5 Penyedia Hosting WooCommerce Terbaik

01.06.2020
Hosting Terbaik '5 Penyedia Hosting WooCommerce Terbaik
0 7 мин.

penyedia hosting woocommerce terbaik


WooCommerce dilihat sebagai platform eCommerce terbaik untuk WordPress, dan itu digunakan oleh lebih dari 40% kedai dalam talian di web, menjadikannya juga platform paling popular untuk membina kedai dalam talian.

Berkat sifat sumber terbuka dan penyesuaian yang tinggi melalui beratus-ratus sambungan percuma dan berbayar, WooCommerce membolehkan pemaju dan peniaga dalam talian membina kedai dalam talian yang memenuhi semua keperluan teknikal, logistik dan reka bentuk. Inti WooCommerce dilengkapi dengan pelbagai ciri berguna dari gerbang pembayaran pra-pemasangan dan sokongan lokasi geografi hingga pengurusan inventori dan CRM alat.

Platform ini disatukan dengan lancar dengan WordPress, mematuhi standard skalabiliti, kestabilan dan keselamatan yang diwakili oleh WordPress. Mereka yang ingin memanfaatkan jumlah pembeli mudah alih yang semakin meningkat dengan mudah dapat melakukannya kerana platform ini direka untuk memastikan bahawa produk anda kelihatan sama baiknya di telefon bimbit seperti yang mereka lakukan di desktop pelanggan anda.

statistik penggunaan woocommerce seluruh internetWalaupun WordPress berfungsi dengan baik pada rancangan hosting bersama, rancangan hosting VPS lebih sesuai untuk WooCommerce kerana platform ini memerlukan lebih banyak sumber daripada apa yang ditawarkan oleh rancangan bersama yang sederhana, tetapi juga kerana keperluan khas laman web e-dagang. Dalam banyak kes, syarat khas ini berpunca dari keperluan untuk mewujudkan persekitaran yang mematuhi Industri Kad Pembayaran (PCI) di mana data pelanggan sensitif dapat dihantar dengan selamat. Di luar keperluan keselamatan antipeluru, laman eCommerce juga harus dapat menahan beban pelawat yang lebih tinggi. Ini menjadikannya mustahak untuk memilih rancangan hosting yang stabil dan cukup terukur untuk memenuhi permintaan ini, dan hosting VPS adalah rancangan yang tepat untuk pekerjaan.

Gambaran keseluruhan 5 Penyedia Hosting WooCommerce Terbaik

Sekiranya anda melancarkan kedai dalam talian berkuasa WooCommerce pada tahun 2018, berikut adalah penyedia hosting VPS yang dioptimumkan dan hosting VPS terbaik yang harus anda pertimbangkan untuk projek anda yang akan datang:

Host Web
Harga Dari

1hosting woocommerce terbaik$ 6.95 / bln
2hosting wordpress dan woocommerce yang hebat$ 19.99 / bln
3hosting yang hebat untuk woocommerce$ 19.95 / bln
4syarikat hosting woocommerce yang berpatutan$ 19.99 / bln
5penyedia hosting woocommerce hijau terbaik$ 39.95 / bln

Cara Memilih Hosting WooCommerce Terbaik?

Memulakan perniagaan eCommerce sedikit lebih kompleks daripada membina laman web ringkas. Semasa membina kedai dalam talian, anda harus memberi perhatian lebih kepada beberapa butiran yang anda akan abaikan sebaliknya. Sekiranya anda ingin mengenal pasti rancangan hosting WooCommerce terbaik, sila pertimbangkan senarai semak di bawah:

 • Sijil SSL untuk menyulitkan transaksi dan meningkatkan keselamatan
 • Alamat IP khusus untuk memasang sijil SSL
 • Prestasi pelayan dan rekod masa operasi yang hebat
 • Sokongan dalam talian profesional untuk bergantung pada bila-bila masa
 • Patuh PCI pelayan web
 • Sandaran pelayan biasa (setiap hari sangat sesuai)

Di bawah ini anda dapat melihat gambaran keseluruhan ringkas mengenai syarikat hosting yang kami sarankan untuk menginangi kedai WooCommerce anda.

# 1 BlueHost – Hosting WooCommerce Terbaik

hosting woocommerce terbaik bluehostBlueHost adalah penyedia hosting yang sangat dihormati yang menyediakan pelbagai perkhidmatan hosting. Pemilihan rancangan hosting berorientasikan WordPress mereka diakui di seluruh industri sebagai rancangan masuk untuk laman web WordPress, sementara rancangan hosting VPS dan khusus mereka menawarkan infrastruktur yang kuat dan menggunakan teknologi canggih.

BlueHost menawarkan 3 rancangan WooCommerce yang dioptimumkan mulai dari $ 6,95 hingga $ 12,95 sebulan (harga promo). Pelan Starter WooCommerce merangkumi 1 IP khusus, SSL Positif untuk keselamatan eCommerce, ruang web 100GB, pemindahan data tanpa meter, nama domain percuma, kredit pemasaran $ 100. Sebaliknya, rancangan Pro WooCommerce dilengkapi dengan Comodo SSL, kredit pemasaran $ 300, penapis spam SpamExperts, privasi domain dan SiteBackup pro, alat sandaran laman web premium. Sekiranya ini tidak mencukupi, atau anda memerlukan lebih banyak kawalan ke atas tetapan anda, anda boleh memilih rancangan VPS.

Pelan VPS generasi berikutnya BlueHost dibina berdasarkan teknologi cloud yang memberikan peningkatan kuasa, kestabilan dan skalabiliti ke laman web anda. Pelan 4 VPS yang tersedia di BlueHost bermula dari $ 19.99 / bulan hingga $ 59.99 / bulan. Anda boleh mendapatkan paket VPS dengan hingga 4 core CPU, SAN 240 GB, RAM 8 GB, lebar jalur 4 TB, 1 domain yang disertakan, dan 2 alamat IP. Selain dari rancangan ini, penyedia hosting ini juga mempunyai rancangan hosting yang dioptimumkan WooCommerce yang sudah terintegrasi dengan WordPress dan WooCommerce. Rancangannya berharga $ 11.95 / bulan dan merangkumi sijil SSL dan IP khusus supaya anda dapat menikmati keselamatan yang lebih baik.

Pelan VPS BlueHost yang lengkap dan terukur mampu menangani lonjakan lalu lintas dengan lancar dan memberikan keselamatan yang dituntut oleh laman web eCommerce.

# 2 InMotion Hosting – Pilihan Hebat untuk WooCommerce

inmotion woocommerce hostingInMotion Hosting adalah penyedia hosting perkhidmatan penuh yang terkenal, yang pelayan hosting SSD VPS Linux dikuasakan oleh awan untuk kelajuan dan prestasi tambahan. InMotion adalah penyedia hosting yang lebih berorientasikan perniagaan yang berjaya membuat rancangan hosting yang seimbang antara kemampuan dan kemampuan.

Rancangan hosting 3 VPS mereka dilengkapi dengan persenjataan termasuk lesen cPanel percuma, CentOS dengan tumpukan LAMP, pemacu SSD percuma, kelompok perkakasan berlebihan, akses SSH dan root, alat eCommerce, pelayan terurus, sandaran percuma, teras CPU yang tidak terkunci, hingga 5 alamat IP khusus, domain percuma, ruang disk toleransi kesalahan hingga 260 GB, pemindahan bulanan hingga 6 TB, dan RAM hingga 8 GB. Pelan VPS di InMotion bermula dari $ 29.99 / bulan hingga $ 74.99 / bulan. Pelan ini juga disokong oleh jaminan pengembalian wang 90 hari, yang jauh di atas standard industri.

Dengan infrastruktur yang hampir tidak mempunyai waktu henti dan berprestasi tinggi, rancangan VPS InMotion Hosting adalah pilihan yang sesuai untuk mana-mana projek yang berkaitan dengan WooCommerce.

# 3 HostGator – Kuat & Hosting Berskala untuk WooCommerce

hosting woocommerce hostgatorHostGator selalu menjadi pilihan utama untuk banyak keperluan hosting berkat perkhidmatan hosting yang berpatutan. Rancangan hosting bersama dan rancangan yang dioptimumkan untuk WordPress adalah beberapa rancangan mereka yang paling popular, namun rancangan VPS HostGator juga dilengkapi dengan kekuatan otot dan ciri-ciri berguna untuk memenuhi keperluan hosting WooCommerce khusus anda.

HostGator memberi anda pilihan antara hosting VPS yang dikendalikan sepenuhnya dan separa yang dikendalikan sepenuhnya, yang membolehkan anda memilih rancangan yang sesuai dengan tahap kepakaran anda. Tidak seperti rancangan yang diuruskan sepenuhnya, rancangan hosting separa terkelola tidak termasuk cPanel, tetapi termasuk sokongan dengan perkakasan, sistem operasi dan masalah konfigurasi asas.

Pelan VPS yang dikendalikan sepenuhnya disertakan dengan cPanel termasuk, akses root penuh, CentOS Linux, perkakasan pelayan canggih, jaminan pulangan wang 45 hari, pensijilan Safe Harbor, sandaran luar laman web percuma, RAM hingga 8 GB, CPU 4 teras , Ruang cakera 240 GB, dan lebar jalur 3 TB. Harga bermula dari $ 19.95 / bulan hingga $ 39.95 / bulan.

# 4 iPage – Hosting WooCommerce yang Mampu

hosting ipage woocommerceiPage telah berada di pasaran web hosting sejak tahun 1998. Komitmen mereka terhadap perkhidmatan yang berkualiti dan boleh dipercayai telah membantu mereka meletakkan diri mereka sebagai pemimpin dalam industri hosting. Mereka yang mencari rancangan VPS dengan konfigurasi yang dapat disesuaikan dan sokongan yang dikendalikan sepenuhnya, harus memperhatikan rancangan VPS iPage.

Ketiga rancangan VPS (Asas, Perniagaan, dan Optimum) yang disediakan oleh syarikat hosting ini mempunyai kelebihan fleksibiliti berasaskan awan, dilengkapi dengan cPanel, banyak pilihan skrip yang telah dipasang (misalnya Ruby on Rails, Image Magick, Perl, dll. .), pendaftaran domain percuma, kredit pemasaran percuma, sokongan 24/7, penyimpanan SAN cermin berkelajuan tinggi, penyediaan sumber segera, dan lain-lain. Di iPage, anda boleh mendapatkan CPU hingga 4 teras, RAM 8 GB, penyimpanan 120 GB, dan lebar jalur 4 TB. Harga untuk rancangan VPS adalah antara $ 19.99 / bulan dan $ 79.99 / bulan.

iPage memastikan perniagaan dalam talian anda fleksibiliti yang diperlukannya walaupun permintaan anda meningkat atau berubah dari masa ke masa, sehingga anda dapat memberi tumpuan untuk berjaya menjual produk anda dalam talian.

# 5 GreenGeeks – Hosting Hijau Terbaik untuk WooCommerce

hosting woocommerce greengeeksSenarai penyedia hosting WooCommerce kami yang berkualiti tinggi termasuk GreenGeeks juga, yang merupakan syarikat hosting tenaga hijau yang berpusat di Amerika Syarikat. Syarikat hosting bertenaga hijau telah menjadi perhatian bukan hanya kerana perkhidmatan hosting mereka yang bersih, tetapi juga kerana kekayaan rancangan hosting mereka.

Rancangan hosting VPS mereka disertakan dengan SSD dan cPanel / WHM, serta ciri lain yang menjadi bukti kebolehpercayaan dan fleksibiliti perkhidmatan mereka. Oleh itu, GreenGeeks menawarkan rancangan VPS dalam 5 konfigurasi yang berbeza dengan Penyimpanan SSD RAID-10 hingga 125 GB, lebar jalur 3,000 GB, CPU 4 teras, sandaran setiap malam, antara muka pengurusan VPS proprietari, IP bebas senarai hitam, penyediaan cepat percuma, perkhidmatan migrasi percuma , dan jaminan masa operasi yang kukuh. Harga untuk rancangan VPS di GreenGeeks berkisar antara $ 39.95 / bulan hingga $ 159.95 / bulan, dengan itu, menawarkan rancangan VPS untuk setiap belanjawan dan keperluan.

Sama ada anda melancarkan laman web bertenaga WooCommerce atau laman eCommerce lain, rancangan VPS ini menyediakan infrastruktur dan fleksibiliti yang diperlukan untuk memenuhi permintaan perniagaan dalam talian anda.

Kesimpulannya

Hosting VPS yang baik akan meletakkan asas yang kuat untuk laman WooCommerce anda, yang membolehkan anda mengalihkan fokus anda dalam memberikan perkhidmatan yang berkualiti dan pengalaman membeli-belah yang selamat kepada pelanggan anda. Ini juga membolehkan anda meningkatkan sumber daya anda dengan mudah dan memenuhi permintaan baru, sama ada ia dikenakan oleh standard industri atau jumlah pelanggan anda yang semakin meningkat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector