5 Hosting Terbaik untuk Laman Web Kecergasan

01.06.2020
Hosting Terbaik '5 Hosting Terbaik untuk Laman Web Kecergasan
0 8 мин.

terbaik-laman web-hosting-kecergasan-blog-2019


Populariti laman web kecergasan dan blog latihan meningkat pesat berkat minat orang yang semakin meningkat untuk mendapatkan dan tetap bugar. Sekiranya anda seorang guru kecergasan yang ingin berkongsi pengetahuan anda dengan berjuta-juta orang yang bersedia untuk merombak gaya hidup, melancarkan blog atau laman web kecergasan adalah salah satu kaedah paling berkesan untuk menjangkau peminat kesihatan di seluruh dunia.

Tetapi sebelum anda dapat melakukan semua itu, anda perlu mempertimbangkan beberapa perkara seperti:

 • mencari hosting laman web yang sesuai;
 • memilih platform yang tepat untuk berinteraksi dengan khalayak anda;
 • dan mengenal pasti alat pemasaran yang boleh anda gunakan untuk membina khalayak anda.

Membina Laman Web Kecergasan Anda

Web hosting adalah blok bangunan penting yang diperlukan untuk melancarkan laman web mana pun, dan jenis laman web yang ingin anda lancarkan akan menentukan jenis platform dan juga jenis hosting web yang anda perlukan.

Sebagai jurulatih kecergasan, anda mungkin ingin berkongsi video dengan latihan dan infografik dengan nasihat diet dan rancangan senaman. Atau anda mungkin ingin mengewangkan laman web anda, mempunyai blog, membenarkan pengguna mendaftar buletin, menghantar testimoni atau menyiarkan ulasan produk, membenarkan pengikut anda mengemukakan soalan atau membenarkan mereka berinteraksi antara satu sama lain di forum, misalnya.

Untuk mencapai semua ini, anda memerlukan platform yang dihoskan sendiri yang dapat memenuhi sebarang keperluan khusus anda. Dalam hal ini, kami mengesyorkan agar anda menggunakan WordPress, yang merupakan ratu platform laman web yang tidak dapat dipertikaikan yang paling banyak menawarkan dari segi kawalan, fleksibiliti, dan fungsi.

Berbanding dengan platform yang dihoskan (mis. Wix), dengan WordPress anda dapat memilih hosting anda sendiri, mengewangkan laman web anda sesuka hati dan mengawal sepenuhnya semua yang dapat dilakukannya.

Mencari Hosting untuk Laman Web Kecergasan Anda

Berikut adalah senarai penyedia hosting web teratas untuk laman web kecergasan:

Syarikat Hosting
Harga Permulaan

1laman web$ 1.99 / bln
2tuan rumah$ 2.75 / bln
3hosting inmotion$ 2.95 / bln
4bluehost$ 3.95 / bln
5Tuhan$ 2.99 / bln

Ketika datang ke hosting, kami sarankan untuk memulai dengan rancangan hosting bersama yang dapat Anda tingkatkan kemudian, jika diperlukan. Mungkin sukar untuk mengukur berapa banyak sumber yang diperlukan oleh laman web anda, jadi mulailah kecil dan tingkatkan kemudian.

Hosting bersama adalah hosting yang paling berpatutan dan mesra pemula dan banyak host menawarkan rancangan hosting bersama yang dioptimumkan untuk laman WordPress. Sebilangan ciri ini dilengkapi pemasangan WordPress 1-klik, sokongan WordPress pakar, pengoptimuman kelajuan, pembangun laman web WordPress, dll.

Hosting WordPress yang terurus juga akan menguruskan tugas penyelenggaraan pelayan, yang membolehkan anda memberi tumpuan secara eksklusif untuk membuat kandungan dan memasarkan laman web anda.

Mengenai cadangan kami untuk hosting WordPress terbaik untuk laman web kecergasan, berikut adalah syarikat hosting terbaik yang mesti anda periksa:

1. iPage

ipage laman web kecergasan hosting terbaikiPage mempunyai salah satu harga pengenalan terendah di semua kategori hosting mereka, tetapi rancangan mereka yang paling berpatutan adalah rancangan Starter mereka, yang merupakan rancangan hosting bersama tanpa had yang merangkumi pendaftaran domain percuma, alat pembangun laman web, integrasi PayPal, pemantauan rangkaian 24/7 dan sokongan dalam talian, alat pemasaran percuma dan pemasangan WordPress 1-klik.

Sekiranya anda mahukan rancangan yang lebih ditujukan kepada WordPress, iPage menawarkan hosting WordPress melalui rancangan WP Starter dan WP Essential mereka. Ini juga merupakan rancangan hosting bersama dengan storan dan lebar jalur yang tidak terhad, dan pendaftaran domain percuma, tetapi ia dilengkapi dengan kelebihan tambahan dari panel kawalan yang disesuaikan, tema dan plugin yang telah dipasang sebelumnya, dan rancangan WP Essential juga merangkumi sokongan pakar WordPress, penghapusan perisian hasad automatik, dan rangkaian keselamatan SiteLock.

Pelayan peribadi maya dan pelayan khusus juga merupakan antara rancangan hosting yang ditawarkan oleh iPage, yang mungkin menjadi relevan bagi anda sekiranya blog atau laman web kecergasan anda mendapat lebih banyak lalu lintas dan melebihi rancangan hosting bersama.

Perkhidmatan web hosting dan pendaftaran domain iPage juga dilengkapkan oleh beberapa perkhidmatan pemasaran dalam talian seperti pengoptimuman enjin carian dan iklan bayar per klik.

Kelebihan penting lain untuk mendaftar dengan iPage adalah mempunyai akses ke sokongan dalam talian 24/7 melalui sembang langsung, e-mel, atau telefon.

2. HostGator

hostgator laman web kecergasan hosting terbaikSelanjutnya dalam tinjauan kami mengenai laman web terbaik untuk laman web kecergasan adalah HostGator, tuan rumah bajet dengan rancangan hosting yang berpatutan dan mesra pengguna. Syarikat ini menawarkan semua jenis hosting, tetapi untuk tujuan artikel ini, kami akan memfokuskan pada rancangan bersama dan WordPress mereka.

Kategori pelan bersama menawarkan tiga pakej hosting yang semuanya mempunyai lebar jalur yang tidak terkawal, jaminan uptime 99.9%, pengembalian wang 45 hari, cPanel, pembangun laman web, keranjang belanja segera dan pemasangan skrip sumber terbuka, kredit iklan percuma, dan automatik mingguan – sandaran laman web.

Dalam kategori WordPress yang dioptimumkan, anda akan mendapat tiga rancangan, semuanya dibina berdasarkan teknologi cloud yang menawarkan masa muat yang lebih pantas untuk laman web anda. Pelan HostGator WordPress dikonfigurasikan dengan pelbagai lapisan cache dan rangkaian penghantaran kandungan terbina dalam, semuanya dengan tujuan meningkatkan prestasi dan kebolehpercayaan.

Ciri-ciri lain termasuk sandaran automatik dengan pemulihan satu klik untuk melindungi data anda, skalabiliti satu klik untuk menangani lonjakan lalu lintas secara tiba-tiba, kredit Google AdWords, penghapusan perisian hasad automatik dan penghijrahan laman web percuma 100% jika anda memikirkan untuk memindahkan laman web anda dari yang lain tuan rumah.

Selain dua jenis hosting ini, HostGator mempunyai pilihan pelayan khusus yang dikendalikan dan separa terkawal serta rancangan VPS dan penjual semula.

3. InMotion Hosting

inmotion laman web kecergasan hosting terbaikInMotion adalah salah satu hos web yang paling kompeten dan dinilai tinggi dengan pakej yang direka untuk memenuhi keperluan freelancer, agensi, dan perusahaan. Walaupun kelihatannya hanya ditujukan kepada profesional dan perniagaan, rancangan hosting dan kemasukan WordPress peringkat kemasukan mereka sesuai untuk semua tahap kemahiran.

Sekiranya anda membandingkan rancangan bersama InMotion dengan rancangan bersama syarikat hosting lain yang dibincangkan di sini, anda akan melihat kenaikan harga, yang disebabkan oleh pemacu SSD yang ditawarkan oleh InMotion, yang menawarkan prestasi dan kebolehpercayaan yang lebih baik berbanding pemacu HDD. Semua rancangan InMotion mempunyai pemacu SSD.

Pelan bersama yang ditawarkan oleh InMotion mempunyai beberapa ciri yang sangat baik seperti sandaran data percuma, pendaftaran domain percuma, pembangun laman web BoldGrid percuma, panel kawalan cPanel, perlindungan perisian hasad, akses SSH, roll-back aplikasi, pra-pemasangan WordPress, sokongan 24/7, 90 – jaminan wang dikembalikan dan banyak lagi ciri lain yang berguna untuk semua jenis laman web.

Bagi rancangan hosting yang dioptimumkan WordPress, anda mempunyai pilihan untuk memilih sebanyak enam rancangan WordPress yang berbeza. Semua rancangan dilengkapi dengan tema dan plugin yang telah dipasang sebelumnya, domain percuma, pembangun laman seret dan lepas, sokongan reka bentuk dan hosting penuh, alat eCommerce dan keselamatan, dan jaminan pengembalian wang 90 hari.

Walaupun di sisi yang lebih mahal, perkhidmatan InMotion direka untuk mereka yang menginginkan teknologi terkini ditambah dengan prestasi terbaik, dan keselamatan.

4. BlueHost

laman web kecergasan hosting terbaik bluehostBlueHost adalah syarikat hosting lain yang boleh anda pertimbangkan untuk laman web kecergasan anda. Mereka sangat disyorkan berkat sokongan berterusan WordPress sejak tahun 2005.

Mereka juga menawarkan rancangan hosting bersama peringkat permulaan dengan domain percuma, pembina laman web percuma, pemasangan WordPress 1 klik, sijil SSL percuma dan sokongan 24/7, tetapi mereka juga mempunyai rancangan hosting yang dioptimumkan untuk WordPress yang dibina berdasarkan perkhidmatan VPS. Pelan ini sesuai untuk laman web dengan jumlah lalu lintas yang lebih tinggi.

Selain peningkatan sumber pelayan yang ketara, rancangan VPS ini juga termasuk sandaran automatik, peningkatan cPanel, sijil SSL percuma, CDN canggih dan alat keselamatan SiteLock. Anda boleh memasang skrip, plugin dan alat mudah lain melalui pasar MOJO, dan bahkan menambah sumber tambahan dengan satu klik. Sekiranya laman web kecergasan anda melebihi akaun hosting bersama yang anda mulakan, anda boleh menaik taraf dengan mudah ke salah satu pakej WordPress premium BlueHost.

Pelayan khusus dan pakej hosting reseller juga merupakan antara perkhidmatan hosting yang ditawarkan oleh BlueHost.

Perkara hebat mengenai BlueHost ialah sokongan dalaman mereka khusus dalam hosting WordPress, jadi senang mendapatkan sokongan pakar setiap kali anda memerlukannya. Pasukan sokongan boleh dihubungi melalui sembang langsung, sistem tiket, atau surat.

5. GoDaddy

godaddy laman web kecergasan hosting terbaikGoDaddy adalah gergasi hosting web yang menawarkan pilihan perkhidmatan dalam talian yang mengagumkan termasuk pendaftaran nama domain, keselamatan web, pemasaran dalam talian, dan beberapa rancangan hosting web yang merangkumi kebanyakan keperluan hosting.

Sekiranya anda berfikir untuk mengadakan hosting dengan GoDaddy dan anda seorang pemula yang lengkap, GoDaddy telah membuat peta jalan untuk membina laman web yang akan memandu anda melalui setiap langkah membuat laman web.

Pelan hosting bersama mereka menawarkan nama domain percuma dengan rancangan tahunan, pemasangan 1 klik lebih daripada 125 perisian sumber terbuka, pemantauan keselamatan 24/7 dan perlindungan DDoS, cPanel, sokongan berasaskan AS 24/7, dan waktu operasi 99.9% jaminan.

Pelan hosting GoDaddy WordPress bermula dari rancangan peringkat permulaan yang dirancang untuk pemula hingga rancangan yang dibuat untuk pereka dan pembangun. Pelan ini dibina untuk prestasi WordPress berkat pelayan seimbang, SSD, dan penskalaan yang mudah.

Semua rancangan tanpa mengira tahap kemahiran merangkumi laman web pra-binaan dan seret & drop editor, perisian teras WordPress automatik dan kemas kini keselamatan, tema dan plugin percuma, sandaran harian percuma dengan pemulihan 1 klik, janji masa upah 99,9%, dan nama domain percuma.

Sokongan di GoDaddy ditawarkan melalui telefon 24/7 atau sembang langsung semasa waktu bekerja.

Petua Pemasaran untuk Blog atau Laman Web Kecergasan Anda

Sekiranya anda seorang pakar kecergasan, anda mungkin sudah mempunyai pelanggan yang terdiri daripada mereka yang sering mengunjungi gim tempatan anda, tetapi jika anda mahukan khalayak yang lebih besar, anda perlu mengenal pasti cara lain untuk memasarkan diri. Berikut adalah beberapa cara pemasaran yang boleh anda cuba untuk meningkatkan khalayak anda:

 • Buat saluran YouTube di mana anda berkongsi video latihan, teknik senaman dan nasihat diet;
 • Buat kehadiran media sosial di platform seperti Instagram atau Facebook yang membolehkan orang mengikuti anda di platform ini;
 • Benarkan orang mendaftar untuk mendapatkan buletin dan kemas kini ke blog anda;
 • Buat kandungan yang dapat ditonton atau dimuat oleh khalayak anda (mis. Infografik cabaran latihan, aplikasi kemajuan latihan, petua perancangan makanan, dll.).

Setelah anda mengetahui platform apa yang harus dipilih untuk laman web anda, alat pemasaran apa yang dapat anda gunakan untuk mempromosikan diri anda, dan syarikat hosting mana yang menawarkan hosting terbaik untuk laman web kecergasan, anda berjaya melancarkan laman web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector