5 Penyedia Hosting cPanel Murah Terbaik

01.06.2020
Hosting Terbaik '5 Penyedia Hosting cPanel Murah Terbaik
0 12 мин.

best-cpanel-hosting-2019


cPanel adalah panel kawalan pentadbir yang paling popular dan hebat yang terdapat di pasaran. Selama bertahun-tahun alat ini menjadi bahagian penting bagi setiap pemilik laman web. The perisian cPanel membolehkan anda menyediakan automasi penuh hampir setiap aspek laman web anda. Ini dapat dicapai baik dari sisi pelanggan dan pelayan dengan cara yang sangat mesra pemula dan cepat.

Ini adalah senarai teratas penyedia hosting cPanel bajet terbaik kami:

Syarikat
Harga Dari
Wang Dikembalikan

1inmotion hos perniagaan cpanel murah$ 3.49 / bln90 Hari
2hosting cpanel murah bluehost$ 3.95 / bln30 Hari
3hosting cpanel profesional hostgator$ 3.95 / bln45 Hari
41dan laman web my1$ 4.95 / bln30 Hari
5hosting cPanel murah justhost$ 3.95 / bln30 Hari

Apabila kita bercakap mengenai hosting cPanel, kami sebenarnya merujuk kepada perkhidmatan yang berkaitan dengan pengeposan yang disokong dengan perisian panel kawalan cPanel. Penyelesaian hosting yang tersedia untuk alat cPanel membolehkan anda mempunyai kawalan dan pengawasan penuh terhadap kebanyakan, jika tidak semua aspek mengurus laman web anda sendiri. Alat cPanel sangat berguna dalam membantu anda menyiapkan pangkalan data dengan cepat dan mudah untuk menguruskan fail, mengatur akaun e-mel serta pemasangan aplikasi perisian di sisi pelayan.

Apa itu cPanel? – Tinjauan Terperinci Perisian Panel Kawalan Web Hosting cPanel

Anda pasti akan menyukai bagaimana tugas-tugas rumit dan lanjutan yang berkaitan dengan pengurusan laman web dapat dibuat mudah, cepat dan automatik sepenuhnya dengan bantuan penyelesaian hosting cPanel untuk laman web anda. Semua tugas yang rumit dibuat sangat mudah kerana kekuatan yang besar panel kawalan cPanel alat menggunakan dalam antara muka yang sangat mudah dan mesra pemula.

Cara Memilih Hosting cPanel Terbaik?

Terdapat banyak penyedia hosting cPanel yang berbeza yang tersedia di pasaran. Mereka semua menyediakan pelbagai pakej yang berbeza dengan pelbagai ciri dan pilihan dengan harga yang berbeza. Dan walaupun sebilangan pakej itu serba guna, terdapat banyak pakej tersuai yang direka khas untuk keperluan laman web khas. Ini dapat menjadikan proses memilih penyedia hosting cPanel yang tepat menjadi tugas yang sangat sukar dan rumit.

Adalah penting bahawa sebagai langkah pertama anda mengenal pasti rancangan jangka pendek dan jangka panjang untuk laman web anda agar dapat menilai dan mengenal pasti keperluan laman web anda dengan betul yang harus dilindungi oleh penyedia hosting cPanel yang akhirnya anda pilih. Dalam artikel ini, kami akan menganggap bahawa anda baru memulakan perjalanan baru menuju laman web yang berjaya dan dengan itu mempunyai anggaran kecil untuk hosting. Di sinilah dikongsi rancangan hosting cPanel dan pakej mula dimainkan.

Pelan hosting bersama adalah pilihan belanjawan termurah dan terbaik yang terdapat di pasaran. Penyedia hosting berjaya menawarkan harga rendah ini dengan membelah pelayan hosting menjadi bahagian yang lebih kecil yang kemudian digunakan untuk menyediakan hosting bersama untuk banyak pelanggan yang berbeza. Pelan dan pakej hosting cPanel yang dikongsi ini sangat sesuai ketika anda memulakan perjalanan menuju laman web yang berjaya; namun, jika laman web anda cukup besar pada masa akan datang, anda harus mula mencari rancangan hosting yang lebih maju.

Beberapa aspek utama yang menentukan sama ada a pakej hosting cPanel baik atau tidak termasuk kemampuan untuk melihat dan menghasilkan laporan mengenai beberapa statistik laman web yang berbeza secara langsung melalui bahagian depan laman web. Juga, mempunyai keupayaan untuk mengaktifkan dan menggunakan FrontPage dan peluasan harta tanah lain dan pemalam secara automatik pada pemasa adalah ciri yang sangat berguna dan penting yang anda mahukan penyedia hosting cPanel anda.

Salah satu kekuatan terbesar untuk alat admin cPanel adalah kemampuan untuk mengotomatisasi hampir semua tugas yang disambungkan ke pentadbiran pelayan. Anda perlu memastikan bahawa penyedia hosting cPanel anda mempunyai semua ciri dan pilihan yang diperlukan yang membolehkan anda mengatur peningkatan automatik dengan mudah dan cepat. Terdapat juga tugas laman web yang sangat penting seperti sistem pangkalan data MySQL, pelayan Web itu sendiri dan pengaturcaraan PHP. Ini sangat berguna untuk pemula yang tidak mempunyai banyak pengalaman dengan pengetahuan pengekodan yang diperlukan untuk tugas-tugas ini.

Aspek penting lain dari mana-mana penyedia hosting cPanel yang perlu anda perhatikan adalah perisian pengurus host web. Anda perlu memastikan aplikasi penting ini dimasukkan ke dalam pakej, kerana membolehkan anda memiliki kemampuan dan kawalan penuh terhadap pengurusan dan pembuatan akaun hosting web di pelayan Web anda. Ini juga membolehkan anda memperuntukkan ciri-ciri khusus kepada bakal pelanggan anda.

Akhirnya, sangat penting untuk diperhatikan bahawa ciri dan pilihan fail cPanel yang disediakan oleh penyedia hosting anda adalah kuat dan luas, tetapi anda tidak boleh lupa betapa pentingnya keramahan pengguna dan kemudahan akses yang disediakan oleh alat panel ini kepada penggunanya . Sekarang, mari kita teruskan dan tinjau beberapa pakej hosting cPanel bersama terbaik yang ada sekarang di pasaran.

Hosting InMotion

Bermula dengan InMotion »

inmotion hosting hosting perniagaan cpanel terbaik

Penyedia hosting cPanel bersama yang akan kita lihat datang dari InMotion. Dengan setiap pakej hosting bersama mereka menyediakan versi lanjutan dari alat panel kawalan cPanel di samping banyak ciri, alat dan pilihan berguna lain untuk laman web anda. Mereka juga menawarkan pemacu SSD percuma dan domain percuma yang boleh anda gunakan untuk laman web anda.

Pakej hosting bersama InMotion dapat menawarkan lebar jalur yang tidak terhad, jumlah akaun e-mel yang tidak terhad serta ruang cakera yang tidak dimeterai dan tidak terkawal, penyimpanan e-mel serta pemindahan yang diperuntukkan bulanan. Ini menjadikan penyedia hosting khusus ini sebagai salah satu pilihan terbaik yang tersedia di pasaran untuk pemilik laman web baru yang memerlukan penyedia hosting yang dapat memenuhi semua keperluan mereka.

Dengan persekitaran hosting cPanel bersama yang ditawarkan oleh penyedia ini, anda akan dapat sepenuhnya mengurus dan memasang kerangka kerja dan perisian penting untuk laman web anda dengan mudah. Ciri-ciri termasuk sistem pengurusan kandungan, seperti WordPress, Joomla, Drupal dan banyak lagi. Anda juga mempunyai kemampuan untuk mengatur keranjang belanja dengan cepat dan mudah, kedai dalam talian anda sendiri, sistem pengurusan untuk kandungan anda dan banyak lagi.

Dari semua ciri luas yang ditawarkan oleh alat cPanel kepada anda, beberapa ciri dan pilihan utama berkaitan dengan pengurusan domain, seperti domain terparkir, subdomain dan pengurusan pengalihan domain. Ciri-ciri tambahan cPanel yang disertakan dengan pakej hosting cPanel bersama InMotion adalah penyampai e-mel, penyaringan spam, pengurusan dan penyiapan untuk fail dan protokol pemindahan fail, direktori yang dilindungi kata laluan dan banyak lagi.

Sekiranya anda memerlukan bantuan atau menghadapi masalah dengan penyedia hosting InMotion, anda boleh menghubungi pasukan sokongan pelanggan pada bila-bila masa sama ada melalui sembang dalam talian atau telefon. Dan selain dokumentasi dan tutorial dalam talian yang luas yang tersedia untuk semua pelanggan, terdapat juga perisian perlindungan malware yang sangat kuat yang digunakan.

BlueHost

Bermula dengan BlueHost »

hosting cpanel profesional terbaik bluehost

Tidak ada artikel mengenai penyedia hosting terbaik dan termurah yang pernah selesai atau lengkap tanpa menyebut BlueHost. BlueHost sejak sekian lama menjadi penyedia hosting terbesar dan paling dipercayai di seluruh dunia. Mereka menawarkan banyak paket untuk keperluan laman web yang berbeza, tetapi dalam konteks artikel ini, kami akan memfokuskan pada pakej hosting cPanel bersama yang mereka tawarkan.

Walaupun menawarkan pakej hosting bersama yang sangat murah dan berpatutan, BlueHost masih dapat menyediakan banyak ciri, alat dan pilihan yang berguna dan hebat yang disertakan dengan perkhidmatan hosting. Sokongan dan keserasian penuh dengan penambahan alat cPanel memungkinkan banyak kelenturan dan automasi ketika datang ke tugas-tugas yang berkaitan dengan pengurusan e-mel dan pengurusan laman web.

Aspek hebat lain dari pakej hosting bersama yang ditawarkan oleh BlueHost mempunyai lebar jalur tanpa had dan tanpa had serta kemampuan untuk membuat dan mengurus jumlah akaun e-mel yang tidak terhad. Ciri-ciri hebat tambahan yang ditawarkan pakej hosting cPanel BlueHost adalah kawalan penuh ke atas penghantaran e-mel serta kemampuan untuk menyiapkan responden e-mel automatik.

Berbanding dengan beberapa penyedia hosting lain di luar sana, BlueHost tidak akan mengirimkan lebar jalur anda atau menghentikan akaun anda sekiranya anda menggunakan sumber jalur lebar pelayan yang telah diberikan kepada anda melalui pakej hosting bersama. Sebaliknya, sekiranya penggunaan jalur lebar berlebihan, ia hanya ditugaskan ke pelayan terpencil khas untuk memberikan prestasi terbaik untuk laman web anda.

Alat cPanel yang disediakan oleh pakej hosting bersama BlueHost ditingkatkan dengan lebih banyak lagi ciri, alat dan pilihan tambahan yang akan membantu anda mengatur dan menguruskan tugas pengurusan laman web yang sukar, seperti e-mel, domain dan banyak lagi. Dan sekiranya anda akhirnya mengalami masalah atau masalah dengan apa-apa yang berkaitan dengan laman web anda, pasukan sokongan pelanggan profesional tersedia untuk anda menjawab semua dan semua pertanyaan anda.

HostGator

Bermula dengan HostGator »

hosting web cpanel terbaik hostgator

HostGator adalah salah satu penyedia hosting yang paling dipercayai dan berpatutan di luar sana. Mereka dapat menyediakan perkhidmatan hosting cPanel bersama yang sangat murah, dan pada masa yang sama memberikan anda banyak ciri, alat canggih dan banyak pilihan pengubahsuaian yang dapat anda gunakan untuk memperkayakan laman web anda. Penambahan alat cPanel secara percuma adalah salah satu daripada banyak sebab mengapa anda harus memilih penyedia hosting bersama tertentu ini.

Perkhidmatan hosting cPanel dibahagikan kepada 3 pakej yang berbeza dan berbeza. Semuanya cukup berpatutan dan mesra bajet pada masa yang sama mengandungi pelbagai ciri dan alat tambahan yang berbeza untuk menjadikan laman web dan pengurusan e-mel anda lebih mudah. Pilihan termurah daripada 3 pakej hosting cPanel yang dikongsi bersama adalah Hatchling Plan yang dapat menawarkan domain percuma untuk laman web anda, sementara 2 pakej lain menawarkan domain dan akaun e-mel tanpa had kepada anda.

Sebagai tambahan kepada domain percuma dan alat cPanel, anda juga akan mendapat lebar jalur tanpa had untuk laman web anda dan juga ruang cakera tanpa had yang sangat penting. Tambahan ciri hebat yang ditawarkan HostGator jika dibandingkan dengan penyedia hosting bersama lain di pasaran adalah alamat IP khusus yang boleh anda gunakan serta SSL peribadi percuma.

Sokongan dan keserasian penuh dengan alat cPanel membolehkan pakej hosting HostGator memberi anda banyak bantuan ketika menguruskan dan mengemas kini pangkalan data MySQL anda serta membantu anda dengan menyediakan laman web WordPress dan hosting e-mel. Terdapat juga ciri-ciri canggih yang tersedia seperti mengatur dan menguruskan pemajuan surat automatik serta mengatur dan mengurus responden automatik e-mel. Akhirnya, sandaran laman web automatik dan tetap percuma yang ditawarkan penyedia hosting hebat ini adalah sebab penting lain mengapa anda harus mempertimbangkannya untuk keperluan hosting anda.

Waktu operasi yang dijamin yang ditawarkan oleh penyedia hosting HostGator cPanel adalah salah satu bukti utama kebolehpercayaan dan profesionalisme mereka. Dan jika anda akhirnya menghadapi masalah atau masalah yang berkaitan dengan hosting laman web anda, pasukan sokongan pelanggan akan dapat membantu dengan masalah atau pertanyaan yang mungkin anda miliki. (Lihat kod kupon HostGator terkini jika anda ingin membeli hosting dengan harga lebih murah.)

HostMonster

Bermula dengan HostMonster »

pembekal hosting cpanel hostmonster murah

HostMonster adalah penyedia hosting cPanel bersama yang telah kami pilih sendiri untuk anda pertimbangkan. Mereka bukan sahaja menawarkan akses percuma ke panel kawalan akaun cPanel penuh, mereka juga memberi anda penyimpanan cakera tanpa had, lebar jalur tanpa had dan hosting domain tanpa had dengan harga yang berpatutan. Penambahan pembangun laman drag-and-drop yang kuat dan mudah digunakan sangat berguna untuk pencipta laman web baru dan tidak berpengalaman.

Alat cPanel yang tersedia dengan pakej hosting bersama HostMonster memberikan anda beberapa ciri yang sangat penting termasuk pemajuan akaun e-mel, sokongan e-mel selamat POP3 dan IMAP, akses penuh ke protokol pemindahan fail, pengurusan domain untuk domain dan juga subdomain, pengurus fail web yang penting dan banyak lagi.

Sebagai tambahan kepada semua ciri hebat ini, penyedia hosting bersama HostMonster menawarkan banyak skrip laman web berguna dengan pakej hosting bersama anda. Skrip ini boleh digunakan untuk mengatur forum mesej dan perbincangan, mengatur senarai surat dan tinjauan pendapat serta memasang perisian dan kerangka kerja penting untuk laman web anda seperti WordPress, Joomla, Drupal dan banyak lagi.

Pelayan dan infrastruktur keseluruhan yang digunakan penyedia hosting HostMonster didasarkan pada teknologi bertaraf dunia terbaru dan terbaik. Pelayan menjamin masa operasi dan prestasi optimum dengan penggunaan pelayan pemproses dual quad dan pelayan web Apache yang disesuaikan khas. Anda juga akan mempunyai akses ke rangkaian dan pemantauan statistik tanpa henti serta sandaran laman web biasa.

eHost.com

eHost tidak lagi menerima pelanggan baru dan mereka menghentikan perkhidmatan mereka, oleh itu kami mengesyorkan JustHost sebagai alternatif yang baik untuk hosting cPanel yang murah.

ehost hosting cpanel murah terbaik

Dengan harga hanya $ 2.75 sebulan, eHost pastinya merupakan salah satu penyedia hosting cPanel yang paling murah dan mesra bajet yang terdapat di pasaran. Walaupun pakej cPanel yang dikongsi difokuskan untuk menjimatkan dan murah, mereka masih menyediakan banyak ciri dan pilihan yang berguna dan hebat untuk laman web anda. Dan dengan mempunyai keserasian dan sokongan penuh untuk alat cPanel, mereka pasti merupakan salah satu pilihan penyedia utama yang perlu anda pertimbangkan untuk laman web anda.

eHost memberi anda domain percuma untuk laman web anda yang sangat penting bagi pemilik laman web yang kekurangan wang. Penyedia hosting cPanel yang dikongsi hebat ini bukan sahaja menawarkan banyak ciri penting dan kuat yang berkaitan dengan alat cPanel, mereka juga menawarkan banyak penyelesaian dan alat yang akan membantu anda menyiapkan laman web WordPress anda sendiri dengan mudah dan cepat. Alat cPanel, dipasangkan dengan pembangun laman drag-and-drop serta wizard penyiapan blog menjadikan tugas menyiapkan laman web dan perniagaan ideal anda adalah prosedur yang sangat mudah dan mudah.

Dan jika menggunakan alat cPanel bersama dengan wizard laman web tidak mudah dan cukup mudah untuk anda membuat dan memulakan perjalanan anda sebagai pentadbir laman web, eHost juga menyediakan banyak panduan dan dokumentasi dalam talian yang dapat membantu anda menghadapi masalah yang anda mungkin berjumpa. Juga, alat cPanel mempunyai kemampuan untuk menolong anda dengan mudah dan cepat mengatur kedai dalam talian anda sendiri atau pakej langganan untuk laman web anda.

Aspek yang sangat penting dari mana-mana penyedia hosting cPanel bersama yang perlu ditangani dengan teliti pastinya sokongan pelanggan. Dengan eHost, anda akan mempunyai akses berterusan 24 jam, 7 hari seminggu ke pasukan sokongan pelanggan profesional yang dapat membantu anda dengan sebarang pertanyaan yang mungkin anda hadapi mengenai sebarang masalah yang mungkin anda hadapi. Terdapat juga beberapa tutorial yang sangat berguna untuk semua pelanggan yang membimbing anda melalui proses menggunakan alat cPanel untuk membuat dan mengurus laman web anda sendiri.

Kesimpulannya

Kami berharap artikel ini dapat membantu anda belajar dan mendapat maklumat mengenai kepentingan dan kegunaan alat panel kawalan cPanel yang menakjubkan. Kami tahu bahawa memilih penyedia hosting yang tepat untuk keperluan laman web khusus anda boleh menjadi tugas yang sangat sukar dan memakan masa, dan kami harap artikel ini membantu anda mengenal pasti dan memilih penyedia hosting bersama yang hebat yang menggunakan alat cPanel dengan cekap.

Penyedia hosting cPanel bersama yang kami pilih untuk kami tinjau telah dipilih secara khusus berdasarkan banyak kriteria yang berbeza. Bukan sahaja kami memutuskan untuk mengkaji beberapa pakej hosting bersama yang paling murah dan mesra bajet yang terdapat di pasaran, tetapi kami memastikan bahawa semua pakej tersebut mengandungi ciri, pilihan dan alat yang paling penting dan penting yang akan membantu anda dengan lebih mudah dan cepat mengatur dan mengurus laman web dan perniagaan anda sendiri.

Tidak kira penyedia hosting cPanel mana yang anda pilih dari senarai kami, anda tidak akan menyesali keputusan anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector