5 Web Hosting Terbaik di Kanada

01.06.2020
Hosting Terbaik '5 Web Hosting Terbaik di Kanada
0 8 мин.

best-web-hosting-kanada-2019


Sekiranya anda melancarkan laman web untuk khalayak Kanada, lebih baik mendapatkan hosting anda dari penyedia hosting Kanada atau host web yang mempunyai lokasi pelayan di Kanada juga. Oleh kerana kami pakar dalam hosting web, kami telah meneliti dan memilih syarikat hosting web terbaik di Kanada yang patut mendapat perhatian anda.

Di bawah ini, anda boleh membaca ulasan ringkas syarikat-syarikat ini, tetapi pertama-tama, mari kita pertimbangkan kelebihan mempunyai pelayan anda di Kanada jika laman web anda menyasarkan atau menangani khalayak Kanada yang didominasi.

Mengapa Pilih Host Web Kanada?

Sekiranya khalayak utama laman web anda adalah orang Kanada, terdapat beberapa argumen yang menyokong hosting dengan penyedia yang terdapat di sana:

 • Sambungan lebih pantas & masa tindak balas: Sekiranya pelayan anda berada lebih dekat dengan khalayak sasaran anda, anda dapat menikmati masa tindak balas yang lebih baik daripada pelayan anda di luar negara;
 • Sokongan: Membeli hosting web dari syarikat yang berlokasi di zon waktu yang berlainan atau negara yang berlainan mungkin disertakan dengan jam kerja sokongan yang berbeza dan sokongan yang diserahkan kepada negara yang tidak fasih berbahasa Inggeris. Ini dapat meredakan komunikasi dan menyelesaikan masalah tepat pada masanya;
 • Keperluan industri: Bagi beberapa industri, adalah syarat untuk mempunyai pelayan yang berada di negara di mana syarikat menjalankan perniagaannya;
 • Pertikaian undang-undang: Sekiranya terdapat pertikaian undang-undang, lebih mudah untuk melakukan tindakan undang-undang terhadap atau menengahi pertikaian di antara penduduk negara yang sama;
 • Penyetempatan: Mempunyai perkhidmatan yang dilokalkan bermaksud membayar dalam mata wang negara anda, menikmati perkhidmatan yang mematuhi undang-undang khusus negara, dan memiliki akses ke sokongan yang berpusat di Kanada;
 • Hosting hijau: Syarikat hosting yang terkenal di Kanada semuanya berkomitmen terhadap persekitaran dan berusaha untuk digerakkan oleh tenaga bersih.

Menikmati sambungan yang lebih pantas, mempunyai akses ke perkhidmatan dan sokongan yang dilokalkan adalah sebab utama mengapa perniagaan atau individu yang laman webnya menargetkan khalayak Kanada akan memilih untuk menjadikan laman web mereka dihoskan di host web Kanada.

Sekiranya anda ingin tahu tentang host web mana yang terbaik, baca ulasan di bawah mengenai 5 host web teratas di Kanada:

GreenGeeks

Lawati Laman Web »

greengeeksGreenGeeks adalah syarikat hosting dengan kehadiran global, yang pusat datanya terletak di Amerika Syarikat, Eropah, dan tentu saja Kanada. Seperti yang mereka nyatakan dengan begitu fasih, syarikat ini adalah syarikat hijau yang komited untuk mengurangkan kesan persekitaran mereka. Mereka melakukannya dengan menggantikan 3 kali jumlah tenaga yang mereka gunakan dengan tenaga tenaga angin.

GreenGeeks membolehkan pelanggan memilih pusat data yang disediakan. Orang Kanada boleh memilih untuk disediakan di pusat data yang terletak di Montreal atau Toronto.

Selain menjadi platform yang bertanggungjawab terhadap alam sekitar untuk laman web anda, GreenGeeks juga komited untuk menggembirakan kepantasan, meningkatkan keselamatan dan kebolehpercayaan.

Dengan menggunakan teknologi kelajuan terkini seperti pemacu SSD, teknologi cache dalaman yang disesuaikan, CDN terbina dalam percuma, pelayan web dan pangkalan data pantas, dan PHP 7 yang diaktifkan di semua pelayan, GreenGeeks dapat menjamin pemuatan halaman yang sangat cepat.

Dari segi keselamatan, mereka menawarkan pengimbasan keselamatan masa nyata, analisis ancaman berkelompok maju, dan pemantauan pelayan proaktif yang membolehkan mereka mengekalkan waktu operasi 99.9%.

