5 Penyedia Hosting WordPress Terbaik

01.06.2020
Hosting Terbaik '5 Penyedia Hosting WordPress Terbaik
0 12 мин.

hosting-wordpress terbaik


WordPress adalah sistem pengurusan kandungan yang paling popular di planet kita sekarang. Ia bermula sebagai platform blogging, pada tahun 2001 dan telah berkembang menjadi CMS yang kuat dan berkesan yang kita kenal sekarang.

Terdapat lebih daripada 75 juta laman web yang bergantung pada WordPress. Mengenai setiap laman web keempat sedang dibina dengan WordPress, jadi tidak perlu dikatakan bahawa itu adalah CMS yang sangat popular.

Hanya ada beberapa sistem pengurusan kandungan lain di luar sana yang menawarkan keramahan pengguna yang serupa dan begitu banyak pilihan penyesuaian. Terdapat 40 000+ pemalam yang tersedia dan beribu-ribu tema mencari profesional. WordPress menawarkan anda kemampuan untuk membuat penampilan yang sempurna untuk laman web anda dengan alat seret dan lepas yang mudah. Ia berfungsi dengan baik untuk pengguna dan pembangun pertama kali.

Mereka yang mengetahui sedikit HTML, CSS atau PHP boleh memperhatikan kodnya; buat fungsi dan tema tersuai yang sesuai dengan keperluan mereka setiap masa.

Apa yang menjadikannya lebih baik ialah anda tidak perlu berusaha untuk menjadikan laman web anda responsif, kerana ia akan mudah alih langsung dari kotak.

Ini adalah platform yang sangat stabil dan boleh dipercayai, itulah sebabnya nama jenama besar menggunakannya. Blog CNN, Wall Street Journal, Mashable, Forbes, The New Yorker dan Sony Music semuanya dibina di WordPress.

Ini adalah platform yang luar biasa yang memberikan banyak pekerjaan bagi mereka yang berusaha membina dan menyelenggara laman web. Menambah, membuat dan mengurus pelbagai jenis kandungan sangat mudah dan mudah. Anda boleh membina dan membina laman web dalam beberapa hari dan anda boleh menjadualkan semua catatan anda dengan mudah mengikut keinginan anda.

Cara Memilih Hosting Laman Web WordPress?

WordPress mempunyai skrip penyelenggaraan rendah yang boleh ditangani oleh kebanyakan pelayan, tetapi anda tidak boleh memilih hos mana pun. Cari pembekal yang baik yang memahami keperluan sebenar WordPress dan menawarkan perkhidmatannya dengan harga yang berpatutan. Perkhidmatan hosting yang anda pilih berpengaruh pada prestasi dan SEO laman web anda. Oleh itu, anda ingin menggunakan perkhidmatan terbaik yang anda mampu.

Kelajuan halaman sangat penting kerana mendorong kepuasan pengguna. Sebilangan besar pengguna tidak memiliki kesabaran untuk menunggu lebih dari 2 saat sehingga laman web dapat dimuat sepenuhnya, jadi anda ingin berada di bawahnya sebanyak mungkin.

Malah kelewatan 1 saat terbukti menyebabkan penurunan penukaran sebanyak 7% seperti yang ditunjukkan oleh penyelidikan Kumpulan Aberdeen. Oleh itu, jika anda menjalankan perniagaan dalam talian, sangat penting anda memilih perkhidmatan hosting terpantas yang tersedia untuk anda.

Tetapi ingat bahawa walaupun anda memilih perkhidmatan hosting yang hebat, anda juga harus mempunyai plugin dan tema yang bagus untuk menyertainya, kerana kod yang ditulis dengan teruk dapat melambatkan prestasi laman web anda dengan banyak.

Mempunyai alat pengurusan dan pemasaran laman yang berguna yang menyertai perkhidmatan hosting anda selalu menjadi kelebihan apabila anda memilih host, jadi pastikan anda juga mengawasi mereka.

Hosting Berkongsi Tradisional

Dengan hosting bersama tradisional, anda akan diberi ruang pelayan, teknologi dan beberapa tahap sokongan yang diperlukan untuk menjalankan laman web WordPress. Anda juga boleh mendapatkan perkhidmatan hosting tradisional yang hebat dengan harga yang berpatutan, tetapi memerlukan perhatian lebih.

Anda harus mengatur akses hosting anda dan memasang WordPress, bersama dengan menguruskan setiap perincian teknikal lain seperti mengemas kini Inti WordPress, plugin, dll. Membuat sandaran biasa untuk laman web anda juga merupakan tugas anda, bersama dengan menangani sebarang pelanggaran keselamatan yang mungkin berlaku.

Sekiranya anda seorang pembangun, tugas-tugas ini bukanlah perkara baru, tetapi mereka yang hanya mahukan laman web mereka berjalan dengan campur tangan minimum lebih baik menggunakan hosting WordPress yang dikendalikan.

Hosting yang Dioptimumkan dan Terurus

Sekiranya anda ingin mempunyai profesional yang menjaga laman web anda 24/7, anda selalu boleh memilih untuk melanggan rancangan hosting yang dikendalikan atau dioptimumkan WordPress. Dengan cara ini, tuan rumah akan bertanggungjawab untuk melaksanakan tugas-tugas yang disebutkan di atas dan menyelesaikan masalah yang mungkin anda hadapi.

Bergantung pada jenis pengguna anda dan seberapa luas pengetahuan yang anda miliki, anda boleh memilih antara dua pilihan ini.

Penyedia Web Hosting Terbaik untuk WordPress

Di bawah ini anda akan dapati syarikat hosting WordPress terbaik. Semua penyedia hosting ini menawarkan rancangan hosting web yang dioptimumkan bersama dan WordPress. Jadi, jika anda mencari jenis rancangan hosting WordPress tertentu, anda dilindungi dengan mana-mana syarikat hosting ini.

1. HostGator

hostgator-best-wordpress-cloud-hosting

Anda mungkin pernah mendengar mengenai HostGator, kerana ia adalah salah satu syarikat hosting web terbesar, mempunyai lebih dari 9 juta nama domain berdaftar. Ia juga mempunyai kerjasama dengan Linux dan Cisco. Syarikat ini telah wujud selama 15 tahun dan mempunyai banyak pelanggan yang berpuas hati sejak itu.

Mereka mempunyai waktu operasi yang kuat yang bergerak antara 99.97% dan 99.90%. Laman web memuat dalam 800 milisaat yang juga cukup bagus tetapi akan lebih baik dengan 200 milisaat kurang. Namun, anda boleh mencapai kelajuan yang lebih tinggi jika anda mempunyai laman web “lebih ringan”.

Antara muka pengguna dan perkhidmatan hosting yang lengkap sangat mesra pemula. Terdapat banyak panduan, tutorial dan halaman FAQ yang boleh anda gunakan untuk memberitahu anda bagaimana menangani pelbagai tetapan langkah demi langkah.

Anda juga akan mempunyai pasukan sokongan yang hebat untuk menjaga setiap keperluan anda. Mereka mengambil masa kurang dari 20 minit untuk memberi respons kepada anda dalam sembang, jadi anda boleh yakin bahawa anda akan mempunyai masalah yang dapat diselesaikan dalam jangka masa yang tetap.

HostGator juga menawarkan bonus besar. Mereka akan memindahkan laman web anda yang sudah ada ke pelayan mereka secara percuma. Anda juga akan mendapat penghapusan perisian hasad automatik, jadi laman web anda akan disimpan dalam persekitaran yang selamat. Sekiranya anda ingin membuat sandaran laman web anda, anda boleh melakukannya melalui cPanel. Sandaran automatik sepenuhnya berharga $ 15.95 setiap tahun.

Harga untuk perkhidmatan mereka bermula dari $ 3,95 sebulan, untuk rancangan Hatchling, yang menawarkan penyimpanan, nama domain dan lebar jalur tanpa had. Pelan Bayi juga menyokong segala-galanya tanpa had dengan beberapa tambahan dengan harga $ 5.95 sebulan. Akhirnya rancangan Perniagaan hadir dengan harga yang sama, menyokong nama domain tanpa had, ruang penyimpanan dan lebar jalur dengan tambahan tambahan IP khusus, nombor bebas tol dan sijil SSL dengan harga $ 5.95 sebulan.

Mendaftar ke perkhidmatan mereka dapat dilakukan dalam beberapa langkah dan anda dapat meminta pengembalian dana dalam 45 hari.

2. BlueHost

penyedia hosting-bluehost-best-wordpress-hosting

BlueHost mempunyai kerjasama dengan WordPress sehingga jelas mereka sesuai untuk menjadi tuan rumah laman web WordPress. Ini adalah salah satu perkhidmatan hosting yang disyorkan di WordPress.org. Selain itu, mereka menawarkan tawaran istimewa untuk pengguna WordPress, menawarkan $ 2.95 / bulan, yang sangat mengagumkan bagi sesiapa sahaja yang ingin menjadi tuan rumah laman web mereka dengan kos rendah.

BlueHost menawarkan semua yang diperlukan untuk menjalankan laman web WordPress dengan lancar. Anda akan berada dalam keadaan yang lebih baik, mempunyai akses ke banyak alat keselamatan yang hebat seperti Spam Hammer, Spam Experts, Spam Assassin dan CloudFlare untuk mengelakkan serangan DDoS yang boleh merosakkan laman web anda.

Waktu bekerja antara 99,99% dan 99,89%, yang bermaksud ia boleh dipercayai sepanjang tahun. Memuatkan halaman WordPress tidak semestinya sepantas kilat, kerana terlalu banyak kod yang harus diproses oleh pelayan. Laman web WordPress yang dihoskan di BlueHost, mempunyai masa memuat 1000ms. Yang mungkin kelihatan tidak memuaskan pada pandangan pertama tetapi anda tidak akan menyedarinya dalam praktiknya.

Perkhidmatan pelanggan memerlukan masa sekitar setengah jam untuk bertindak balas dan terdapat banyak kandungan yang dapat anda gunakan untuk membantu anda belajar mengurus laman web anda. Anda mempunyai akses ke banyak video tutorial yang menawarkan panduan langkah demi langkah dan banyak maklumat.

Pakej pertama Bluehost, pelan Asas bermula pada $ 3,49 / bulan, yang memerlukan langganan tiga tahun. Jika tidak, harganya $ 4.95 sebulan dengan langganan 12 bulan. Dengan cara ini, anda mendapat storan 50GB, 10 laman web, lebar jalur tanpa had dan 5 akaun e-mel dengan storan 100MB untuk setiap satu. Pelan Plus berharga $ 5,95 sebulan, yang menyediakan 10 laman web, 100 akaun e-mel dengan ruang 500 MB, storan 150 GB dan lebar jalur tanpa had

Akhirnya, anda mempunyai rancangan Pro perniagaan yang merupakan rancangan bersama terbesar mereka, berharga $ 13.95 sebulan. Ia mempunyai lebar jalur, storan, laman web dan akaun e-mel yang tidak terhad.

Penting juga untuk diperhatikan bahawa mereka tidak menawarkan penghijrahan laman web secara percuma, jadi jika anda mempunyai laman web yang sudah ada, anda mahu mereka berhijrah, mereka akan mengenakan yuran sebanyak $ 149,99 untuknya.

Sekiranya anda ingin menjadi tuan rumah laman web WordPress sederhana dengan beberapa ciri, BlueHost adalah pilihan yang tepat, tetapi jika anda mahu menjadi tuan rumah laman web eCommerce yang besar, ia mungkin sedikit lambat.

3. InMotion Hosting

inmotion-best-business-wordpress-hosting

Mungkin perkhidmatan hosting yang paling lengkap dalam senarai ini. InMotion mendakwa bahawa ia jauh lebih baik daripada persaingannya dan setakat ini syarikat berjaya membuktikan pernyataan itu. Perkhidmatan mereka pantas, boleh dipercayai dan kukuh dalam setiap aspek. Mereka kira-kira 40% lebih baik daripada kebanyakan persaingan mereka.

Laman web yang dihoskan di pelayan InMotion dimuat pada kelajuan luar biasa 560 ms sementara beberapa hos dengan tanda harga yang sama memuatkan laman web mereka pada kelajuan 800-1000 milisaat. Mereka juga sangat dipercayai, kerana waktu operasi mereka 100% dan hanya turun menjadi 99.95%. Sekali lagi, ia kukuh!

Satu-satunya kelemahan dengan InMotion adalah bahawa mana-mana laman web yang berukuran lebih dari 10GB tidak akan disandarkan. Anda perlu membayar yuran $ 49 untuk membuat laman web dengan ukuran tersebut sentiasa disandarkan. Tetapi mereka menawarkan sandaran automatik percuma dan pemulihan laman web untuk laman web lain di bawah 10GB.

Sebagai tambahan perkhidmatan mereka yang hebat, mereka mempunyai pasukan sokongan pelanggan bertaraf dunia yang sentiasa bersedia melayani setiap keperluan anda. Mereka memerlukan masa kurang dari 20 minit untuk bertindak balas dan mereka akan menyelesaikan masalah anda dengan cepat.

Segala-galanya mengenai InMotion berjaya menjadi begitu menarik dan itulah yang mereka mahukan. Mereka menawarkan perkhidmatan ini dengan harga yang sama dengan hos web komersial lain, bermula dari $ 3,49 sebulan untuk rancangan Pelancaran mereka. Ia menyokong 6 laman web, 26 domain terparkir, 6 pangkalan data MySQL bersama dengan 100 subdomain dan 26 domain terparkir.

Pelan Power berharga $ 4,49 sebulan dan menyediakan perkhidmatan yang sama dengan pelan Pelancaran, dengan beberapa tambahan.

Akhirnya rancangan Pro berharga $ 7.49 sebulan, yang menyokong semuanya tanpa had! Hosting WordPress mereka sama seperti rancangan lain yang disebutkan di sini dan mereka menyokong dan mengurus mana-mana laman web yang dibina di CMS ini dengan sempurna.

4. WebHostingHub

webhostinghub-best-wordpress-blog-hosting

WebHostingHub menawarkan perkhidmatannya dengan pernyataan yang sangat provokatif, mengatakan bahawa mereka 20x kali lebih cepat daripada persaingan mereka.

Walaupun tidak 20x lebih pantas, mereka adalah antara hos web terpantas yang telah kami kaji sejauh ini, dengan kelajuan memuat 580 milisaat. Kelajuan memuatkan halaman cukup pantas untuk menjalankan laman web eCommerce.

Semua pemacu SSD yang hebat menjadikan keadaan lebih baik kerana data dibaca 20 kali lebih cepat daripada dari cakera keras biasa.

Mereka juga boleh dipercayai sepanjang tahun dengan 99.99% masa operasi yang hanya turun hingga 99.88% dalam senario terburuk.

Sekiranya anda seorang pemula yang tidak mempunyai terlalu banyak pengalaman dengan teknologi web, WebHostingHub akan menjadi lebih hebat untuk anda. Mereka membuat semuanya sangat mudah dengan proses pendaftaran beberapa langkah dan penyediaan laman web yang mudah. Setiap pakej hosting dilengkapi dengan perisian pembangun laman web percuma.

Anda boleh memilih untuk memasang WordPress di pelayan anda dari halaman pendaftaran. Anda juga boleh memilih sistem pengurusan kandungan lain.

WebHostingHub juga menyediakan banyak perkhidmatan percuma. Mereka menawarkan kemungkinan untuk memindahkan tiga laman web beserta pangkalan data mereka ke pelayan mereka, sepenuhnya percuma. Mereka juga menjanjikan proses downtime sifar yang menjadikannya tawaran yang lebih menarik. Untuk mengatasinya, anda juga akan mendapat nama domain percuma dengan perjanjian anda.

Namun, sandaran dan keselamatan tambahan memerlukan wang tambahan. Ini sangat berguna, bahkan ciri keselamatan penting yang anda tidak akan dapat secara percuma.

Pelan pertama mereka, rancangan Spark bermula pada $ 4,99 sebulan, yang memerlukan langganan 3 tahun. Sekiranya anda memilih opsyen 12 bulan, harganya naik hingga $ 6,99 sebulan. Ia mempunyai sokongan untuk 2 laman web, 25 subdomain dan 10 pangkalan data MySQL.

Pelan Nitro berharga $ 6.99 sebulan dan menyokong sebilangan besar laman web, subdomain dan pangkalan data MySQL.

Pelan Dynamo juga menjadikan semuanya tidak terhad dengan penambahan lebih banyak sumber pelayan yang boleh anda gunakan. Perkhidmatan ini bagus untuk laman web yang sangat diperdagangkan.

Sekiranya anda suka bagaimana perkhidmatan WebHostingHub berbunyi, anda boleh melanggan perkhidmatan mereka dalam beberapa langkah mudah.

5. InterServer

interserver-best-dioptimumkan-wordpress-hosting

InterServer telah berada di pasaran sejak tahun 1999, namun tidak banyak orang yang mengetahui tentangnya seperti yang mereka lakukan mengenai host komersial lain. Ini adalah penyedia yang sangat mesra bajet yang mempunyai 17 tahun kerja dan berjuta-juta pengguna yang berpuas hati di belakang mereka.

Mereka mempunyai semua yang diperlukan untuk menjadikan laman web WordPress anda berjalan lancar. Kira-kira 80% daripada semua testimoni mereka ditulis dengan suara yang sangat positif. Sebilangan besar pelanggan mereka sangat berpuas hati dengan perkhidmatan yang mereka terima.

Masa operasinya jarang turun dari 100% menjadi 99.99%, jadi mereka benar-benar boleh dipercayai sepanjang tahun. Apa yang menjadikan mereka lebih mengagumkan ialah laman web yang dihoskan di pelayannya mempunyai masa tindak balas 300ms.

Mereka mempunyai waktu operasi yang kuat, pasukan sokongan pelanggan yang ramah dan sangat responsif yang sentiasa bersedia untuk menyelesaikan sebarang masalah mengenai laman web anda.

Bagi mereka yang tidak mahu bermain terlalu banyak dengan laman web WordPress mereka dan mereka yang ingin menggunakannya sepanjang tahun tanpa masalah boleh menggunakan rancangan hosting terurus dengan harga $ 5 sebulan. Perkhidmatan mereka juga merangkumi banyak pemasangan satu klik dan satu migrasi laman web percuma.

Anda juga boleh mendapat beberapa diskaun hebat dengan kontrak jangka panjang dan menjadikan harga jatuh kepada $ 3.88 / bln. Anda mendapat lebar jalur, ruang penyimpanan dan laman web tanpa had dengan pakej ini. Tetapi penting untuk disebutkan bahawa tidak ada laman web yang dibenarkan menggunakan lebih daripada 20% sumber pelayan mereka.

Namun, InterServer sangat mudah tanpa batasan yang dikenakan oleh perkhidmatan mereka dan mereka akan memberi tahu anda tentang semua perkara langsung, tanpa tangkapan atau bayaran tersembunyi.

InterServer belum menjadi hos arus perdana dan mereka menebusnya dengan memberikan perkhidmatan hebat kepada semua pengguna mereka. Sekiranya anda mencari hos web yang boleh dipercayai yang memperhatikan minat anda, InterServer akan terus berjalan!

Kesimpulannya

Memilih hos web yang tidak boleh dipercayai untuk laman web atau blog WordPress anda boleh menyebabkan sakit kepala. Tidak perlu mencuba pelbagai syarikat, kerana saya telah memberi anda senarai penyedia hosting WordPress terbaik. Saya telah menguji semuanya dan saya menggunakannya untuk pelanggan atau projek laman web yang lebih kecil.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector