15 Penyedia Web Hosting Java Terbaik

penyedia hosting-java terbaik-2019


Dalam artikel ini, kami akan meninjau perkhidmatan hosting web Java yang dapat memberi Anda nilai terbaik untuk harganya. Ini akan menjadi sumber yang baik untuk pembangun yang mencari rancangan hosting yang kuat yang boleh mereka percayai sepenuhnya. Anda akan dapat mengetahui tentang nama terbesar dalam industri dan ciri, sokongan dan perkakasan yang mereka tawarkan.

Selanjutnya, kami akan menerangkan apa itu Java, mengapa orang menggunakannya dan beberapa fakta menarik. Pada separuh kedua artikel kami, kami akan mengulas 15 artikel tersebut penyedia hosting web Java terbaik pada pendapat kami. Kami akan menunjukkan beberapa ciri utama setiap penyedia dan perkhidmatan yang mereka mahir. Tanpa basa-basi lagi, mari kita mulakan!

Apa itu Java dan Mengapa Anda Perlu Menggunakannya?

Java adalah salah satu bahasa pengaturcaraan yang paling popular. Konsep utama Java adalah bahawa ia tidak memerlukan anda menulis kod angka sama sekali. Anda boleh menulis keseluruhan program hanya dengan menggunakan perkataan Inggeris sebagai perintah. Ini juga bermaksud bahawa pengguna lebih mudah menulis dan membaca bahasa berbanding bahasa pengaturcaraan lain.

Oleh kerana kita perlu berbicara mengikut peraturan tata bahasa, pengaturcara Java juga harus mengikuti satu set peraturan ketika menulis program. Inilah yang kita panggil sintaks. Sudah tentu, set arahan yang ditulis oleh pengguna bukanlah bentuk akhir program. Sebelum siap dijalankan, Java perlu menerjemahkannya ke dalam kod angka sehingga mesin dapat memprosesnya.

Kisah Jawa

penyedia hosting-java terbaikVersi Java yang pertama adalah hasil projek pada tahun 1991 dan nama pertamanya adalah Oak. James Gosling adalah ketua pasukan di Sun Microsystems dan dia memiliki pohon oak di pejabatnya, itulah bagaimana bahasa mendapat nama. Ketika mereka terus mengerjakannya, mereka berubah menjadi nama pertama menjadi Hijau, dan akhirnya menjadi Jawa. Idea utama di sebalik Java adalah mengembangkan kaedah untuk menyediakan televisyen interaktif untuk penonton. Namun, ternyata bahasa itu terlalu maju untuk industri televisyen kabel digital ketika itu.

Versi pertama Java keluar pada tahun 1996 dan mereka mula menggunakannya di Internet sebagai gantinya. Ini menjadi alat yang digunakan orang untuk menjadikan laman web mereka interaktif dengan menambahkan animasi ke halaman. Java diedarkan oleh Sun Microsystems hingga 2010, ketika Oracle memperoleh syarikat itu. Banyak kemas kini keluar sejak rilis pertama Java, dengan yang terakhir adalah Java SE 10. Pada masa ini, sangat popular sehingga anda pada dasarnya tidak dapat menyentuh subjek sains komputer dan tidak mendengar apa-apa tentang Java.

Inilah Sebabnya Anda Harus Menggunakan Java

Di Sun Microsystems dan kemudian di Oracle, mereka selalu fokus dalam beberapa prinsip utama. Mereka mahu mencipta sesuatu yang mesra pemula, mudah alih, berstruktur dengan baik dan selamat. Hasilnya, versi Java pertama dan berikut semuanya memenuhi idea utama ini dan menarik lebih banyak pengguna setiap kali menggunakan bahasa pengaturcaraan ini. Sebab utama mengapa anda harus menggunakan Java adalah berikut:

 • Ia boleh dipercayai – Kesalahan yang dilakukan oleh pengaturcara jelas menyebabkan kesilapan. Walau bagaimanapun, kesalahan ini dapat dikurangkan dengan meningkatkan bahasa pengaturcaraan. Java memutuskan untuk menambahkan pengaturcaraan berorientasi objek ke persamaan, yang menghasilkan hasil yang jauh lebih baik.
 • Keselamatan terkemuka – Salah satu rancangan pengembang dengan Java adalah menjadikannya popular di kalangan pengguna peranti mudah alih. Sekiranya anda mahu Java berfungsi pada peranti mudah alih, anda perlu membenarkannya menghantar dan menerima data melalui rangkaian. Jenis proses ini memerlukan keselamatan terbaik sehingga data tidak dapat dibocorkan. Hasilnya, Java akhirnya menjadi salah satu bahasa pengaturcaraan paling selamat di Dunia.
 • Tidak bergantung pada platform – Anda boleh menjalankan Java pada mana-mana peranti termasuk peranti besar dan kecil, yang menjadikannya bahasa pengaturcaraan sepenuhnya mudah alih. Ia boleh dipasang di mana-mana sistem operasi; Java sama sekali tidak bergantung pada persekitaran perisian atau perkakasan.
 • Bahasa mesra pemula – Java terutama berdasarkan bahasa pengaturcaraan C ++. Sudah tentu, C ++ jauh lebih rumit daripada Java tetapi masih sangat kuat. Mereka ingin mencipta sesuatu yang mengekalkan dan meningkatkan lagi kekuatan C ++, sementara ia masih mudah digunakan.

