10 Penyedia Web Hosting Murah Terbaik

01.06.2020
Hosting Terbaik '10 Penyedia Web Hosting Murah Terbaik
0 12 мин.

terbaik-web-hosting-2019


Untuk membolehkan orang lain melihat laman web anda di internet, anda memerlukan host web. Apa yang sebenarnya dilakukan oleh penyedia hosting web ialah mereka menyimpan fail laman web anda di pelayan web mereka (komputer khas yang disambungkan ke rangkaian berkelajuan tinggi) dan memberikan akses ke laman web anda setiap kali pelawat memasukkan nama domain anda di penyemak imbas web mereka.

Web hosting adalah perkhidmatan di mana-mana dan pelbagai yang tersedia untuk sesiapa sahaja yang ingin melancarkan laman web. Web hosting disediakan untuk pelanggan melalui rancangan hosting dengan fitur yang berbeza (ruang disk, lebar jalur, RAM, CPU) dan perkhidmatan hosting pelengkap (sandaran, kemas kini, pendaftaran nama domain, dll.) Disertakan dengan rencana ini dengan biaya bulanan atau tahunan berulang.

Dalam beberapa tahun terakhir, industri hosting telah melihat kepelbagaian layanannya sebagian disebabkan oleh munculnya teknologi baru dan sebagian disebabkan oleh perubahan permintaan pengguna dan peningkatan persaingan di antara penyedia hosting. Oleh itu, pilihan hosting yang lebih khusus telah muncul (mis. Hosting yang dioptimumkan WordPress), dan harga untuk rancangan hosting yang paling biasa digunakan telah turun.

10 Penyedia Web Hosting Termurah

Di pasaran untuk hosting murah tahun ini? Kami telah memilih penyedia hosting murah terbaik untuk anda periksa.

Host Web
Harga terendah
Wang Dikembalikan
Domain Percuma

1hosting web murah terbaik$ 2.75 / bln45 Hari
2hosting web murah terbaik$ 3.95 / bln30 Hari
3hosting web murah terbaik$ 3.99 / bln90 Hari
4hosting web murah terbaik$ 1.99 / bln30 Hari
5hosting web murah terbaik$ 3.99 / bln30 Hari
6hosting web murah terbaik$ 3.95 / bln30 Hari
7hosting web murah terbaik$ 3.15 / bln30 Hari
8hosting web murah terbaik$ 4.95 / bln30 Hari
9hosting web murah terbaik$ 5.00 / bln30 Hari
10hosting web murah terbaik$ 2.95 / bln30 Hari

Idea bahawa hosting yang baik tidak semestinya mahal menjadi perlahan dalam industri. Sebenarnya, sebahagian besarnya, perkhidmatan hosting umum tersedia dengan harga yang benar-benar mesra bajet. Untuk tujuan artikel ini, kami akan memfokuskan pada rancangan hosting bersama termurah yang tersedia di masing-masing 10 syarikat hosting yang akan kita lindungi.

1. HostGator

hostgator-terbaik-murah-web-hosting

HostGator

HostGator adalah nama yang terkenal dalam industri hosting yang berjaya memberikan perkhidmatan hosting yang berkualiti pada masa yang sama dengan mengekalkan kos yang rendah. Sejak beroperasi sejak tahun 2002, syarikat ini telah memenangi banyak penghargaan industri, menandakan komitmen mereka terhadap kualiti.

Rancangan hosting bersama peringkat permulaan mereka – the Hatchling – berharga $ 3,45 / bulan, dan ia merangkumi: ruang cakera dan lebar jalur yang tidak dapat diukur, hosting untuk 1 domain, sandaran segera, tanpa tempoh komitmen, jaminan pulangan wang 45 hari, Google AdWords dan Yahoo / Kredit iklan Bing ($ 100 setiap satu), pangkalan data MySQL tanpa had, pemasangan WordPress 1 klik, akaun e-mel tanpa had, akses SSH, termasuk ImageMagick, streaming audio-video yang disokong, kemungkinan untuk mengaktifkan SpamAssassin, perisian pembuatan laman web Soholaunch, versi cPanel terbaru, pautan panas perlindungan, IP Deny Manager, keupayaan eCommerce, dll.

