10 Penyedia Hosting eCommerce Terbaik untuk Perniagaan Kecil

perniagaan-hosting-perniagaan-kecil-terbaik


Salah satu prospek paling cerah bagi seseorang hari ini adalah memulakan perniagaan dalam talian. Ini adalah cara terbaik untuk melarikan diri dari perlumbaan tikus atau membawa perniagaan anda yang sudah ada ke tahap yang baru. Memulakan perniagaan eCommerce dicuba dan diuji oleh berjuta-juta orang, jadi terdapat banyak maklumat dan banyak kes yang dapat anda pelajari.

Selain itu, terdapat banyak pasaran dalam talian dan platform eCommerce yang boleh anda gunakan untuk membina laman web anda dari awal. Anda tidak perlu belajar membuat kod, atau kemahiran berasaskan teknologi lain. Namun, mustahil untuk melakukannya tanpa mempelajari sesuatu yang baru. Anda harus belajar bagaimana menggunakan platform eCommerce pilihan anda, pemasaran dalam talian dan menguruskan pelayan hosting anda. Walaupun dua kemahiran pertama memerlukan dua artikel besar untuk memulakan anda, kami dapat membantu anda membuat pilihan awal yang akan menjadikan pekerjaan anda lebih mudah. Dalam artikel ini, kita akan membincangkan mengenai syarikat hosting terbaik untuk menjalankan perniagaan dalam talian kecil.

Sebelum mengetahui lebih terperinci mengenai cara memilih host yang baik untuk perniagaan eCommerce anda, berikut adalah senarai penyedia hosting eCommerce terbaik yang kami sarankan:

 1. HostGator
 2. Hosting InMotion
 3. BlueHost
 4. Tapak Tapak
 5. A2Hosting
 6. Hostinger
 7. GreenGeeks
 8. StableHost
 9. NamaCheap
 10. Pelayan Antara

Memilih Pelan Hosting yang tepat untuk eCommerce

Laman web perniagaan adalah binatang yang sama sekali berbeza daripada blog biasa atau laman web portfolio. Ia memerlukan lebih banyak kuasa kuda dan lebih banyak perhatian kepada pengalaman pengguna. Memastikan laman web anda berjalan dengan cepat dan lancar akan mempengaruhi kadar penukaran dan berapa banyak masa yang dihabiskan pengguna di laman web anda. Anda ingin memastikan bahawa cepat, kuat dan mempunyai navigasi yang lancar.

Banyak kajian membuktikan bahawa kelajuan laman web anda berkorelasi langsung dengan kadar penukaran. Laman web perlahan terbukti menurunkan kadar penukaran sebanyak 20%. Korelasi ini wujud hanya kerana orang tidak akan menunggu lebih dari 2 saat untuk memuatkan halaman produk dan mereka bahkan akan berusaha untuk membatalkan pembelian dorongan mereka. Oleh itu, anda ingin memastikan bahawa setiap halaman laman web anda dimuat lebih pantas daripada 1 saat, atau lebih baik lagi, lebih cepat daripada 1 saat. Tetapi untuk itu, anda harus memilih rancangan hosting yang tepat. Tambahan pula, laman web anda mesti tersedia setiap detik tahun ini. Untuk itu, anda perlu membina laman web anda di landasan yang stabil dan boleh dipercayai. Landasan itu adalah rancangan hosting yang anda pilih.

Itulah sebabnya kami ingin memandu anda melalui faktor terpenting dalam rancangan hosting. Awasi faktor-faktor ini dan anda akan membuat pilihan yang tepat untuk perniagaan anda.

Faktor Teras Perkhidmatan Web Hosting yang Baik

memilih-perkhidmatan-web-hosting-baik

Perkhidmatan Web Hosting yang baik

Terdapat 5 faktor utama yang membuat rancangan hosting menjadi seperti apa adanya. Dengan memerhatikan parameter ini dan memastikannya memenuhi piawaian tertentu, anda boleh membuat pilihan yang akan membantu anda membina perniagaan dalam talian anda dengan asas yang kukuh.

Waktu Waktu Pelayan

Perkara pertama adalah yang pertama, anda tidak harus mempertimbangkan penyedia hosting yang tidak mempunyai sekurang-kurangnya 99.97% waktu operasi. Anda mahu laman web anda dapat dijangkau sepanjang tahun tanpa gagal, kerana anda mahu kedai anda dibuka sepanjang tahun. Oleh itu, pastikan waktu operasi anda betul-betul tepat.

Kelajuan Pelayan

Seperti yang saya nyatakan, kelajuan memuatkan laman web anda adalah yang menjadikan perniagaan anda terus berjalan. Penyedia hosting terus bertambah baik untuk memenuhi standard terbaru World Wide Web. Kelajuan pemuatan halaman standard industri semasa ialah 1200 milisaat (1.2 saat). Walau bagaimanapun, terdapat banyak penyedia hosting yang menawarkan setengahnya dan secara konsisten. Lebih-lebih lagi, ada yang mencapai angka serendah 350 milisaat, yang sangat cepat.

Oleh itu, pastikan anda sentiasa memeriksa kelajuan pemuatan penyedia hosting perspektif anda. Sekiranya kurang dari 1 saat, anda akan membuat banyak kebaikan.

Sokongan pengguna

hosting-pelanggan-sokongan-dalam talian

Sokongan pengguna

Teka-teki yang paling penting ketiga adalah sokongan pelanggan, orang di belakang perkhidmatan yang anda dapat. Anda pasti mahu mempunyai seseorang yang selalu boleh anda percayai, seseorang yang boleh anda hubungi di tengah malam ketika laman web anda mengalami hari yang buruk. Orang-orang yang menggunakan perkhidmatan hosting tertentu bermanfaat dalam jangka masa panjang.

Oleh itu, penting untuk mendengar pendapat orang yang pernah bekerjasama dengan mereka. Anda boleh mendapatkan pendapat tersebut dalam ulasan hosting kami atau ulasan pelanggan di pelbagai forum dan laman web komuniti lain.

Bonus Hosting

Banyak syarikat menawarkan ‘bonus’ tetapi anda harus mempunyai konsep yang jelas mengenai bonus sebenarnya. Sebilangan besar syarikat akan mengiklankan bahawa mereka menawarkan perisian keselamatan, migrasi percuma dan aplikasi lain. Tetapi sebenarnya, perkara-perkara ini selalu ada di dalam paket, kerana tidak ada layanan hosting yang dapat disebut layak tanpa mereka. Bonus sebenarnya adalah perkara yang diminta oleh penyedia hosting atau syarikat perisian keselamatan lain untuk anda, begitu juga dengan penyelidikan anda. Sandaran automatik percuma dan perisian keselamatan premium seperti itu. Tambahan pula, sebarang perkhidmatan yang diberikan melalui bantuan manusia sentiasa dialu-alukan.

Harga & Bayaran Tersembunyi

Bahagian terakhir yang menentukan sama ada anda pembeli atau tidak dan syarikat hosting mengetahui perkara ini. Itulah sebabnya 9 dari 10 penyedia hosting akan mengiklankan harga yang sangat rendah dan bahkan menandatangani kontrak dengan anda dengan harga yang sama. Namun, mereka tahu anda akan teragak-agak untuk meninggalkannya setelah satu atau dua tahun penggunaan. Oleh itu, mereka tidak akan malu untuk menjual anda dan meminta harga 300% daripada apa yang anda bayar pada mulanya, setelah kontrak pertama anda berakhir. Oleh itu, selalu periksa ulasan yang menyatakan berapa harga akan naik selepas tempoh pertama anda.

Sudah tentu, anda juga harus mempertimbangkan belanjawan anda dan sama ada anda menganggap harga perkhidmatan itu dibenarkan oleh kualiti atau bonus.

Penyedia Hosting Terbaik untuk eCommerce

Kini setelah anda mengetahui apa yang harus anda cari, berikut adalah 10 syarikat yang menyediakannya. Anda pasti akan menjumpai ini semasa mencari rancangan hosting kerana ia sangat popular. Tetapi kami telah mengkaji beberapa yang tidak begitu terkenal, tetapi masih mempamerkan prestasi dan ciri eCommerce yang mengagumkan. Jadi mari kita lihat mereka!

1. HostGator

hostgator-terbaik-hosting-kecil-perniagaan-e-dagang

HostGator

HostGator adalah salah satu yang terbaik di pasaran bagi mereka yang baru bermula. Sama ada anda hanya menjalankan laman web portfolio atau memulakan perniagaan dalam talian, HostGator mempunyai sesuatu yang istimewa. Ini rancangan hosting awan mereka.

Cloud Hosting masih agak baru dan terdapat banyak mitos di seluruh dunia, tetapi konsep utamanya cukup mudah. Pengehosan awan tidak bergantung pada pelayan hosting tunggal untuk mengendalikan laman web anda. Ia bergantung pada keseluruhan rangkaian pelayan untuk mengatasinya dan jika seseorang mati, yang lain akan menggantikannya. Ini memastikan bahawa anda mendapat waktu operasi 100% yang tidak tergoyahkan dan kelajuan pemuatan 500 milisaat yang konsisten. Cukup selamat dan hebat sepanjang masa. Kami berpuas hati juga, walaupun sokongan pelanggan HostGator tidak berjaya seperti yang kami harapkan.

Mereka menjawab panggilan kami tetapi mereka mengambil masa sekitar satu jam untuk melakukannya. Mungkin kerana mereka sibuk atau alasan lain di antara banyak perkara. Tetapi kami ingin mendapatkan jawapan secepat mungkin dan kami rasa anda juga begitu. Mereka boleh dipercayai; jangan harap mereka cepat kilat.

Juga, anda baru menjalankan laman web dan mengurus pelayan, anda akan gembira mengetahui bahawa HostGator menjadikan semuanya sangat mudah. Mereka mempunyai salah satu panel kawalan paling mesra pengguna yang pernah kita lihat dan mereka juga mempunyai pelbagai alat membina laman web. Anda boleh mengumpulkan laman web yang hebat dengan menyeret dan melepaskan unsur-unsurnya bersama-sama.

Dapatkan lebih banyak maklumat mengenai rancangan HostGator di laman web rasmi mereka.

2. InMotion Hosting

inmotion-best-e-commerce-hosting

Hosting InMotion

Sekiranya kebolehpercayaan adalah keutamaan anda, daripada InMotion mempunyai sesuatu yang istimewa untuk anda. Mereka adalah salah satu penyedia hosting yang sangat sedikit yang dapat kami harapkan. Sokongan pelanggan terkemuka industri InMotion sentiasa tepat dan perkhidmatan hosting mereka sangat mantap. Mereka mempunyai perkakasan yang sangat baik untuk mengehoskan laman web anda dan akan melakukan lebih banyak lagi dalam prosesnya.