Penyedia Web Hosting dan Java

Walaupun Java disokong oleh penyedia hosting web yang paling banyak sekarang, banyak dari mereka tidak memasukkannya ke dalam pakej hosting bersama mereka. Anda mungkin perlu mencari VPS atau bahkan rancangan pelayan khusus dan kedua-duanya lebih mahal daripada rancangan hosting bersama. Setelah anda menjumpai rancangan hosting web yang paling sesuai dengan kebutuhan anda, anda akan dapat membuat laman web berasaskan Java anda dalam waktu singkat.

Sekiranya syarikat hosting web menawarkan Java dalam pakej mereka, ini pada dasarnya bermaksud bahawa anda mendapatkan perkhidmatan hosting biasa dengan semua aplikasi Java yang diperlukan. Walaupun anda mencari penyedia yang menyokong Java dalam rancangan hosting web bersama mereka, lebih baik memilih pilihan VPS sebagai gantinya. Mana-mana pembangun yang berpengalaman dapat memberitahu anda bahawa aplikasi Java biasanya memerlukan banyak sumber.

Daripada ragu-ragu antara hosting bersama dan VPS, anda lebih baik membawanya ke tahap seterusnya dan memilih VPS atau hosting khusus. Oleh kerana kita berbicara tentang bahasa pengaturcaraan yang sangat popular, terdapat permintaan tinggi untuk rancangan hosting Java yang kuat. Mungkin memerlukan banyak masa untuk memilih sekiranya anda tidak menyemak penyedia hosting web yang paling kuat di satu tempat.

Nasib baik, kami mengkaji dengan teliti 15 dari penyedia hosting Java terbaik di sini dalam artikel kami. Teruskan membaca dan kami akan membantu anda menentukan mana yang paling sesuai dengan keperluan anda! Tetapi sebelum kita melihat lebih terperinci, berikut adalah senarai lengkap syarikat hosting Java terbaik:

 1. InMotion Hosting – dari $ 29.19 / bulan
 2. BlueHost – dari $ 19.99 / bulan
 3. HostGator – dari $ 29.95 / bulan
 4. A2Hosting – dari $ 5 / bulan
 5. InterServer – dari $ 6 / bulan
 6. iPage – dari $ 19.99 / bulan
 7. LiquidWeb – dari $ 59 / bulan
 8. SiteGround – dari $ 269 / bulan
 9. FatCow – dari $ 19.99 / bulan
 10. DreamHost – dari $ 13.75 / bulan
 11. Hostinger – dari $ 8.16 / bulan
 12. TMD Hosting – dari $ 19.97 / bulan
 13. Host1Plus – dari $ 15 / bulan
 14. GreenGeeks – dari $ 39.95 / bulan
 15. FastComet – dari $ 59.95 / bulan

Sekarang mari kita lihat setiap penyedia hosting Java secara terperinci:

1. Hosting InMotion

inmotion-best-java-hostingInMotion hosting tidak mempunyai rangkaian rancangan khusus yang tersedia untuk hosting Java, namun anda boleh memilih salah satu dari rancangan hosting VPS mereka yang kuat. Mereka hanya menyokong Java dengan tiga rancangan VPS mereka yang tersedia, jadi anda boleh melupakan rancangan hosting bersama atau khusus mereka. Sebagai permulaan, anda boleh memilih rancangan VPS-1000 mereka yang berharga hanya $ 29.19 sebulan. Ia dilengkapi dengan RAM 4GB, storan 75GB, lebar jalur 4TB dan SSL percuma.

Walaupun anda mendapat beberapa tambahan bersama Java, seperti Tomcat dan JPS, anda masih tidak dapat meminta sokongan teknikal mengenai perkara ini. Walau bagaimanapun, mereka sangat berpengalaman di semua bahagian lain dari perkhidmatan hosting web dan anda boleh menghubungi mereka pada bila-bila masa. Dengan mendaftar ke salah satu rancangan VPS mereka, anda juga mendapat cPanel untuk pengurusan pelayan.

InMotion memastikan bahawa anda dilindungi sepenuhnya dari serangan DDoS. Prestasi tinggi dijamin oleh perkakasan terkini, termasuk cakera keras SSD. Data laman web dan aplikasi mungkin akan rosak atau hilang sekiranya timbul masalah, tetapi inilah sebab mengapa sandaran diciptakan. InMotion menyediakan sandaran dan tangkapan gambar percuma, yang membolehkan anda kembali ke masa lalu dan mengambil data anda pada bila-bila masa yang anda mahukan.

Anda boleh membuat tangkapan gambar sekali setiap hari, yang paling disarankan sebelum membuat perubahan di pelayan atau laman web. Sandaran percuma adalah automatik dan membuat salinan data anda kira-kira setiap hari. Penyedia ini memberi anda 90 hari untuk mencuba salah satu rancangan mereka, yang mempunyai banyak masa untuk memutuskan sama ada anda mahukan perkhidmatan tersebut atau tidak.

2. BlueHost

bluehost-best-java-hostingSatu lagi penyedia hosting web serba boleh yang menyediakan rancangan terkemuka untuk perniagaan dan individu juga. Di BlueHost, anda boleh menemui sekurang-kurangnya tiga pilihan untuk setiap jenis perkhidmatan hosting web, termasuk hosting bersama, awan, khusus atau VPS. Dari ini, hanya VPS dan rancangan khusus mereka yang menyokong Java dan laman web yang berdasarkan JSP.

Bagi pemula, rancangan Standard VPS dengan harga $ 19.99 sebulan mungkin merupakan idea yang baik. Pelan yang paling disyorkan oleh BlueHost adalah pelan VPS Enhanced kedua yang berharga $ 29.99 sebulan. Walaupun ketiga-tiga rancangan dilengkapi dengan banyak ciri berguna, anda perlu memastikan bahawa rancangan hosting memberikan prestasi yang mencukupi untuk keperluan anda. Sekiranya anda memerlukan sesuatu yang lebih kuat daripada ketiga-tiga ini, anda juga boleh mencari pelayan khusus.

Dari rancangan VPS termurah hingga pelayan khusus yang paling mahal, kosnya berbeza sama. Anda boleh mendapatkan pelayan khusus dengan hanya $ 79,99 sebulan, sementara pelan Ultimate VPS berharga $ 59,99. Dengan mengunjungi pangkalan pengetahuan BlueHost dan membaca arahannya, anda dapat menyiapkan Java dengan cepat dalam tiga langkah mudah. Anda akan berakhir dengan Java versi 1.8, versi sumber terbuka terbaru.

Dengan rancangan VPS mereka, anda juga mendapat versi panel kawalan cPanel yang lebih baik dan beberapa alat tambahan yang menjadikan pengurusan VPS dan kawalan WHM lebih mudah. Mereka mempunyai pasukan sokongan profesional yang dapat dihubungi setiap saat. Anda boleh menghubungi mereka sekiranya menghadapi masalah atau sekiranya anda memerlukan pertolongan dengan tugas yang berkaitan dengan pelayan atau laman web anda. Secara keseluruhan, BlueHost benar-benar mesra Java dan sangat disyorkan untuk mana-mana pemaju atau pemilik laman web.

3. HostGator

hostgator-best-java-hostingHostGator adalah salah satu syarikat terbesar dan paling banyak diiklankan sekarang dalam industri hosting web. Mereka menyediakan pelbagai jenis rancangan web hosting dan nama domain juga. Orang ramai menggunakan perkhidmatan mereka untuk membuat blog, laman web portfolio, kedai dalam talian dan laman web syarikat lain. Mereka menyediakan penyelesaian yang kuat untuk hosting Java dengan menyokong Tomcat pada semua rancangan hosting web khusus atau VPS mereka.

Di HostGator, terdapat pelayan berasaskan Windows dan Linux yang tersedia. Sekiranya anda pengguna Linux, anda akan dapat menambahkan Tomcat ke panel kawalan cPanel anda. Sekiranya anda memilih Windows sebagai gantinya, maka anda akan dibekalkan panel kawalan Plesk yang juga menyokong Tomcat. Pasukan mereka tidak dapat memberikan sokongan apa pun untuk mengkonfigurasi aplikasi Java anda, jadi semuanya bergantung kepada anda.

Namun, mereka boleh memasang Tomcat versi 5.5 atau 7 untuk anda, dan anda juga boleh meminta Tomcat melalui telefon atau berbual. Perkhidmatan ini adalah percuma. Dengan setiap rancangan VPS mereka, anda mendapat 2 alamat IP khusus, sementara rancangan pelayan khusus mereka dilengkapi dengan 3-5 alamat IP khusus IPv4. Anda boleh mempunyai akses root untuk pelayan jika anda ingin memasang skrip atau aplikasi.

Sekiranya anda menghadapi masalah, anda boleh menghubungi sokongan pemenang anugerah mereka pada bila-bila masa. Mereka boleh dihubungi melalui telefon, tiket atau sembang. HostGator juga mempunyai senarai tutorial video yang bagus di mana anda boleh mendapatkan penyelesaian untuk banyak masalah anda dengan segera. Tidak mungkin data anda hilang, kerana mereka membuat sandaran automatik mingguan yang selalu ada untuk kes kecemasan.

4. Hosting A2

a2hosting-best-java-hostingTidak menjadi masalah sama ada anda mahukan laman web untuk kegunaan peribadi atau keseluruhan syarikat; A2 Hosting pasti mempunyai rancangan web hosting yang sesuai dengan keperluan anda. Mereka tidak hanya mempunyai pilihan hosting khusus, VPS dan bersama, tetapi anda juga dapat memilih dari banyak penyelesaian khusus perisian. Cukup pilih perisian yang anda perlukan untuk pekerjaan anda, dan mereka akan menunjukkan kepada anda rancangan web hosting yang sesuai untuk pekerjaan anda.

Sebagai contoh, mereka mempunyai tiga pilihan berbeza untuk hosting Java dengan harga yang berpatutan. Pakej Kemasukan mereka berharga $ 5 sebulan, pelan Pertengahan adalah $ 10 sebulan, sementara anda boleh mendapatkan rancangan Elite dengan harga hanya $ 15. Sekiranya anda mahukan prestasi terbaik untuk nilainya, anda harus memilih pelan Mid yang memberi anda ruang penyimpanan 30GB, pemindahan 2TB dan RAM 1GB.

Di A2 Hosting, prestasi selalu terjamin, yang bermaksud bahawa aplikasi dan laman web anda yang berasaskan Java akan berjalan lebih cepat daripada angin. Walaupun sudah menjadi standard sekarang di kalangan penyedia hosting web, A2 Hosting juga berusaha untuk memastikan masa operasi mereka melebihi 99.9%. Rancangan VPS mereka dilengkapi dengan alat bernama Webuzo yang mengurus penyediaan Java anda dengan satu klik.

Sekiranya Java versi baru keluar, anda akan segera mendapat e-mel dengan pautan yang membolehkan anda menerapkan kemas kini. Perkara lain yang bermanfaat bagi pembangun ialah A2 Hosting memberi anda akses root ke pelayan mereka. Ini bermaksud bahawa anda boleh menguruskan fail di pelayan anda pada bila-bila masa. Dan ini hanya sebilangan besar tambahan yang ditawarkan oleh penyedia.

5. InterServer

interserver-best-java-hostingDi InterServer, anda dapat memilih dari 16 paket hosting VPS yang berbeza bergantung pada jumlah inti CPU, penyimpanan, RAM dan pemindahan yang ingin anda gunakan. Pelan ini tersedia untuk Linux dan Windows juga dengan perbezaan yang ketara dalam dua harga. Sebagai contoh, rancangan pertama untuk Linux berharga $ 6 sebulan, sementara untuk Windows adalah $ 10 sebulan. InterServer menyokong beratus-ratus perisian, termasuk Java dengan alat dan kontena tambahan.

Anda mendapat banyak ciri dengan rancangan InterServer, tetapi jika anda ingin menambahkannya lagi, anda boleh membelinya satu persatu di bahagian Peningkatan mereka. Setelah selesai membeli-belah di sana, tambahan yang anda pilih akan aktif dalam masa 15 minit. Mereka menyediakan panel kawalan mesra pemula dan juga pakejnya. Untuk sokongan pelanggan, mereka mempunyai pasukan pakar yang memenangi anugerah. Anda boleh menghubungi mereka setiap kali anda menghadapi masalah atau hanya memerlukan nasihat mengenai berkaitan dengan hosting atau laman web anda.

Dengan antara muka pengurusan InterServer, anda boleh menguruskan gambar secara bebas dan meminta sandaran supaya data anda tetap selamat. Mereka telah menyiapkan sistem yang kuat sehingga waktu operasi mereka melebihi 99.9%, menjadikan InterServer sebagai penyedia yang benar-benar boleh dipercayai. Sekiranya anda mengalami downtime, mereka akan segera mengembalikan wang anda. Selain Java, mereka menyokong banyak bahasa pengaturcaraan lain yang sangat berguna untuk pemaju. Banyak dari mereka akan dipasang setelah anda menyertai salah satu rancangan mereka. Anda juga mendapat akses root ke pelayan, yang bermaksud bahawa anda dapat menambahkan pemasangan dan mengkonfigurasi perisian bila-bila masa yang anda mahukan.

6. iPage

ipage-best-java-hostingIni pastinya merupakan salah satu tawaran terbaik yang dapat anda temukan di Web kerana iPage tidak hanya menyediakan rancangan yang berpatutan, tetapi mereka juga diakui sebagai salah satu penyedia hosting Java terbaik di industri ini. Sudah tentu, seperti kebanyakan penyedia berasaskan Java, ini juga menyokong bahasa pengaturcaraan dengan VPS yang kuat dan rancangan hosting khusus. Di samping itu, anda mendapat skrip JSP yang telah dipasang sebelumnya supaya anda dapat memberi tumpuan kepada kerja anda secepat mungkin.

Sejauh ini terdapat banyak ulasan pengguna yang memuji iPage sebagai salah satu pilihan terbaik untuk laman web dan aplikasi berasaskan Java. Anda selalu boleh mencuba pelan VPS Asas mereka dengan harga $ 19.99 sebulan dan melihat bagaimana perkhidmatan mereka berfungsi untuk anda, kemudian tingkatkan pelan yang sesuai dengan keperluan anda. Ia dilengkapi dengan CPU 1-teras, RAM 1GB, dan ruang cakera 40 GB dan lebar jalur 1TB. Ketiga-tiga rancangan VPS merangkumi panel kawalan cPanel, sokongan terurus dan anda juga boleh meminta akses root pelayan pada bila-bila masa.

Kos rendah mereka mungkin membingungkan anda, tetapi iPage mempunyai reputasi hebat dalam hal kinerja hosting web. Sekiranya anda memerlukan lebih banyak daripada rancangan VPS terkuat mereka, anda boleh mendapatkan rancangan khusus. Pelan Starter berharga hanya $ 119,99 sebulan dengan CPU 2-teras, RAM 4GB, ruang cakera 500GB dan lebar jalur 5TB. Kedua-dua VPS dan rancangan khusus sangat fleksibel dan dilengkapi dengan banyak ciri yang dapat membantu anda berkembang. Rancangan di iPage dapat ditingkatkan setiap kali anda merasa seperti laman web atau aplikasi anda memerlukan lebih banyak tenaga kuda.

7. LiquidWeb

liquidweb-best-java-hostingLiquidWeb dibuat untuk pemaju dan perniagaan yang memerlukan penyelesaian hosting Java yang kuat dan tidak semestinya murah. Harga yang lebih tinggi juga bermaksud pasukan mereka sedia membantu anda dengan segala-galanya untuk memudahkan kerja anda. Terdapat pelbagai ciri dan perisian yang disokong yang tersedia dalam semua rancangan hosting mereka. LiquidWeb sangat disyorkan bagi mereka yang ingin bekerja dengan lancar di laman web berasaskan Java yang kompleks.

Mereka mempunyai pasukan sokongan teknikal yang dapat membantu anda menyelesaikan masalah. Anda juga boleh menghubungi mereka jika anda tidak pasti mana dari rancangan hosting web mereka yang paling sesuai dengan keperluan anda. Mereka akan mengaktifkan laman web dan aplikasi anda dengan perkakasan terkini, menyimpan data anda pada cakera keras SSD berkelajuan tinggi. Tidak kira sama ada laman web anda berdasarkan Java atau bahasa pengaturcaraan lain, pelawat anda akan mengalami masa pemuatan berkelajuan tinggi yang sama.

Prestasi terbaik yang disediakan oleh LiquidWeb akan membantu anda untuk terus maju dalam persaingan dan meningkatkan kedudukan SEO anda. Anda dapat memilih dari lima rancangan hosting khusus dan VPS yang menjamin prestasi hebat untuk laman web dan aplikasi Java. Mereka membolehkan anda beralih ke rancangan yang lebih hebat jika perlu, atau meminta penyelesaian khusus yang sangat sesuai dengan perniagaan anda.

Harga untuk rancangan VPS cloud mereka bermula pada $ 59 sebulan, yang memberikan anda SSD 40GB, RAM 2GB, lebar jalur 5 TB dan CPU 2 teras. Sekiranya anda mahukan pelayan khusus, anda boleh mendapatkannya dengan harga serendah $ 199 sebulan dengan CPU 4-teras Intel Xeon CPU, 16GB RAM, 500GB SSD dan lebar jalur 5TB. Sudah tentu, cPanel dan Plesk termasuk dalam semua rancangan.

8. SiteGround

laman web-terbaik-java-hostingSiteGround terkenal sebagai salah satu penyedia hosting web yang paling serba boleh sekarang. Mereka mempunyai penyelesaian yang kuat untuk perniagaan, pemaju dan individu juga. Namun, dalam hal hosting Java, ini adalah salah satu syarikat yang menawarkan pilihan paling sedikit. Sekiranya anda mahu Java disertakan dalam pakej, anda harus memilih salah satu rancangan pelayan khusus mereka.

Setelah anda mendaftar ke salah satu rancangan khusus mereka, mereka memberi anda akses root dan anda boleh menyiapkan Java sepenuhnya untuk kerja anda. Tidak akan ada alat, skrip yang sudah dipasang sebelumnya atau seumpamanya. Sekiranya anda mahu pasukan sokongan teknikal mereka membantu anda dengan Java, anda perlu membayar harga tambahan untuk perkhidmatan ini. Rancangan hosting mereka harganya lebih tinggi daripada paket hosting Java rata-rata di pasaran walaupun anda tidak memerlukan perkhidmatan tambahan mereka.

Adakah ia berbaloi? Sekiranya anda mahukan perkhidmatan hosting web yang boleh dipercayai yang memberikan prestasi terbaik di laman web anda, pasti ada. Mereka tidak tertumpu pada hosting Java, namun mereka tetap membenarkan anda memasang semua yang anda inginkan. Selain itu, anda mendapat banyak ciri. Rancangan hosting web mereka bergantung pada perkakasan terkini.

Sekiranya anda menghadapi masalah mengenai layanan hosting atau laman web anda, anda dapat menghubungi mereka kapan saja melalui telefon, e-mel atau berbual. Penyertaan khusus mereka berharga $ 269 sebulan dan anda mendapat CPU 4-teras Intel Xeon, RAM DDR3 16GB, SSD 480 GB dan lebar jalur 10 TB.

9. FatCow

fatcow-best-java-hostingFatCow terkenal di kalangan semua jenis perniagaan dan individu, tetapi juga di antara mereka yang mahukan hosting Java yang boleh dipercayai. Mereka tidak menawarkan rancangan hosting web yang dioptimumkan secara khusus untuk Java, tetapi ini adalah salah satu bahasa pengaturcaraan yang disokong dalam VPS dan rancangan khusus mereka. Sebenarnya, anda akan mempunyai JSP yang terpasang di pelayan sebaik sahaja anda mendaftar ke salah satu daripada dua alternatif tersebut, sehingga anda dapat dengan cepat memulakan aplikasi pertama anda.

Menyertai rancangan hosting FatCow mempunyai banyak faedah. Anda mendapat cPanel yang membolehkan anda mengurus laman web dan rancangan hosting anda dengan mudah dan akses root ke pelayan. Sekiranya laman web anda memerlukan lebih banyak tenaga, anda dapat meningkatkan prestasi dengan segera. Selain itu, anda mendapat banyak skrip pra-pemasangan, ciri berguna untuk cPanel, domain tanpa had, akaun FTP dan pangkalan data MySQL anda.

Seperti biasa, anda akan memulakan rancangan dengan pendaftaran domain percuma. Mereka mempunyai pasukan sokongan yang bersedia untuk menjawab soalan anda dan menyelesaikan masalah anda 24/7 sehingga pengguna cukup berpuas hati setakat ini. Pelan Basic VPS dengan CPU single-core, RAM 1GB, storan 40GB dan lebar jalur 1TB berharga hanya $ 19.99 sebulan.

Sekiranya anda lebih suka memilih pelayan khusus, anda boleh mendapatkan pelan Permulaan mereka dengan harga $ 119,99 sebulan dengan CPU 2 teras, RAM 4GB, dan penyimpanan 500 GB dan lebar jalur 5 TB. Yang ini sangat disyorkan untuk perniagaan kecil, tetapi berkembang dengan cepat yang memerlukan rancangan yang boleh dipercayai untuk jangka masa panjang. Anda boleh mencuba perkhidmatan mereka dan jika anda tidak berpuas hati, anda boleh mendapatkan kembali wang anda pada bulan pertama.

10. DreamHost

dreamhost-best-java-hostingPelbagai perniagaan dan individu memilih DreamHost ketika mereka mencari web hosting berkualiti tinggi untuk laman web mereka. Perkhidmatan mereka bergantung pada teknologi perkakasan dan perisian terkini, yang membolehkan anda memperoleh pengalaman yang lancar di laman web Java anda. Seperti yang dinyatakan oleh DreamHost, Java sudah terpasang di semua pelayan mereka.

Walau bagaimanapun, jika anda mahu semua ciri tersedia, maka anda perlu mengkonfigurasinya dengan memilih salah satu rancangan khusus atau VPS mereka. Anda boleh menyiapkan Java Servlets pada rancangan khusus dan VPS, sementara JSP dan Tomcat hanya akan berfungsi pada rancangan khusus. Setiap rancangan DreamHost memberi anda banyak ciri dan alat yang dapat membantu anda dalam talian dengan cepat dan berkesan.

Mereka menyimpan semua data laman web dan aplikasi pada cakera keras SSD, menjaga prestasi pada tahap tertinggi. Terdapat 4 rancangan VPS yang berbeza untuk dipilih. Pelan Asas mereka berharga hanya $ 13.75 sebulan, yang pastinya merupakan salah satu rancangan VPS termurah yang anda dapat. Pakej ini merangkumi RAM 1GB, storan 30GB, lebar jalur dan domain tanpa had.

Dengan rancangan VPS, anda mendapat panel kawalan, RAM dan storan mesra pemula yang boleh diperluaskan pada bila-bila masa dan SSL 1 klik. Sekiranya anda memerlukan pelayan khusus, harganya bermula dari $ 169 sebulan. Rancangan khusus mereka merangkumi perlindungan DDoS, akses root penuh, penyimpanan RAID 1, pemantauan pelayan dan banyak lagi. Oleh kerana DreamHost sangat yakin dengan perkhidmatan mereka, mereka menjamin 100% waktu operasi. Rancangan hosting VPS mereka siap untuk menghidupkan laman web dan aplikasi dari semua ukuran.

11. Hostinger

hostinger-best-java-hostingHostinger pastinya antara penyedia hosting web yang menawarkan rancangan hebat dengan harga murah. Sekiranya anda ingin menjimatkan kos, anda harus mempertimbangkan untuk mendaftar ke salah satu rancangan bersama atau VPS mereka. Namun, perlu diingat bahawa hanya rancangan VPS mereka yang menyokong Java Applet atau JSP, sementara rencana bersama mereka hanya menyokong JavaScript. Namun, anda akan mempunyai banyak pilihan memandangkan Hostinger menawarkan 6 rancangan hosting VPS yang berbeza.

Setiap rancangan dirancang untuk memberi anda nilai maksimum untuk harganya. Pelan VPS mereka didasarkan pada pelayan Linux dan memberi anda root SSH penuh seperti pelayan khusus. Sekiranya anda membandingkannya dengan harga hosting web yang paling banyak dikongsi di Web, ternyata Hostinger mempunyai harga yang hampir sama untuk rancangan VPS mereka. Pelan pertama berharga hanya $ 8.16 sebulan dan dilengkapi dengan SSD 20GB, RAM 1GB, CPU 2.4 GHz dan lebar jalur 1TB.

Anda boleh meningkatkannya hingga 8GB RAM, 160GB SSD, lebar jalur 6TB dan 14,4 GHz CPU, yang berharga $ 65.56 sebulan. Ini adalah harga yang tidak dapat dikalahkan, dan setiap rancangan memberi anda banyak ciri berguna juga. Pasukan sokongan mereka sentiasa ada ketika anda memerlukan pertolongan, mencuba yang terbaik walaupun anda mendaftar untuk rancangan yang tidak dikendalikan. Segala yang berkaitan dengan infrastruktur dan perkhidmatan web hosting mereka boleh ditanya 24/7 melalui live chat. Hostinger memastikan bahawa anda dapat memulihkan data anda bila perlu, membolehkan anda membuat dan menguruskan sandaran melalui cPanel anda.

12. TMD Hosting

tmdhosting-best-java-hostingDi TMD Hosting, anda dapat mencari beberapa pilihan untuk semua jenis penyelesaian web hosting dengan harga yang berpatutan. Sekiranya anda mahukan penyedia hosting Java yang boleh dipercayai, anda tidak boleh salah dengan yang ini. Anda hanya perlu memilih rancangan yang menyediakan sumber yang mencukupi untuk laman web anda dan anda boleh mula bekerja dengan Java. Rancangan hosting TMD yang paling menguntungkan pengguna Java adalah penyelesaian hosting VPS mereka.

Sekiranya anda memilih rancangan VPS, anda akan mendapat hosting maya Tomcat yang dijalankan pada cakera keras SSD. Di samping itu, data akan disimpan dalam persekitaran yang terpisah di pelayan mereka, memastikan bahawa laman web anda berjalan dengan pantas. Anda boleh memilih dari lima rancangan VPS yang berbeza bergantung pada prestasi yang anda mahukan. Apabila laman web anda berkembang, anda mungkin mula menggunakan sumber yang berlebihan. Masalah ini dapat diatasi dengan mudah kerana mereka membiarkan anda beralih ke rancangan seterusnya pada bila-bila masa.

Dengan setiap rancangan VPS, anda mendapat nama domain secara percuma. TMD Hosting khusus dalam rancangan VPS yang dikendalikan sepenuhnya, yang bermaksud bahawa anda tidak perlu bimbang tentang kemas kini atau apa-apa perkara teknikal lain yang termasuk dalam pakej. Sebilangan besar pesaingnya, penyedia ini juga memberi anda panel kawalan cPanel sebaik sahaja anda mendaftar. Untuk keselamatan data, anda boleh menyediakan sandaran untuk diri sendiri atau meminta pasukan sokongan mereka untuk melakukannya.

Di TDM Hosting, anda boleh mendapatkan VPS dengan harga serendah $ 19.97 sebulan dengan SSD 40GB, lebar jalur 3TB, CPU 2 teras, RAM DDR4 2GB dan banyak ciri berguna.

13. Host1Plus

host1plus-best-java-hostingWalaupun Host1Plus tidak dianggap sebagai salah satu nama terbesar dalam industri hosting web, ia mempunyai beberapa rancangan yang sangat hebat untuk ditawarkan. Sebaik sahaja anda mula menggunakan perkhidmatan mereka, anda akan menyedari betapa mereka menumpukan pada penyediaan hosting web yang lengkap dan boleh dipercayai. Di antara tambahan mereka, mereka juga menawarkan hosting Java yang berpatutan dengan rancangan VPS mereka.

Sekiranya anda mahukan hosting Java yang boleh dipercayai sambil menjimatkan sejumlah wang, anda mesti memilih salah satu rancangan mereka untuk jangka masa panjang. Anda boleh mendapat potongan kecil walaupun anda memilih pelan VPS selama lebih dari 3 bulan. Sekiranya anda memutuskan untuk mengikuti perkhidmatan mereka selama 24 bulan, anda boleh mendapat potongan maksimum 20%. Pakej VPS mereka bermula dengan rancangan Amber yang berharga hanya $ 15.00 sebulan.

Ini dilengkapi dengan CPU 2-teras, RAM 2GB, dan ruang cakera 40 GB dan lebar jalur 1TB. Pelan VPS mereka dapat ditingkatkan hingga paket Emas yang harganya $ 66.00 sebulan, atau Anda juga dapat membuat paket hosting web khusus Anda sendiri. Setiap perniagaan mempunyai keperluan yang berbeza, anda hanya perlu mengklik pilihan Chat Now dan mengumpulkan rancangan baru anda dengan staf mereka.

Walau bagaimanapun, anda tidak boleh salah dengan rancangan Gangsa mereka yang merupakan rancangan paling popular mereka sekarang. Ia menawarkan CPU 2-teras, RAM 4GB, ruang cakera 60 GB dan lebar jalur 1TB. Ini biasanya cukup untuk perniagaan dan anda boleh meningkatkannya jika anda mahu. Host1Plus membolehkan anda melacak sumber yang anda gunakan dan mendapat makluman sekiranya anda melampaui batas.

14. GreenGeeks

greengeeks-best-java-hostingGreenGeeks adalah syarikat hosting web yang memberi kuasa kepada semua laman web dan aplikasi dengan tenaga angin. Sekiranya anda mahukan rancangan hosting yang kuat untuk laman web berasaskan Java anda dan melindungi alam sekitar pada masa yang sama, anda pasti harus melihat apa yang mereka tawarkan. Tenaga hijau bukan sahaja bagus untuk pemasaran mereka, tetapi idea yang sama dapat meningkatkan lalu lintas anda juga.

Dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari, anda akan mempunyai banyak masa untuk mengetahui sama ada perkhidmatan mereka cukup baik untuk anda atau tidak. Untuk VPS dan rancangan pelayan khusus, anda akan mempunyai banyak pilihan. Terdapat 5 rancangan VPS yang berbeza untuk dipilih, bermula dengan rancangan RAM 1GB yang berharga $ 39.95. Yang satu ini merangkumi storan SSD 25GB, lebar jalur 1TB dan CPU 4-teras.

Sekiranya anda memilih pelan GreenGeeks VPS, anda akan mendapat panel kawalan cPanel yang popular dengan WHM, sandaran setiap malam dan migrasi percuma sekiranya anda sudah mempunyai laman web. Penyediaan cepat mereka menjamin bahawa setelah anda mendaftar ke rancangan mereka, itu akan habis dan berjalan dalam satu minit. Sekiranya anda mahukan pelayan khusus, anda boleh memilih dari 4 rancangan.

Harga untuk Entry Server mereka hanya $ 169 sebulan dengan Intel Atom 330, 2GB DDR3, 500GB SATA, 10TB transfer dan 5 alamat IP. Sekiranya anda tidak pasti pelayan khusus mana yang paling sesuai dengan keperluan anda, anda selalu boleh menghubungi pakar mereka melalui telefon atau berbual dan meminta cadangan. Sekiranya anda perlu meningkatkan pelayan khusus atau VPS anda, anda boleh melakukannya pada bila-bila masa.

15. FastComet

fastcomet-best-java-hostingFastComet mempunyai reputasi hebat sebagai salah satu penyedia hosting web yang paling dipercayai dan mesra pemula di luar sana. Ini siap memberikan prestasi terbaik untuk laman web dan aplikasi berasaskan Java anda. Sebenarnya, mereka berusaha untuk menjadi lebih baik setiap tahun dan ulasan pengguna bercakap sendiri. Sekarang ini, mereka mempunyai lebih dari 10,000 pelanggan yang berpuas hati di 70 negara. Mereka bukan sahaja hebat dalam menggerakkan laman web, tetapi anda juga dapat mendaftarkan nama domain menggunakan laman web mereka.

Di FastComet, anda boleh memilih antara dua pilihan sandaran. Mereka boleh membuat sandaran setiap minggu atau setiap hari untuk melindungi data anda. Menurut penyedia dan banyak maklum balas pengguna, mereka berjaya mengekalkan masa operasi pelayan mereka melebihi 99.99% yang cukup mengagumkan jika anda membandingkannya dengan penyedia lain. Ini pasti bagus untuk sesiapa sahaja yang ingin memulakan laman web perniagaan dengan salah satu rancangan mereka.

FastComet juga menawarkan cPanel, alat terbaik untuk mengurus domain, hosting dan akaun anda. Anda hanya boleh memuat turun aplikasi telefon dan mengawal sepenuhnya perkhidmatan hosting web anda dari mana sahaja. Mereka mempunyai pasukan sokongan pelanggan yang kuat yang bersedia untuk bertindak balas dengan cepat pada bila-bila masa. Anda boleh menghubungi mereka melalui sembang langsung, telefon, sistem tiket dan e-mel.

Pelan cloud VPS termurah mereka berharga $ 59.95 sebulan dan merangkumi CPU 2,50 GHz, RAM 2GB, SSD 50GB dan lebar jalur 2TB. Kemudian, jika anda kehabisan sumber, anda boleh meningkatkan melalui 3 peringkat lagi. Sekiranya anda mahukan pelayan khusus, anda boleh mencuba rancangan pertama mereka yang berharga $ 139 sebulan. Ia merangkumi CPU Intel Xeon 4-teras, 8GB RAM, 160GB SSD dan lebar jalur 5TB. Sudah tentu, ini juga termasuk cPanel dalam pakej.

Kesimpulannya

Saya sangat berharap, dari ini syarikat hosting Java teratas anda dapat menemui sekurang-kurangnya satu yang sesuai dengan keperluan dan anggaran anda. Sekiranya anda mempunyai pengalaman dengan beberapa syarikat ini yang tersenarai di halaman ini, atau penyedia hosting Java lain dan ingin berkongsi pendapat anda, sila tinggalkan komen di bawah.

Tinggalkan juga komen di bawah, jika anda masih mempunyai pertanyaan mengenai penyedia ini.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map