5 Penyedia Web Hosting Terbaik untuk Pembangun

pembangun hosting terbaik


Sebagai pembangun anda ingin membina laman web yang hebat, responsif, dan selamat. Kemahiran pengekodan anda adalah perkara yang paling penting, tetapi anda juga perlu memastikan bahawa laman web anda berdasarkan asas yang kuat. Inilah sebabnya mengapa anda perlu memilih tuan rumah yang baik.

Sekiranya laman web anda bersaiz sederhana atau besar, anda memerlukan sesuatu yang lebih baik daripada hosting bersama. Hosting bersama adalah baik untuk laman web atau blog paling asas, tetapi apa-apa yang lebih besar daripada itu akan memberi kesan serius kepada prestasi. Anda akan memerlukan lebih banyak kuasa. Pilihan premium adalah pelayan khusus, tetapi, dalam kebanyakan kes yang bukan hanya mahal, tetapi juga terlalu banyak, anda mungkin akan gagal menggunakan semua kekuatan itu. Oleh kerana anda berkemungkinan besar menggunakan anggaran, anda memerlukan penyelesaian pertengahan, dan itu adalah hosting VPS.

Hosting VPS memberikan yang terbaik dari kedua-dua dunia. Ia jauh lebih hebat daripada hosting bersama, kerana anda tidak mempunyai banyak pengguna lain untuk mencuri sambungan anda. Tetapi, jauh lebih murah daripada pelayan khusus. Inilah sebabnya mengapa hosting VPS adalah pilihan terbaik bagi kebanyakan pembangun.

Dalam artikel ini kita akan menerangkan apa sifat utama rancangan hosting VPS yang baik. Selepas itu, kami akan memberi anda contoh penyedia hosting yang kami fikir adalah yang terbaik dalam perniagaan. Pada akhir artikel ini, anda akan mengetahui cara memilih hos untuk laman web anda.

Syarikat Hosting
Harga Promosi

1inmotionbest hosting untuk pembangun web$ 19.99 / bln
2hosting terbaik bluehost untuk penyusun wordpress$ 19.99 / bln
3hostgator hosting terbaik untuk pembangun laman web$ 29.95 / bln
4hosting terbaik interserver untuk pengaturcara$ 6.00 / bln
5greengeeks hosting terbaik untuk pengaturcara komputer$ 39.95 / bln

Apa yang Perlu Diperhatikan Semasa Memilih Pelan VPS?

Setiap rancangan hosting VPS perlu memenuhi kriteria tertentu, yang meliputi:

 • Kelajuan dan kebolehpercayaan – anda mahu membina laman web yang pantas dan responsif. Dan anda mahu mereka sentiasa ada. Inilah sebabnya mengapa anda perlu memilih hos dengan reputasi yang baik untuk kepantasan, dan catatan masa kerja yang hebat.
 • Harga dan ciri – ini mudah diputuskan. Pertama, lihat anggaran anda. Ini akan memberi anda idea tentang apa yang terlalu banyak, jadi anda boleh mengecualikan rancangan hosting yang terlalu mahal untuk projek anda. Tetapi jangan selalu mencari pilihan yang paling murah, lebih bijak daripada itu. Selalu bagus untuk menjimatkan wang atau menggunakannya pada sesuatu yang lebih kelihatan, tetapi hosting adalah asas bagi setiap laman web, sangat penting. Rancangan yang lebih mahal memberikan anda lebih banyak ciri dan alat, jadi anda boleh membina laman web yang lebih baik.
 • Keselamatan dan sokongan – Membina laman web yang selamat adalah mustahak. Anda tidak mahu reputasi anda terjejas, dan laman web anda tidak selamat. Inilah sebabnya mengapa anda memerlukan host yang mempunyai pusat data yang hebat. Anda juga mahu mereka mempunyai pasukan sokongan yang hebat, kerana anda tidak pernah tahu bila anda memerlukan bantuan. Dan kerana rancangan VPS memerlukan penyelenggaraan, sangat sesuai jika anda dapat mencari rancangan yang termasuk penyenggaraan pelayan.

Salah satu perbezaan utama antara rancangan bersama dan VPS ialah anda boleh memilih perkakasan anda sendiri. Setiap rancangan VPS memberi anda ruang CPU, RAM, SSD, dan jumlah semua ini adalah perbezaan utama antara rancangan. Secara semula jadi, anda mahukan kekuatan sebanyak mungkin, tetapi itu juga disertakan dengan tanda harga, jadi pilihlah dengan bijak. Tidak perlu terlalu tinggi menilai laman web anda, kerana anda selalu dapat menaik tarafnya nanti, jika rancangan yang anda pilih tidak mencukupi.

Penyedia Hosting Terbaik untuk Pembangun

1. Hosting InMotion

inmotion-best-professional-hosting-developer

Hosting InMotion

InMotion adalah syarikat dari Amerika Syarikat yang menjalankan perniagaan hosting sejak tahun 2001, jadi anda boleh menganggapnya sebagai veteran. Selama bertahun-tahun ia terkenal dengan kestabilan, keselamatan dan kepantasannya.

InMotion mempunyai dua pusat data yang besar, dan keduanya canggih. Mereka melabur berjuta-juta dolar setiap tahun ke dalam teknologi mereka, memperbaharui dengan hanya komponen terbaru dari pengeluar jenama besar. Ini menunjukkan hasil; laman web yang dihoskan di InMotion berjalan hingga 40% lebih pantas daripada pertandingan. Ia juga menunjukkan masa operasi dijamin 99,99%.

InMotion mempunyai banyak alat berguna untuk pembangun. Mereka menyokong banyak skrip dan bahasa: ASP, Django, Java, Perl, PHP, Python, dan Ruby on Rails. Mereka juga menyokong pangkalan data MySQL, PostgreSQL dan SQLite. InMotion juga mempunyai akses SSH. Pilihan pemasangan mereka yang mudah merangkumi banyak platform popular, seperti b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress, dan SSL.

InMotion juga mempunyai polisi sandaran percuma yang hebat. Ini sangat mengagumkan kerana banyak penyedia hosting mengenakan bayaran yang tinggi. Mereka akan melakukan ini secara automatik, berukuran hingga 10 GB. Tetapi, jika anda suka membuat sandaran sendiri, mereka akan menyediakan alat yang diperlukan.

InMotion menawarkan 6 rancangan VPS, mulai dari $ 19.99 hingga $ 64.99 sebulan. Semua rancangan VPS mempunyai domain, laman web dan e-mel yang tidak terhad. Juga, mereka semua mempunyai storan SSD percuma, jadi laman web anda akan berjalan dengan kelajuan tinggi. Semua rancangan VPS sangat hebat berbanding hosting bersama; ini sangat sesuai untuk pembangun. Malah rancangan VPS termurah cukup kuat; dengan RAM 4 GB, storan 75 GB, lebar jalur 4 TB dan 3 alamat IP yang tersedia, ia dapat menghoskan kebanyakan laman web. Anda boleh meningkatkan rancangan anda pada bila-bila masa.

Pasukan sokongan InMotion adalah salah satu yang terbaik dalam perniagaan. Mudah dijangkau 24/7, mereka akan membantu anda dengan cepat dan profesional. Mereka bahkan akan menawarkan migrasi laman web percuma ke pelayan mereka.

InMotion adalah penyedia hosting yang unik. Dengan yakin pada kualiti mereka, InMotion menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 90 hari.

2. BlueHost

bluehost-best-vps-plan-web-developer

BlueHost

Sekiranya laman web anda ada kaitan dengan WordPress, dapatkan BlueHost. Ini adalah syarikat hosting nombor satu yang disyorkan oleh WordPress selama bertahun-tahun. BlueHost selamat, stabil dan cepat, jadi walaupun anda tidak menggunakan WordPress, anda tetap harus menganggapnya sebagai penyedia hosting anda.

Syarikat BlueHost melakukan segalanya 100% secara dalaman. Ini memastikan semuanya terkawal dan memberikan kualiti yang berterusan. Mereka menggunakan sambungan gentian mereka sendiri, dan Linux menggunakan pelayan yang dibina khas. Semua ini menghasilkan masa operasi 99,99%, dijamin.

Membina laman web selamat adalah penting, dan BlueHost terkenal dengan keselamatannya. Mereka akan melindungi laman web anda dari semua ancaman Internet moden, seperti serangan spam dan DDOS.

Bagi pembangun, BlueHost banyak menawarkan: QuickInstall (b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress, dan SSL), banyak skrip dan bahasa yang disokong (ASP, Django, Java, Perl, PHP, Pangkalan data Python, Ruby on Rails), PHPMyAdmin dan MySQL.

Mereka mempunyai 4 rancangan VPS yang hebat, mulai dari $ 19.99 sebulan hingga $ 59.99 sebulan. Apabila melihat harganya, anda boleh mengatakan bahawa BlueHost adalah mesra bajet. Tetapi jangan terpedaya dengan harga rendah mereka, rancangan BlueHost banyak ditawarkan. Pelan VPS termurah mereka, yang disebut Standard memberi anda 2 teras, RAM 2 GB, storan SSD 30 GB dan lebar jalur tanpa had. Perkara yang hebat mengenai BlueHost ialah ia melakukan penyelenggaraan pelayan untuk anda, jadi anda tidak perlu risau.

Sokongan BlueHost sangat mengagumkan. Anda dapat menghubungi mereka 24/7 melalui E-mel, Telefon, dan Sembang, dan menggunakan Pangkalan Pengetahuan yang Luas. Pasukan jurutera dalaman mereka akan menjawab semua soalan anda secara profesional. BlueHost juga mempunyai laman web yang bagus di mana anda dapat mencari tutorial dan video panduan yang berguna.

Berminat dengan BlueHost? Cubalah, mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan 30 hari.

3. HostGator

hostgator-dipercayai-web-host-pembangun

HostGator

HostGator adalah salah satu penyedia hosting terbesar di dunia. Ia berjaya menempatkan lebih daripada 9 juta domain dengan jayanya. Oleh itu, jika anda tidak suka berjudi, dan mahukan tuan rumah yang boleh dipercayai yang telah membuktikan reputasinya selama ini, pilih HostGator.

Oleh kerana host banyak domain, HostGator perlu memastikan pelayan mereka selamat, dan mereka berjalan sepanjang masa, kerana mereka mempunyai reputasi untuk disimpan. Dan mereka melakukan begitu sahaja. Pusat data besar mereka dipantau 24/7, dan mempunyai sistem sandaran kuasa dan pengesanan kebakaran terkini yang dipasang. Ini memastikan mereka mengekalkan masa operasi 99.9% yang dijamin, dan mereka menyediakan suapan RSS status pelayan sehingga anda dapat melihatnya sendiri.

HostGator menyokong skrip dan bahasa yang popular termasuk: ASP, PHP, Python dan Ruby. Mereka juga menawarkan pemasangan mudah untuk Drupal, Joomla, Magneto, dan WordPress. Mereka menyokong pangkalan data PHPMyAdmin dan MySQL, sehingga semua bahasa, platform dan pangkalan data utama dilindungi.

HostGator terkenal dengan harga yang berpatutan, dan rancangan VPS tidak berbeza. Mereka mempunyai 3 rancangan, mulai dari $ 29.95 / bln hingga $ 49.95 / bln. Oleh kerana anda selalu dapat menaik taraf di kemudian hari, kami mencadangkan untuk memulakan dengan rancangan termurah mereka, Snappy. Ia mungkin murah, tetapi ia cukup banyak. Dengan harga $ 29.95 / bln anda mendapat 2 teras, RAM 2 GB, ruang SSD 120 GB, dan lebar jalur 1.5 TB.

HostGator mempunyai sokongan yang baik dan laman web yang sangat baik. Pasukan mereka yang terlatih dapat dihubungi 24/7, dan akan menyelesaikan sebahagian besar masalah anda. Dan, jika anda suka mencari jawapan sendiri, anda akan menikmati melayari forum mereka yang meriah.

Anda tidak akan salah dengan HostGator, sudah lama tidak berlaku, dan telah mendapat kepercayaan 9 juta domain. Sekiranya anda memutuskan untuk mencubanya, anda akan dilindungi dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

4. InterServer

pemaju interserver-murah-vps-hosting-pembangun

Pelayan Antara

InterServer telah wujud sejak tahun 1999. Dan sejak awal, mereka menyimpan semua pengurus utama mereka. Ini membuktikan kekuatan InterServer, kerana dapat mengembangkan dan mengekalkan semua pekerja utama. Dan ia menceritakan kisah mengenai etika perniagaan mereka. Etika ini ditunjukkan dalam dasar jujur ​​mereka juga. Dengan InterServer, anda tidak akan melihat klausa tersembunyi atau kontrak panjang dan tidak adil dengan bayaran keluar yang mahal. Anda hanya akan mendapat apa yang anda bayar.

InterServer telah membina pusat data sendiri dari bawah ke atas. Mereka meletakkan embargo pada komponen tingkat desktop, dan hanya menggunakan teknologi canggih. Ini membolehkan mereka menjamin masa operasi 99.99%.

Pasukan sokongan InterServer adalah salah satu yang terbaik di industri ini. Mereka terlatih, dan bahkan kakitangan utama mereka menjawab telefon jika diperlukan. Anda boleh mengharapkan mereka menyelesaikan masalah dalam masa yang sama sekali. Mereka juga akan menawarkan migrasi percuma dari host lain, dan dengan Penyediaan Segera, laman web anda akan tersedia dengan serta-merta.

InterServer menyokong semua skrip dan bahasa utama (ASP, Django, Java, Perl, PHP, Python, Ruby on rel), dan menyediakan pemasangan yang mudah untuk banyak perkhidmatan (b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress, SSL). Ia menyokong pangkalan data PHPMyAdmin dan MySQL dan panel kawalan Cpanel, Plesk dan WHM.

Bahagian VPS laman web mereka sungguh unik. Anda akan mendapat sebanyak 32 rancangan Windows / Linux VPS, mulai dari hanya $ 6 / bln hingga $ 96 / bln. Ini bermaksud bahawa anda dapat mencari rancangan VPS yang memenuhi keperluan laman web mana pun, dan sesuai dengan anggaran apa pun. Pelan berbeza dari segi kuasa; bilangan teras, jumlah RAM dan ruang SSD, jumlah maksimum pemindahan data bulanan.

Sekiranya anda mencari pelbagai, dan mahukan rancangan VPS tersuai, InterServer adalah untuk anda. Cuba salah satu rancangan mereka sendiri, mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan 30 hari.

5. GreenGeeks

greengeeks-kualiti-hosting-web-pembangun

GreenGeeks

Sekiranya laman web anda ada kaitan dengan persekitaran atau ekologi, anda mesti menghoskannya di GreenGeeks! Penyedia hosting ini meletakkan kembali ke grid tiga kali lebih banyak tenaga yang mereka gunakan. Dan mereka meletakkannya kembali dengan membeli titik tenaga angin! Jadi mereka benar-benar Hijau.

Tetapi GreenGeeks tidak peduli hanya dengan planet kita; mereka juga mengambil berat tentang pelanggan mereka. Pelayan mereka mengekalkan masa operasi 99.9%, jaminan wang dikembalikan. Mereka juga menjaga keselamatan. GreenGeeks menawarkan semua alat moden untuk memastikan laman web anda tetap utuh. Ini termasuk pengesanan kekuatan kasar, Spam Assassin, pelayan selamat SSL, pengimbasan keselamatan masa nyata, dan perlindungan kata laluan. GreenGeeks juga membuat sandaran setiap malam, jadi data anda akan sangat selamat.

GreenGeeks menyokong bahasa Django, Perl, PHP, Python, dan Ruby on Rails. Mereka juga mempunyai pemasangan cepat untuk b2evolution, Drupal, Fantastico / Softaculous, Joomla, Magento, Mambo, MediaWiki, WordPress, dan SSL. Ini akan menjimatkan banyak masa. PHPMyAdmin dan MySQL adalah pangkalan data yang mereka sokong.

GreenGeeks mempunyai 4 rancangan VPS yang berbeza, mulai dari $ 39.95 hingga $ 159.95 sebulan. Semuanya berdasarkan quad-core, tetapi spesifikasi selebihnya berbeza. Kami mengesyorkan pakej $ 59.95. Selain 4 teras, ia termasuk, RAM 2 GB, penyimpanan SSD 50 GB, dan lebar jalur 1500 GB.

GreenGeeks mempunyai pasukan sokongan premium. Mereka tersedia 24/7, dan anda boleh menghubungi mereka melalui telefon, sembang langsung atau pangkalan pengetahuan. Sekiranya laman web anda sudah dihoskan di pelayan lain, mereka akan menawarkan untuk memindahkannya secara percuma. Dan anda tidak perlu risau tentang penyelenggaraan pelayan kerana mereka akan melakukannya untuk anda. Kami sudah menyebut sandaran setiap malam.

Dengan dasar mesra alam, GreenGeeks adalah sesuatu yang istimewa. Pusat data menghabiskan banyak tenaga, dan GreenGeeks melakukan yang terbaik untuk mengurangkannya. Anda juga harus peka terhadap lingkungan, dan kami menjemput anda untuk mencuba GreenGeeks, anda tidak akan kecewa. Anda juga bebas risiko, kerana mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Kesimpulannya

Industri hosting web mempunyai banyak yang ditawarkan. Dalam artikel ini kami telah menunjukkan kepada anda rancangan VPS dan penyedia hosting yang kami anggap terbaik. Anda boleh menjadi besar, dan memilih HostGator, anda boleh menjadi hijau, dan memilih GreenGeeks. Sekiranya cadangan penting bagi anda, gunakan BlueHost. Sekiranya kepelbagaian dan penyesuaian adalah perkara anda, pilihlah InterServer, dan jika anda memerlukan jaminan wang yang lama, dapatkan InMotion.

Tetapi yakinlah, memilih salah satu daripada ini adalah pilihan utama. Semuanya boleh dipercayai dan mempunyai waktu yang baik. Ia selamat, menawarkan banyak lapisan perlindungan. Semuanya menawarkan kepantasan pengguna yang berkelajuan tinggi, dan 100% dijamin. Satu perkara yang pasti, dengan semuanya, kualiti berada di atas segalanya.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map