе), док најнапреднији план у овој категорији кошта 99,95 УСД месечно и има следеће спецификације: 300 ГБ дисковног простора, 3 ТБ пропусне ширине, 3 ЦПУ језгри, 8 ГБ РАМ-а и 3 ИП адресе.

Постоји неколико неограничених функција и са овим плановима, као што су број база података, рачуни е-поште, домене, цПанел рачуни и ФТП рачуни које можете креирати и угостити на једном рачуну.

Услуга хостинга путем е-поште ВебХостингПад, ПадМаил, почиње са 40 УСД годишње.

Функције ВебХостингПад хостинга

могућности вебхостингпада

Упркос недостајућим наменским опцијама сервера у понуди производа ВебХостингПад, њихови дељени планови за ВордПресс и ВПС нуде велики избор опција и ресурса. У плановима & Одељак са ценама овог прегледа ВебХостингПад-а разматрали смо неке од ресурса и функција које су доступне за сваку категорију хостинга. Ево прегледа најбољих карактеристика хостинга ВебХостингПад-а:

 • цПанел / ВХМ укључени у све планове;
 • Бесплатно име домена са дељеним хостинг рачунима;
 • Уграђена глобална ЦДН са ВордПресс плановима;
 • Аутоматско скенирање и уклањање злонамјерног софтвера;
 • Скрипта за 1 клик се инсталира путем Софтацулоус-а;
 • Неограничене могућности хостинга (домене, базе података, пропусност, простор на диску итд.);
 • 24/7 подршка;
 • Поврат новца у року од 30 дана;
 • 99% продуженог рада;
 • ССД складиште на неким плановима;
 • Премиум резервна услуга са неким плановима;
 • Бесплатан пренос сајта;
 • Бесплатни рачун препродавача са ВПС плановима;
 • Неколико опција за додатке (заштитни зид нежељене поште, ССЛ сертификат, заштитни знак Вилдцард, заштитни печат од злонамјерног саобраћаја, услуга Премиум резервне копије, једнократна обнова резервне копије итд.).

Можете додати ове додатне услуге приликом одјаве, али иако се некима могу показати корисним, могу повећати трошкове вашег месечног плана.

Корисничка подршка ВебХостингПад

Корисничка подршка ВебХостингПад-у лако је доступна путем цхат-а или предавања улазница. База знања организована у различите категорије и одељак са видео упутствима могу вас убрзати са основним основама хостинг услуга ВебХостингПад. Иако постоје неке притужбе на познавање корисничке подршке ВебХостингПад, позитивни коментари о њиховом тиму за подршку такође постоје.

вебхостингпад подржава продужење гаранције за поврат новца

Прос & Слабости ВебХостингПад-а

Сада за предности и недостатке ВебХостингПад-а:

Прос

 • Атрактивни дељени хостинг пакети;
 • Неограничене могућности хостинга (домен, е-пошта, складиште, пропусност);
 • 24/7 ливе цхат;
 • Кориснику прилагођен Веебли градитељ веб страница;
 • ВордПресс оптимизовани хостинг пакети;
 • цПанел контролна табла;
 • Бесплатно име домена са дељеним хостингом.

Цонс

 • Дуга времена обавеза да бисте уживали у нижим ценама (4 године);
 • Нема месечних планова за дељење хостинга месечно;
 • Нема наменских хостинг пакета;
 • Питања везана за време рада;
 • Пуно продаје.

Нажалост, ВебХостингПад не блиста када је у питању продужење рада. Обећавају 99% продужења, међутим приговори о поузданости њихових услуга доказују другачије. Иако обећавају нижи продужетак од других хостинг провајдера хостинга (већина обећава 99,99% продуженог времена), ВебХостингПад не испуњава обећања.

Закључак прегледа ВебХостингПад-а

Слоган „непобедивих цена“ ВебХостингПад-а заиста је поткријепљен атрактивним цијенама, међутим, требате се озбиљно дуготрајно обавезати на њихове услуге да би имали користи од ниских цијена. Поред дељених хостинг планова, они нуде и широк спектар ВПС хостинг планова у сарадњи са ВПСДепот.цом, међутим, ти планови више не спадају у џеп-фриендли хостинг хостинг категорију.

Ако су вам важна висока доступност и могућност надоградње на наменски сервер, ВебХостингПад можда није одговарајући веб домаћин за вас. Ако тражите заједнички хостинг за почетнике по повољним ценама, а дугорочне обавезе нису проблем за вас, онда се можете ослонити на планове дељеног хостинга ВебХостингПад-а да бисте пружили све што је потребно за повезивање на мрежи.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map