InMotion adalah anjing tua dalam industri hosting, kerana syarikat ini telah wujud lebih dari 10 tahun sekarang. Mereka kini mempunyai lebih dari 400,000 domain dan mereka terus bertambah besar setiap hari kerana mereka terus berjaya memuaskan pelanggan.

Waktu operasi mereka rata-rata 99.98%, yang akan memastikan bahawa laman web anda tidak akan melihat waktu henti. Laman web kami hanya ditutup selama 38 minit sepanjang tahun, yang dapat difahami. Hanya seni bina hosting awan yang dapat berjalan tanpa waktu henti.

Dalam hal kepantasan, InMotion mempunyai banyak hal dengan kelajuan pemuatan 660 hingga 800 milisaat. Itu cukup pantas untuk mengendalikan kedai dalam talian tanpa masalah. Ia juga akan memberikan pengalaman berkualiti tinggi kepada pengguna anda. Walaupun anda memilih rancangan hosting bersama paling asas, anda tidak boleh salah dengannya.

Terdapat sedikit syarikat hosting yang dapat dibandingkan dengan pasukan sokongan pelanggan berbanding InMotion. Syarikat ini adalah peneraju sokongan pelanggan dan telah memenangi banyak anugerah untuknya. Syarikat itu mengaku mempunyai manusia yang paling ramah di planet ini dan teori itu terbukti benar ketika kita mengujinya. Perwakilan mereka mengambil masa sekitar satu minit untuk berhubung dengan kami dalam sembang langsung dan memberi kami semua jawapan yang kami perlukan. Dia bahkan berusaha memberi kami beberapa petua lain tentang bagaimana kami dapat memanfaatkan sepenuhnya perkhidmatan mereka dan meningkatkan kelajuan laman web kami.

Menjadikan perkhidmatan InMotion lebih baik adalah bonus sebenar yang diberikan bersama dengan perkhidmatan utamanya. Pertama, anda akan mendapat sandaran automatik percuma, yang sangat mengagumkan. HostGator dan sekitar 90% penyedia hosting di pasaran mengenakan semacam bayaran bulanan untuk memberi anda sandaran automatik percuma. Selain itu, anda juga mendapat ciri keselamatan premium yang melakukan pekerjaan yang jauh lebih baik untuk melindungi laman web anda daripada langkah keselamatan yang biasa dilakukan oleh penyedia hosting. Sekiranya anda menjalankan laman web perniagaan anda di WordPress, anda boleh menggunakan plugin Sucuri premium secara percuma. Harga sebenar antara $ 199,99 setahun dan $ 499,99 setahun. Tetapi InMotion memberikan akses ke plugin ini secara percuma, yang merupakan nilai yang luar biasa.

Sekiranya anda berminat untuk menggunakan perkhidmatan hosting InMotion, anda boleh segera berlangganan. Rancangan Perniagaan mereka (hosting bersama) bermula pada $ 3,99 sebulan, yang merupakan harga yang sangat mengagumkan. Anda boleh memutuskan sama ada InMotion berfungsi untuk anda dalam tempoh jaminan wang dikembalikan selama 90 hari.

3. BlueHost

bluehost-murah-e-dagang-hosting

BlueHost

BlueHost adalah pilihan terbaik bagi sesiapa sahaja yang mencari rancangan hosting yang murah. Blogger, pemilik perniagaan kecil dan sesiapa sahaja yang mempunyai laman web di pelayan mereka menyukai syarikat ini dengan pantas. Itulah sebabnya BlueHost kini menganjurkan 2 juta laman web dan disyorkan oleh WordPress.

Syarikat ini telah wujud selama 22 tahun (sejak tahun 1996), tetapi ia hanya bermula dengan beberapa orang kakitangan. Kini BlueHost mempunyai lebih daripada 750 orang yang menjaga perkhidmatan hostingnya 24/7. Mereka memiliki semua tenaga kerja dan semua perkakasan yang diperlukan untuk menjalankan perkhidmatan hosting berkualiti tinggi. Mereka bahkan meningkatkan pelayan mereka tidak lama dahulu, untuk dapat melepasi standard industri masa dan kelajuan. Laman web yang kami gunakan untuk menguji pelayan BlueHost mempunyai masa operasi 99,99%, yang sangat mengagumkan. Kami kagum dengan masa muat mereka juga, kerana selalu antara 400 hingga 500 milisaat, 2.2 kali lebih cepat daripada standard industri.

Mereka menjadikan perkhidmatan mereka lebih baik dengan sokongan pelanggan berkualiti yang boleh anda percayai. Semasa percubaan kami, wakil BlueHost berhubung dengan kami setelah kira-kira 6 minit, yang cukup bagus. Jawapan untuk soalan kami betul sehingga tidak banyak yang perlu dikeluhkan. Walau bagaimanapun, kami menjumpai beberapa komen negatif di forum yang kami periksa, jadi respons mereka tepat pada masanya mungkin tidak konsisten.

Anda boleh mula menggunakan rancangan hosting bersama dengan harga $ 3,95 setiap bulan, yang menjadikan tawaran BlueHost paling murah dalam senarai ini. Anda boleh mencuba BlueHost sekarang dan memutuskan apakah itu pilihan yang tepat untuk anda dalam tempoh jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

4. SiteGround

laman web-dipercayai-e-dagang-hosting-perniagaan-kecil

Tapak Tapak

SiteGround tidak begitu popular seperti penyedia yang telah kami sebutkan di atas, tetapi mereka pasti memikat permainan hosting web. Mereka adalah antara penyedia hosting yang paling disyorkan di tiga laman web sistem pengurusan persaingan yang paling popular. Sistem pengurusan kandungan ini adalah WordPress, Drupal dan Joomla. Mendengar mereka?

Selanjutnya, SiteGround adalah rumah kepada lebih daripada 800,000 nama domain dan untuk alasan yang baik. Hosting mereka cepat dan boleh dipercayai, yang pada dasarnya adalah apa yang dicari oleh semua orang. Waktu operasi 99.9% yang tidak tergoyahkan yang mereka iklankan dan janji mereka ternyata benar ketika kami mencuba perkhidmatan mereka. Semasa ujian selama 6 bulan, kami mendapati bahawa kelajuan pemuatan laman web mereka adalah 700 milisaat. Itulah kepantasan yang anda perlukan untuk dapat bersaing di World Wide Web hari ini. Oleh itu, ini juga bagus untuk perniagaan dalam talian kecil.

Sokongan pelanggan SiteGround yang hebat hanya menjadikan segalanya lebih baik kerana terus hidup dengan banyak pekerja yang membantu. Namun, ini bukan yang terpantas, kerana kami harus menunggu 27 minit ketika mengujinya. Walau apa pun, jawapan yang kami terima adalah tepat dan wakil yang kami bincangkan sangat membantu.

Sekiranya anda ingin mencuba SiteGround, anda akan gembira mengetahui bahawa perkhidmatan SiteGround hanya berharga $ 3,95 sebulan. Untuk jumlah itu, anda mendapat 10 GB storan dan lebar jalur yang mencukupi untuk 10,000 pelawat setiap bulan. Walau bagaimanapun, jika anda memerlukan lebih banyak, anda sentiasa boleh mendapatkan rancangan yang lebih besar yang lebih sesuai dengan keperluan anda. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai rancangan SiteGround, lihat laman web rasmi mereka.

5. A2Hosting

a2hosting-profesional-e-dagang-perniagaan kecil

A2Hosting

Sekiranya anda ingin mengakhiri persaingan dengan pengalaman pengguna yang sangat pantas, maka salah satu pilihan terbaik anda adalah A2Hosting. Mereka mengaku 20 kali lebih pantas daripada pertandingan, yang mustahil tidak dapat dinafikan bagi mana-mana orang yang waras. Namun, kami memilih untuk mencubanya dan melihat sendiri.

A2Hosting telah wujud sejak tahun 2001, tetapi nama mereka Iniquinet kembali pada hari itu. Mereka membuat keputusan yang bijak dengan menjenamakannya semula. Sejak itu, mereka berada di jalan lurus untuk berdiri di antara yang terbaik dalam perniagaan. Mereka pasti mempunyai seni bina pelayan yang kuat untuknya. Sebenarnya, mereka mengeluarkan sesuatu yang tidak dapat dilakukan oleh orang lain, kelajuan pemuatan 357 milisaat. Juga, A2Hosting mempunyai 99.96%, waktu operasi yang memastikan pengguna laman web anda mempunyai akses berterusan ke laman web anda sepanjang tahun.

Kepantasan yang luar biasa ini pasti akan menjadi asas untuk usaha dalam talian baru anda. Pengguna menyukai kepantasan, jadi anda pasti akan meningkatkan kadar penukaran anda dengannya. Anda juga boleh bergantung pada sokongan pelanggan SiteGround untuk membantu anda apabila anda terjebak dengan sesuatu. Mereka pasti membantu kami menangani masalah kami dan hanya mengambil masa 10 minit untuk menghubungi kami setelah kami menghubungi mereka melalui sembang langsung. Menurut promosi mereka, anda boleh menghubungi wakil sokongan pelanggan A2Hosting 24/7/365, yang bermaksud mereka boleh didapati walaupun pada hari cuti.

Walau bagaimanapun, satu-satunya masalah dengan A2Hosting adalah anda tidak akan memanfaatkan sepenuhnya dengan rancangan hosting peringkat permulaan. Anda harus membeli rancangan hosting bersama termahal mereka dengan harga $ 9.31 sebulan untuk mendapatkan kepantasan maksimum dari perkhidmatan anda. Ini masih merupakan perjanjian yang baik, tetapi hanya jika anda mempunyai laman web yang mempunyai banyak sumber.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai rancangan A2Hosting, lihat laman web rasmi mereka!

6. Hostinger

hostinger-sangat-murah-e-dagang-hosting

Hostinger

Hostinger telah wujud selama 14 tahun sekarang dan mereka melakukan sesuatu yang sangat mungkin dilakukan oleh penyedia hosting. Mereka benar-benar memperoleh ketiga-tiga faktor yang paling penting, masa operasi, kelajuan dan sokongan pelanggan yang berkualiti. Mereka mempunyai 29 juta pelanggan di 178 negara. Selain itu, mereka mempunyai kira-kira 20,000 pelanggan baru yang mendaftar ke perkhidmatan mereka setiap hari, jadi mereka mesti melakukan sesuatu yang betul.

Seperti yang kita lihat, Hostinger adalah antara 3 pemain teratas dalam industri web hosting ketika datang ke kepantasan. Hanya memerlukan 384 milisaat untuk memuatkan laman web, yang akan menjadikan pengalaman pengguna yang lebih baik. Tidak ada yang suka menunggu dan jika laman web anda di Hostinger, tidak ada yang perlu menunggu laman web anda dimuat.

Waktu operasi juga tidak goyah. Anda boleh menjangkakan laman web anda dalam talian sepanjang 99.97% sepanjang tahun tanpa halangan. Sekiranya anda mempunyai masalah dengan laman web atau pelayan anda, anda akan gembira mengetahui bahawa sokongan pelanggan Hostinger sangat dipercayai. Kami menguji mereka dan menunggu kira-kira 10 minit untuk ejen sokongan pelanggan menghubungi kami. Itu cukup masuk akal, kerana dia menjawab soalan kami dengan sempurna. Cukup ajaib, kami mendapati bahawa pengguna Hostinger yang lain tidak mempunyai sebarang keluhan. Kami membaca banyak catatan forum dan tidak ada yang sangat negatif untuk diperkatakan. Nampaknya syarikat ini berusaha keras untuk memastikan bahawa tidak ada pelanggannya yang terganggu.

Apa yang menjadikan Hostinger lebih baik adalah kenyataan bahawa ia menawarkan rancangan Hosting Bersama Tunggal dengan harga hanya $ 0,80. Ini sangat murah dan anda boleh menggunakannya untuk menghoskan satu laman web, satu akaun e-mel, lebar jalur 100GB, bersama dengan satu unit pemprosesan dan memori. Mungkin bukan rancangan yang akan anda pilih untuk menjadi tuan rumah perniagaan anda, tetapi bagus untuk ujian. Sekiranya anda ingin mengehoskan laman web eCommerce, anda mempunyai rancangan Premium Shared Hosting dengan harga $ 3,49 dan Business Shared Hosting dengan harga $ 7,95, yang menawarkan ruang tanpa had, sandaran harian, kelajuan yang luar biasa dan banyak lagi.

Sekiranya anda menginginkan sesuatu yang lebih serius, anda boleh memilih salah satu rancangan hosting awan Hostinger. Tahap kemasukan pertama berharga $ 15 sebulan.

7. GreenGeeks

greengeeks-mesra alam-e-dagang-hosting

GreenGeeks

Hanggar besar yang penuh dengan pelayan mengalirkan elektrik seperti yang dilakukan oleh sebilangan kecil syarikat. Itulah sebabnya GreenGeeks muncul dengan idea yang luar biasa untuk menggunakan tenaga yang boleh diperbaharui untuk memberi kuasa kepada pelayan mereka. Syarikat ini telah wujud sejak tahun 2008 dan mereka melayani 300,000 pelanggan yang berpuas hati. Jadi, apa yang boleh anda harapkan dari perkhidmatan hosting bertenaga angin ini dari segi masa, kelajuan dan sokongan?

Ketika datang ke uptime, GreenGeeks mempunyai segala sesuatu yang berjalan lancar. Setelah diuji, kami mendapati bahawa waktu operasi mereka adalah 100% sepanjang tahun, kecuali pada bulan Ogos, ketika itu adalah 99.55%. Itu bukan malapetaka, tetapi perkara yang perlu disebutkan. Kelajuan memuatkan laman web mereka cukup padat, kerana bergerak antara 380 milisaat dan 600 milisaat. Itu dua kali lebih cepat daripada standard industri, jadi itu pasti menjadikan laman web perniagaan anda berjalan dengan kelajuan yang anda mahukan.

Sokongan pelanggan GreenGeek juga bagus, kerana kami berhubung dengan ejen dalam masa 1 minit. Ulasan dan pendapat yang kami lihat di forum juga konsisten, tetapi hanya ada satu masalah. Ejen sokongan pelanggan GreenGeek mempunyai bahasa Inggeris yang salah. Kami tidak menghadapi masalah untuk berkomunikasi, tetapi kami melihat beberapa kesalahan ejaan yang mungkin menyusahkan sebahagian daripada anda.

Anda boleh mulai dengan harga $ 2.95 di GreenGeeks dan menikmati rancangan Shared Hosting mereka dengan storan SSD. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai GreenGeeks, lihat laman web rasmi mereka.

8. StableHost

stablehost-murah-dalam talian-kedai-hosting

StableHost

Hampir setiap penyedia hosting cuba memikat pemilik perniagaan yang tidak berpengalaman dan hampir dengan sesiapa sahaja yang baru dalam menguruskan usaha dalam talian. Sangat murah untuk menyediakan rancangan hosting bersama dan cukup kerap, syarikat hosting tidak cukup layak untuk memastikan mereka memberikan kualiti untuk pengguna mereka.

Sebagai pengulas, kami menghargai syarikat yang maju dan jujur ​​serta berniat baik. Syarikat-syarikat itu adalah yang paling jarang dan kita tahu satu ketika kita melihatnya. Inilah sebabnya mengapa StableHost masuk ke dalam senarai ini. Mereka memperbaikinya baik dari segi kualiti dan dari segi penjagaan pelanggan.

StableHost menawarkan rancangan hosting bersama dengan ruang cakera tanpa had, lebar jalur tanpa had, teras CPU penuh dan sokongan hebat. Tambahan pula, masa operasi mereka adalah 99.97% sepanjang tahun, jadi boleh dipercayai juga. Dalam hal kepantasan, StableHost bukanlah yang terpantas, tetapi mereka menyimpan masa pemuatan 500 milidetik yang konsisten, oleh itu nama StableHost.

Sekiranya anda ingin menggunakan pilihan yang lebih hebat seperti VPS atau Dedicated hosting, anda boleh melakukannya. Walau bagaimanapun, pilihan ini tidak dikendalikan, jadi anda harus mempunyai kemahiran pentadbiran pelayan atau menyewa pakar untuk melakukannya untuk anda. Terdapat sangat sedikit pilihan yang diuruskan dan profesional yang tersedia, tetapi mereka adalah pilihan yang bagus jika anda tidak tahu bagaimana menguruskan VPS atau Dedicated Server. Sekiranya anda belum mempunyai laman web, anda boleh menyatukannya dengan pembangun Site.Pro. Ia menjadikan perkara ini sangat mudah dengan ciri seret dan lepas.

Sekiranya anda mempertimbangkan untuk membeli rancangan hosting bersama yang sederhana, anda akan dikenakan biaya hanya $ 3,50 sebulan. Tetapi jika anda memerlukan perkhidmatan peringkat perusahaan, harganya $ 28.50 sebulan. Itu adalah perbezaan yang besar, tetapi dibenarkan kerana ia benar-benar penuh dengan perkhidmatan premium tambahan yang memudahkan menjalankan perniagaan eCommerce.

9. NameCheap

namecheap-best-online-shop-hosting

NamaCheap

NameCheap adalah pendaftar nama domain terakreditasi ICANN yang sudah wujud sejak tahun 2000. Mereka tidak hanya mendaftarkan nama domain, tetapi menawarkan perkhidmatan hosting yang cukup mantap juga. Kami biasanya tidak mengharapkan banyak dari pendaftar domain yang bertukar menjadi penyedia hosting, tetapi NameCheap benar-benar sah. Ia mempunyai ulasan pihak ketiga yang baik dan nampaknya keseluruhan kepuasan pelanggan sangat tinggi.

Walau bagaimanapun, hanya ada satu masalah dengan perkhidmatan, jadi kita harus memulakannya. Waktu operasi turun serendah 99.8% dari semasa ke semasa, yang tidak terlalu buruk, tetapi penting untuk disebutkan. Ini bermaksud bahawa laman web anda akan ditutup selama kira-kira 1.5 jam sepanjang tahun.

Mengenai kelajuan memuatkan laman web, NameCheap menunjukkan prestasi yang sangat mengagumkan. Kelajuan pemuatan purata bergerak antara 600 milisaat dan 1100 milisaat. Anda boleh mendapatkan salah satu daripada tiga rancangan hosting bersama mereka dan mencubanya selama 30 hari. Sekiranya anda tidak menyukainya, anda boleh meninggalkannya dan mendapatkan wang anda kembali. Perkhidmatan ini terdapat dalam tiga peringkat: pelan Stellar dengan harga $ 2.88, tambah Stellar untuk $ 4.88 dan Perniagaan Stellar dengan harga $ 8.88 sebulan. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai rancangan ini, lihat laman web rasmi NameCheap!

10. InterServer

interserver-online-store-small-business-hosting

Pelayan Antara

InterServer bukan penyedia hosting yang sangat terkenal, walaupun mereka telah menjalankan perniagaan ini sejak tahun 1999. InterServer mempunyai reputasi yang sangat baik, mempunyai penilaian A + di BBB. Mereka menawarkan pelbagai rancangan hosting di platform Linux dan Windows: paket bersama, vps, khusus, cloud dan juga penjual semula.

Dari ujian kami, hasilnya mempunyai waktu operasi yang sangat baik, rata-rata 99,99%. Prestasi pelayan mereka juga sangat baik, rata-rata mempunyai masa tindak balas 300ms. Ini adalah jumlah yang sangat menjanjikan, memandangkan kami telah melakukan ujian pada rancangan hosting bersama $ 5 / bln mereka.

Oleh itu, jika anda merancang untuk memulakan laman web eCommerce menggunakan InterServer, saya dapat berjanji bahawa anda dilindungi. Rancangan hosting bersama standard mereka mempunyai ciri penuh. Pelan ini dilengkapi dengan penyimpanan SSD tanpa had, pembina laman web, akaun e-mel tanpa had, keselamatan oleh Perlindungan Intershield, penyimpanan cache untuk kelajuan lebih pantas melalui CloudFlare Virtual DNS, sijil SSL percuma dan banyak lagi.

InterServer menggunakan teknologi perkakasan (SSD) dan perisian (cPanel) terkini untuk memberikan perkhidmatan terbaik untuk pelanggan mereka. Saya cadangkan untuk melayari laman web rasmi mereka untuk mengetahui lebih banyak maklumat mengenai rancangan dan perkhidmatan mereka.

Hosting eCommerce yang lebih baik

Rancangan hosting bersama sangat bagus untuk memulakan perniagaan eCommerce. Namun, jika laman web anda mula berkembang, anda akan menghadapi masalah prestasi. Sebaik sahaja anda menjana wang dari laman eCommerce anda, anda akan tahu bahawa sudah tiba masanya untuk meningkatkan dari hosting bersama. Sekiranya anda memilih salah satu penyedia yang disebutkan di atas, anda akan dapat beralih ke rancangan VPS dengan cepat dan lancar.

Dengan rancangan hosting bersama, anda berkongsi ruang dan sumber pelayan dengan pengguna lain. Tetapi dengan hosting VPS, anda mempunyai sumber daya khusus, yang memastikan laman web anda berjalan dengan pantas dan lancar walau apa pun. Anda boleh menetapkan pelayan agar sesuai dengan keperluan anda, atau meminta pasukan pakar menyediakannya untuk anda.

Anda juga dapat mencari pelbagai pilihan eCommerce yang ditujukan khusus untuk pemilik perniagaan kecil. Ini memudahkan para pemula untuk memulakan kedai dalam talian mereka sendiri. Anda biasanya perlu menangani sedikit pentadbiran, mengubah teks dan gambar. Selain itu, rancangan ini memberi anda akses kepada ciri eCommerce eksklusif yang menjadikannya lebih mudah untuk mengatur dan mengurus kedai dalam talian anda yang hebat.

Oleh itu, jika anda mempertimbangkan untuk mendapatkan rancangan hosting yang lebih hebat dari awal untuk laman web perniagaan eCommerce anda, berikut adalah beberapa pilihan yang perlu dipertimbangkan:

HostGator VPS

HostGator mempunyai beberapa rancangan VPS hebat di kedai yang sesuai untuk menjalankan laman web eCommerce yang besar dan banyak lagi. Dengan setiap rancangan VPS mereka, anda akan mendapat sejumlah sumber yang boleh anda jalankan di laman web anda. Anda akan mendapati bahawa rancangan mereka cukup murah dan mereka akan menyelesaikan tugas dengan baik.

Pelan VPS pertama HostGator, Snappy 2000 akan memberi anda RAM 2 GB, 2 teras CPU, lebar jalur bernilai 1.5 TB dan penyimpanan SSD 120 GB. Sekiranya anda memerlukan lebih banyak sumber, maka anda hanya perlu beralih ke rancangan Snappy 4000. Ia menyediakan RAM 4GB, 2 teras CPU, penyimpanan SSD 160 GB, dan lebar jalur premium 2 TB. Harganya $ 29.95 sebulan, yang merupakan tawaran yang luar biasa. Akhirnya, jika anda benar-benar perlu keluar, Snappy 8000 akan memberi anda 4 teras CPU, 8 GB RAM, dan 3 TB lebar jalur. Ini adalah rancangan VPS yang paling kuat yang dapat ditawarkan oleh HostGator dan pasti akan membuat laman web perniagaan berjalan.

InMotion VPS

Seperti yang saya nyatakan, InMotion adalah salah satu pemain yang paling boleh dipercayai dalam perniagaan hosting. Mereka menawarkan kualiti dan konsistensi, bersama dengan pelbagai. Perkhidmatan pelanggan mereka yang luar biasa menarik minat semua orang yang menggunakannya, jadi syarikat ini pasti menang.

Pelan hosting VPS mereka sangat mantap, seperti perkhidmatan mereka yang lain, jadi semua rancangan mereka akan mengendalikan hampir semua jenis laman web eCommerce yang anda ada. Pelan VPS pertama berharga $ 29.99 sebulan, yang akan memberi anda 4 GB RAM, 4 TB lebar jalur premium, storan SSD 75 GB, tetapi hanya satu alamat IP. Anda akan dapat mengawal sepenuhnya sumber-sumber ini dan menguruskannya dengan cara yang paling sesuai dengan laman web anda.

Pelan kedua InMotion berharga lebih banyak dan banyak juga yang ditawarkan. Dengan harga $ 49.99 sebulan, anda akan mendapat RAM 6 GB, storan SSD 150 GB dan lebar jalur premium 6 TB. Yang menjadikannya lebih baik ialah ia menawarkan 5 alamat IP.

Terakhir, pelan VPS InMotion yang paling berkuasa berharga $ 74.99 sebulan dan akan menyediakan anda 8 GB RAM, penyimpanan SSD 260 GB, lebar jalur premium 6 TB dan akses ke 5 alamat IP.

Perkara yang baik mengenai InMotion ialah anda tidak perlu memikul tanggungjawab mengurus pelayan sendiri. Anda boleh mempunyai pasukan pakar InMotion yang menguruskan pelayan anda dan juga laman web anda sekiranya anda memerlukannya.

BlueHost WooCommerce

BlueHost adalah salah satu pilihan yang paling popular untuk pengguna WordPress, kerana ini menjadikan pekerjaan mereka jauh lebih mudah. Senibina pelayan mereka dioptimumkan untuk sistem pengurusan kandungan ini dan pekerja mereka juga tahu setiap intinya. BlueHost menawarkan perkhidmatan yang disebut WooCommerce Hosting dengan harga $ 6.95 sebulan.

WooCommerce adalah pemalam eCommerce untuk WordPress, yang membolehkan anda membuat kedai dalam talian dengan mudah. Pelan BlueHost menjadikannya lebih baik dengan menawarkan pelbagai pilihan tema dan dengan memberi bantuan wakil sokongan pelanggan mereka. Tema WooCommerce biasanya berharga kira-kira $ 60, tetapi di BlueHost, anda boleh mendapatkan semuanya secara percuma. Pelan itu sendiri lebih mahal daripada biasa, tetapi terbayar melalui banyak pilihan eCommerce percuma yang anda perlu bayar sebaliknya.

Dengan rancangan ini, anda akan mendapat 100GB storan, yang pasti anda perlukan. Ia memerlukan banyak ruang untuk menyimpan semua kandungan yang diperlukan untuk memamerkan produk dan menambahkan yang baru setiap kali anda mahu. Itulah sebabnya anda akan mempunyai 100GB ruang simpanan. Tambahan pula, anda boleh memiliki 1 domain terparkir, 5 sub domain, 5 akaun e-mel, $ 50 Kredit PPC.

Tetapi jika anda lebih suka mempunyai lebih banyak kawalan, dengan lebih banyak sumber pelayan, anda mungkin ingin memilih rancangan hosting VPS BlueHost. Sebagai contoh: anda boleh mendapatkan rancangan VPS dengan 2 teras CPU, storan SSD 30 GB, lebar jalur premium 1 TB, bersama dengan 1 domain dan 1 alamat IP dengan harga $ 19,99 sebulan. Ini adalah kesepakatan yang baik untuk rancangan hosting yang baik dan anda juga boleh yakin bahawa anda mempunyai pakar BlueHost di belakang anda.

SiteGround WooCommerce

Terdapat syarikat lain yang menawarkan pilihan hosting eCommerce yang hebat dan mereka semestinya patut dicuba. SiteGround adalah salah satu daripadanya. Sebenarnya, mereka menawarkan hosting WooCommerce premium dengan harga yang jauh lebih rendah daripada yang lain. Namun, tidak ada yang baru mengenainya.

Anda akan dapat memulakan laman web perniagaan anda dengan lebih cepat kerana anda akan mempunyai WooCommerce dan tema yang telah diprapasang. Anda boleh menukar tema anda ke tema lain yang tersedia. Apa yang menjadikan perkhidmatan ini lebih bermanfaat adalah banyak ciri eCommerce premium yang ditawarkannya, seperti sijil SSL percuma, perisian SEO, dan pengurusan yang lebih mudah. Anda tidak perlu terlalu banyak campur tangan, kerana anda boleh mempunyai pakar mengurus laman WordPress anda, memasang kemas kini, membuat sandaran harian dan banyak lagi. Seluruh perniagaan anda boleh dilakukan tanpa anda perlu membuang masa berharga anda semasa menjalankan pentadbiran atau apa sahaja yang berkaitan dengan laman web anda.

Berkaitan dengan perkakasan, anda hampir mendapat pakej yang sama seperti yang anda dapat dari rancangan hosting bersama SiteGround. Malah harganya hampir sama dengan € 3,95 (4,58 USD) sebulan, yang pasti menjadikannya wajar dipertimbangkan.

Tetapi anda mungkin ingin memilih salah satu rancangan hosting awan mereka jika laman web anda akan menggunakan banyak ruang perkakasan atau jika anda ingin meningkatkan trafik anda dengan sangat cepat. Pengehosan awan SiteGround lebih dipercayai daripada rancangan VPS lain di web, tetapi juga lebih mahal. Pelan tahap kemasukan berharga 64,00 € sebulan (74,26 USD), dan ia menyediakan 2 teras CPU, RAM 4GB, ruang SSD 40 GB, dan lebar jalur premium 5TB. Anda tidak akan mengalami gangguan dan kelajuan memuatkan laman web anda akan sangat cepat dan konsisten sepanjang tahun.

VPS InterServer

Sekiranya laman web anda memerlukan kekuatan rancangan hosting VPS, tetapi anda tidak mahu berlebihan dengan bayaran bulanan anda, InterServer mempunyai cara yang sempurna untuk menguruskannya. Anda boleh meningkatkan harga dan sumber perkhidmatan anda melalui sistem peringkat. Setiap peringkat berharga $ 6 dan anda boleh menaikkan atau menurunkan kelas pada bila-bila masa yang anda mahukan. Selain itu, tidak ada bayaran pembatalan sehingga anda hanya membayar jumlah yang anda tetapkan untuk diri sendiri, tidak lebih dari itu.

Sebagai contoh, jika anda memilih untuk membayar hanya $ 6 sebulan, anda akan mendapat 1 teras CPU, 1 GB RAM, lebar jalur 1 TB dan ruang penyimpanan 25 GB. Tetapi pada peringkat ke-4, anda akan mendapat RAM 4GB, 1 teras CPU, lebar jalur 4 TB dan storan 100 GB, yang akan dikenakan biaya hanya $ 24.00 sebulan.

Waktu operasi InterServer adalah 100% dan menawarkan kelajuan memuatkan halaman 200-300 milisaat. Itu sangat cepat dan laman web anda tidak akan pernah rosak. Sekiranya anda mencari rancangan hosting VPS yang anda kendalikan sepenuhnya, InterServer akan terbukti sempurna.

Kesimpulannya

Pilihan hosting web pada masa ini terlalu luas dan tidak ada artikel yang cukup panjang untuk merangkumi semuanya. Walau bagaimanapun, ketika menjadi tuan rumah laman web eCommerce, ini adalah laman web yang paling sesuai, jadi mengapa tidak mencuba salah satu dari mereka?

Saya harap anda menikmati membaca artikel ini dan anda telah menemui rancangan hosting yang akan berfungsi dengan baik untuk laman web perniagaan yang ingin anda lancarkan tidak lama lagi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map