20 Penyedia Web Hosting USA Terbaik

hosting-usa terbaik


Menjamu dan membina laman web hari ini adalah tugas yang cukup mudah. Sebaik sahaja anda menjumpai syarikat hosting yang tepat dengan layanan yang betul, anda hanya mendaftar di laman web mereka dan menggunakan rancangan hosting. Tetapi perkara boleh menjadi lebih rumit, apabila anda secara aktif mencari syarikat yang tepat.

Kenapa begitu? Terdapat jawapan mudah untuk soalan itu: terdapat puluhan (mungkin beratus-ratus) syarikat hosting di luar sana. Bagaimana anda tahu mana yang sesuai untuk keperluan anda?

Anda mungkin tidak mahu menghabiskan berbulan-bulan hanya untuk melihat-lihat dan memeriksa setiap syarikat hosting web jika ia sesuai untuk anda. Jadi, apa yang perlu dilakukan? Nasib baik, anda sampai pada artikel ini. Di sini, kita akan membincangkan 20 penyedia hosting terbaik dari Amerika Syarikat.

Artikel ini akan membantu anda dalam mencari hosting terbaik yang sesuai dengan keperluan anda. Semua item dalam senarai ini adalah dari Amerika Syarikat. Jangan ragu untuk melihat salah satu daripada mereka dengan lebih terperinci di laman web rasmi mereka.

Penyedia Hosting AS Terbaik

Syarikat
Harga Promosi

1 hostgator profesional usa hositng

HostGator

$ 2.75 / bln
2 inmotion hosting terbaik usa

Hosting InMotion

$ 3.99 / bln
3 bluehost boleh dipercayai hosting wordpress usa

BlueHost

$ 3.95 / bln
4 a2hosting hosting usa murah

A2Hosting

$ 3.92 / bln
5 pendaftar domain terbesar godaddy usa

GoDaddy

$ 2.99 / bln
6 budgetche hosting hosting usa

NamaCheap

$ 2.88 / bln
7 ipage murah penyedia hosting kami

iPage

$ 1.99 / bln
8 fatcow bajet kami syarikat hosting

Lembu gemuk

$ 3.15 / bln
9 hostmonster kami web hosting

HostMonster

$ 4.95 / bln
10 hosting blog webhostinghub usa

WebHostingHub

$ 4.99 / bln
11 profesional interserver yang menghoskan kami

Pelayan Antara

$ 5.00 / bln
12 justhost amerika syarikat hosting

JustHost

$ 3.95 / bln
13 lunarpages kami penyedia hosting

LunarPages

$ 3.95 / bln
14 dreamhost berkualiti syarikat hosting kami

DreamHost

$ 2.59 / bln
15 hosting usa yang boleh dipercayai

DikenaliHost

$ 3.47 / bln
16 liquidweb hosting berkualiti tinggi profesional usa

Web Cecair

$ 29.00 / bln
17 jaguarpc murah kami syarikat hosting

JaguarPC

$ 3.87 / bln
18 networkingolutions dewasa hosting usa

Penyelesaian Rangkaian

$ 5.69 / bln
19 domain.com usa hosting dan pendaftaran domain

Domain.com

$ 3.75 / bln
20 ix web hosting hos web usa murah

Web Hosting IX

$ 3.95 / bln

Di bawah ini anda dapat membaca gambaran keseluruhan ringkas bagi setiap syarikat hosting AS yang kami senaraikan dalam jadual di atas:

1. HostGator

hostgator-usa-hosting

HostGator

HostGator adalah syarikat lain yang banyak dipasarkan (walaupun di YouTube). Kita boleh katakan dengan selamat, bahawa HostGator adalah salah satu pemain utama di antara semua penyedia hosting yang berpangkalan di AS yang lain. Salah satu kebaikan utama mengenai HostGator, adalah bahawa kebanyakan rancangannya murah. Dan dengan murah, saya bermaksud murah.

Sekiranya anda mencari rancangan hosting bersama untuk memulakan dengan laman web baru, HostGator boleh menjadi pertaruhan terbaik anda. Setiap rancangan yang dikongsi berpatutan dan dilengkapi dengan sumber yang mencukupi untuk mengehoskan laman web baru anda dengan cekap.

Mari kita ambil contoh. Pakej tengah (hosting bersama) dipanggil Baby plan. Harganya hanya $ 2.75 bulanan. Apa yang anda dapat dengan rancangan ini?

Semua faedah berikut:

 • Domain tanpa had untuk hosting
 • Ratusan pemasangan satu klik termasuk WordPress, Joomla, Magento dan Drupal
 • Sijil SSL percuma
 • Lebar jalur tidak terkawal untuk menangani banyak pengunjung pada masa yang sama
 • Pembina laman web percuma dengan ratusan templat responsif percuma
 • Sub-domain tanpa had
 • Jaminan masa upah 99.9%
 • Jaminan wang dikembalikan 45 hari
 • $ 200 kredit iklan untuk tujuan pemasaran
 • Pemindahan laman web percuma

Cuba bayangkan berapa banyak sumber yang ditawarkan oleh pelayan VPS atau Dedicated Server, kerana hanya pakej Shared yang murah memberikan anda banyak ciri ini. HostGator semestinya layak untuk dilihat.

Bermula dengan HostGator »

2. InMotion Hosting

inmotion-best-hosting-usa

Hosting InMotion

InMotion adalah sebuah syarikat web hosting terkenal yang pertama kali ditubuhkan pada tahun 2001. Sejak itu, ia menjadi salah satu perkhidmatan hosting yang paling banyak digunakan di seluruh dunia. Ini kerana alasan yang baik. Mereka menawarkan semua jenis perkhidmatan untuk semua jenis anggaran.

Sebagai contoh, ini hanya perkhidmatan yang terdapat dalam kategori hosting web:

 • Shared Hosting (mereka menyebutnya Business Hosting)
 • Hosting VPS
 • Hosting Pelayan Dedicated
 • Reseller Hosting (bagus jika anda ingin memulakan perniagaan hosting anda sendiri)
 • Hosting WordPress Terurus
 • Hosting Terurus Mudah
 • Cloud Hosting

Selain perkhidmatan ini, mereka juga menawarkan kemungkinan untuk membeli nama domain dengan harga yang berpatutan. Tetapi jika anda ingin mendapatkannya secara percuma, anda juga boleh melakukannya. Bagaimana?

Anda boleh mendaftar untuk sebarang rancangan hosting (dikongsi, VPS atau yang lain) sekurang-kurangnya 1 tahun (atau bahkan 2) dari awal, dan InMotion akan memberi anda nama domain percuma untuk jangka masa tersebut. Bukankah itu hebat? Sekiranya anda merancang untuk melancarkan laman web baru, ini adalah berita baik.

Anda hanya memilih rancangan yang sesuai untuk anda, daftar selama setahun, dan nama domain hadir sebagai hadiah percuma.

Tetapi terdapat banyak ciri berguna lain yang ditambahkan ke hampir semua pakej hosting, seperti:

 • Sokongan pelanggan terkemuka (InMotion terkenal dengan ini)
 • Sijil SSL percuma
 • Platform pembina laman web percuma
 • Ruang penyimpanan SSD untuk kelajuan memuatkan laman web dengan pantas
 • Pemasang 1-klik untuk beratus-ratus aplikasi dan skrip (WordPress dan lain-lain)
 • Rancangan hosting sedia e-dagang
 • Pelbagai hosting domain dalam satu akaun terbuka (malah pelan termurah menyokong 2 laman web)
 • Banyak faedah lain …

InMotion dengan mudah menjadi pilihan utama apabila menjamu laman web dengan cekap.

Bermula dengan InMotion Hosting »

3. Bluehost

bluehost-usa-hosting

BlueHost

Bluehost adalah salah satu syarikat web hosting paling banyak dipasarkan yang pernah ada. Anda mungkin sudah melihat iklan atau 2 dalam talian yang memasarkan salah satu perkhidmatan Bluehost. Adakah mereka benar-benar baik? Jawapan ringkasnya ialah YA. Tetapi mari kita lihat mengapa. Apa yang mereka tawarkan?

Antara lain, ini adalah beberapa perkhidmatan yang mereka berikan:

 • Shared Hosting dengan harga yang berpatutan
 • Hosting VPS
 • Hosting Khusus
 • Hosting WordPress Terurus (salah satu yang terbaik di pasaran)
 • Hosting Penjual Semula
 • Nama domain murah
 • Cloud Hosting
 • Hosting WooCommerce

Dengan setiap rancangan hosting dalam penawaran ini, sijil SSL hadir sebagai tambahan percuma. Ini adalah berita baik, kerana syarikat lain hanya menawarkannya untuk rancangan mereka yang lebih tinggi (lebih mahal).

Sesuatu yang hebat mengenai Bluehost, adalah Hosting WordPress Terurus. Kini, lebih daripada 30% daripada semua laman web menggunakan WP sebagai platform asas mereka. Jadi, ada kemungkinan besar anda menggunakannya juga. Hosting WP Bluehost adalah salah satu yang terbaik di seluruh pasaran. Ia disyorkan oleh WordPress sendiri, jadi anda tidak boleh salah menggunakannya pada masa akan datang.

Bonus lain yang disertakan dengan pakej hosting apa pun, adalah kenyataan bahawa Bluehost membuat sandaran setiap hari dan mingguan setiap laman web di pelayan mereka. Mengapa ini begitu baik sehingga perlu disebut? Sandaran sangat penting, seperti yang mungkin anda ketahui. Tetapi banyak syarikat akan mengenakan bayaran secara berasingan untuk membuat sandaran laman web anda setiap hari. Bluehost bukan salah satu syarikat tersebut.

Anda akan membuat sandaran keselamatan sepanjang masa, jadi anda tidak perlu risau, jika sesuatu berlaku dan anda perlu mengembalikan laman web ke versi sebelumnya.

Bermula dengan BlueHost »

4. A2Hosting

a2hositng-usa

A2Hosting

A2Hosting adalah pemain terkenal lain dalam perniagaan hosting web yang berpusat di AS. Ratusan ribu laman web menggunakan perkhidmatan mereka. Sama seperti syarikat yang telah disebutkan, A2Hosting juga menawarkan banyak kemampuan hosting dalam bentuk Shared, VPS, Dedicated dan WordPress Hosting.

Sesuatu yang berbeza mengenai syarikat ini, adalah bahawa mereka berusaha keras untuk memberikan anda kelajuan pemuatan laman web terpantas yang pernah ada. Banyak rancangan di laman web mereka menekankan betapa pentingnya laman web pantas. Dan itu benar. Malangnya, sebilangan besar pelawat meninggalkan laman web jika tidak memuat dalam masa kurang dari 2/3 saat.

Sekiranya anda memilih untuk menggunakan A2Hosting, anda tidak akan terganggu dengan prestasi laman web yang perlahan. Sebagai contoh, rancangan Bersama termahal yang disebut Turbo (ya, saya tahu) dilengkapi dengan ciri yang disebut Turbo (juga). Ciri ini memastikan kelajuan pemuatan sehingga 20x lebih cepat daripada rancangan hosting biasa. Dan ia hanya berharga $ 9.31 / bulan. Ya, ini adalah rancangan hosting bersama yang paling mahal.

Sudah tentu, mereka menawarkan banyak lagi ciri, seperti penyimpanan SSD, sokongan untuk laman web yang dihoskan tanpa had, cPanel, pemindahan tanpa had dan sijil SSL percuma. Sesuatu yang hebat dari mereka adalah bahawa mereka memberi anda jaminan wang dikembalikan bila-bila masa. Anda betul-betul membaca!

Pilihan lain yang tidak terlalu banyak diberikan oleh syarikat kepada anda, adalah peluang untuk memilih platform anda sendiri di mana hosting berlaku. Anda boleh menggunakan Linux (paling mudah) atau Windows (lebih baik untuk keperluan pembangun khas).

Bermula dengan A2Hosting »

5. GoDaddy

godaddy-usa-hosting

GoDaddy

Syarikat ini terutama dikenali sebagai penjual nama domain. Dan mereka sangat mahir dalam hal itu, kerana anda dapat mencari nama domain untuk semua belanjawan di laman web mereka. Tetapi selain bidang aktiviti ini, GoDaddy juga menawarkan perkhidmatan hosting. Mari kita lihat!

GoDaddy menawarkan semua perkhidmatan hosting berikut:

 • Web Hosting Mudah (serupa dengan hosting bersama)
 • Business Hosting (mempunyai beberapa persamaan dengan VPS Hosting)
 • Hosting WordPress
 • Hosting VPS
 • Pelayan Dedicated

Sebagai contoh, perkhidmatan Web Hosting sederhana ditawarkan dengan harga serendah $ 2,79 / bulan. Tetapi anda harus memperhatikan ini, kerana apabila pembaharuan berlaku, harganya akan meningkat menjadi $ 7,99 / bulan. Peraturan ini berlaku untuk semua rancangan ini.

Walaupun begitu, anda mendapat pakej yang cukup bagus. Lihat sahaja rancangan Ekonomi. Kos ini berjumlah paling rendah: $ 2.79 / bulan semasa mendaftar. Mereka memberi anda storan 100GB, lebar jalur yang tidak dapat diukur, alamat e-mel profesional percuma untuk tahun pertama dan 1 nama domain percuma dengan rancangan tahunan.

Pelan lain tentu saja akan merangkumi lebih banyak ciri dan sumber. Sebagai contoh, rancangan Perniagaan kedua yang disebut Enhance, berharga $ 40.99 / bulan semasa anda menyanyi. Ia memberi anda penyimpanan SSD 90GB, RAM 4GB, 2 teras CPU, lalu lintas tanpa meter, sokongan untuk laman web dan pangkalan data tanpa had dan sijil SSL standard secara percuma.

Sokongan pelanggan di GoDaddy juga patut disebut. Ini adalah antara yang terbaik di antara pertandingan. Sekiranya ada yang muncul, mereka akan menjawab anda dalam beberapa minit.

Bermula dengan GoDaddy »

6. NameCheap

namecheap-usa-hosting

NamaCheap

NameCheap adalah syarikat Amerika lain yang memfokuskan diri pada penjualan nama domain. Tetapi walaupun itu adalah bidang kepakaran utama mereka, perkhidmatan hosting mereka semestinya layak untuk dikunjungi.

Sama seperti HostGator, NameCheap juga pandai membuat pakej menarik dengan harga murah. Contohnya, hosting bersama berharga serendah $ 2,88 / bulan. Ini tentunya merupakan rancangan peringkat terendah mengenai hosting bersama. Walaupun begitu, ia dilengkapi dengan beberapa faedah yang berguna: 20 GB ruang penyimpanan dipercepat SSD, sokongan untuk 3 laman web dalam satu akaun, alat pembangun laman web percuma, lebar jalur tanpa had dan kemungkinan untuk memilih antara pusat data AS atau UK.

Selain semua perkhidmatan hosting biasa yang anda dapati di NameCheap, mereka juga menawarkan Hosting E-mel Peribadi. Anda mungkin bertanya, apakah ini? Bukan betul rancangan hosting web tradisional. Anda tidak dapat menghoskan laman web menggunakan perkhidmatan ini.

Perkara ini adalah untuk memberi orang peluang untuk memiliki akaun e-mel profesional, sama seperti mereka yang memiliki laman web. Ini dicapai tanpa membuat laman web baru. Jadi, intinya adalah, anda boleh memiliki alamat e-mel profesional anda sendiri, tanpa perlu membuat laman web sendiri.

Pakej bernilai terbaik berharga $ 28.88 setiap tahun. Untuk harga ini, anda mendapat storan e-mel 10GB dan penyimpanan fail 10GB, sokongan mudah alih penuh dan 10 alias untuk setiap peti mel.

Bermula dengan NameCheap »

7. iPage

ipage-usa-hosting

iPage

IPage agak berbeza dengan item lain dalam senarai kami. Dalam aspek apa? Sebilangan besar syarikat lain yang menyediakan web hosting, membagi perkhidmatan mereka menjadi 2 atau 3 (atau lebih) rancangan terpisah. IPage tidak melakukan perkara seperti itu.

Mereka menawarkan satu perkhidmatan hosting untuk memenuhi semua keperluan yang mungkin dimiliki pelanggan. Baiklah, tetapi perkhidmatan seperti itu memerlukan banyak wang, anda mungkin berfikir. Izinkan saya memberitahu anda, bahawa sebenarnya tidak.

Harga untuk perkhidmatan hosting ini pada masa ini ialah $ 1.99 / bulan pada saat pendaftaran pertama. Harganya tetap $ 7.99 / bulan, yang masih merupakan tawaran yang baik. Kenapa? Oleh kerana banyaknya ciri dan sumber hosting yang diberikan oleh iPage kepada anda:

 • 1 nama domain percuma selama satu tahun
 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari
 • Bilangan alamat e-mel profesional yang tidak terhad
 • Ruang simpanan SSD tanpa had
 • Lebar jalur yang boleh diskalakan mengikut keperluan laman web anda
 • Laman web / domain tanpa had untuk hosting
 • Pangkalan data MySQL tanpa had
 • Sijil SSL percuma
 • Pembina laman web iPage percuma dengan beratus tema responsif
 • 1-klik pemasangan WordPress sesuka hati
 • Integrasi PayPal percuma untuk laman web e-dagang
 • Statistik pelawat
 • Pilih antara 2 pusat data
 • Sokongan pelanggan 24/7 melalui telefon atau sembang langsung
 • Tutorial langkah demi langkah bagaimana memulakan dan memperhatikan dalam talian
 • Banyak pilihan lain …

Sekiranya anda mencari penyedia hosting yang berpusat di AS yang tidak mengganggu anda dengan banyak rancangan hosting yang berbeza dan juga mudah digunakan, iPage boleh menjadi pilihan yang baik.

Bermula dengan iPage »

8. FatCow

fatcow-usa-hosting

Lembu gemuk

Adakah anda pernah mendengar mengenai FatCow? Sekiranya tidak, saya tidak akan menilai anda. Pada pandangan pertama, anda mungkin berfikir bahawa ini adalah jenis syarikat lain, bukan penyedia hosting web. Tetapi sebenarnya, FatCow adalah perkhidmatan hosting hebat yang digunakan oleh ratusan ribu orang di seluruh dunia.

Syarikat ini wujud sejak tahun 1998, tetapi ia dibeli oleh kumpulan Endurance International. Walaupun begitu, ia tetap merupakan perkhidmatan hosting yang popular di kalangan banyak orang.

Sama seperti kebanyakan yang lain, mereka juga menawarkan perkhidmatan Shared hosting, WordPress hosting, VPS hosting dan Dedicated hosting. Anda bahkan boleh menggunakan nama domain dari mereka tanpa benar-benar membeli rancangan hosting. Perkhidmatan e-commerce juga tersedia bersama dengan perkhidmatan pemasaran.

Sekarang, mari kita lihat rancangan hosting asas yang tersedia: ini adalah Pelan FatCow yang asli. Harganya $ 4.08 / bulan ($ 49 / tahun). Anda mendapat semua ciri ini dalam pakej:

 • Bukan bayaran persediaan
 • 1 domain percuma selama satu tahun
 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari
 • Platform pembina laman web percuma
 • Alat percuma untuk melihat analisis laman web
 • Akses FTP
 • Storan dan lebar jalur SSD tanpa had
 • Domain yang tidak terhad untuk hosting dengan akaun e-mel yang tidak diingini juga
 • $ 100 Google AdWords dan $ 100 kredit Bing
 • Pangkalan data MySQL tanpa had (+ sokongan untuk PHP dan Python)
 • Sandaran percuma
 • Sokongan 24/7 melalui sembang dan telefon
 • Tutorial untuk meningkatkan kelajuan anda
 • Program gabungan

Pelan hosting yang lain (VPS dan Dedicated Servers) akan memberi anda lebih banyak sumber untuk harga yang cukup berpatutan. Jangan terpedaya dengan namanya, FatCow adalah penyedia hosting web yang mudah disukai oleh banyak pengguna (dari dan luar AS).

Bermula dengan FatCow »

9. HostMonster

hostmonster-usa-hosting

HostMonster

HostMonster bukan syarikat yang paling terkenal ketika datang ke web hosting. Jadi, adakah patut dibincangkan? Ya, semestinya. Anda akan melihat sebabnya di bawah:

Sebagai permulaan, jika anda melihat perkhidmatan mereka, anda akan melihat dari sekilas pandang bahawa hosting yang dikongsi agak murah berbanding banyak syarikat lain. Mereka telah membahagikan perkhidmatan ini kepada 3 rancangan berasingan (seperti kebanyakan):

 • Asas – $ 4,95 / bulan
 • Tambahan – $ 6.95 / bulan
 • Choice Plus – $ 6.95 / bulan

Seperti yang anda lihat, kedua dan kedua rancangan ini mempunyai jumlah yang sama. Tidak biasa, ya. Tetapi masih perlu diperhatikan bahawa pakej ke-3 dilengkapi dengan beberapa ciri tambahan berbanding dengan yang ke-2. Dan itu untuk harga yang sama.

Contohnya, rancangan ke-3 merangkumi ciri-ciri berikut:

 • Sokongan untuk domain dihoskan tanpa had
 • Ruang simpanan tidak terhad
 • Lebar jalur tidak dimeterai
 • Sijil SSL percuma untuk keselamatan
 • 1 nama domain percuma
 • Domain dan sub-domain terparkir tanpa had
 • Akaun dan storan e-mel tanpa had
 • Nilai kredit pemasaran $ 200

Dan anda juga mendapat 1 Perlindungan Privasi Domain dan CodeGuard Basic untuk sandaran. 2 bonus ini hanya muncul dalam pakej ke-3. Jumlah kredit pemasaran juga lebih besar, kerana dengan rancangan sebelumnya anda hanya menerima $ 150.

Tidak hairanlah HostMonster mengesyorkan rancangan bersama ketiga. Ini adalah nilai terbaik untuk wang anda.

Bermula dengan HostMonster »

10. WebHostingHub

webhostinghub-usa-hosting

WebHostingHub

WebHostingHub adalah penyedia hosting USA yang datang dengan pelbagai jenis perkhidmatan dengan harga yang sangat baik. Sama seperti kebanyakan calon lain dalam senarai kami, mereka juga menawarkan perkhidmatan hosting yang popular.

Syarikat ini sepenuhnya berpusat di AS dengan 200+ ahli pasukan dari Amerika Syarikat. Beberapa ribu pelanggan gembira sudah menggunakan WebHostingHub sebagai penyedia hosting utama mereka (lebih daripada 40,000). Mari lihat mengapa!

Sebagai permulaan, faedah yang disebutkan seterusnya hadir dalam perkhidmatan hosting mereka:

 • Ruang storan SSD percuma (sehingga 20x kelajuan laman lebih pantas)
 • Alat pembangun laman web premium
 • Tidak terhad: ruang cakera, lebar jalur dan alamat e-mel
 • $ 150 kredit iklan (Yahoo, Amazon dan Bing)
 • CPanel tradisional tersedia untuk mana-mana pelanggan
 • Pemasangan 1-klik menggunakan Softaculous (program dengan beratus-ratus skrip dan perisian yang siap dipasang)
 • Sokongan untuk WordPress, Joomla dan Drupal
 • Penyediaan laman web e-dagang yang mudah
 • Sijil SSL percuma
 • Selamatkan e-mel IMAP / POP3 dan alat perlindungan spam secara percuma
 • E-mel juga berfungsi pada semua peranti
 • Pemindahan laman web percuma

Di bahagian bawah laman web rasmi, anda boleh mendapatkan testimoni yang dikemas kini secara berkala dari pelbagai pelanggan yang aktif menggunakan perkhidmatan WebHostingHub. Adalah baik untuk mengetahui bahawa mereka semua sangat gembira dengan perkhidmatan yang diterima.

Bermula dengan WebHostingHub »

11. InterServer

interserver-usa-hosting

Pelayan Antara

Syarikat ini wujud sejak tahun 1999. Itu jelas mengatakan banyak. Terutama, mereka memiliki banyak pengalaman dalam menawarkan layanan hosting yang berkualiti. Mari senaraikan beberapa yang tersedia di InterServer:

 • Web Hosting Standard
 • Pro Hosting (Reseller Hosting)
 • Hosting E-mel (seperti NameCheap)
 • Hosting Bukan Untung
 • Web Hosting Pelajar
 • Hosting BERSIH
 • Pelayan Dedicated
 • VPS dan Cloud Hosting
 • Pelayan Khusus GPU
 • Hosting yang dibuat khas untuk: WordPress, Joomla, Magento dan PrestaShop
 • Dan lain lain…

Walaupun perkhidmatan yang paling popular masih merupakan yang pertama yang disebutkan di atas: Standard Web Hosting (Dikongsi). Yang ini berharga $ 5.00 setiap bulan. Berbeza dengan yang lain dalam artikel ini, InterServer (sama seperti iPage) menawarkan 1 pelan tunggal untuk jenis hosting ini.

Tetapi anda mendapat banyak bonus berguna: storan SSD tanpa had, pembangun laman web percuma dengan banyak tema percuma, 450+ aplikasi awan percuma untuk pemasangan, akaun e-mel tanpa had, penghijrahan laman web percuma, jaminan pulangan wang 30 hari, pendaftaran domain murah ($ 1.99 ).

Penyedia ini membuat ciri khusus yang hanya terdapat di sini: Inter-Insurance. Ciri ini bermaksud bahawa apabila anda memindahkan laman web yang ada ke InterServer, mereka akan membersihkannya dengan bebas untuk anda, dan mengembalikannya ke “kegemilangan” sebelumnya dengan mencegah (dengan cara yang selamat) masalah masa depan. Sekiranya anda merancang untuk menggunakan laman web anda selama bertahun-tahun yang akan datang, manfaat ini bagus untuk dimiliki.

Bermula dengan InterServer »

12. JustHost

justhost-usa-hosting

JustHost

Ini adalah satu lagi penyedia hosting Amerika yang menawarkan perkhidmatan hosting VPS, Dedicated dan Shared. Beberapa ciri yang terdapat dalam kebanyakan rancangan hosting mereka, adalah yang berikut:

 • Pembina laman web (alat seret dan lepas) dengan ribuan templat untuk dipilih. Mudah digunakan oleh mereka yang bukan berteknologi.
 • Alat dibuat untuk keupayaan blog yang lebih baik.
 • Rancangan siap dagang.
 • Pendaftaran domain percuma untuk sepanjang tahun di muka.
 • Pengurusan DNS.
 • Sokongan 24 × 7 melalui telefon, e-mel dan sembang langsung.
 • Banyak tutorial dan panduan ” Cara ” untuk membantu anda memulakan dan memerhatikan dalam talian.
 • Storan SSD untuk kelajuan memuatkan laman web dengan pantas.
 • Ciri keselamatan moden.
 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari.
 • Alamat e-mel profesional.
 • CPanel tradisional untuk mengurus laman web anda dengan mudah.

Pelan bersama yang terdapat di JustHost sangat serupa dengan rancangan Bluehost. Nama dan harganya hampir sama:

 1. Asas = $ 3.95 / bulan
 2. Tambahan = $ 6.95 / bulan
 3. Choice Plus = $ 6.95 / bulan

Kini, ada satu lagi rancangan tambahan, yang disebut Pro yang berharga $ 14.95 setiap bulan. Ini mempunyai beberapa ciri bonus, tetapi jika anda mencari rancangan yang mudah tetapi masih hebat, Choice Plus boleh menjadi pakej yang hebat.

Bermula dengan JustHost »

13. LunarPages

lunarpages-usa-hosting

LunarPages

LunarPages sama seperti syarikat lain dalam senarai ini dari segi rancangan hosting. Maksud saya, ia berpatutan dan cekap untuk mengehoskan hampir semua laman web yang mungkin anda miliki. Ia menawarkan Cloud VPS Hosting, Dedicated Server dan Shared Hosting standard.

Mungkin anda berfikir, jika mereka sehebat HostGator atau Bluehost dari segi hosting web? Biarkan saya memberitahu, bahawa mereka! Sebagai contoh, hosting bersama dibahagikan kepada 4 bahagian yang berbeza. Ya, 4 bahagian berbeza.

Dan itu adalah untuk alasan yang baik: dengan cara ini, mereka dapat menawarkan perkhidmatan yang lebih diperibadikan untuk pengguna mereka. Tetapi biarkan saya menjadi spesifik. Perkhidmatan ini terdapat dalam 4 bahagian berikut:

 • Hosting bersama peribadi (tentu saja untuk kegunaan peribadi)
 • Hosting bersama perniagaan (perniagaan jelas)
 • Windows shared hosting (ini adalah sesuatu yang dapat digunakan oleh pembangun web yang bekerja dengan teknologi khusus Windows)
 • Reseller Pembangun berkongsi hosting (untuk memulakan perniagaan hosting anda sendiri / untuk pemaju juga)

Sebagai contoh, perkhidmatan hosting berasaskan Linux asas berharga $ 4,95 / bulan. Anda mendapat semua ciri ini dalam pakej:

 • Nama domain percuma.
 • Alat pembina laman web percuma.
 • cPanel untuk pengurusan laman web dengan Softaculous untuk pemasangan 1 klik.
 • Akaun e-mel dan pangkalan data MySQL tanpa had.
 • Penyimpanan juga tidak terhad bersama dengan lebar jalur.
 • Akses FTP.
 • Sokongan 24 × 7.
 • Sokongan WordPress, Magento, Drupal dan Joomla.
 • $ 25 kredit iklan Facebook.

Dan ini hanya rancangan hosting bersama. Yang premium membolehkan anda menggunakan lebih banyak sumber. Saya rasa selamat untuk mengatakan bahawa LunarPages adalah penyedia hosting yang mungkin sekiranya anda mahukan banyak ciri dengan harga yang rendah.

Bermula dengan LunarPages »

14. DreamHost

hostinghost-usa

DreamHost

DreamHost adalah salah satu penyedia hosting dari Amerika Syarikat, yang menonjol dari jumlah orang dalam jumlah perkhidmatan hosting yang ditawarkannya. Untuk membuktikannya kepada anda, lihat senarai di bawah. Ini adalah semua perkhidmatan yang boleh anda beli dari DreamHost:

 • Hosting bersama untuk WordPress
 • Hosting WordPress terurus
 • Hosting WooCommerce
 • Semua hosting WordPress (ini berbeza dengan yang kedua disenaraikan)
 • Pengehosan VPS
 • Hosting khusus
 • Pengehosan awan
 • Pengehosan bersama yang sederhana
 • Baiklah, cukup …

Maksudnya, tidak kira apa jenis hosting yang anda cari, DreamHost pasti menawarkannya dalam beberapa bentuk atau cara.

Sesuatu yang luar biasa mengenai syarikat ini, adalah apabila memungkinkan, ia memberi anda penyelesaian sumber terbuka untuk menyelesaikan masalah anda. Ini bagus kerana banyak sebab, tetapi yang benar-benar menonjol adalah ini: jika anda menggunakan perisian sumber terbuka, anda boleh mengubah kod sumbernya sesuai keinginan anda. Sudah tentu, jika anda tahu bagaimana melakukan ini tanpa melanggar program yang ada.

Dengan melakukan ini apabila diperlukan, anda dapat menyesuaikan (atau membayar seseorang untuk melakukannya untuk anda) apa-apa perisian untuk keperluan dan keperluan khusus anda. Menjadi lebih produktif, mudah dengan memiliki ciri-ciri tersebut.

Ada satu lagi bonus yang perlu diberi perhatian: sokongan pelanggan terkemuka. Ini adalah salah satu yang terbaik di semua penyedia hosting Amerika. Sudah tentu 24 × 7, cepat dan cekap tidak kira apa masalah anda. Mereka akan memberi anda resolusi pintar dalam masa yang singkat.

Bermula dengan DreamHost »

15. DikenaliHost

hosting-usa yang dikenali

DikenaliHost

KnownHost adalah sebuah syarikat yang berpusat di AS yang dibuat pada tahun 2006. Oleh itu, mereka mempunyai banyak pengalaman dalam menangani semua jenis perkhidmatan hosting. Seperti kebanyakan syarikat di sini, mereka juga menawarkan: hosting bersama, hosting VPS terkelola, hosting cloud VPS dan hosting khusus.

Mereka memberikan aksen yang baik untuk semua rancangan mereka dikendalikan dengan cekap oleh pasukan sokongan. Sebenarnya, ini adalah bahagian penting bagi setiap penyedia hosting. Dan KnownHost menjadikannya keutamaan adalah baik untuk diketahui. Dengan cara ini, anda tidak perlu bersusah payah sama sekali mengenai pekerjaan belakang untuk laman web anda. Semuanya akan ditangani oleh orang di belakang perkhidmatan hosting pilihan anda. Untuk rancangan seperti hosting VPS dan Dedicated, perkhidmatan yang diuruskan dengan lebih baik adalah lebih penting.

Untuk laman web permulaan, rancangan hosting bersama yang pertama adalah perjanjian yang sangat baik. Ia berharga $ 3.47 / bulan dan anda menerima semua ciri ini:

 • 5GB ruang penyimpanan awan SSD
 • 5 domain dihoskan dalam 1 akaun
 • Lebar jalur tidak terhad
 • Akaun e-mel tanpa had
 • Jaminan masa upah 99,99%
 • Sandaran automatik mudah
 • Sokongan 24 × 7
 • Penghijrahan laman web percuma
 • Akses root penuh
 • cPanel
 • Prestasi LiteSpeed: pemproses berprestasi tinggi, DDR4 ECC Registered RAM, penyimpanan SSD dan sumber lain juga.

Mereka juga memberi anda sijil SSL percuma untuk setiap rancangan hosting yang ada pada mereka. Ini bagus, terutamanya jika anda menganggap bahawa banyak syarikat lain mengenakan caj SSL secara berasingan, dan harganya agak banyak.

Perlu disebutkan bahawa Softaculous juga ditambahkan pada pakej apa pun, yang memastikan pemasangan mudah untuk semua jenis aplikasi dan skrip web. Dan untuk mengatasi ini lebih jauh, GIT Version Control juga berfungsi, sehingga anda dapat membuat dan mengurus banyak repositori Git dengan hanya dengan beberapa klik.

Bermula dengan KnownHost »

16. LiquidWeb

liquidweb-usa-hosting

Web Cecair

LiquidWeb terkenal dengan pelbagai perkhidmatan yang merangkumi semua jenis pangkalan pelanggan. Sebagai contoh, mereka mempunyai perkhidmatan yang dibina khusus untuk membantu freelancer, agensi, pemilik perniagaan dan penjual semula. Beberapa perkhidmatan yang berfungsi dengan kumpulan ini adalah: Dedicated hosting, VPS hosting, Dedicated Cloud, WordPress hosting, Managed WooCommerce hosting dan bahkan hosting e-mel seperti NameCheap yang ditawarkan.

Oleh kerana mereka menawarkan hosting WooCommerce Terurus, mari kita bicarakan sedikit tentangnya (sehingga sekarang kita belum menyentuh bahagian ini). Sama seperti perkhidmatan lain, ini juga dibahagikan kepada rancangan yang lebih berbeza, menjadi 4 lebih tepat: Permulaan, Asas, Dropshipping dan Marketplace.

Pelan pertama bernama Beginner datang dengan bayaran $ 39 setiap bulan. Ini membolehkan anda menggunakan pilihan dan sumber berikut:

 • Sijil SSL percuma
 • Alat pembina halaman percuma disertakan
 • Sokongan untuk 150 transaksi bulanan
 • Produk tanpa had atau pesanan tanpa had
 • Troli Terbengkalai (Jilt)
 • Ribuan tema yang dioptimumkan untuk mudah alih untuk membuat kedai web yang sempurna
 • Peluang untuk membuat bidang khas untuk produk apa pun + membuat katalog produk
 • Semua ciri WordPress disertakan, kerana WooCommerce dibina berdasarkan WP

3 pakej yang lain dilengkapi dengan kumpulan yang lebih baik. Tetapi untuk memulakan, rancangan pertama dan termurah ini mungkin yang anda perlukan. Sekiranya anda ingin mewujudkan pasaran dalam talian, tentu saja. Untuk tujuan lain, LiquidWeb mempunyai semua perkhidmatan biasa yang siap sedia.

Bermula dengan LiquidWeb »

17. JaguarPC

jaguarpc-usa-hosting

JaguarPC

JaguarPC adalah penyedia hosting yang menyediakan banyak perkhidmatan lain selain kemampuan hosting biasa. Kami akan menyentuh perkara ini sebentar lagi. Mengenai hosting, mereka menawarkan hosting Business, hosting khusus, hosting WordPress terkelola, hosting Cloud dan juga hosting Reseller.

Perniagaan hosting sebenarnya adalah perkhidmatan hosting bersama mereka. Anda boleh mendapatkannya dengan harga serendah $ 3,96 / bulan. Tetapi izinkan saya memberitahu anda mengenai rancangan terbaik dalam kategori ini. Ia dipanggil Business Pro, dan harganya $ 13.97 / bulan.

Untuk harga bulanan ini, anda mendapat banyak pilihan dan ciri berguna: ruang cakera SSD tanpa had, sokongan untuk 500,000 pelawat bulanan, sumber 4x berbanding dengan rancangan pertama (4x RAM dan kuasa CPU), pangkalan data tanpa had, akaun e-mel tanpa had dan domain tanpa had untuk hosting, siap untuk e-dagang, termasuk nama domain percuma dan sijil SSL percuma juga.

Saya menyebut bahawa JaguarPC juga menawarkan jenis perkhidmatan lain. Salah satu perkhidmatan yang paling terkenal, adalah peluang untuk membuat laman web anda dirancang oleh pasukan di belakang syarikat ini. Ya, mereka menawarkan perkhidmatan reka bentuk web. Sekiranya anda mencari sesuatu seperti ini, menggunakan JaguarPC boleh menjadi idea yang baik, kerana mereka mempunyai pengalaman lebih dari 20 tahun dalam bidang ini dengan lebih daripada 20,000 pelanggan yang berpuas hati sudah ada dalam portfolio mereka.

Sesuatu yang hebat mengenai perkhidmatan ini, adalah hakikat bahawa mereka menyediakan pengembangan web WordPress khusus juga. Sekiranya anda mahukan laman web WP yang dibuat secara profesional, JaguarPC dapat mewujudkannya dengan mudah.

Bermula dengan JaguarPC »

18. Penyelesaian Rangkaian

penyelesaian rangkaian-usa-hosting

Penyelesaian Rangkaian

Sama seperti namanya, NetworkSolutions adalah syarikat yang menyediakan (seperti JaguarPC) lebih banyak jenis perkhidmatan, bukan hanya hosting web. Sebagai contoh, di laman web rasmi anda boleh mendapatkan semua perkhidmatan berikut yang boleh dibeli:

 • Reka bentuk laman web
 • Penyelesaian e-dagang
 • E-mel
 • Pemasaran dalam talian
 • Nama domain
 • Penyelesaian keselamatan
 • Hosting, tentu saja

Di bidang web hosting, mereka hadir dengan rancangan hebat. Kesemuanya adalah perkhidmatan hosting bersama. Sesuatu yang menarik mengenai ini adalah bahawa tidak kira rancangan mana yang anda pilih, anda akan menerima penasihat teknikal peribadi untuk membantu anda menangani penyediaan laman web anda (FTP, keselamatan dan pemindahan fail jika diperlukan). Tidak banyak syarikat lain yang mempunyai ini.

Hosting bersama yang ditawarkan oleh NetworkSolutions bukanlah yang termurah di pasaran, tetapi masih perlu disebutkan. Sebagai contoh, dengan rancangan kedua yang disebut Professional Hosting, anda mendapat bonus ini: ruang cakera tanpa had untuk menyimpan semua data anda, akaun e-mel tanpa had, penghapusan semua perisian hasad secara automatik (tambahan hebat), perlindungan terhadap peretasan biasa seperti suntikan SQL, dan tentu saja, semua ciri lain yang diperlukan seperti lebar jalur besar dan SSD untuk penyimpanan.

Seperti yang anda lihat dari atas, syarikat itu sangat mengambil berat untuk memiliki platform yang selamat (penghapusan perisian hasad). Ini juga bagus untuk anda, kerana anda boleh mempercayai laman web anda berada di tangan yang baik.

Mulakan dengan NetworkSolutions »

19. Domain.com

domain-com-usa-hosting

Domain.com

Domain.com adalah penyedia hosting yang banyak dipasarkan oleh banyak perniagaan di seluruh dunia, walaupun berpusat di AS. Sebab utama untuk ini adalah kenyataan bahawa Domain.com menawarkan rancangan hosting yang murah / berpatutan dengan banyak ciri dan sumber. Untuk lebih tepat, kami akan melihat salah satu rancangan hosting yang mereka sediakan.

Pelan paling popular di Domain.com adalah yang pertama mereka tawarkan di halaman arahan rasmi. Ini dipanggil Basic dan harganya $ 3.75 bulanan. Menjadi pakej asas, ia tidak akan dilengkapi dengan pelbagai ciri terbesar, tetapi untuk memulakan anda dengan laman web baru, lebih daripada cukup:

 • Anda mempunyai sokongan untuk 1 laman web.
 • Ruang cakera SSD tanpa had.
 • Lebar jalur boleh disesuaikan dengan keperluan laman web anda.
 • 10 pangkalan data MySQL tersedia dengan 5 pelanggan FTP.
 • Anda boleh mempunyai subdomain tanpa had.
 • Anda juga menerima storan Awan percuma 1GB.
 • Sijil SSL percuma disertakan dari Let’s Encrypt.

Tidak kira rancangan hosting yang anda pilih, sama ada VPS atau jenis lain, faedah berikut termasuk semua: nama domain percuma selama satu tahun (ia disebut Domain.com, bukan?), Alat pemasaran untuk menjadikan laman web anda lebih cepat diperhatikan, platform pembina laman web percuma, penyelesaian e-dagang dan sokongan pelanggan terkemuka.

Mulakan dengan Domain.com »

20. IXWebHosting

CATATAN: IXWebHosting diperoleh oleh BlueHost

ixwebhosting-usa

Web Hosting IX

Syarikat ini adalah salah satu yang tertua di industri dengan lebih daripada setengah juta laman web dihoskan di dalamnya. Hari-hari ini, anda akan menemui IXWebHosting di laman web Site5. Mereka berpindah ke sana sepenuhnya, jadi anda tidak perlu repot mencari laman web yang berasingan. Walaupun begitu, adakah perkhidmatan ini cukup baik sehingga perlu disebut? Mari kita lihat!

Tidak seperti kebanyakan penyedia hosting web lain dalam artikel ini, syarikat ini hanya menawarkan hosting web standard, hosting VPS dan hosting reseller. Bagi kebanyakan orang, ini lebih daripada cukup. Tetapi jika anda memiliki laman web yang secara khusus memerlukan perkhidmatan hosting khusus, anda harus mencari penyedia lain.

Walaupun mereka tidak menyediakan hosting khusus, perlu disebutkan perkhidmatan web hosting standard sederhana yang mereka tawarkan. Pelan termurah datang dengan harga $ 6,95 bulanan. Ini bukan yang paling murah di antara pesaing lain, tetapi anda mendapat ciri yang cukup untuk menghoskan laman web anda dengan cekap:

 • Ruang cakera tidak terhad
 • Lebar jalur tidak terhad
 • Menyokong 1 laman web
 • Sandaran percuma (tambah besar)
 • Backstage (ini adalah antara muka tunggal yang membantu menguruskan semua yang berkaitan dengan akaun hosting anda)
 • Jaminan masa upah 99,9%
 • Jaminan wang dikembalikan 45 hari

Malangnya, anda tidak dapat membayar secara bulanan. Harga yang saya nyatakan di atas adalah benar jika anda membayar selama 2 tahun di muka. Untuk 1 tahun, harganya meningkat kepada $ 8,95 setiap bulan.

Ciri-ciri yang disediakan oleh syarikat ini cukup bagus, tetapi jika anda mahukan perkhidmatan yang lebih murah, anda mempunyai banyak pilihan lain.

Bermula dengan IX Web Hosting »

Kesimpulannya

Kami melalui 20 syarikat hosting dari Amerika Syarikat. Adakah anda sangka ada begitu banyak? Dan saya tidak menyenaraikan semuanya.

Saya rasa anda mempunyai peluang yang cukup baik untuk mencari penyedia hosting yang sesuai dengan keperluan dan keinginan anda. Kami merangkumi banyak yang menonjol dengan pelbagai perkhidmatan, yang lain dengan sejumlah besar sumber dalam rancangan tertentu, dan yang lain dengan harga yang kecil.

Malah ada yang mempunyai harga rendah, ciri hebat dan jenis perkhidmatan lain yang siap dibeli.

Untuk membuat pilihan yang baik, anda harus memikirkan jenis laman web yang ingin anda miliki dan berapa banyak sumber / ciri yang diperlukan untuk berfungsi dengan baik. Dengan cara ini, anda pasti akan membuat keputusan yang tepat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map