5 Penyedia Hosting UK Murah Terbaik

terbaik-murah-uk-web-hosting-2019


Sekiranya anda mendirikan kedai di UK atau anda ingin menargetkan khalayak UK secara eksklusif melalui laman web .co.uk anda, anda perlu mencari penyedia hosting UK. Bagi mereka yang mencari hos web UK yang telah dicuba, kami telah mengumpulkan 5 penyedia hosting UK terbaik yang terkenal dengan perkhidmatan hosting yang boleh dipercayai, infrastruktur berpusat di UK dan sokongan berasaskan UK.

Tetapi pertama, mengapa mencari hos web Inggeris apabila harga mungkin lebih rendah di penyedia hosting di luar negara?

Mengapa Pertimbangkan Memilih Tuan Rumah UK?

Secara tradisinya, harga hosting web di host web dari luar negara lebih rendah daripada harga penyedia hosting di UK. Namun, jika pelanggan sasaran anda berada di UK, kami menasihati anda untuk memilih hos UK, walaupun terdapat tawaran yang lebih murah dari penyedia hosting asing.

Tetapi, sebelum kita memperincikan mengapa anda harus memilih penyedia hosting UK, kami memberikan senarai kami:

Syarikat Hosting
Harga Permulaan

1Tuhan£ 2.99 / bln
2eukhost£ 3.33 / bln
3123 reg£ 1.00 / bln
4internet jantung£ 2.66 / bln
5web hosting uk com£ 2.49 / bln

* Beberapa harga yang dinyatakan dalam jadual di atas dan halaman ini dikenakan PPN.

Berikut adalah beberapa hujah mengapa kami berpendapat bahawa anda harus mempertimbangkan untuk memilih hos UK jika anda berhasrat untuk menyasarkan pangkalan pelanggan UK:

 • Lokasi pelayan: dengan pelayan yang terletak di UK atau Eropah, anda akan menikmati sambungan yang lebih pantas dan masa tindak balas yang lebih baik. Pilih hos yang pelayannya berada di bahagian lain dunia, dan anda akan berurusan dengan sambungan yang lebih perlahan, yang dapat membuat semua perbezaan dalam pengalaman pengguna dan kedudukan mesin pencari;
 • Waktu perkhidmatan dan sokongan: sementara sokongan 24/7 adalah standard sekarang, waktu perkhidmatan yang berbeza mungkin berlaku untuk saluran sokongan yang berbeza. Sekarang, jika hos web anda berada di UK atau bahkan di Eropah, anda tidak mungkin menghadapi perbezaan zon waktu, yang akan terjadi sekiranya anda memilih hos web yang berpusat di AS, misalnya;
 • Dalaman, sokongan berbahasa Inggeris: selain ketersediaan sokongan, sokongan berbahasa Inggeris dalaman juga penting ketika menangani masalah hosting;
 • Undang-undang dan peraturan: bergantung pada aktiviti anda dan mengikut keperluan industri tertentu, anda mungkin tidak dibenarkan memiliki pelayan di tempat lain daripada di UK jika anda menjalankan perniagaan di UK (mis. undang-undang perjudian);
 • Perkhidmatan tempatan: selain mendapat sokongan daripada kakitangan UK, anda akan dapat membuat pembayaran dalam pound dan menikmati perkhidmatan lain, atau mematuhi polisi khusus untuk industri hosting UK.

Walaupun mungkin menggoda untuk mencari penyedia hosting AS yang murah, anda mungkin kehilangan beberapa faedah yang dapat anda nikmati dengan menjadikan laman web anda dihoskan di penyedia hosting di UK.

5 Penyedia Hosting UK Terbaik

Kami memilih untuk menyenaraikan hanya penyedia hosting yang berpusat di UK atau menawarkan hosting yang khusus untuk pelanggan UK.

1. GoDaddy UK

Lawati Laman Web »

godaddy web hosting terbaik ukGoDaddy adalah gergasi hosting web dan salah satu pendaftar domain terbesar di dunia. Mereka mempunyai lebih dari 17 juta pelanggan dan 6000 pekerja di seluruh dunia, dan menguruskan lebih dari 71 juta domain. Lokasi pelayan mereka tersebar di seluruh Eropah, AS, India, dan Asia.

Sehingga April 2017, GoDaddy telah memperoleh Host Europe Group, salah satu hos web terkemuka di Eropah yang melayani lebih dari 1.7 juta pelanggan, dan merancang untuk mengintegrasikan perkhidmatan mereka ke dalam GoDaddy EMEA. HEG mengekalkan kemudahan dan pusat data di UK, Jerman, Sepanyol, Perancis, Romania, dan Bulgaria.

Bagi rancangan hosting yang tersedia di GoDaddy UK, anda akan dapati rancangan hosting bersama bermula dari £ 2.99 / bulan, hosting WordPress yang dikendalikan bermula dari £ 2.99 / bulan, hosting VPS bermula dari £ 19.99 / bulan, dan pelayan khusus mulai dari £ 55.99 / bulan. Terdapat banyak rancangan hosting di setiap kategori yang mempunyai banyak sumber, dan menyediakan sokongan 24/7 di pelbagai saluran sokongan.

GoDaddy UK juga melancarkan ciri hebat dengan rancangan hosting mereka seperti kemungkinan memilih antara rancangan hosting Linux dan Windows, domain percuma yang disertakan dengan rancangan tahunan, kemungkinan memilih tahap pengurusan pelayan, sijil SSL percuma dan IP khusus yang ditawarkan dengan beberapa rancangan, cPanel percuma, CDN percuma yang diprapasang pada akaun hosting anda, serta alat keselamatan dan prestasi laman web lain.

2. eUKhost.com

Lawati Laman Web »

eukhost hosting web uk terbaikeUKhost.com ditubuhkan pada tahun 2001, dan dianggap sebagai salah satu hos web terkemuka di United Kingdom. Pusat data mereka terletak di Wakefield, Maidenhead dan Nottingham, dan syarikat itu beroperasi di Leeds, UK. eUKhost Ltd menguruskan lebih dari 150,000 domain dan lebih daripada 35,000 pelanggan.

Perkhidmatan hosting web mereka merangkumi rancangan cPanel bersama dengan Linux bermula dari £ 3,33 / bulan, rancangan Windows bersama dengan Plesk bermula pada £ 3,33 / bulan. Rancangan hosting Windows VPS bermula pada £ 15,99 / bulan, sementara rancangan hosting VPS Linux bermula pada £ 12,99 / bulan. Pelan-pelan ini dikendalikan sepenuhnya 24/7, memberikan penyimpanan SSD cepat yang hebat, pemproses Intel Xeon, domain percuma, SSL percuma, lebar jalur tidak bermeter, dll..

Pakej hosting awan dilengkapi dengan SLA 100% uptime, pilihan OS, pilihan panel kawalan, pilihan rancangan pemantauan, dan pilihan pilihan sandaran jauh. Harga untuk cloud hosting bermula dari £ 38.32 / bulan.

eUKHost telah menguruskan pelayan khusus dengan penyimpanan SSD, kelajuan port 1Gbit, Plesk Web Pro percuma, perkhidmatan migrasi percuma, pilihan penyimpanan HDD atau SSD, firewall Fortigate pilihan dengan pencegahan pencerobohan, perlindungan DDoS, perlindungan penghapusan anti-virus dan perisian hasad.

eUKhost.com adalah antara penyedia hosting UK terbaik yang memenuhi keperluan laman web kecil dan laman web peringkat perusahaan.

3. 123-reg.co.uk

Lawati Laman Web »

123reg hosting web uk terbaik123 Reg adalah pendaftar domain terbesar di UK yang mengaku menjadi tuan rumah 1 dalam setiap 5 laman web co.uk aktif. Perkhidmatan pendaftaran domain mereka dilengkapkan dengan pembinaan laman web, eCommerce, keselamatan web dan alat dalam talian yang lain. Platform mereka mempunyai lebih daripada 3 juta nama domain dan lebih daripada 17 juta laman web.

Harga untuk pakej hosting bersama 123 Reg bermula pada £ 3,49 / bulan. Rancangan hosting bersama dilengkapi dengan 3 domain yang disertakan, hosting untuk 1 hingga domain tanpa had, ruang web hingga 100 GB, dan lebar jalur tanpa had.

Hosting yang dioptimumkan untuk WordPress, Joomla, dan Drupal bermula pada £ 3.99 / bulan. Pelayan peribadi maya bermula pada harga £ 9,99 / bulan dengan sistem operasi Windows atau Linux, dan panel kawalan cPanel atau Plesk. Pelayan peribadi maya 1 Reg menyediakan akses pentadbiran sepenuhnya, yang membolehkan anda menjalankan aplikasi apa pun dan menyesuaikan persekitaran hosting melebihi sekatan hosting web klasik.

Pelayan terurus premium dengan harga 123 Reg antara £ 29,99 / bulan dan £ 119,99 / bulan. Pelan ini menawarkan pengehosan laman web tanpa had, penyimpanan 100 GB hingga tanpa had dan lalu lintas yang tidak dihitung. SSL percuma dan IP khusus disertakan, dan berkat teknologi awan berkelompok yang digunakan oleh 123 Reg, mereka dapat menjamin waktu operasi 99,99%.

123 Reg mengelakkan penyumberan luar perkhidmatan mereka, sehingga segala-galanya dari infrastruktur hingga sokongan pelanggan berpusat di UK.

4. JantungInternet

Lawati Laman Web »

hosting laman web uk terbaikHeartInternet adalah jenama Host Europe Group, sebuah syarikat milik swasta teratas di pasaran Eropah. HeartInternet ditubuhkan pada tahun 2014, dan dikenali sebagai penjual semula hosting terbesar di UK. Perkhidmatan hosting web umum, hosting e-mel, pendaftaran domain, dan keselamatan web juga merupakan sebahagian daripada palet perkhidmatan HeartInternet.

Perkhidmatan hosting web mereka terdiri daripada Linux dan Windows yang berasaskan cloud dengan 5 GB hingga ruang web tanpa had, 30 GB hingga lebar jalur bulanan tanpa had, pemasangan WordPress satu klik, bermula dari £ 2,99 / bulan.

Pengguna dengan laman web yang menuntut boleh memilih rancangan hosting Premium HeartInternet yang menawarkan sumber daya khusus dan prestasi di peringkat pelayan. Kos untuk rancangan ini berkisar antara £ 29,99 / bulan dan £ 119,99 / bulan. Mereka menawarkan ruang cakera SSD antara 50 GB dan ruang cakera SSD tanpa had, dan disokong oleh SLA 99,99% uptime.

Pelan hosting WordPress bermula pada £ 9,49 / bulan, sementara rancangan hosting VPS bermula pada £ 9,99 / bulan untuk paket VPS dasar dengan penyimpanan HDD dan £ 14,99 / bulan untuk rancangan dasar VPS dengan penyimpanan SSD. Terdapat 6 rancangan VPS yang boleh dikonfigurasi yang tersedia, yang membolehkan anda memilih OS, tahap pengurusan pelayan, panel kawalan, dll.

Pelayan khusus tersedia dalam konfigurasi asas dalam julat harga £ 69- 129 £ / bulan. Anda mempunyai pilihan untuk menambahkan lebih banyak sumber, menambah sijil SSL dan beberapa alat tambah lain seperti Plesk atau cPanel.

HeartInternet adalah hos web yang berpusat di UK dengan sokongan pelanggan dalaman yang tersedia 24/7.

5. WebHosting.uk.com

Lawati Laman Web »

webhostingukcom hosting web uk terbaikDitubuhkan pada tahun 2001, Web Hosting UK (WHUK) adalah salah satu penyedia hosting web UK yang tertua. Mereka melayani pangkalan pelanggan lebih dari 35,000, dan mereka mengkhususkan diri dalam hosting cloud, hosting aplikasi, hosting Windows, dan penyelesaian hosting Linux.

Pelan hosting awan bermula dari £ 2,49 / bulan, menawarkan penyimpanan SSD, pendaftaran domain percuma dengan semua rancangan tahunan, Plesk atau cPanel, sandaran di luar pejabat setiap hari, dan jaminan uptime 99.95%.

Pakej hosting awan WordPress juga mempunyai storan SSD, serta beberapa plugin dan tema khusus WordPress. Sandaran harian, alat keselamatan canggih, Toolkit WordPress, dan sokongan pakar 24/7 juga disertakan dengan setiap pakej. Harga bermula hanya £ 0.99 / bulan.

Selain hosting yang dioptimumkan WordPress, hosting khusus aplikasi lain yang tersedia adalah hosting Magento, yang bermula pada £ 12.99 / bulan dan termasuk pematuhan PCI, persekitaran pelayan yang dapat disesuaikan, pilihan Plesk Onyx atau cPanel, dan pelbagai alat keselamatan web.

Pelayan VPS Linux dan Windows dilengkapi dengan alamat IP percuma, penyimpanan SSD, lebar jalur tanpa had, dan bermula pada £ 12.99 / bulan. Laman web yang penting untuk misi boleh memilih pelayan awan Enterprise yang sangat boleh dikonfigurasi bermula dari £ 25 / bulan.

Pelayan khusus tersedia dari £ 69,99 / bulan dengan pilihan untuk memilih antara storan SSD dan HDD; Model CPU Intel Xeon E3, E5 atau E5 ST; OS Windows atau Linux; panel kawalan cPanel atau Plesk. Pelan ini mempunyai sambungan 1Gbit dan beberapa alat pemantauan keselamatan dan pelayan.

Web Hosting UK adalah perkhidmatan hosting premium dengan banyak rancangan dan ciri untuk memenuhi setiap permintaan hosting dari laman web sederhana hingga aplikasi kompleks dan laman web peringkat perusahaan.

Kesimpulannya

Sekiranya anda ingin menjadi tuan rumah laman web anda dengan hos UK, hos web yang disajikan dalam artikel ini menduduki tempat tertinggi di antara penyedia hosting di UK. Mengadakan hosting dengan tuan rumah di UK akan memastikan masa tindak balas yang lebih baik dan hubungan yang lebih pantas untuk pelanggan UK anda, menghilangkan masalah pematuhan khusus untuk industri anda, dan membolehkan anda menikmati perkhidmatan yang dilokalkan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map