Untuk lebih banyak lagi ciri, anda boleh merujuk kepada rancangan hosting peringkat lebih tinggi (Baby and Business) HostGator, atau memilih mana-mana rancangan hosting VPS, khusus, cloud atau reseller mereka.

Sama ada anda memerlukan hosting untuk blog atau laman eCommerce, pakej hosting yang mesra bajet HostGator akan memberikan semua perkhidmatan hosting yang diperlukan oleh laman web anda untuk beroperasi pada prestasi terbaik. – baca ulasan HostGator kami

2. BlueHost

hosting web terbaik bluehostBlueHost adalah syarikat hosting unggulan untuk laman WordPress, dan diakui oleh industri hosting sebagai penyedia hosting yang berkualiti. Mereka menyediakan semua jenis perkhidmatan hosting, tetapi rancangan hosting yang dikongsi dan WordPress yang dioptimumkan adalah tawaran mereka yang paling popular.

Pelan hosting bersama yang paling berpatutan adalah pelan Asas, yang berharga $ 2.75 / bulan. Pelan ini merangkumi hosting untuk 1 laman web, ruang laman web 50 GB, lebar jalur yang tidak dimeterai, 1 domain percuma, 5 akaun e-mel dan storan 100 MB untuk setiap akaun. Sekiranya anda mencari rancangan hosting bersama tanpa had, BlueHost menyusun dua rancangan hosting bersama yang akan memenuhi keperluan anda. Semua rancangan hosting bersama dilengkapi dengan sandaran automatik percuma, termasuk cPanel, CloudFlare yang dimasukkan ke dalam akaun anda, akses SSH.

Sekiranya anda perlu menaik taraf ke VPS atau rancangan khusus, anda boleh melakukannya dengan satu klik, kerana rancangan hosting di BlueHost direka dengan mempertimbangkan skala yang mudah.

Ciri penting lain dari rancangan hosting bersama syarikat hosting ini adalah mekanisme perlindungan sumber yang menghalang laman web menggunakan sumber yang berlebihan sehingga merugikan laman web lain yang dihoskan di pelayan yang sama. Oleh itu, laman web yang menggunakan sumber secara berlebihan diberikan sementara untuk sistem terpencil untuk melindungi prestasi laman web yang berdekatan. – baca ulasan BlueHost kami

3. InMotion Hosting

inmotion hosting web terbaikDi tempat web hosting sejak tahun 2001, InMotion Hosting mensasarkan perkhidmatannya terutama untuk pengguna perniagaan dan korporat. Malah rancangan hosting bersama mereka dijenamakan sebagai rancangan hosting perniagaan yang memberikan ciri unggulan.

Pakej hosting termurah di InMotion Hosting adalah rancangan Pelancaran, yang berharga $ 5.99 / bulan. Ia sedikit lebih mahal daripada pakej termurah di dua syarikat hosting sebelumnya yang dibahas dalam artikel kami, tetapi ia dilengkapi dengan ciri yang memenuhi keperluan perniagaan juga. Oleh itu, rancangan Pelancaran merangkumi: pemacu SSD percuma, nama domain percuma, sandaran data percuma, akses SSH, ruang cakera tanpa had dan pemindahan bulanan, 2 laman web pada 1 akaun, kredit iklan percuma $ 250, pembangun laman web BoldGrid, WP-CLI diaktifkan, Google Integrasi aplikasi, perkakasan kelas perniagaan, panel kawalan cPanel, WordPress, Joomla, atau PrestaShop dipasang, SpamSafe Email, pemasang 1 klik, dll..

Jaminan pulangan wang 90 hari ditawarkan dengan semua rancangan perniagaan sebagai jaminan kualiti untuk perkhidmatan mereka.

Sebagai sebuah syarikat hosting perkhidmatan penuh, InMotion menawarkan seluruh pakej hosting yang tersedia dari hosting bersama hingga hosting yang dioptimumkan untuk WordPress dan bahkan hosting penjual semula. – baca ulasan InMotion Hosting kami

4. iPage.com

ipage web hosting terbaikUntuk hosting yang berpatutan, hampir tidak ada persaingan untuk iPage. Ini mungkin hosting belanjawan terbaik yang ada pada harga promosi $ 1.99 / bulan. Anda mungkin tertanya-tanya adakah bahan di sebalik harga yang menarik ini, tetapi iPage memberikan perkhidmatan hosting bersama yang sarat dengan ciri-ciri luar biasa.

Oleh itu, inilah yang anda dapat di iPage dengan harga $ 1.99 / bulan: ruang cakera tanpa had, akaun e-mel tanpa had, lebar jalur berskala, nama domain tanpa had dibenarkan, pangkalan data MySQL tanpa had, pendaftaran domain percuma selama 1 tahun, panel kawalan vDeck, pembangun laman web yang dioptimumkan untuk mudah alih, 1 -klik pemasang WordPress, sistem pengurusan kandungan (Joomla !, Drupal, WordPress), ratusan templat dan tema, galeri foto, pelaporan lalu lintas laman web, dll..

Dari segi pemasaran, iPage memberikan $ 100 untuk iklan Yahoo / Bing dan $ 100 lagi untuk Google AdWords, nombor telefon bebas tol (hanya AS) dan akses ke alat pemasaran SEO.

Sekiranya anda ingin menambahkan keupayaan eCommerce ke laman web anda, iPage menyusun pelbagai keranjang belanja (AgoraCart, OpenCart, ZenCart, PrestaShop, OSCommerce, dll.), Pemasang 1 klik mudah, dan integrasi PayPal.

Selain daripada rancangan hosting bersama tanpa had ini, anda boleh menaik taraf ke rancangan hosting lain termasuk hosting WordPress, VPS, dan hosting khusus. – baca ulasan iPage kami

5. JustHost

web hosting terbaik justhostHosting tidak semestinya rumit, dan JustHost berusaha untuk membuktikannya. Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 2008, dan kemudiannya diambil alih oleh Endurance International Group.

JustHost adalah pendatang baru yang relatif dalam industri ini, tetapi sudah cukup lama untuk membuat tanda. Rancangan hosting bersama mereka bertujuan untuk menawarkan fungsi hosting sepenuhnya walaupun untuk individu atau syarikat yang mempunyai anggaran yang ketat.

Pakej hosting termurah mereka, Basic, tersedia dengan harga $ 3,75 / bulan dan menyusun ciri-ciri berikut: ruang cakera 50 GB, hosting untuk 1 laman web, lebar jalur yang tidak dimeterai, 1 nama domain percuma, 5 akaun e-mel dengan storan 100 MB untuk setiap satu. JustHost juga menawarkan 3 penyelesaian mel web yang berbeza, panel kawalan cPanel, Secure Shell Access, perlindungan pautan panas, perlindungan SpamAssassin, statistik laman web, dan lain-lain. Fungsi eCommerce juga dapat dicapai melalui troli membeli-belah yang ditawarkan dengan rancangan dan pemasangan 1 klik.

JustHost menyediakan rancangan hosting yang berpatutan bukan hanya dengan rancangan hosting bersama mereka, tetapi juga dalam VPS dan tahap hosting khusus mereka. – baca ulasan JustHost kami

6. FatCow

web hosting terbaik fatcowFatCow telah menyediakan perkhidmatan hosting selama 10 tahun sekarang, dan fokus utama perkhidmatan mereka adalah untuk menawarkan perkhidmatan hosting yang sederhana dan murah yang dapat diuruskan dengan mudah walaupun oleh mereka yang kurang berpengalaman dalam masalah teknikal. Keseluruhan konsep laman web mereka berkisar menjadikan perkhidmatan hosting kelihatan mudah didekati oleh sesiapa sahaja, malah bukan profesional.

Pelan termurah FatCow berharga $ 49 / tahun, dan dilengkapi dengan “oodles” (tanpa had) ruang cakera dan lebar jalur, alamat e-mel tanpa had, nama domain percuma, seni bina pelayan seimbang, sandaran harian, keranjang belanja, pelayan selamat SSL, alat SEO, PayPal integrasi, ahli sihir pemasangan aplikasi, alat membina laman web titik dan klik, kredit iklan, penyimpanan awan dan sokongan 24 × 7.

Sekiranya anda mengatasi rancangan hosting bersama anda di FatCow, anda boleh beralih ke rancangan VPS atau rancangan khusus dengan mudah, tanpa sebarang keributan atau mengalami kerumitan untuk berhijrah ke hos lain.

Sama ada kali pertama anda membina laman web atau anda sudah mempunyai kemahiran yang diperlukan untuk membina laman web, kesederhanaan FatCow membolehkan anda mengendalikan semua tugas berkaitan hosting dengan lancar. – baca ulasan FatCow kami

7. HostMonster

hosting web terbaik hostmonsterHostMonster telah menyediakan perkhidmatan hosting sejak tahun 2005. Mereka menyediakan hosting bersama, VPS dan khusus dalam beberapa pakej hosting yang dirancang untuk memenuhi pelbagai keperluan.

Pakej hosting termurah mereka, pakej Basic, bermula pada $ 4,95 / bulan dan hadir dengan penawaran yang sama dari segi ruang cakera, lebar jalur dan e-mel yang ditawarkan oleh pakej Basic BlueHost dan pakej JustHost (hosting untuk 1 domain, lebar jalur tidak dimeter, ruang cakera 50 GB , 5 alamat e-mel dan storan 100 MB untuk setiap satu). Nama domain percuma, panel kawalan cPanel, pembina laman web percuma, pemasangan WordPress 1 klik, $ 100 Yahoo / Bing dan $ 100 kredit Google AdWords juga disediakan.

Di HostMonster, anda boleh mendapatkan akses ke 100 plugin, tema, dan aplikasi sumber terbuka melalui pasar MOJO, dan memasang semua yang anda perlukan dengan satu klik.

Sekiranya rancangan hosting bersama peringkat kemasukan tidak mencukupi untuk laman web anda, anda mempunyai dua pilihan hosting bersama yang boleh anda periksa, atau anda boleh memilih VPS atau rancangan khusus. – baca ulasan HostMonster kami

eHost.com

Amaran: eHost.com tidak lagi menerima pelanggan baru!

ehost hosting web terbaik

eHost telah hadir dalam dunia web hosting sejak tahun 1998, oleh karena itu, mereka telah mengumpulkan banyak pengalaman dalam menyediakan perkhidmatan hosting web. Platform mereka menempatkan lebih dari satu juta laman web berkat rancangan hosting bersama yang kaya dengan ciri yang mereka tawarkan dengan harga yang sesuai.

Syarikat ini memfokuskan pada kesederhanaan dan bertujuan untuk menarik pelanggan yang mencari rancangan hosting bersama yang berpatutan untuk menjadi tuan rumah laman web kecil hingga menengah. Oleh itu, mereka menawarkan pelan hosting bersama tanpa had yang berharga $ 2.75 / bulan.

Dari segi ciri, rancangan hosting bersama eHost dilengkapi dengan ruang simpanan tanpa had, lebar jalur tanpa had, domain tanpa had yang dibenarkan, akaun e-mel tanpa had dan pangkalan data MySQL tanpa had. Nama domain percuma juga disertakan dengan pelan.

Selain daripada itu, syarikat ini juga menawarkan cPanel, pilihan keranjang belanja, pembuat laman seret dan lepas dengan ribuan templat, integrasi PayPal, pelayan seimbang muat, perisian analisis laman web, sokongan 24 × 7 di semua saluran (telefon, e-mel, sembang), pemeriksaan virus, dll.

Dari segi pemasaran, anda boleh memanfaatkan panduan pemasaran dalam talian dan kredit $ 100 yang ditawarkan untuk iklan berbayar Yahoo / Bing, semuanya termasuk dalam rancangan anda. – baca Ulasan eHost kami

HostClear

Amaran: HostClear tidak lagi menerima pelanggan baru!

hosting web terbaik hostclearHostClear adalah penyedia hosting yang dikongsi bersama yang memfokuskan pada penawaran satu rancangan hosting lengkap untuk blog, laman web atau laman eCommerce kecil anda.

Daripada menyebarkan perkhidmatan hosting mereka ke lebih banyak rancangan hosting, mereka menawarkan satu rancangan hosting bersama dengan harga bulanan $ 2.99. Ruang storan dan lebar jalur yang mereka tawarkan tidak dapat diukur, dan mereka membenarkan anda menjadi tuan rumah domain tanpa had di akaun anda dan juga pangkalan data tanpa had.

Mereka menawarkan panel kawalan cPanel standard industri, pilihan keranjang belanja, integrasi PayPal, alat pelaporan lalu lintas laman web, kredit pemasaran percuma, alat periksa virus, pembangun laman seret dan lepas, nama domain diperibadikan, penyusun blog, akses ke ribuan templat , dan lain-lain.

Satu-satunya kelemahan HostClear ialah anda tidak mempunyai pilihan untuk beralih ke VPS atau rancangan khusus apabila laman web anda melebihi rancangan hosting bersama. Ini adalah kelemahan yang akan anda hadapi dengan penyedia hosting yang hanya menawarkan rancangan hosting bersama (mis. EHost). Oleh itu, jika anda tidak merancang untuk mengembangkan laman web anda terlalu banyak atau tidak menjangka pertumbuhan pesat untuk laman web anda, anda boleh memilih pakej hosting bersama HostClear. Namun, jika anda berencana untuk mengembangkan laman web anda dan menarik lebih banyak pengunjung, anda harus memilih syarikat hosting yang menawarkan keseluruhan rancangan hosting. – baca ulasan HostClear kami

IdeaHost

Amaran: IdeaHost tidak lagi menerima pelanggan baru!

hosting web terbaik ideahostSama seperti HostClear, IdeaHost juga merupakan syarikat hosting yang dikongsi bersama, jadi cadangan yang sama yang disebutkan di HostClear juga berlaku untuk IdeaHost.

Pelan hosting bersama IdeHost juga merupakan rancangan yang tidak dimeterai (ruang cakera dan lebar jalur tidak dimeter, nama domain tanpa had dan pangkalan data MySQL), dan disertakan dengan cPanel. Nama domain percuma (selama 1 tahun) disertakan, pembina laman web percuma (hingga 6 halaman) dan akses ke templat dan penyusun penyusun (blog, galeri foto) juga disediakan. Anda mempunyai pilihan untuk memilih antara lebih banyak keranjang belanja untuk menambahkan beberapa keupayaan eCommerce ke laman web anda dan mengintegrasikan PayPal sebagai kaedah pembayaran anda.

Sekiranya anda mencari cara untuk mempromosikan laman web anda, IdeaHost memberi anda akses kepada panduan pemasaran dalam talian dan memberikan kredit iklan $ 100 (Yahoo / Bing) sehingga anda dapat memasarkan laman web anda.

Sokongan pelanggan tersedia di semua saluran (e-mel, sembang, telefon) 24 × 7. – baca ulasan IdeaHost kami

Kesimpulannya

Industri hosting banyak terdapat dalam rancangan hosting bersama yang berpatutan dan kebanyakan syarikat hosting menawarkan rancangan tanpa had dengan persenjataan untuk membina, mempromosikan dan memastikan laman web anda selamat tanpa menjadi beban kewangan untuk anda atau perniagaan anda.

Anda mungkin melihat persamaan antara reka bentuk dan perkhidmatan yang ditawarkan oleh beberapa syarikat hosting yang dibincangkan dalam artikel tersebut. Salah satu sebabnya ialah sebilangan syarikat hanya jenama yang berbeza dari syarikat induk yang sama (contohnya BlueHost, IdeaHost dan HostClear dimiliki oleh Endurance International Group), sebab lain ialah terdapat standard kualiti tertentu dalam industri hosting yang akan mendapat penyedia hosting yang ternama sesuai dengan (mis. menyediakan cPanel).

Gambar Pilihan: Freepik.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector