15 Hosting WordPress Terbaik Australia

01.06.2020
Hosting Terbaik '15 Hosting WordPress Terbaik Australia
0 27 мин.

best-wordpress-hosting-australia-2019


Australia adalah tempat banyak keajaiban. Ia terkenal dengan banyak perkara tetapi ketika berkaitan dengan web hosting, ia bahkan tidak menjadi tanda. Mempunyai laman web yang dihoskan di host yang berpusat di Australia pasti akan melambatkan atau bahkan membunuh perniagaan anda. Tidak hairanlah, kerana Australia agak terasing dari dunia lain, dengan kabel bawah laut yang menyediakan sambungan yang stabil.

Adalah wajar jika anda ingin menyokong perniagaan web hosting Australia jika anda tinggal di Australia. Tetapi itu mungkin bukan pilihan terbaik untuk perniagaan anda. Anda tidak mampu kekurangan kecepatan sehingga pelanggan anda akan berpaling dari anda. Tetapi untuk memperjelas mengapa perniagaan hosting yang berpusat di Australia bukan pilihan yang baik. Teruskan membaca di bawah.

Mengapa Tuan Rumah Australia Tidak Memotongnya

Kita hidup di zaman ketika semuanya tanpa wayar, namun internet masih banyak bergantung pada kabel bawah laut. Kabel ini menghubungkan benua dan Kepulauan, yang membolehkan kita mempunyai hubungan global yang kita nikmati hari ini.

Setiap video yang anda streaming, permainan yang anda mainkan atau artikel yang anda baca, hadir melalui kabel bawah laut yang dapat mengirimkan terabyte data dengan kecepatan pencahayaan. Malangnya, Australia adalah benua yang paling tidak terhubung dengan seluruh dunia.

Australia kini dihubungkan dengan 21 kabel dasar laut tetapi 11 di antaranya tidak berfungsi. Oleh itu, kita tinggal dengan 10, yang sudah tua dan masih terdedah kepada kerosakan. Sekiranya ada yang rosak, ia boleh menyebabkan gangguan besar. Tidak kira sama ada bandar besar atau perniagaan anda, tidak akan ada komisen sekiranya kabel dasar laut yang salah mengambil kerosakan.

Bagaimana Pemadaman Kabel Kapal Selam Boleh Mempengaruhi Perniagaan Dalam Talian Anda

Sekiranya kelajuan pemuatan Amazon turun hanya 1 saat, ia akan meningkat boleh kehilangan 1.6 bilion USD dalam pendapatan setiap tahun. Situasi yang sama berlaku untuk perniagaan anda sekiranya laman web anda mengalami waktu henti. Ini merugikan kebolehpercayaan anda, kepercayaan pelanggan, apatah lagi anda tidak akan dapat membuat penjualan.

kapal selam-kabel-australia

Sumber: submarinecablemap.com

Lebih-lebih lagi, anda mempengaruhi pelanggan dengan cara yang mungkin tidak anda ketahui. Mereka tidak akan memberitahu anda beberapa perkara seperti:

 • Mereka Tidak Selamat – Di kepala banyak orang, membeli sesuatu dalam talian masih melibatkan banyak risiko, kerana anda memberi wang kepada individu yang tidak dikenali di tempat yang tidak diketahui. Sekiranya mereka merasa sekejap sahaja bahawa anda tidak boleh dipercayai, itu akan merosakkan reputasi anda. Segala-galanya mengenai jenama anda harus menggambarkan kebolehpercayaan.
 • Tera Pertama Penting – Sebilangan besar pendapat pelanggan anda dibentuk semasa interaksi pertama mereka dengan jenama anda. Beberapa saat pertama yang mereka habiskan di laman web anda akan mempengaruhi bagaimana mereka melihat jenama anda. Sekiranya laman web anda terlalu perlahan, mereka akan merasa tidak puas hati, yang akan kekal dengan mereka selamanya.
 • Orang Bosan Dengan Cukup Cepat – Tidak ada yang suka menunggu, terutamanya apabila mereka tidak tahu dengan tepat apa yang mereka tunggu. Sekiranya laman web anda dimuat dengan cepat, mereka akan senang melihatnya lebih jauh. Sekiranya tidak, mereka akan menutupnya tanpa berfikir panjang.

Bagaimana Kelajuan Mempengaruhi Laman Web Anda

Semua orang tahu bahawa kita hidup di zaman ketika orang lebih tidak sabar daripada sebelumnya. Sekiranya mereka mahukan apa-apa jenis maklumat, mereka mahu dapat mengaksesnya dengan serta-merta. Bukan itu sahaja, tetapi laman web anda kelajuan mempengaruhi SEOnya juga. Memuat halaman setiap halaman anda adalah faktor SEO yang tersendiri. Robot Google mengukur berapa lama masa yang diperlukan untuk memuatkan setiap halaman anda.

Kelajuan adalah salah satu faktor terpenting bagi perniagaan dalam talian mana pun, dan jika perniagaan anda berjalan di web hosting Australia, mungkin lebih perlahan daripada yang anda boleh tahan. Sebenarnya, anda akan kehilangan pelanggan sekiranya laman web anda tidak dimuat dalam masa kurang dari 2 saat. Orang tidak sabar ketika melayari dan membeli-belah dalam talian. Mereka akan mengklik jika laman web anda tidak dimuat secepat yang mereka harapkan.

Sekiranya anda menjalankan perniagaan dalam talian dan anda juga mahu menyasarkan seluruh dunia, bukan hanya Australia, anda memerlukan penyedia hosting yang tepat yang akan membantu anda mewujudkannya. Itulah sebabnya kami menyusun beberapa rancangan terbaik yang akan membantu anda menjalankan perniagaan anda dengan pantas, walaupun ia berpusat di Australia atau jika Australia adalah sasaran utama anda.