Dari segi rancangan hosting harga bermula pada $ 3,95 / bulan untuk hosting bersama, tetapi hosting VPS, pelayan khusus, hosting WordPress dan pakej reseller juga harga yang kompetitif dan mempunyai sebilangan besar ciri seperti pendaftaran domain percuma, migrasi laman web percuma, laman web percuma pembina, sokongan 24/7, sandaran percuma, lesen cPanel / WHM, jaminan wang dikembalikan 30 hari, keselamatan unggul, dll..

GreenGeeks adalah pilihan terbaik untuk laman web Kanada yang menghargai tenaga boleh diperbaharui, pakej hosting yang sangat baik, dan komitmen terhadap penyelesaian hosting terkini dan terhebat.

HostPapa

Lawati Laman Web »

hostpapaHostPapa adalah syarikat hosting Kanada milik bebas yang ditubuhkan pada tahun 2006. Seperti GreenGeeks, mereka juga merupakan host web hijau dengan pusat data di seluruh AS dan Kanada.

Host web ini menawarkan rancangan hosting yang berpatutan di beberapa kategori hosting termasuk hosting bersama, WordPress, VPS dan reseller. Mereka menjadikan diri mereka sebagai hosting untuk pemula dan perniagaan kecil yang mahukan rakan kongsi hosting yang kuat dan boleh dipercayai.

Walaupun mereka berpusat di Kanada, HostPapa tidak takut untuk menargetkan pasaran global juga. Untuk tujuan ini, mereka menawarkan sokongan berbilang bahasa, pemacu SSD yang ditingkatkan, CloudFlare CDN, sokongan 24/7, jaminan masa upah 99.9%, dan pusat data canggih.

Imbasan sandaran dan perisian hasad automatik, sijil SSL percuma, penghijrahan laman web percuma, jaminan tanpa risiko 30 hari adalah beberapa ciri hosting lain yang boleh anda nikmati di HostPapa.

Pakej hosting bersama boleh dibeli dengan harga serendah $ 3,95 / bulan. Rancangan hosting bersama perniagaan membekalkan lebih banyak sumber daripada pakej permulaan, tetapi semua rancangan dalam peringkat ini mempunyai pendaftaran domain percuma, panel kawalan cPanel, akses ke 400+ aplikasi, latihan satu-satu percuma, Let’s Encrypt SSL percuma, pembangun laman, dan CDN percuma.

Kami mengesyorkan HostPapa jika anda tidak mempunyai pengalaman sebelumnya dengan hosting dan pembinaan laman web kerana mereka adalah syarikat yang mesra dan berorientasikan pengguna yang bertujuan untuk membantu menubuhkan dan mengembangkan perniagaan dalam talian anda.

HawkHost

hawkhostDitubuhkan pada tahun 2004, HawkHost adalah hos web global dengan 7 pusat data di seluruh Eropah, Asia, Amerika Syarikat, dan Kanada.

HawkHost menawarkan perkhidmatan migrasi percuma, hosting bertenaga SSD, 99.9% SLA uptime, sokongan 24/7, dan jaminan wang dikembalikan 30 hari. Portofolio hosting mereka merangkumi akaun bersama, cloud, semi-dedicated server, VPS dan akaun penjual semula.

Di halaman setiap rancangan masing-masing, anda akan mendapat penerangan terperinci mengenai perisian yang diketengahkan dan spesifikasi teknikal setiap rancangan.

Pakej hosting bersama peringkat permulaan mereka adalah yang paling berpatutan, walaupun dibandingkan dengan hos web lain yang disebutkan di atas, dan harganya bermula pada $ 2.99 / bulan. Pelan ini terhad hanya berkenaan dengan sumber ruang cakera, yang terhad pada 10,000 MB. Pelan hosting bersama yang lain, Professional jauh lebih mahal pada $ 7,99 / bulan, tetapi dilengkapi dengan ruang cakera SSD tanpa had.

Kategori hosting seterusnya di HawkHost adalah pelayan awan, yang menampilkan lima rancangan berbeza mulai dari $ 5 / bulan hingga $ 80 / bulan. Pelan ini dilengkapi dengan akses root sepenuhnya, bertenaga SSD dan boleh diskalakan sepenuhnya. Pelayan separa berdedikasi mempunyai dua rancangan, sementara VPS mempunyai tiga rancangan.

Walaupun rancangan harga kompetitif dan sumber daya berlimpah dan terukur, cPanel tidak disertakan secara percuma dengan setiap paket, dan hanya tersedia dengan biaya tambahan. Sebaliknya, semua rancangan mempunyai sijil SSL tanpa had percuma.

Sama ada anda melancarkan laman web pertama atau ingin berhijrah ke hos lain, HawkHost adalah pilihan yang boleh dipercayai dan berpatutan.

OVHcloud

awan ovhOVH Cloud adalah penyedia hosting perniagaan dengan lokasi pelayan di seluruh Eropah dan Pantai Timur Kanada yang pakar dalam penyelesaian hosting awan-hibrid. Mereka menyasarkan agensi dan perniagaan IT dan menawarkan hosting yang mematuhi PCI (PCI-DSS Level 1).

Pelayan logam telanjang OVHCloud, penyelesaian awan peribadi dan awan awam adalah pilihan terbaik bagi mana-mana perniagaan yang ingin membina infrastruktur yang berskala, selamat, dan lincah yang dapat memenuhi cabaran projek mereka.

Pelayan logam kosong tersedia dari $ 249 / bulan dan mereka dikategorikan mengikut objektif tertentu. Contohnya, jika anda adalah penerbit permainan yang mencari pelayan permainan, ada kategori khusus untuk penyelesaian pelayan permainan. Keluarga pelayan khusus lain termasuk Infrastruktur, Ketersediaan Tinggi, Penyimpanan, dan GPU.

Sekiranya anda mencari penyelesaian untuk memenuhi beban kerja peringkat perusahaan, penyelesaian awan peribadi yang dihoskan oleh OVHCloud menawarkan persekitaran awan penyewa tunggal yang diasingkan secara fizikal dengan fleksibiliti, konsistensi operasi dan prestasi yang sangat baik.

Dengan penyelesaian awan awam yang ditawarkan oleh OVHcloud, anda akan menikmati ketersediaan, keselamatan, dan prestasi tertinggi. Sumber adalah 100% milik anda 100% sepanjang masa, dan anda akan menggunakan 100% sumber anda tanpa keseluruhan lokasi. Sama ada anda mencari penyimpanan awan tanpa had bayar, penyimpanan arkib, penyimpanan blok, atau contoh awan awam, OVH telah melindungi anda.

Host ini tidak menawarkan penyelesaian hosting untuk pemula dan penyelesaian hosting mereka dirancang untuk pelanggan kelas atas yang mencari prestasi dan keselamatan terbaik.

iWeb.com

iwebBerasaskan di Montreal dan 98% dikuasakan oleh hidroelektrik, iWeb adalah satu lagi penyelesaian hosting perniagaan hijau yang menawarkan hosting khusus dan cloud. Selain Montreal, iWeb mempunyai kehadiran global yang meluas ke Eropah, Asia dan Amerika.

Pelayan khusus pemproses tunggal bermula pada $ 110 / bulan, tetapi anda boleh memilih sebanyak 19 konfigurasi pelayan khusus termasuk pelayan pemproses dwi, ​​atau pelayan yang dibina untuk prestasi atau penyimpanan. Antaranya, anda akan menemui pelayan yang mematuhi PCI, pelayan dengan storan SSD, dan pelayan lebar jalur yang tidak dimeterai.

Pusat data berlebihan iWeb membolehkan 100% SLA kuasa dan rangkaian. Dari segi keselamatan, pilihan perlindungan DDoS, sandaran jauh dan firewall tersedia.

Pilihan pelayan awan bayar-sambil-pergi tersedia dengan penyimpanan Windows atau Linux dan SSD, harga bermula dari $ 0,04 / jam.

Selain hosting, iWeb juga menyediakan solusi penyimpanan (penyimpanan jaringan, penyimpanan blok, penyimpanan sandaran, dan cadangan awan) serta layanan rangkaian (CDN, firewall, keamanan) dan pengurusan pelayan.

Penyelesaian hosting iWeb sesuai untuk profesional IT, perniagaan dan perusahaan.

Kesimpulannya

Tidak kira apa keperluan hosting anda – apa pun dari penyelesaian hosting bersama sederhana hingga penyelesaian pengkomputeran awan – syarikat hosting yang dikaji dalam artikel ini adalah yang terbaik dalam kategori masing-masing. Mereka semua hos tenaga hijau dengan kehadiran global dan pelbagai katalog perkhidmatan yang melebihi hosting tradisional, dan yang dapat bersaing dengan jenama hosting AS dan Eropah yang lain.

Sekiranya anda mencari hosting di Kanada, pastikan untuk melihatnya!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector