5 Penyedia Hosting E-mel Murah Terbaik

terbaik-murah-e-mel-hosting-2019


E-mel adalah dan merupakan kaedah nombor satu untuk berkomunikasi dan menyebarkan maklumat melalui Internet selama bertahun-tahun sekarang. Perniagaan telah mengenal pasti e-mel sebagai alat pemasaran yang sangat baik sejak sekian lama. Inilah sebabnya mengapa sangat penting bagi semua calon dan memulakan perniagaan dan laman web untuk belajar bagaimana memanfaatkan semua kekuatan yang diberikan oleh e-mel ketika mengembangkan laman web atau perniagaan anda dan memasarkan produk anda kepada khalayak anda.

Dengan lebih dari satu bilion pengguna di seluruh dunia, e-mel telah mengatasi telefon dan memperkukuhkan kedudukannya sebagai alat komunikasi nombor satu untuk menyebarkan maklumat. Dan e-mel akan kekal dalam kedudukan ini selama bertahun-tahun akan datang. Keberkesanan dan populariti e-mel telah menyebabkan peningkatan permintaan untuk hosting email untuk semua jenis laman web, perniagaan dan pengusaha.

Salah satu sebab utama mengapa e-mel menjadi perkhidmatan penting untuk laman web dan perniagaan adalah penggunaannya dalam perkhidmatan pelanggan. E-mel juga terbukti sangat penting dalam aspek komunikasi lain, seperti pemasaran dan objektif lain. Keperluan dari penyedia hosting e-mel telah meningkat, dengan kemajuan teknologi, infrastruktur yang lebih baik, kualiti tanpa kompromi dan waktu operasi tanpa henti telah menjadi penting bagi mana-mana perkhidmatan hosting e-mel.

Dalam artikel ini, kami akan mencuba dan membantu anda menentukan penyedia hosting e-mel terbaik untuk keperluan anda. Kami akan melihat rancangan hosting e-mel yang dikongsi dengan murah kerana ia merupakan pilihan terbaik untuk belanjawan anda. Kami akan melihat beberapa bidang dan ciri utama yang perlu anda maklumkan semasa menilai dan memilih penyedia hosting e-mel yang tepat untuk laman web anda dan kami juga akan melihat beberapa rancangan hosting e-mel bersama yang dipilih dengan teliti yang telah kami tinjau hanya untuk anda.

Cara Memilih Penyedia Hosting E-mel yang Baik

Ada banyak rancangan hosting yang tersedia ketika datang ke hosting email. Semuanya memberikan kemampuan asas serta beberapa ciri dan pilihan canggih. Terlalu banyak yang dapat dipilih, jadi mari kita mulakan dengan mengenal pasti ciri utama dan bidang yang perlu anda pertimbangkan dengan teliti ketika memilih penyedia hosting e-mel yang tepat untuk keperluan laman web atau perniagaan anda..

Sekiranya belanjawan hosting e-mel anda sedikit atau jika anda baru mulai membina laman web atau perniagaan yang berjaya, rancangan hosting e-mel yang dikongsi murah pasti merupakan jalan keluar. Pelan bersama ini dapat memberikan perkhidmatan yang baik dan berkualiti dengan berkongsi sumber pelayan kepada banyak pelanggan. Mereka adalah pilihan yang paling menjimatkan, namun, jika laman web atau perniagaan anda berkembang cukup besar dan rancangan ini tidak dapat memenuhi keperluan e-mel anda yang diperbesar, anda mungkin perlu melihat dan meningkatkan rancangan hosting e-mel anda ke pakej yang lebih maju dan lebih mahal.

Ciri nombor satu yang anda ingin harapkan dari penyedia hosting e-mel anda adalah mempunyai pilihan alamat e-mel yang dapat disesuaikan yang dapat diubah menjadi domain anda sendiri. Mempunyai domain anda sendiri di alamat e-mel anda akan meningkatkan kesahihan dan penampilan profesional laman web atau perniagaan anda. Satu lagi ciri penting yang perlu anda harapkan dari penyedia hosting e-mel anda ialah menyediakan keupayaan e-mel berasaskan web. Ini membantu anda dapat memeriksa e-mel anda di mana sahaja anda berada di dunia.

Penghantaran E-mel

Penghantaran e-mel adalah ciri yang sangat penting dan sangat berguna yang seharusnya dapat anda manfaatkan. Sepanjang tempoh anda sebagai pemilik laman web atau perniagaan, kemungkinan besar anda akan membuat lebih daripada satu alamat e-mel untuk keperluan anda. Penerusan e-mel adalah alat yang sangat penting yang membolehkan anda mengarahkan e-mel secara automatik dari satu alamat ke alamat lain.

Autoresponder

Alat yang sedikit berbeza, tetapi sama pentingnya yang harus anda harapkan dari penyedia hosting e-mel anda ialah Autoresponder. Alat responder ini membolehkan anda membalas e-mel yang dihantar kepada anda secara automatik dengan respons yang telah ditentukan. Ini sangat berguna sekiranya laman web atau sistem anda mempunyai proses pendaftaran dan anda pasti memerlukan alat autoresponder untuk dapat mengesahkan alamat e-mel pendaftar anda.

Penapis Spam

Spam akan menjadi masalah besar setiap kali anda menggunakan alamat e-mel. Sangat disarankan untuk mempertimbangkan langkah-langkah dan alat anti-spam dengan sangat berhati-hati semasa anda memilih penyedia hosting e-mel anda. Alat anti-spam adalah suatu keharusan, tetapi penapis spam yang dapat disesuaikan juga merupakan kaedah terbaik untuk mengurangkan jumlah spam yang dihantar ke alamat e-mel anda.

Banyak adware, malware dan virus yang berbeza dihantar melalui e-mel. Virus dan trojan yang paling meluas telah tersebar di seluruh dunia dengan bantuan e-mel. Inilah sebabnya mengapa sangat penting bagi penyedia hosting e-mel anda untuk mempunyai alat dan ciri pemeriksaan virus dan penyingkiran virus. Cari penyedia hosting e-mel yang mempunyai imbasan virus automatik.

Sekarang anda sudah biasa dengan aspek terpenting yang harus anda pertimbangkan semasa memilih penyedia hosting e-mel, sudah tiba masanya untuk melihat beberapa penyedia hosting e-mel terbaik yang kami pilih khusus untuk anda kerana kebolehpercayaan mereka , kemampuan dan kualiti.

iPage

Lawati Host »

laman webBermula dengan hanya $ 1,99 sebulan, iPage berjaya menyediakan salah satu perkhidmatan hosting e-mel yang paling murah tanpa mengurangkan ciri dan pilihan yang disediakannya. Beberapa ciri teras yang ditawarkan iPage kepada setiap pelanggan adalah ruang cakera yang tidak terhad, yang sangat penting untuk hosting e-mel, serta lebar jalur yang tidak terhad dan tidak ada had jumlah nama domain yang berbeza yang dapat digunakan. Terdapat juga pangkalan data MySQL yang tidak terhad.

Anda dapat dengan mudah memantau aktiviti laman web dan e-mel anda dengan bantuan alat penting seperti pengurus fail, pengurus pemindahan data FTP, perisian sandaran automatik dan juga monitor penggunaan yang membantu anda mengesan lebar jalur anda dan juga penggunaan cakera. iPage mempunyai salah satu infrastruktur hosting yang mapan dan yang memungkinkan mereka menjamin waktu operasi, kelajuan dan kebolehpercayaan yang tidak terganggu.

Ketika datang ke fitur yang paling relevan dengan pengiriman dan penerimaan surat, iPage memberikan Anda alamat e-mel yang dapat disesuaikan untuk Anda gunakan untuk menggunakan laman web atau domain perniagaan anda sendiri. Anda juga boleh menggunakan perisian WebMail yang akan memberi anda kemampuan e-mel berasaskan web untuk memeriksa e-mel anda di mana sahaja anda berada di dunia.

iPage juga menawarkan alat autoresponder dan juga pilihan penghantaran e-mel. Anda akan dapat dengan mudah dan pantas mengatur penghantaran e-mel yang secara automatik dapat meneruskan e-mel yang dihantar dari satu alamat e-mel ke alamat e-mel lain yang anda miliki. Autoresponder akan membantu anda secara automatik membalas jenis e-mel tertentu dengan tindak balas yang telah dirancang sebelumnya.

Aspek terakhir yang menjadikan penyedia hosting e-mel ini sebagai pilihan terbaik untuk dipertimbangkan ketika memilih penyedia hosting e-mel untuk keperluan anda, adalah sokongan pelanggan. iPage menyediakan sokongan pelanggan profesional 24/7 yang dapat diakses melalui telefon atau sembang. Terdapat juga pusat bantuan terperinci serta sistem tiket. Bagi pemula, terdapat tutorial video yang sangat berguna yang dapat memberi maklumat dan pengajaran kepada anda mengenai banyak ciri dan alat yang disediakan oleh perkhidmatan hosting e-mel ini.

Lembu gemuk

Lawati Host »

lembu gemukFatCow adalah penyedia hosting e-mel yang hebat yang menawarkan beberapa ciri hosting e-mel penting serta beberapa ciri dan keupayaan unik yang tidak dapat ditandingi oleh penyedia lain. Anda akan dapat membuat seberapa banyak peti mel POP dan IMAP yang anda mahukan atau perlukan yang secara praktikal membolehkan anda mempunyai alamat e-mel tanpa had. Anda juga akan mempunyai domain percuma untuk anda untuk tahun pertama pakej hosting.

Penyedia hosting e-mel yang hebat ini juga membolehkan anda mempunyai ruang cakera tanpa had yang sangat berguna apabila menggunakan banyak alamat e-mel yang berbeza. Anda juga akan mempunyai akses ke alat yang membolehkan anda mengurus dan memantau fail dan e-mel anda dengan cepat dan mudah.

Sama sekali tidak ada had lebar jalur dengan penyedia hosting e-mel FatCow dan infrastrukturnya yang kuat dan moden dibina untuk menyokong jumlah lalu lintas yang tinggi di pelayannya. Rancangan hosting bersama yang paling kami minati dalam artikel ini menggunakan seni bina bersama untuk memberikan jumlah hosting yang paling banyak kepada pelanggannya sambil juga menjaga harga yang terjangkau.

Ini bermaksud, bagaimanapun, jika perniagaan atau laman web anda berkembang dengan cukup besar dan e-mel anda perlu meningkatkan kemampuan rancangan hosting bersama, anda harus melihat beberapa pakej hosting yang lebih maju seperti hosting pelayan peribadi maya atau hosting pelayan khusus.

Selain itu, FatCow menyediakan kepada semua pelanggan mereka pelanggan WebMail untuk mengakses e-mel anda serta alat penapisan spam yang canggih dan hebat dan alat pengurusan buletin yang membolehkan anda menyiapkan buletin di laman web anda yang dapat membantu semasa membina khalayak anda dan membina senarai e-mel anda sendiri.

Sebagai tambahan kepada sokongan pelanggan profesional 24/7 yang tersedia untuk setiap pelanggan untuk digunakan, terdapat perpustakaan Soalan Lazim yang komprehensif serta banyak tutorial langkah demi langkah yang dapat memberi maklumat tentang cara membuat laman web, e-mel atau apa sahaja yang anda perlukan pertolongan dengan perkara itu berkaitan dengan hosting web dan e-mel.

JustHost

Lawati Host »

justhostWalaupun JustHost agak mahal jika dibandingkan dengan penyedia hosting e-mel lain yang dikongsi dengan tanda harga $ 3,95 sebulan, ia seimbang dengan persaingan dengan menawarkan banyak ciri hebat dan beberapa kemampuan unik yang tidak dapat ditandingi oleh persaingan.

Dengan rancangan hosting bersama JustHost, anda akan mempunyai hosting domain tanpa had dan ruang cakera tanpa had. Anda juga akan dapat mengatur nama domain antarabangsa dan juga mempunyai akses penuh ke tiga pelanggan WebMail yang berbeza yang membolehkan anda mengakses akaun e-mel anda di mana sahaja anda berada di dunia.

Akaun e-mel anda akan dijamin oleh keselamatan POP3 dan juga IMAP Selamat. Anda akan dapat mengatur penerusan pada mana-mana akaun e-mel anda dan bahkan menyediakan domain tambahan dan terparkir serta subdomain untuk alamat e-mel anda. Semua ciri ini dapat diakses dengan mudah dan cepat melalui panel kawalan akaun cPanel yang kuat.

Untuk melindungi anda daripada urutan spam yang menjengkelkan dan berpotensi membahayakan, anda akan mendapat akses ke perisian Spam Assassin. Prasarana di mana perkhidmatan hosting JustHost dibina adalah benar-benar bertaraf dunia. Waktu operasi tanpa henti dijamin dan anda juga dapat melakukan pemantauan rangkaian tanpa henti sepenuhnya untuk laman web dan alamat e-mel anda. Sekiranya anda memerlukannya, anda juga boleh membuat sandaran automatik.

BlueHost

Lawati Host »

bluehostBlueHost adalah salah satu penyedia hosting terbesar dan paling dipercayai di pasaran. Pakej hosting bersama yang ditawarkan penyedia hosting ini agak murah dan menawarkan banyak ciri dan alat hebat dan hebat yang dapat membantu anda dalam pengurusan laman web dan e-mel anda.

Walaupun dengan pakej hosting bersama yang paling asas, anda akan mendapat akses ke lebar jalur tanpa had, akaun e-mel tanpa had yang tersedia untuk dibuat serta akses hingga 5 domain terparkir dan hingga 25 sub domain yang boleh anda gunakan. Alamat e-mel anda akan tetap selamat dan selamat dengan bantuan keupayaan POP3 Selamat dan IMAP Selamat.

Beberapa ciri canggih yang terdapat di semua pakej hosting bersama yang disediakan oleh BlueHost adalah sokongan pemajuan e-mel yang memberi anda kawalan sepenuhnya mengenai bagaimana anda menentukan peraturan pemajuan e-mel. Selain itu, anda juga boleh menyiapkan penapis akaun dan juga penjawab automatik untuk alamat e-mel anda.

Anda juga akan mendapat akses ke perlindungan dan kawalan spam dan akses untuk akaun pengguna unik. Untuk keselamatan dan kebolehpercayaan lebih lanjut, penyedia hosting khusus ini membuat sandaran harian automatik sehingga anda akan dapat pada bila-bila masa untuk memulihkan sandaran sebelumnya sekiranya anda akhirnya mengacaukan sesuatu.

Kelebihan terbesar dari rancangan hosting bersama BlueHost adalah ciri perlindungan sumber yang hebat. Ciri yang luar biasa ini menyedari pelanggan hosting yang menggunakan lebar jalur yang berlebihan atau sumber pelayan lain, dan bukannya memotong hosting mereka, ia memberikannya semula kepada pelayan terpencil khas agar tidak menurunkan prestasi dan kualiti perkhidmatan untuk pengguna lain yang berkongsi pelayan.

Sokongan pelanggan BlueHost sangat profesional, bermanfaat dan tersedia 24/7 melalui telefon, sembang, e-mel atau tiket. Ciri berguna tambahan termasuk skalabiliti teknologi yang sesuai dengan keperluan laman web dan e-mel anda ketika mereka berkembang dan mengembangkan alat cPanel profesional yang disempurnakan yang mempunyai alat dan pilihan tambahan untuk membantu anda menguruskan e-mel, laman web, domain dan banyak lagi.

Hosting InMotion

Lawati Host »

hosting inmotionSelain menawarkan pemacu SSD dan domain percuma kepada semua pelanggan mereka, rancangan hosting bersama InMotion juga menawarkan sandaran data percuma dan akses e-mel IMAP Selamat yang membolehkan anda mengakses dan menyegerakkan e-mel anda di pelbagai peranti di mana sahaja anda berada. Terdapat juga integrasi penuh aplikasi Google serta sandaran data percuma yang tersedia untuk setiap pelanggan.

Dengan InMotion, anda akan mempunyai jumlah akaun e-mel yang tidak terhad serta ruang cakera yang tidak terhad, penyimpanan e-mel dan pemindahan bulanan. Ini membolehkan penyedia hosting hebat ini memenuhi keperluan pelanggan mana pun yang memerlukan hosting e-mel yang luas.

Anda akan mempunyai akses ke 6 domain terparkir dan juga 25 sub domain yang tersedia yang boleh anda gunakan dengan pakej hosting bersama yang disediakan oleh InMotion. Alamat e-mel anda akan diamankan sepenuhnya dengan perisian e-mel Selamat SPAM. InMotion juga menyediakan alamat e-mel dengan platform IMAP yang membolehkan anda mengakses dan menyegerakkan alamat e-mel anda melalui platform dan peranti yang berbeza.

Pasukan sokongan pelanggan profesional tersedia untuk anda 24/7 melalui telefon atau sembang. Terdapat juga jaminan wang dikembalikan 90 hari sekiranya InMotion tidak memberikan apa yang dijanjikan. Akhirnya, terdapat perlindungan malware yang luas dan profesional untuk semua alamat e-mel anda.

Kesimpulannya

Memilih pakej hosting e-mel bersama yang tepat untuk anda boleh menjadi tugas yang sangat panjang dan rumit. Ini terutama disebabkan oleh banyaknya penyedia hosting yang bersaing dalam bidang yang cukup tepu. Mereka semua akan menawarkan pakej yang berbeza dan berbeza dengan alat, pilihan dan harga yang berbeza.

Kami harap kami berjaya memberitahu anda mengenai aspek terpenting yang perlu anda pertimbangkan dengan teliti ketika memilih penyedia hosting e-mel yang dikongsi yang akan dapat memenuhi keperluan hosting e-mel anda.

Kami juga telah melihat dengan teliti banyak penyedia hosting e-mel yang berbeza untuk mencari yang terbaik untuk anda. Penyedia hosting ini dinilai berdasarkan kecekapan, kebolehpercayaan, harga dan ciri-ciri yang mereka tawarkan. Kesemuanya akan menjadi agak murah dan pilihan bajet yang hebat kerana kemampuan hosting bersama. Sebilangannya akan lebih mahal, tetapi mereka harus menawarkan beberapa alat dan ciri canggih untuk anda gunakan.

Kami harap artikel ini dapat membantu dan kami menjamin bahawa mana sahaja penyedia hosting e-mel yang dikongsi yang akhirnya anda pilih dari senarai ini, anda tidak akan menyesal dengan keputusan anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map