Seberapa pantas laman web anda?

Piawaian industri untuk kelajuan memuatkan laman web adalah 1.2 saat, tetapi kebanyakan penyedia hosting memberikan kelajuan yang jauh lebih baik. Anda boleh mencari pembekal yang memberikan kelajuan antara 181 milisaat dan 841 milisaat. Anda mahu kelajuan memuatkan laman web anda berada di antara tanda ini, kerana ia akan dimuat secepat yang diharapkan oleh pengunjung laman web anda.

Walaupun anda berada di Australia, anda boleh menemui banyak penyedia hosting yang mempunyai pelayan di seluruh dunia. Mereka dapat memberikan kelajuan yang anda perlukan di mana sahaja pelawat laman web anda berada. Tambahan pula, jika anda memilih hosting awan, keadaan akan menjadi lebih baik. Cloud hosting lebih dinamik dan menawarkan kepantasan dan kebolehpercayaan yang lebih tinggi daripada yang lain setakat ini.

15 Penyedia Hosting WordPress Terbaik untuk Orang Australia

Di bawah ini anda akan dapati penyedia hosting ini bersama dengan rancangan mereka. Masing-masing mempunyai satu set faedah tersendiri dengan harga. Anda akan terkejut apa rancangan hebat yang anda dapat dan seberapa murahnya.

Kami telah menguji banyak web host dan semuanya adalah kick-ass, dengan masa pemuatan maksimum 800 milisaat.

 1. Tapak Tapak
 2. A2Hosting
 3. Hostinger
 4. StableHost
 5. CloudWays
 6. Hosting WP
 7. DigitalPacific
 8. Panthur
 9. Penting
 10. Ventraip
 11. BlueHost
 12. HostGator
 13. Dalam gerakan
 14. GreenGeeks
 15. DreamHost

Oleh itu, tanpa basa-basi lagi, mari sampai kepada mereka!

1. SiteGround

laman web-best-wordpress-hosting-australia

Tapak Tapak

SiteGround dengan mudah adalah salah satu penyedia hosting terbaik di pasaran. Hampir semua laman web kami dihoskan di pelayan SiteGround. Adalah wajar jika kita bersikap berat sebelah terhadap mereka dan itu kerana mereka mempunyai tawaran terbaik dari segi kelajuan dan nilai buat masa ini.

SiteGround adalah rumah bagi 800,000 nama domain dan mereka pasti mendapat lebih banyak lagi. Mereka boleh dipercayai sepenuhnya dengan masa operasi 99.98%, jadi laman web anda sentiasa selamat dengan mereka.

Kami menganjurkan laman web ujian kami di pusat data Singapura dan menguji bagaimana prestasi mereka. Mereka menunjukkan prestasi yang luar biasa, memuatkan laman web kami dalam masa 730 milisaat. SiteGround mempunyai pelayan di seluruh dunia dan mereka membawa kelajuan operasi dan pemuatan yang konsisten juga. Mereka mempunyai hosting awan berskala yang akan berfungsi dengan baik untuk anda, tidak kira di mana anda berada. Selanjutnya, SiteGround menawarkan perkhidmatan yang dikendalikan sepenuhnya untuk laman WordpPress. Anda boleh melancarkan laman web anda tanpa perlu risau tentang tetapan pelayan.

Selain itu, anda akan mempunyai pasukan sokongan pelanggan VIP di sisi anda yang akan membantu anda dengan sebarang masalah yang mungkin anda hadapi. Semasa salah satu ujian kami, mereka telah menunjukkan masa tindak balas 10 minit dan kami mendapat jawapan yang kami harapkan. Lebih-lebih lagi, wakil sokongan pelanggannya ramah dan berlatih bahasa Inggeris dengan baik, jadi dia semestinya layak untuk bercakap.

Semua fakta ini menjelaskan mengapa SiteGround disyorkan oleh ketiga-tiga sistem pengurusan kandungan yang paling popular seperti Drupal, WordPress dan Joomla. Ini hanya memenuhi apa yang anda bayar. Tidak kira bahagian dunia mana pun kita berada, SiteGround telah melindungi kita.

2. A2Hosting

a2hosting-best-hosting-australia

A2Hosting

Walaupun anda berada di hujung dunia, A2Hosting akan tetap memberikan kelajuan yang anda perlukan. Ini adalah salah satu penyedia hosting yang paling hebat yang kami dapati, kerana mereka sangat cepat dan boleh dipercayai. Untuk permulaan, waktu operasi mereka adalah 99.99% atau 99.98% sepanjang tahun. 100% sangat jarang berlaku, jadi anda tidak boleh terlalu banyak mengharapkan penyedia hosting yang anda lihat.

A2Hosting menjadikannya sebagai salah satu daripada beberapa jenama hosting teratas di pasaran, terutamanya ketika mengambil berat tentang planet kita. Mereka mengadakan perkhemahan hijau-hijau yang baik dan sekarang mereka 100% berkecuali karbon. Itulah cetakan kaki kurang biologi di planet bumi.

Kami mencuba rancangan Swift mereka yang berharga AUD 6,95 sebulan dan ini memberi kami semua ciri yang kami perlukan. SSD, penyimpanan dan PHP7 yang pantas memastikan bahawa WordPress berfungsi dengan baik. Syarikat ini mempunyai 3 pusat data yang tersebar di pelbagai wilayah; dengan yang paling dekat dengan Australia menjadi yang satu di Singapura. Sudah tentu, kami menguji pusat data Singapura mereka dan hasilnya menarik. Ping kembali pada 329 milisaat, yang sama sekali tidak buruk. Ini juga merupakan purata di seluruh dunia yang anda boleh jangkakan, jadi A2 Hosting cukup bergantung pada kepantasan. Ia memang penyedia hosting bersama yang berpuasa, kerana 50% lebih cepat daripada rata-rata.

A2Hosting malah menyediakan sokongan pelanggan yang luar biasa. Jenis pengalaman yang anda perolehi dari hos web lebih penting daripada kelajuan pemuatan. A2 mempunyai banyak wakil sokongan yang berpusat di AS. Anda boleh menghubungi mereka 24/7/365 melalui telefon, sembang, e-mel atau melalui sistem penghantaran tiket.

Namun, jika khalayak utama anda berada di Australia, A2 Hosting mungkin bukan pilihan terbaik untuk anda. Terdapat banyak penyedia hosting yang berpusat di Australia yang memberikan kelajuan yang lebih baik di benua ini. Namun, jika khalayak anda tersebar di seluruh dunia, daripada A2Hosting pasti patut dicuba.

3. Hostinger

hostinger-murah-hosting-australia

Hostinger

Hostinger berjaya memukau kami daripada penyedia hosting lain di luar sana, hanya kerana mereka memberikan kualiti terbaik dengan harga yang rendah. Masa pemuatan mereka secara konsisten adalah 384 milisaat, yang sangat mengagumkan. Ini akan melayani penonton anda dengan baik dan pasti akan mendapat penukaran yang sangat diperlukan. Apa yang menjadikan Hostinger lebih konsisten dan boleh dipercayai adalah kenyataan bahawa mereka menggunakan teknologi cloud.

Dengan hosting awan, anda boleh melupakan waktu henti, mempunyai lalu lintas yang berlebihan atau kelajuan memuat yang tidak konsisten. Ini berkat seni bina yang tidak dapat dihancurkan. Sekiranya satu pelayan tidak berfungsi atau penuh dengan lalu lintas, yang lain akan menggantikannya, memastikan prestasi yang hebat sepanjang perkhidmatan. Anda boleh memulakan dengan pelan Hosting Bersama Tunggal dengan harga hanya $ 0,80 / bulan atau menggunakan rancangan yang lebih luas dengan harga $ 3,49 / bln dan $ 7,95 / bln. Namun, jika anda menginginkan hosting awan, anda akan mendapat perkhidmatan yang lebih hebat dengan lebih banyak ciri keselamatan, tetapi akan dikenakan biaya $ 15.90 / bln. Anda akan mendapat sijil SSL, akses ke pengurus cache, integrasi CloudFlare untuk keselamatan dan banyak lagi. Dengan rancangan hosting awan, anda akan mendapat 2 teras CPU, storan SSD bernilai 40GB dan RAM 3GB. Anda juga mendapat pembina laman web percuma dan nama domain dalam rancangan, jadi ini adalah tawaran yang bagus.

Akhirnya, sokongan pelanggan Hostinger juga konsisten. Kami mendapati pelbagai komen positif di forum hosting dan pengalaman kami juga memuaskan. Wakil sokongan pelanggan Hostinger mengambil masa 10 minit untuk menjawab kami dalam sembang langsung dan memberi kami banyak maklumat berguna. Dia berpengetahuan luas dan banyak mengatakan tentang bagaimana kami dapat memanfaatkan sepenuhnya rancangan kami. Oleh itu, ia adalah 10 daripada 10 pada pendapat kami.

Sekiranya anda ingin memulakan laman web anda dari sedikit, tetapi ingin mendapatkan perkhidmatan yang berkualiti, Hostinger mempunyai penyelesaian yang tepat untuk anda.

4. StableHost

stablehost-profesional-wordpress-hosting-australia

StableHost

Apa yang kami sukai mengenai StableHost bukan mengenai kualiti perkhidmatan mereka, tetapi moral mereka. Hampir setiap penyedia hosting di luar sana melakukan yang terbaik untuk memikat pelanggan mereka, menjual mereka rancangan dan kemudian menjualnya. Selalunya cukup, mereka tidak melakukan perkara yang diperlukan untuk memberikan perkhidmatan yang berkualiti. Itulah sebabnya kami sangat menghargai apabila penyedia hosting benar-benar maju dan jujur. Mereka adalah yang paling jarang.

StableHost mempunyai semua yang anda perlukan untuk menjalankan laman web yang pantas. Dengan setiap rancangan, anda akan mendapat ruang cakera dan lebar jalur tanpa had, bersama dengan teras CPU penuh dan pasukan sokongan yang hebat di belakang anda. Setelah diuji, kami mendapati bahawa waktu operasi pelayan mereka adalah 99.97% sepanjang tahun, dan masa pemuatan secara konsisten sekitar 500 milisaat. Sangat masuk akal untuk menamakan syarikat ini StableHost. Prestasi mereka pasti stabil sepanjang tahun.

Anda boleh berada di mana sahaja di dunia dan laman web anda akan mengekalkan kelajuan pemuatan 500 milisaat, tidak kira apa pun. Anda tidak akan kehilangan pelawat dengan kepantasan ini, sudah pasti.

StableHost juga mempunyai perkhidmatan hosting VPS dan Dedicated. Selain itu, jika anda tidak mahu bermain terlalu banyak dengan laman WordPress anda, anda boleh meminta mereka menguruskannya untuk anda. Anda hanya perlu menguruskan kandungan laman web anda dan beberapa perkara di panel kawalan anda. Ini adalah pilihan yang baik sekiranya anda ingin meluangkan masa dan tenaga dan melaburkannya untuk mengembangkan perniagaan anda.

Sekiranya anda menggunakan rancangan hosting bersama yang paling mudah, anda akan dikenakan bayaran hanya $ 3,50 sebulan. Ini adalah pilihan yang bagus jika anda ingin menjadi tuan rumah blog atau laman web sederhana yang tidak mempunyai banyak keperluan sumber. Namun, jika anda mencari laman web eCommerce atau sesuatu yang lebih besar, anda memerlukan rancangan peringkat perusahaan yang akan berharga $ 28.50 sebulan. Walaupun itu jauh lebih banyak daripada yang anda harapkan, anda akan mendapat semua alat dan sokongan yang anda perlukan untuk menjalankan perniagaan dalam talian.

Untuk maklumat lebih lanjut, lihat laman web rasmi StableHost.

5. Cloudways

cloudways-diuruskan-cloud-hosting-australia

CloudWays

Pembekal Hosting yang Terletak di Australia Sahaja

Sekiranya khalayak utama anda berada di Australia, maka wajar jika ia berprestasi terbaik jika anda menggunakan penyedia hosting Australia. Dengan cara itu, anda dapat memastikan bahawa semua data sampai ke pelawat Australia anda secepat mungkin.

Penyedia hosting yang saya sebutkan di atas cukup mudah dicari, kerana menarik minat khalayak global. Tetapi lebih sukar untuk mencari penyedia hosting Australia yang menawarkan perkhidmatan berkualiti. Itulah sebabnya kami telah menguji tiga penyedia hosting Australia terbaik untuk anda.

6. Hosting WP

wphosting-best-wordpress-hosting-australia

Hosting WP

WP Hosting, seperti namanya, adalah sebuah syarikat yang lebih mengutamakan penyediaan perkhidmatan hosting WordPress berkualiti tinggi. Sekiranya anda mahukan pakej lengkap yang dioptimumkan untuk CMS, maka anda mesti melihat rancangan mereka. WP Hosting kini merupakan penyedia hosting yang paling popular di Australia. Apa yang menjadikan perkhidmatan mereka benar-benar bermanfaat bagi pengguna WordPress ialah mereka menyediakan sandaran setiap hari, skrip pemasangan satu klik dan keselamatan tingkat atas untuk pelanggan mereka.

Sejak syarikat ini ditubuhkan di Australia, adalah mudah bagi mereka untuk menempatkan pusat data utama mereka di sana. Terdapat permintaan besar sekarang untuk hosting web yang berkualiti di seluruh benua, dan WP Hosting langsung merebut peluang itu. Keselamatan adalah salah satu suite yang kuat. Mereka menghalang pelanggaran masa pelayan dengan memantau infrastruktur 24/7. Juga, dengan melaksanakan sandaran harian, mereka memastikan bahawa tidak ada data anda yang hilang.

Google sudah meletakkan keutamaan tinggi di laman web yang mempunyai sijil SSL, dan WP Hosting sangat mengetahui hal itu. Mereka menawarkan sijil SSL beserta pakejnya dan perisian penapis spam tambahan yang menghalang pengguna membuat kandungan yang tidak diperlukan di laman web anda. Sekiranya anda mengunjungi WP Hosting dan mengklik bahagian WordPress Hosting mereka, anda dapat melihat bahawa mereka menawarkan tiga rancangan berbeza: Permulaan, Perniagaan dan Korporat. Tidak kira mana yang anda pilih, anda mendapat pemindahan data tanpa had, sandaran harian dan perlindungan DDoS.

Pelan pertama memberi anda SSD 5GB yang dapat ditingkatkan hingga 20GB jika anda memilih rancangan Korporat. Kombinasi pemacu SSD dan pemindahan data tanpa had memastikan masa muat halaman cepat untuk laman web anda. Anda juga boleh mendaftar ke salah satu daripada tiga pilihan pelayan khusus. Di sana, harganya boleh berbeza-beza berdasarkan ciri tambahan yang anda mahukan. Anda boleh menambahkan panel kawalan, sandaran dan Total Care pada setiap rancangan khusus.

Pakej Total Care mereka memberi anda sokongan premium, pemantauan pelayan, keselamatan tahap tinggi dan konfigurasi firewall. WP Hosting mempunyai kakitangan sokongan pelanggan yang boleh dipercayai yang boleh dihubungi melalui sembang langsung, telefon dan e-mel.

7. DigitalPacific

digital-pasifik-domain-hosting-australia

DigitalPacific

DigitalPacific adalah syarikat yang menawarkan semua jenis perkhidmatan yang berkaitan dengan hosting dan laman web. Ini termasuk VPS, pelayan bersama dan khusus, pendaftaran domain, hosting reseller, sijil SSL dan pelbagai ciri tambahan. Sekiranya anda mahukan penyelesaian menyeluruh untuk keperluan hosting web anda, anda mesti melihat DigitalPacific. Mereka menjalankan semua pakej hosting mereka di pelayan Dell yang terkemuka dan anda akan lebih senang dengan nilai yang anda dapat untuk wang anda.

Mereka hanya menawarkan ciri dan aplikasi yang benar-benar berfungsi. Sebagai contoh, pengguna mendapat cPanel, panel kawalan yang paling popular dan mesra pengguna dan Softaculous. Yang terakhir ini membolehkan anda mencari dan memasang aplikasi yang paling berguna untuk laman web anda dengan kaedah satu klik. Di DigitalPacific, rutinnya adalah membuat sandaran untuk semua pelanggan tiga kali sehari. Apabila ada yang tidak kena dengan data laman web anda, anda boleh kembali ke versi yang disimpan sebelum ini.

Syarikat ini memastikan 99,99% masa operasi untuk pakej VPS, cloud dan hosting khusus mereka. Sekiranya anda ingin memulakan laman web eCommerce anda sendiri, menjana lalu lintas dan menjual produk secara dalam talian, maka waktu operasi rata-rata di atas akan memberi banyak manfaat kepada anda. Sekiranya anda lebih suka mendaftar ke salah satu pakej reseller atau hosting bersama mereka, tidak perlu risau. Mereka menjamin masa operasi 99.9% untuk rancangan tingkat bawah yang juga banyak.

Anda mempunyai banyak masa untuk mencuba rancangan yang dikongsi dan dijual semula, kerana mereka menawarkan jaminan pulangan wang 30 hari untuk pakej tersebut. Walau bagaimanapun, jika anda ingin mendaftar ke cloud, VPS atau perkhidmatan hosting khusus mereka, maka anda perlu ingat bahawa anda hanya mempunyai tempoh pengembalian wang selama 10 hari. DigitalPacific mempunyai pasukan profesional yang dapat dihubungi melalui tiket, e-mel dan telefon. Walaupun mereka tidak segera menghantar mesej, anda pasti akan mendapat respons dalam masa 3 jam.

8. Panthur

panthur-australian-web-hosting-syarikat

Panthur

Sekiranya anda mencari penyedia hosting web Australia yang murah dan boleh dipercayai, maka anda harus mencuba Panthur. Kami mengesyorkan alternatif ini untuk pemula dan juga pengguna yang lebih mahir teknologi. Mereka banyak melabur dalam perkakasan terkemuka, termasuk pemacu penyimpanan SSD yang memastikan aliran data cepat. Sebagai tambahan, Panthur menjamin perlindungan DDoS dan CloudFare CDN untuk semua pelanggan mereka. Sekiranya anda ingin mendaftar ke salah satu rancangan mereka tetapi anda sudah mempunyai laman web yang dihoskan di tempat lain, tidak perlu risau.

Panthur akan memindahkan data laman web anda ke pelayan mereka dan anda tidak perlu membayar sedikit pun. Mereka berusaha untuk memastikan masa operasi pelayan mereka melebihi 99.9%, memastikan bahawa laman web eCommerce yang dihoskan di pelayan mereka mengalami sedikit atau tidak kehilangan pendapatan. Pembekal dengan murah hati membenarkan penggunanya membuat seberapa banyak akaun e-mel dan pangkalan data SQL yang mereka mahukan. Satu-satunya had yang perlu anda hadapi ialah ukuran storan SSD. Sebanyak pesaingnya, Panthur juga memberikan lesen cPanel dan banyak aplikasi yang boleh anda pasang dengan sekali klik.

Mereka menawarkan banyak alat yang menjadikan pengurusan dan penyesuaian laman lebih mudah. Panthur menerapkan tahap keselamatan yang tinggi pada laman web anda dengan memisahkannya dari pengguna lain di pelayan dengan CloudLinux. Semasa laman web anda berkembang, laman web ini akan sentiasa diimbas dari perisian hasad dan dilindungi daripada serangan DDoS. Lebih lagi, anda akan dapat memasang perisian yang anda perlukan untuk kerja anda melalui akses root SSH.

Sekiranya ada yang salah, anda selalu boleh kembali ke salah satu sandaran yang boleh anda buat secara percuma. Anda juga tidak perlu mengeluarkan wang anda untuk mendapatkan sijil SSL, kerana Panthur memberikan sijil kepada setiap pengguna secara percuma. Sekiranya anda memerlukan bantuan, anda boleh menghubungi pasukan sokongan pelanggan mereka setiap saat melalui tiket, e-mel dan telefon. Mereka mempunyai nombor telefon yang berbeza untuk Australia, New Zealand dan nombor yang tersedia untuk semua negara lain sehingga anda dapat dengan cepat mendapatkannya melalui telefon bergantung pada lokasi anda.

9. Penting

penting-perniagaan-hosting-australia

Penting

Crucial adalah salah satu syarikat hosting web Australia sekarang yang sangat popular di rantau ini. Mereka menonjol dengan memberikan perkhidmatan berkelajuan tinggi dan pengalaman sokongan pelanggan di atas rata-rata. Matlamat utama Crucial adalah untuk membantu perniagaan Australia berkembang dan memang banyak syarikat besar berpuas hati dengan perkhidmatan mereka. Mereka menawarkan pakej hosting bersama yang hebat yang merangkumi storan 50GB, 10 nama domain, akaun e-mel tanpa had dan pemindahan data tanpa had dengan hanya $ 19.90 sebulan.

Dengan menghadkan sumber tertentu, Crucial memastikan bahawa laman web anda akan berjalan lancar tanpa prestasi yang tidak konsisten. Had ini tidak membenarkan pengguna lain di pelayan mempengaruhi laman web anda dengan cara apa pun. Ini menjadikan Crucial sebagai salah satu alternatif yang lebih baik dalam hal hosting bersama. Banyak syarikat lain menyumberkan pelayan mereka dan pengguna akhirnya melambatkan satu sama lain ketika mereka mengalami lonjakan lalu lintas.

Crucial banyak melabur untuk meningkatkan kelajuan pelayan mereka. Menurut ulasan pelanggan, pakej hosting web mereka menyediakan lebih daripada cukup sumber untuk pemilik laman web yang ingin pergi ke peringkat antarabangsa. Mereka melayan lebih daripada 50,000 laman web setakat ini dan jumlahnya bertambah dari hari ke hari. Sekiranya anda adalah pemilik perniagaan yang ingin online dan mula menjual untuk orang Australia, anda pasti akan berpuas hati dengan ping rata-rata 2 ms di kawasan ini. Satu perkara yang masih melambatkan kelajuan sedikit adalah bahawa Crucial menggunakan PHP5 dan 6 pada masa ini.

Akan jauh lebih baik jika mereka beralih ke PHP7, tetapi kemungkinan akan terjadi dalam waktu dekat karena persaingan akan menuntutnya. Penting juga peduli terhadap alam sekitar, mengurangkan jejak karbon mereka sebanyak mungkin. Mereka juga sangat menghargai keindahan semula jadi Australia, jadi itu adalah perkara lain yang mereka laburkan banyak wang. Secara keseluruhan, Crucial adalah penyedia hosting web yang baik, terutamanya jika khalayak sasaran anda adalah orang dari Australia.

10. Ventraip

ventraip-australia-web-hosting

Ventraip

Ventraip adalah syarikat Australia yang dipercayai yang berpengalaman hampir satu dekad dalam industri ini. Ia didirikan pada tahun 2010 dan menjadi salah satu penyedia hosting yang paling dipercayai di rantau ini, yang menawarkan pelbagai pakej hebat. Anda boleh menggunakannya sebagai pendaftar domain, mendaftar ke salah satu rancangan penjual semula mereka atau pergi untuk pakej bersama atau VPS mereka. Terdapat pelbagai pilihan untuk dipilih. Seperti yang anda lihat di halaman utama, Ventraip menyatakan dirinya sebagai syarikat hosting 100% Australia, yang benar.

Sebab mengapa orang memilih penyedia ini adalah terutamanya kerana mereka menawarkan alternatif hosting VPS terurus yang cukup kuat. Pakej hosting bersama mereka sangat baik untuk pengguna WordPress dan Magento, kerana dioptimumkan sepenuhnya untuk kedua CMS tersebut. Anda boleh memilih dari banyak perisian popular yang boleh dipasang dengan satu klik. Matlamat utama mereka adalah untuk memberikan perkhidmatan yang luar biasa bagi pengguna yang tidak berpengalaman yang ingin membuat laman web perniagaan atau peribadi mereka dalam talian.

Mengenai sokongan pelanggan, jumlah tinjauan positifnya banyak. Pelayan mereka agak dioptimumkan untuk WordPress, tetapi ini tidak menjadi masalah bahawa perkhidmatan ini hanya menguntungkan laman web yang lebih kecil. Sekiranya anda ingin memulakan kedai dalam talian yang lebih besar dan menghasilkan lalu lintas yang besar, anda tidak akan mengalami masalah prestasi. Ventraip mempunyai rekod berjaya mengekalkan masa pelayannya melebihi 99.9%. Sekiranya anda mendaftar ke salah satu pakej hosting di Ventraip, anda tidak perlu membeli SSL secara berasingan.

Penyedia memberikan sijil SSL percuma untuk semua orang yang mendaftar ke rancangan mereka. Mereka sangat serius mengenai keselamatan data anda, membuat sandaran setiap jam. Sekiranya ada masalah, anda boleh kembali ke laman web anda yang berusia satu jam dan terus dari sana. Laman web anda akan cepat dengan lebar jalur yang tidak terhad dan pemacu SSD Samsung. Daripada 30, Ventraip memberi anda 45 hari untuk mencuba perkhidmatan dan ciri mereka. Sekiranya anda tidak berpuas hati, anda sentiasa dapat mengembalikan wang anda dalam jangka masa tersebut.

Penyelesaian Hosting Hebat Lain untuk Orang Australia

Semua laman web yang saya sebutkan di atas sangat sesuai untuk menjalankan laman web anda, namun, anda mungkin ingin mempunyai ciri lain atau harga yang lebih baik. Penyedia hosting yang saya sebutkan di sini agak murah dan mempunyai beberapa ciri unik. Namun, walaupun harga mereka lebih rendah, perkhidmatan mereka tetap berkualiti.

11. BlueHost

penyedia hosting-bluehost-australia-wordpress-hosting

BlueHost

Pemilik laman web kecil dan blogger bersatu di belakang BlueHost, kerana ia adalah salah satu penyedia hosting yang paling berpatutan di web. BlueHost juga merupakan salah satu penyedia hosting yang disyorkan oleh WordPress, jadi anda tidak boleh salah menghosting laman WP anda di pelayan mereka. Pada masa ini mereka mempunyai 2 juta laman web yang dihoskan di pelayan mereka dan anda pasti dapat memastikan bahawa lebih banyak laman web sentiasa berjalan.

Sekarang BlueHost telah menaik taraf seni bina pelayan mereka dan menggandakan prestasi mereka dalam beberapa bulan. Pelayan BlueHost kini mempunyai masa operasi 99.99% dan kelajuan pemuatan 600 milisaat. Itu dua kali lebih cepat daripada standard industri dan anda akan dapat menikmatinya walaupun anda berpusat di Australia.

Sokongan pelanggan BlueHost nampaknya memuaskan bagi kebanyakan penggunanya, menurut catatan forum dan ulasan pelanggan yang kami baca. Terdapat sedikit aduan mengenai tindak balas yang lambat, tetapi setiap penyedia hosting tergendala dari semasa ke semasa. Kami menunggu 18 minit untuk mendapat respons daripada ejen sokongan pelanggan ketika pertama kali menghubungi mereka. Itu tidak terlalu pantas, tapi bagus. Mereka menjawab soalan kami dengan betul dan membantu kami membuat sedikit penyesuaian pada panel kawalan kami.

Mungkin perkara terbaik mengenai BlueHost adalah hakikat bahawa anda boleh mendapatkan perkhidmatan berkualiti mereka dengan harga perkenalan yang sangat rendah. Harganya hanya $ 2.95 sebulan.

12. HostGator

hostgator-kuat-web-hosting-australia

HostGator

Sekiranya anda melakukan satu carian untuk penyedia hosting, HostGator tidak akan menjadi salah satu yang akan menarik perhatian anda. Ini adalah salah satu syarikat hosting terbesar di web dengan lebih dari 9 juta laman web yang dihoskan. Mereka mungkin mempunyai anggaran pemasaran terbesar dan itu benar-benar menunjukkan jika anda hanya melihat-lihat video YouTube; iklan mereka dipaparkan dengan kerap.

Walau bagaimanapun, pemerolehan pelanggan bukanlah satu-satunya perkara yang baik di HostGator. Syarikat ini juga menawarkan perkhidmatan hosting yang kukuh dengan banyak faedah. Sebagai permulaan, mereka juga menawarkan Cloud Hosting yang lebih stabil dan jauh lebih pantas daripada perkhidmatan hosting bersama yang sederhana. Ini memastikan bahawa walaupun anda berada di Australia, laman web anda akan dimuat dengan kelajuan 560 milisaat yang konsisten. Cukup pantas untuk menjalankan kedai dalam talian dan mendapatkan pelanggan baru. Lebih-lebih lagi, ia akan mempunyai masa operasi 100%; kebanyakannya kerana seni bina hosting awan sangat mantap. Walaupun pelayan gagal, ia hanya akan diganti dengan yang lain dan rancangan akan diteruskan. Untuk memastikan bahawa pengunjung laman web anda mendapat kelajuan maksimum, ia akan dimuat dari pelayan terdekat.

Sokongan mereka juga baik, walaupun sedikit tidak konsisten. Kami mempunyai pengalaman positif dengan mereka dan hanya menunggu sekitar 14 minit untuk mendapatkan jawapan. Walau bagaimanapun, beberapa catatan forum menyatakan bahawa ejen HostGator membiarkan mereka digantung. Tidak ada sokongan pelanggan yang tidak membuat kesilapan, jadi agak boleh diterima. Namun, pasti ada penyedia hosting yang menawarkan perkhidmatan sokongan pelanggan yang lebih baik.

Panel kawalan HostGator adalah salah satu platform paling mesra pengguna yang pernah kita lihat di penyedia hosting. Ia menawarkan pemasangan satu klik yang mudah, penyatuan aplikasi yang banyak, pembina laman web percuma dan banyak lagi.

Sekiranya anda berpendapat bahawa rancangan hosting cloud HostGator akan memenuhi keperluan anda, anda akan gembira mengetahui bahawa harganya hanya $ 5 sebulan!

13. Hosting InMotion

inmotion-hosting-business-australian-web-hosting

Hosting InMotion

Semasa kami mengkaji penyedia hosting, salah satu keutamaan kami adalah melihat seberapa boleh dipercayai dan seberapa awal dan jujur ​​penyedia hosting tersebut. Pada akhirnya, anda akan bekerja dengan perkhidmatan yang disediakan orang dan lebih baik jika anda memilih dengan orang yang anda pilih untuk bekerja. Mereka membuat perbezaan dalam kualiti perkhidmatan, itulah sebabnya kami dapat menjamin InMotion.

InMotion telah wujud selama lebih dari 10 tahun sekarang, menyediakan rumah untuk lebih dari 400,000 domain. Tambahan pula, ia mempunyai satu pencapaian yang bersinar. Perkhidmatan sokongan pelanggan yang terkemuka di industri. InMotion mengiklankan dirinya sebagai beberapa manusia paling ramah di planet ini. Ini adalah pernyataan yang dapat kami sahkan dalam masa 2 minit. Kami mengambil masa untuk menghubungi ejen sokongan pelanggan dan mendapatkan jawapan yang tepat dan tepat. Kualiti orang benar-benar bersinar.

Tetapi perkhidmatan sokongan pelanggan yang hebat bukanlah yang dimaksudkan dengan InMotion. Mereka juga mempunyai seni bina yang kuat dan perkhidmatan hosting berkualiti tinggi untuk ditunjukkan. Waktu operasi rata-rata mereka adalah 99.98%, yang menambah hanya masa rehat selama 38 minit sepanjang tahun. Itu dapat difahami, tetapi mereka juga mempunyai perkhidmatan hosting awan yang tidak mempunyai waktu henti. Anda juga boleh memilihnya, kerana ia akan dilengkapi dengan kelajuan tambahan dan banyak tambahan.

Ketika datang ke kelajuan pemuatan, InMotion sangat mengagumkan dan akan memuatkan laman web dalam jarak 660 hingga 800 milisaat. Mereka akan memberi anda kepantasan sepanjang tahun, yang akan membolehkan laman web anda berjalan dengan lancar tidak kira di bahagian dunia mana ia dipaparkan.

Pilihan termudah anda adalah dengan menggunakan rancangan hosting bersama, yang berharga $ 4.89 sebulan. Ia cukup hebat dan akan memberi anda banyak ciri premium juga. Sebagai permulaan, anda akan mendapat plugin Sucuri WordPress premium, yang berharga $ 240 sebulan. Ini adalah perkhidmatan keselamatan lengkap yang melindungi anda dari pelanggaran, serangan DDoS dan perisian hasad. Anda juga akan mendapat sandaran automatik percuma, sesuatu yang tidak ditawarkan oleh penyedia hosting lain secara percuma. Sebilangan besar penyedia hosting mengenakan bayaran tahunan atau bulanan untuknya. Jadi, anda mendapat lebih banyak lagi dengan rancangan hosting InMotion yang sederhana dan murah yang anda beli.

Sekiranya anda ingin mencuba bagaimana InMotion berfungsi untuk anda, atau ingin mengetahui lebih lanjut mengenai pelbagai perkhidmatan mereka, lihat laman web rasmi mereka.

14. GreenGeeks

greengeeks-mesra alam-australia-tuan rumah

GreenGeeks

Ketika datang ke penyelesaian hosting yang lestari, tidak ada syarikat lain yang melakukan pekerjaan yang baik seperti yang dilakukan oleh GreenGeeks. Pusat data mereka bukan sahaja berkuasa solar dan angin, tetapi mereka juga menawarkan perkhidmatan pelanggan yang luar biasa. Mereka menjanjikan masa operasi 99,99% dan kepuasan pelanggan 100%. Tetapi adakah mereka mempunyai semua yang mereka perlukan untuk menyokongnya?

Nah, ternyata mereka melakukannya. GreenGeeks mempunyai masa operasi purata 99.91% sepanjang jangka masa setahun. Kami tidak melihat downtime semasa ujian kami dan kami yakin pengguna lain juga tidak akan mengalami downtime. Walau bagaimanapun, kelajuan memuatkan laman web tidak begitu glamor seperti yang lain dalam perkhidmatan GreenGeek. Ia bergerak antara 600 milisaat dan 1000 milisaat, yang masih dalam purata industri, tetapi beberapa penyedia hosting berprestasi lebih baik.

GreenGeeks mempunyai banyak orang baik yang melayani pelanggannya dengan sokongan pelanggan yang berkualiti. Setelah diuji, kami tidak memerlukan lebih dari 17 minit untuk mendapatkan respons daripada salah seorang ejen sokongan pelanggan mereka. Dia berpengetahuan luas, menjawab pertanyaan kami dan melakukan pengaturan yang kami minta. Dia lebih ramah daripada yang kami harapkan, jadi tidak banyak yang perlu dikeluhkan, kecuali satu perkara.

Nampaknya pasukan sokongan pelanggan GreenGeeks diserahkan kepada penutur bahasa Inggeris bukan asli kerana ia membolehkan mereka menjimatkan banyak wang. Banyak kesalahan ejaan yang kita lihat memberi kita petunjuk yang kuat. Ini juga dapat menjelaskan bagaimana GreenGeeks dapat memberikan tindak balas pantas. Lebih mudah untuk mengendalikan pangkalan pengguna yang besar dengan banyak ejen pelanggan bersedia.

Sekiranya anda ingin menyelesaikan masalah sendiri, anda mempunyai semua maklumat yang anda perlukan. Pangkalan pengetahuan GreenGeeks sudah mapan. Anda akan mendapat jawapan untuk soalan paling umum yang mungkin anda ada.

GreenGeeks juga membuat perjanjian lebih baik dengan banyak barangan percuma. Anda akan mendapat nama domain yuran, migrasi laman web percuma, aplikasi percuma, sandaran percuma, sijil SSL percuma, CloudFlare CDN dan banyak lagi. Anda akan menyimpan banyak wang tunai dengan mudah. Pelan Ecosite Starter GreenGeek berharga hanya $ 3,95 sebulan, yang menjadikannya perkhidmatan yang sangat berpatutan.

Untuk maklumat lebih lanjut, lihat laman web rasmi GreenGeeks.

15. DreamHost

dreamhost-fast-safe-australia-web-hosting

DreamHost

DreamHost adalah dinosaur sebenar industri hosting web dan menyediakan rumah untuk lebih daripada 1.5 juta laman web. Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 1996, oleh hanya beberapa pelajar di Claremont College, California. Tetapi walaupun sudah tua, masih hidup dan menendang.

Sebagai permulaan, waktu operasi DreamHost lebih baik, tetapi kadangkala agak goyah. Dalam beberapa bulan ia 100%, tetapi dalam beberapa bulan ia turun menjadi 99,75%, yang tidak buruk tetapi dapat diperhatikan. Ini menambah sehingga waktu henti yang sangat sedikit sepanjang tahun, yang tidak mungkin menyebabkan bahaya pada perniagaan anda.

Di mana DreamHost benar-benar unggul, adalah masa memuatkan halaman. Laman web anda akan memuat antara 778 dan 560 milisaat, yang sangat mengagumkan. Anda boleh menjangkakan masa memuatkan di Australia juga.

Salah satu perkara yang sangat kami sukai adalah kenyataan bahawa DreamHost benar-benar menawarkan lebar jalur yang tidak terhad. Sebilangan besar penyedia hosting hanya memberikan janji palsu mengenainya dan anda hanya mengetahui bahawa jika anda membaca huruf kecil. Tetapi DreamHost keluar dari jalan keluar dan menghilangkan penggunanya dari batasan tersebut.

Ketika bekerja dengan orang lain, DreamHost mengetahui perkara-perkara yang berkaitan dengannya. Ia mempunyai banyak ejen sokongan pelanggan yang cukup berpengetahuan dan tidak mempunyai masalah untuk memberikan respons terperinci dalam masa 5 minit. Ujian kami cepat dan menyeronokkan, jadi kami dapat mengesyorkannya dengan sepenuh hati. Anda boleh menghubungi sokongan pelanggan DreamHost melalui sembang, tetapi tidak melalui telefon. DreamHost sangat mudah diakses, dari segi kebolehgunaan dan harga. Anda boleh mula menggunakan rancangan Shared Starter mereka dengan harga $ 2.59 sebulan, yang akan memberi anda sokongan penuh untuk satu laman web. Terdapat rancangan yang lebih luas, seperti rancangan Shared Unlimited yang menawarkan hosting untuk jumlah laman web tanpa had dengan hanya $ 7,95 sebulan. Sekiranya anda ingin mencubanya, terdapat banyak lagi yang boleh dijumpai di laman web rasmi mereka.

DreamHost bahkan berkecuali karbon, yang merupakan perkara besar untuk diperkatakan oleh penyedia hosting. Syarikat ini telah meneutralkan 29,298 tan gas rumah kaca yang tidak waras. Jadi DreamHost juga merupakan pilihan perniagaan yang mantap dan penyelesaian yang mesra alam.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai DreamHost dan rancangannya, lihat laman web rasmi.

Kesimpulannya

Tidak ada alasan untuk membiarkan perniagaan anda ditangguhkan oleh lokasi geologinya. Walaupun anda berpusat di Australia, anda boleh menjalankan laman web berkelajuan tinggi dengan mudah tanpa batasan. Anda kini mempunyai 15 pilihan untuk dipilih dan membenarkan mereka memanfaatkan perniagaan dalam talian baru anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector