10 Penyedia Web Hosting JSP Terbaik (Halaman Pelayan Java)

01.06.2020
Hosting Terbaik '10 Penyedia Web Hosting JSP Terbaik (Halaman Pelayan Java)
0 16 мин.

terbaik-jsp-web-hosting


Oleh kerana terdapat permintaan yang semakin meningkat di kalangan pemaju dan pemilik laman web untuk perkhidmatan hosting web JSP yang boleh dipercayai, kami memutuskan untuk menjadikan anda senarai penyedia hosting JSP terbaik sekarang di pasaran. Semasa anda melayari Internet, anda dapat dengan cepat mengetahui bahawa tidak setiap penyedia menawarkan hosting Java. Ia masih bukan sesuatu yang popular seperti rancangan yang dioptimumkan untuk WordPress, Joomla atau Drupal.

Walaupun ada di antara mereka yang menyokong JSP, terdapat banyak penyedia yang menawarkan perkhidmatan hosting terkemuka dan banyak lagi yang kami tidak mengesyorkan anda mendaftar. Sekiranya anda baru sahaja mengetahui artikel ini dan tidak tahu apa sebenarnya Java atau JSP, kami akan memberi anda penerangan ringkas untuk menjelaskan sesuatu dengan jelas.

Apa itu JSP?

Perkara yang terdapat dalam JavaScript dan Java juga dapat membingungkan bagi orang yang tidak biasa dengan bahasa pengaturcaraan. Topik ini hanya mengenai bahasa pengaturcaraan Java, platform pengkomputeran sumber terbuka yang sangat popular dan berkesan. Hari ini, terdapat banyak laman web dan aplikasi di Web yang tidak akan dapat dijalankan melainkan jika anda memasang Java pada mesin anda.

Java direka untuk semua jenis komputer, konsol permainan, pelayan dan telefon pintar, menjadikannya mampu menjalankan aplikasi yang kuat. JSP adalah singkatan untuk Java Server Pages. Anda boleh membayangkannya sebagai ASP.NET atau PHP yang lain dan anda hanya memerlukan pelayan web untuk dapat mula menggunakannya. Beberapa pelayan web paling popular yang boleh anda pasang adalah Jetty dan Apache Tomcat.

Orang menggunakan JSP dengan pelbagai cara. Anda boleh mengembangkan fungsi tambahan untuk laman web anda menggunakan JSP. Apabila orang ingin menambahkan troli beli-belah, forum, sistem tempahan atau yang serupa ke laman web mereka, mereka melakukannya dengan PHP atau JSP. Ini memungkinkan anda membuat laman web lengkap yang berdasarkan XML atau HTML jika anda memiliki cukup pengalaman dalam bahasa pengaturcaraan Java.

JSP bukan sahaja mudah dipelajari dan digunakan, tetapi ia adalah alat yang bagus untuk sesiapa sahaja yang ingin membina laman web dari awal. Terdapat banyak laman web sekarang di Internet yang menawarkan panduan bagaimana mempelajari bahasa pengaturcaraan ini. Sekiranya anda ingin menyiapkan dan menyelenggara laman web anda sendiri, sudah semestinya anda belajar Java. Belum lagi bahawa ini adalah peluang kerjaya yang hebat, kerana terdapat permintaan tinggi untuk pengaturcara Java.

Mencari Pelan Hosting JSP yang Sempurna

Senarai penyedia hosting JSP yang komprehensif kami dapat membantu anda untuk mencari rancangan hosting web yang sempurna untuk laman web dan aplikasi anda. Kami hanya akan menunjukkan kepada anda syarikat yang memastikan prestasi tinggi dengan harga yang berpatutan, dan kebanyakan dari mereka juga mesra pemula. Anda boleh membina laman web yang hebat dan unik dengan Java, terutamanya jika anda berpengalaman dalam bahasa.

Walau bagaimanapun, jika anda tidak mempunyai sumber yang diperlukan yang disediakan oleh penyedia hosting web anda, maka pada dasarnya anda telah membuang masa anda. Apa yang anda harus sasarkan ialah penyedia yang menjalankan pelayan kelas atas dan pasukan sokongan pelanggan yang selalu boleh anda percayai.

Sebilangan dari mereka juga berusaha untuk memasang skrip JSP dan perisian berguna tambahan untuk anda di pelayan, menjimatkan masa yang berharga. Sebilangan besar syarikat hosting web tidak menyokong Java dalam pakej hosting bersama mereka, yang sangat baik kerana JSP biasanya memerlukan lebih banyak sumber daripada itu. Sekarang mari kita lihat apa yang ditawarkan oleh setiap penyedia berikut dalam hal hosting JSP!

1. A2 Hosting

a2hosting-best-jsp-web-hostingA2 Hosting adalah salah satu penyedia yang dapat anda lihat di kebanyakan senarai teratas sekarang di Web. Rancangan hosting mereka sangat popular di kalangan blogger, pembangun, webmaster dan pelbagai jenis perniagaan. Selain itu, mereka menawarkan hosting JSP juga. Namun, untuk dapat menjalankan JSP di pelayan, anda harus memilih VPS atau rancangan hosting khusus.

Di A2 Hosting, terdapat tiga rancangan hebat yang tersedia untuk hosting yang dioptimumkan oleh Java. Pelan VPS berkelajuan tinggi yang mesra pemaju ini juga berpatutan. Pelan masuk VPS mereka berharga hanya $ 5.00 sebulan dengan storan 20GB, CPU 1-teras, pemindahan 2TB dan 512 RAM. A2 Hosting juga mempunyai tawaran istimewa untuk anda: anda boleh mendapatkan kembali wang anda bila-bila masa sekiranya anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan tersebut, tidak ada had masa.

Sekiranya tidak ada antara tiga rancangan yang sesuai untuk keperluan anda, tidak perlu risau. Anda boleh menyusun rancangan anda sendiri dengan menetapkan CPU, RAM, ruang penyimpanan dan lebar jalur yang dikehendaki. Walaupun anda sudah memilih salah satu pakej mereka, mereka akan membiarkan anda mengubahnya sehingga anda mendapat rancangan yang sempurna. Selain spesifikasi, anda akan dapat memilih lesen cPanel, salah satu daripada banyak versi Linux dan lokasi pelayan yang tersedia.

Ciri hebat di A2 Hosting ialah anda mendapat akses root ke pelayan, yang bermaksud anda boleh mengakses dan menukar fail dengan bebas. Untuk pelayan khusus, anda boleh mendapatkan rancangan dengan harga serendah $ 99.59. Ini termasuk 8GB RAM, ruang penyimpanan 2x500GB, pemindahan 10TB dan CPU 2-teras.

2. iPage

ipage-murah-jsp-web-hostingSekiranya anda memerlukan penyelesaian hosting JSP yang boleh dipercayai, anda tidak boleh salah dengan iPage. Seperti kebanyakan penyedia besar lain, mereka juga menyedari bahawa menyokong Java pada hosting bersama bukanlah idea terbaik. Seperti biasa, hanya rancangan hosting khusus dan VPS yang sesuai dengan Java. Mereka malah menjimatkan masa anda dengan memasang skrip JSP di pelayan. Terdapat tiga rancangan berbeza yang terdapat di bahagian VPS mereka.

Dengan memilih pelan Asas, anda mendapat CPU 1 teras, RAM 1GB, ruang penyimpanan 40GB dan lebar jalur 1TB dengan harga $ 19.99 sebulan. Pelan Optimum mereka adalah yang terkuat, sementara rancangan Perniagaan adalah yang paling popular, kerana menawarkan jumlah sumber yang cukup untuk kebanyakan keperluan. Setiap rancangan ini merangkumi tambahan berikut: pendaftaran domain percuma selama satu tahun, cPanel dan akses root ke pelayan.

Apabila laman web JSP anda berkembang, akhirnya akan mula menggunakan sumber yang berlebihan, meminta rancangan yang lebih hebat. Dalam kes ini, anda boleh menukar rancangan atau memperbaiki bahagian tertentu dari rancangan anda untuk memastikan laman web anda berjalan dengan sempurna. Fleksibiliti ini sangat mustahak jika anda ingin memenuhi keperluan laman web anda pada masa akan datang.

iPage mempunyai pasukan sokongan pelanggan yang sangat cekap dan bersedia menyelesaikan masalah anda. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan mereka, anda boleh mendapatkan kembali wang anda dengan membatalkan rancangan anda dalam 30 hari pertama. Pelan hosting khusus termurah di iPage dipanggil Startup dan harganya $ 119,99 sebulan. Untuk harganya, anda mendapat CPU 2-teras, RAM 4GB, ruang penyimpanan 500GB, lebar jalur 6TB dan tambahan yang sama seperti yang anda dapat dengan rancangan VPS.

3. BlueHost

bluehost-dipercayai-jsp-hostingPelan hosting web yang dioptimumkan secara khusus untuk JPS agak jarang berlaku, tetapi anda boleh mendapatkan VPS atau pelayan khusus yang menyokongnya dengan mudah. BlueHost adalah salah satu penyedia yang menggunakan pendekatan ini. Mereka menyediakan VPS yang kuat dan rancangan khusus yang siap sepenuhnya untuk JPS. Anda dapat memperoleh hasil yang sama seperti dengan rancangan khas yang dioptimumkan Java sementara perisian lain juga disokong.

Berdasarkan ulasan tersebut, pengguna yang memilih BlueHost sebagai penyedia hosting JSP mereka lebih berpuas hati dengan perkhidmatan tersebut. Terdapat banyak laman web yang dikuasakan oleh syarikat yang berkembang dan sentiasa menghasilkan lalu lintas. Sama ada anda memilih VPS atau rancangan hosting khusus; anda boleh menyediakan Java dalam tiga langkah mudah. Ini dapat dilakukan dengan masuk ke pelayan, menggunakan perintah sederhana dan kemudian tekan Enter. Semua arahan terdapat di laman web mereka.

Dengan cara ini, anda boleh mengaktifkan Java 1.5. Terdapat beberapa versi lain yang tersedia, anda hanya perlu menggunakan perintah yang berbeza untuk masing-masing. Sekiranya anda berminat dengan rancangan hosting VPS mereka, anda boleh memilih dari tiga pilihan yang berbeza. Pelan mereka yang paling popular di sini adalah rancangan Diperingkat yang merangkumi CPU 2 teras, SSD 60GB, lebar jalur 4GB dan tanpa had dengan hanya $ 19.99 sebulan.

Pelan BlueHost VPS hadir dengan 1 domain percuma, SSL percuma dan antara muka cPanel yang lebih baik. Sekiranya anda mahukan rancangan khusus, maka pilihan terbaik adalah rancangan Enhanced mereka yang berharga $ 99.99 kali ini. Untuk harganya, anda mendapat CPU 4-teras, ruang storan 1TB, RAM 8GB dan lebar jalur 10TB. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan ini, anda boleh mendapatkan kembali wang anda dalam 30 hari pertama.

4. InMotion Hosting

inmotion-professional-jsp-hostingInMotion hosting adalah penyelesaian terbaik untuk semua yang menyediakan pakej hosting web yang kuat untuk perniagaan dan individu besar dan kecil. Namun, jika anda mahu Java disertakan dalam rancangan, maka anda tidak mempunyai banyak pilihan. VSP dan pelayan khusus adalah satu-satunya rancangan mesra JSP yang disediakan oleh syarikat. Lagipun, jika anda menginginkan laman web atau aplikasi berasaskan Java, seperti rancangan bersama tidak akan mencukupi.

Orang ramai sangat berpuas hati dengan sokongan teknologi yang disediakan oleh InMotion, memuji kepakaran pasukan mereka. Namun, ketika datang ke Java, mereka tidak memenuhi syarat dalam aplikasi yang biasanya digunakan orang. Oleh itu, jika anda sedang dalam tugas dan tersekat, anda mungkin perlu mencari pembangun pihak ketiga untuk mendapatkan bantuan. Sekiranya ini bukan masalah untuk anda, maka InMotion pastinya merupakan pilihan terbaik yang boleh anda buat.

Pelan VPS permulaan mereka berharga $ 29.19 sebulan dengan RAM 4GB, ruang storan 75GB dan lebar jalur 4TB. SSL percuma, IP khusus, nama domain percuma dan antara muka pentadbir cPanel semuanya termasuk dalam rancangan VPS mereka. Oleh kerana laman web anda akan berjalan pada pemacu SSD, sama sekali tidak perlu risau tentang kelajuannya. Sekarang seperti yang anda sedar, kami tidak menyebutkan CPU dalam rancangan tersebut. Ini kerana anda dapat menentukan jumlah inti CPU yang anda perlukan, memberikan kecepatan maksimum untuk aplikasi JSP anda.

Di InMotion Hosting, pasukan sokongan teknologi sentiasa bersedia menyelesaikan masalah anda dan menjawab soalan anda. Anda boleh menghubungi mereka melalui Skype, sembang langsung atau telefon. Mereka juga dapat mengembalikan wang anda dalam 90 hari jika anda tidak berpuas hati dengan pakej tersebut.

5. SiteGround

laman web-terbaik-java-pelayan-halaman-hostingSiteGround adalah pilihan yang tepat untuk pengguna yang hanya mahukan perkhidmatan yang murah tetapi boleh dipercayai. Sekiranya anda ingin mengatur Java dan membuat laman web JSP dengan betul, kami mengesyorkan anda memilih salah satu rancangan pelayan khusus mereka. Perlu diingat bahawa anda tidak boleh memilih mana-mana rancangan hosting khusus mereka kerana tidak semuanya memberi anda akses root.

Sekiranya anda ingin mengubahnya menjadi pakej hosting JSP yang sebenarnya, anda pasti memerlukan akses root ke pelayan. Setelah memilih rancangan yang betul, anda perlu memasang sendiri semua yang diperlukan untuk JSP. SiteGround juga merupakan salah satu dari banyak penyedia yang tidak memberikan bantuan ketika datang ke Java. Ini tidak hanya berlaku untuk proses pemasangan, tetapi juga untuk dukungan pelanggan mereka.

Walau bagaimanapun, anda boleh mendapatkan bantuan Java jika anda membayar tambahan. Ini mungkin merupakan kelemahan bagi banyak pengguna, tetapi pemaju yang lebih berpengalaman akan bergaul dengan baik dengan SiteGround. Di bahagian Dedicated Servers mereka, anda boleh memilih dari tiga mesin yang dikendalikan premium. Yang pertama yang dipanggil Entry Server akan memberi anda pemproses Intel Xeon E3 dengan 4 teras, RAM DDR3 16GB, pemacu SSD 480 GB dan lebar jalur 10TB dengan hanya $ 269.99 sebulan.

Sebelum mendaftar, pastikan untuk memilih pusat data yang berada paling dekat dengan wilayah anda. Salah satu sebab mengapa SiteGround menjadi penyedia yang sangat dikenali adalah sokongan pelanggan mereka yang kuat. Mereka dapat menyelesaikan masalah anda atau memberi anda nasihat kapan saja melalui tiket, sembang langsung atau telefon.

6. FatCow

fatcow-budget-jsp-web-hostingFatCow bukan hanya menjadi nama besar di kalangan penyedia hosting web sekarang, tetapi juga merupakan jalan keluar yang kuat dalam hal hosting JSP. Mereka menjalankan pusat data mereka mengenai tenaga angin, menjaga keselamatan alam sekitar dan menyediakan beberapa rancangan hosting yang kuat untuk sementara waktu. Walaupun tidak satupun dari mereka dioptimalkan secara khusus untuk Java, anda masih dapat memilih salah satu VPS atau rancangan khusus mereka.

Perkara yang hebat ialah FatCow memastikan bahawa skrip JSP sudah terpasang di pelayan ketika anda mula menggunakannya, menjimatkan masa berharga anda. Sekarang mari kita lihat rancangan VPS mereka yang berpatutan. Anda boleh memilih dari tiga pilihan, bermula dengan rancangan Asas yang berharga $ 19.99 sebulan dengan CPU 1 teras, RAM 1GB, ruang penyimpanan 40GB dan lebar jalur 1TB. Semua rancangan VPS merangkumi alamat IP percuma, cPanel yang mesra pengguna, domain percuma dan akses root pelayan untuk kawalan penuh.

Perkhidmatan cloud FatCow memberi anda banyak fleksibiliti, yang membolehkan anda menukar rancangan anda ke yang lebih kuat bila-bila masa yang anda mahukan. Oleh kerana mereka membiarkan anda mengubah rancangan dalam beberapa saat, laman web anda tidak akan mengalami downtime sama sekali. Pelan khas Startup mereka dilengkapi dengan pemproses 2 teras, RAM 4GB, ruang penyimpanan 500GB dan lebar jalur 5 TB dengan harga $ 119,99 sebulan.

Dengan memilih FatCow sebagai penyedia hosting web anda, anda mendapat sejumlah besar ciri dan perisian. Setiap pengguna dapat membuat pangkalan data, akaun FTP, domain dan subdomain tanpa had. Selain itu, anda akan mendapat pelbagai tambahan cPanel dan alat berguna lain di luar panel kawalan.

7. LiquidWeb

liquidweb-best-jsp-hosting-pembekalSekiranya anda mencari rancangan hosting JSP yang lebih hebat dan juga lebih mahal, anda pasti harus memilih LiquidWeb. Penyedia ini pada umumnya mempunyai jenis rancangan web hosting yang mensasarkan perniagaan yang bertujuan untuk melabur lebih banyak ke dalam rancangan hosting web dan mendapatkan lebih banyak nilai dari itu sebagai balasan. Satu lagi perkara hebat tentang mereka ialah pasukan sokongan pelanggan mereka juga bersedia memberikan lebih banyak bantuan daripada rata-rata penyedia dalam industri ini.

Pelan LiquidWeb dilengkapi dengan sejumlah besar fitur, sementara anda mendapat sokongan untuk banyak perisian juga, termasuk dukungan Java. Dengan memilih salah satu rancangan mereka, anda memperoleh semua yang anda perlukan untuk membangunkan laman web dan aplikasi berasaskan JSP kelas atas. Sebelum memilih, pastikan untuk menghubungi pasukan sokongan teknikal mereka kerana mereka akan memberi nasihat mengenai rancangan mana yang harus anda pilih sesuai dengan keperluan anda.

Laman web anda akan dilengkapi dengan perkakasan terkemuka, termasuk cakera keras SSD yang memastikan kelajuan kilat. Tidak kira platform atau bahasa pengaturcaraan mana yang anda gunakan untuk mengembangkan laman web anda, rancangan mereka pasti akan memastikan masa muat halaman cepat. Ini juga bermaksud bahawa LiquidWeb dapat dengan mudah membuka jalan ke peringkat SEO tertinggi, memungkinkan anda untuk mendahului persaingan anda.

Sekiranya anda mahukan rancangan VPS di LiquidWeb, anda boleh mencuba pakej pertama mereka yang harganya hanya $ 59 sebulan. Ia memberi anda 2GB RAM, CPU dengan 2 teras, penyimpanan 40GB dan lebar jalur 5 TB. Anda juga boleh mencuba pelayan khusus mereka, di mana rancangan pertama berharga $ 199 sebulan dan dilengkapi dengan Intel Xeon 4-teras, storan 500GB, RAM 16GB dan lebar jalur 5TB. Lesen untuk cPanel dan Plesk juga termasuk dalam pakej mereka.

8. InterServer

interserver-kualiti-jsp-hostingDi InterServer, rancangan hosting web yang memberikan anda banyak ciri, prestasi dan fleksibiliti adalah rancangan Cloud VPS mereka. Di bahagian VPS mereka, anda boleh memilih pilihan awan Linux atau Windows. Sebaik sahaja anda memilih OS, terdapat 16 tahap berbeza yang boleh anda pilih. Terdapat rancangan paling asas yang memberi anda 1 teras CPU, 1GB RAM, penyimpanan 25GB dan pemindahan 1TB dengan harga $ 6,00 untuk Linux dan $ 10,00 sebulan untuk Windows.

Mereka akan memberi anda hosting JSP sepantas kilat, yang menghidupkan laman web dan aplikasi anda dengan perkakasan terkini termasuk cakera keras SSD. Sekiranya laman web anda mencapai had perkhidmatan, anda boleh meminta lebih banyak sumber dan mendapatkannya dengan serta-merta tanpa mengalami gangguan. Dengan InterServer, anda tidak akan mengalami banyak waktu henti secara amnya kerana mereka secara konsisten menjaga masa pelayan melebihi 99.9%.

Rencana VPS mereka juga memastikan bahawa data anda diamankan, kerana setiap pengguna mendapat cadangan dan gambar biasa. InterServer memberi anda akses root ke pelayan, menjadikan anda dapat mengawal sepenuhnya perisian yang ingin anda gunakan. Penyedia memastikan terdapat banyak skrip yang sangat popular yang telah diinstal sebelumnya di pelayan, dan ini juga termasuk Java.

Sebenarnya, mereka membenarkan anda menyediakan hosting JSP yang lengkap untuk anda sendiri dengan semua perisian yang diperlukan untuk membuat aplikasi Java yang terkemuka. Secara keseluruhan, InterServer pastinya merupakan pilihan yang baik untuk pemaju Java pemula dengan harga yang berpatutan dan fleksibiliti yang tinggi. Walaupun tidak ada jaminan wang dikembalikan, kebanyakan pengguna lebih berpuas hati dengan perkhidmatan mereka.

9. HostGator

hostgator-premium-jsp-web-hostingSekiranya anda mahukan penyedia hosting JSP yang boleh dipercayai dan hebat, anda tidak perlu mencari lama untuk mencari HostGator. Syarikat ini adalah antara nama terbesar dalam industri hosting web. Dari blogger hingga perniagaan besar, semua orang dapat mencari rancangan di penyedia ini yang sesuai dengan keperluan mereka. Sekiranya anda ingin menyiapkan JSP dengan Tomcat dan wadah servlet, anda mempunyai banyak rancangan yang tersedia di bahagian VPS dan bahagian khusus mereka yang menyokong semuanya.

Ketika datang ke hosting khusus, anda dapat menjalankan laman web berbasis Java anda baik di Linux atau paket berbasis Windows. Pelan VPS peringkat permulaan di HostGator berharga hanya $ 29.95 sebulan dan dilengkapi dengan banyak ciri. Spesifikasinya merangkumi RAM 2GB, CPU 2 teras, ruang penyimpanan 120GB dan lebar jalur 1.5 TB. Daripada memaksa anda memasang semua yang berkaitan dengan Java sendiri di pelayan, HostGator akan membantu anda.

Mereka akan memasang Tomcat 7 atau 5.5 melalui panel kawalan Plesk bergantung pada pilihan anda iklan tidak akan meminta sesen pun. Sekiranya anda lebih suka versi lain, anda hanya perlu menghubungi pasukan sokongan mereka dan itu tidak menjadi masalah. Pada dasarnya, itulah semua sokongan JSP yang ditawarkan penyedia ini kerana anda tidak akan dapat sokongan pelanggan untuk tugas-tugas yang berkaitan dengan Java anda.

Sekiranya anda mahukan pelayan khusus, anda boleh mendapatkan rancangan Pelayan Nilai mereka dengan harga $ 119.00. Yang ini memberi anda Intel Xeon 4-teras, RAM 8GB, ruang storan 1TB dan lebar jalur yang tidak dimeterai.

10. HostPapa

hostpapa-murah-java-pelayan-halaman-hostingHostPapa terkenal sebagai salah satu pilihan paling popular di kalangan peniaga kecil dan pemilik laman web yang akan mewujudkan kehadiran dalam talian mereka. Sekiranya anda baru memulakan, salah satu rancangan hosting VPS mereka akan lebih dari cukup untuk laman web atau aplikasi berasaskan JSP anda. Dari segi perkakasan dan perkhidmatan mereka, mereka semakin baik setiap tahun dan ulasan yang memuji syarikat di Web juga menyedarinya.

Di HostPapa, data laman web anda akan dijamin dengan sandaran biasa tidak kira rancangan mana yang anda pilih. Menurut statistik mereka, waktu operasi pelayan mereka secara konsisten melebihi 99,99%. Ini sangat bermanfaat untuk perniagaan dalam talian kerana mereka dapat kehilangan wang walaupun dalam beberapa minit waktu henti pelayan. Dengan setiap rancangan HostPapa VPS, anda juga mendapat cPanel dan WHM untuk pengurusan hosting web yang mudah. Mereka juga memberi anda akses SSH peringkat root ke pelayan, yang selalu banyak membantu jika anda menjalankan laman web dan aplikasi berasaskan Java.

Di HostPapa, anda dapat menyesuaikan pakej hosting anda sehingga selalu memberikan prestasi yang diperlukan. Mereka bersedia memberi anda setiap tambahan berguna yang mungkin anda perlukan di laman web anda dengan Softaculous. Perpustakaan ini memberi anda akses ke lebih dari 400 aplikasi. Sekiranya anda memerlukan bantuan, anda boleh bergantung pada sokongan pemenang anugerah mereka. Mereka dapat dihubungi melalui telefon, sembang dan e-mel dalam empat bahasa yang berbeza.

Sekiranya anda baru memulakan JSP, anda mungkin ingin mencuba rancangan Plus VPS mereka. Harganya hanya $ 19.99 dan selain banyaknya ciri, anda mendapat CPU dengan 4 teras, RAM 1.5GB, storan 50GB dan pemindahan 1TB.

Kesimpulannya

Untuk membangun aplikasi web menggunakan Java, ada banyak pilihan hosting JSP yang dapat Anda pilih, bergantung pada kebutuhan dan anggaran hosting Anda. Dalam senarai di atas, kami telah menunjukkan syarikat hosting JSP terbaik di luar sana. Walaupun penyedia hosting ini tidak menawarkan hosting yang dioptimumkan Java, mereka membenarkan Java di beberapa pelayan mereka.

Saya harap artikel ini dapat membantu anda memilih penyedia hosting JSP yang boleh dipercayai. Sekiranya anda mempunyai pengalaman dengan syarikat hosting web JSP yang disenaraikan di atas atau yang lain, sila sampaikan pendapat anda di komen di bawah. Kami menghargai sebarang komen dan maklum balas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector