6 Penyedia Web Hosting Hijau Terbaik

01.06.2020
Hosting Terbaik '6 Penyedia Web Hosting Hijau Terbaik
0 22 мин.

penyedia hosting-hijau-terbaik-2019


Kita semua tahu betul bahawa kita menghabiskan sumber semula jadi bumi lebih banyak daripada sebelumnya. Ini telah meninggalkan beberapa perubahan persekitaran yang serius dan kami ingin menghadapi lebih banyak lagi di masa hadapan. Kita juga harus mempersoalkan jenis Bumi yang akan kita tinggalkan untuk anak-anak kita pada masa akan datang. Oleh itu, kita harus beralih kepada alternatif hijau dan hidup dengan lebih cekap di mana sahaja kita boleh. Salah satu bidang tersebut adalah apa yang kita pilih untuk memperkasakan teknologi kita.

Web hosting adalah perniagaan besar-besaran dan penggunaan kuasanya sama besar. Syarikat-syarikat besar mempunyai hangar yang dipenuhi dengan pelayan yang menderu yang hanya dapat menggunakan tenaga untuk terus berjalan. Perlu diingat bahawa agar laman web anda tersedia sepanjang hari, pelayan harus berfungsi sepanjang hari. Pelayan rata-rata menggunakan kira-kira 20.4 kilowatt sehari. Syarikat hosting web yang besar mempunyai sekurang-kurangnya 1000 pelayan sepanjang hari, yang menjadikan penggunaan tenaga harian mereka 20,400 kilowatt. Itu dapat memberi kekuatan kepada beberapa kawasan dan banyak lagi. Kuasa yang diperlukan untuk menjalankan semua pelayan di Amerika Syarikat sama dengan jumlah yang dapat dihasilkan oleh 5 loji tenaga nuklear. Oleh itu, sangat mudah untuk memahami berapa banyak kerosakan yang dilakukan oleh internet terhadap persekitaran kita.

Walaupun menjadi hijau adalah ungkapan yang popular pada masa ini, ia mempunyai beberapa kesan persekitaran yang serius. Menjadi hijau adalah pilihan yang boleh dibuat untuk memberi kesan positif kepada persekitaran. Tetapi perubahan apa yang sebenarnya berlaku? Lebih penting lagi, apa faedah langsung yang ditawarkan kepada anda? Kami ingin menjawab soalan-soalan ini dan melihat apa lagi bentuk hosting web yang mampan ini. Oleh itu, tanpa basa-basi lagi, mari kita lihat!

Anda Boleh Membuat Kesan Alam Sekitar Yang Berkuasa

Mari kita mulakan dengan faedah pertama dan paling jelas memilih web hosting yang mesra alam. Menjadi hijau adalah sesuatu yang boleh anda lakukan untuk mengambil bahagian dalam melindungi alam sekitar. Seperti yang saya nyatakan di atas, laman web anda sentiasa menghabiskan sumber alam sekitar kami. Hosting hijau memastikan bahawa semua tenaga yang diperlukan pelayan syarikat untuk mengehos laman web berasal dari sumber yang boleh diperbaharui. Oleh itu, dengan memilihnya, anda memilih untuk bersantai di persekitaran.

Ia menguntungkan Reputasi dan Pemasaran Syarikat Anda

Apa sahaja hijau mempunyai kaitan positif dengannya dan membina imej awam yang baik untuk syarikat anda. Anda boleh meningkatkan imej awam anda dengan mudah dan mudah dengan memperoleh tauliah hijau. Syarikat yang berusaha untuk membuat perubahan dan mengurangkan kesan yang mereka miliki terhadap alam sekitar biasanya lebih popular yang seterusnya menjadikan mereka pelanggan dan pelanggan yang lebih peka terhadap alam sekitar.

Menjadi hijau sangat popular sekarang, jadi ia juga menjadi pilihan dalam pemasaran juga. Sekiranya anda menghebahkan fakta bahawa syarikat anda melabur dan menyokong penyelesaian hijau, anda akan menarik lebih ramai orang. Dengan menentukan dengan jelas mengapa anda berusaha melindungi alam sekitar, anda kemungkinan besar akan menarik minat khalayak yang peka terhadap alam sekitar yang tidak akan anda rayu sebaliknya.

Juga benar bahawa banyak pelanggan bersedia membayar sedikit tambahan jika mereka tahu bahawa mereka membeli perkhidmatan “hijau”. Oleh itu, hosting hijau pasti berpotensi untuk meningkatkan margin keuntungan anda dengan menarik lebih banyak pelanggan dan membolehkan anda sedikit menaikkan harga.

Lebih Mampu

Tanpa syarikat utiliti untuk membayar tenaga yang dihoskan oleh laman web anda, ia akan menjadi lebih mudah di dompet anda. Apabila syarikat menghasilkan tenaga mereka sendiri dari sumber yang boleh diperbaharui seperti tenaga angin dan panel solar, mereka mempunyai perbelanjaan yang jauh lebih sedikit. Mereka dapat menjimatkan banyak wang walaupun memerlukan pelaburan awal yang berkaitan dengan sumber tenaga hijau. Hosting hijau sama ada lebih murah atau harganya sama dengan hosting biasa. Jadi anda, pelanggan juga boleh mendapat keuntungan dari semua wang yang disimpan. Anda bukan sahaja meletakkan syarikat anda dalam keadaan baik, memperoleh kepercayaan pelanggan dan menyelamatkan persekitaran, tetapi juga membuat pilihan kewangan yang bijak.

Cara Memilih Penyedia Hosting Hijau

Sekiranya anda ingin memilih penyelesaian hosting hijau, anda berada di tempat yang tepat. Terdapat banyak syarikat yang telah membuktikan diri sebagai penyedia perkhidmatan yang luar biasa dan penyokong hijau. Memilih penyedia hosting hijau berfungsi sama seperti memilih penyedia biasa. Anda hanya perlu mengetahui anggaran dan kualiti perkhidmatan yang akan anda perolehi. Yang kedua adalah soalan yang lebih kompleks daripada yang terakhir, jadi kita akan menyelesaikannya terlebih dahulu. Terdapat beberapa ciri asas yang harus anda perhatikan untuk membuat pilihan yang akan anda puas dalam jangka masa panjang.

 • Waktu tamat – Laman web anda mesti tersedia sepanjang tahun. Sekiranya pelayan tidak berfungsi walaupun untuk sementara waktu, tidak ada yang dapat mengakses laman web anda, yang bermaksud anda akan kehilangan perniagaan untuk waktu itu. Sebilangan besar syarikat menyatakan bahawa mereka mempunyai masa operasi 99% padat, tetapi mengapa tidak? Anda harus mempercayai usus anda sendiri terlebih dahulu dan membaca beberapa ulasan mengenainya. Laman web tinjauan hosting yang baik mengukur masa operasi syarikat seperti yang kita lakukan. Oleh itu, selalu perhatikan ulasan sebelum anda mempercayai apa yang dikatakan syarikat mengenai masa operasi mereka.
 • Kelajuan Memuatkan Halaman – Setelah laman web anda beroperasi dan beroperasi, ia mesti cepat. Kelajuan memuatkan halaman adalah faktor kedudukan bebas untuk Google dan sangat penting dari sudut pengalaman pengguna juga. Orang tidak akan melayari laman web anda sekiranya memuatkan lebih dari 2 saat. Sebenarnya, anda harus mempunyai penyedia hosting yang membolehkan anda memuatkan laman web anda dalam masa 1 saat. Dengan cara itu, anda dapat memastikan bahawa pengguna anda mempunyai pengalaman yang benar-benar memuaskan. Anda dapat melihat seberapa pantas pelayan syarikat sama seperti waktu operasi. Dengan membaca ulasan dan melihat ukuran.
 • Sokongan pengguna – Menjalankan laman web kadang-kadang boleh menjadi masalah, terutama jika Anda tidak terbiasa dengan layanan hosting yang Anda gunakan. Anda mungkin menghadapi masalah juga dan anda mahu seseorang di belakang anda dapat membantu anda menyelesaikannya. Bahawa seseorang harus menjadi salah satu wakil sokongan pelanggan syarikat hosting anda. Sebilangan besar kekecewaan yang terlibat dengan web hosting berasal dari sokongan pelanggan yang buruk atau tidak ada. Anda harus memastikan bahawa anda mendapat sokongan pelanggan yang terbaik, begitu juga penyelidikan anda. Lihat apa yang orang katakan di forum dan di bahagian komen. Pengalaman pengguna yang jujur ​​adalah panduan terbaik anda ketika berusaha mencari jenis sokongan yang ditawarkan oleh syarikat hosting.
 • Percuma – Syarikat hosting yang baik bukan hanya menawarkan perkhidmatan yang baik dan sokongan pelanggan yang baik, tetapi juga banyak tawaran. Banyak perkhidmatan terlalu mahal dan meminta anda lebih banyak wang sekiranya anda ingin menggunakan ciri dan perkhidmatan asas. Sekiranya boleh, pilih syarikat yang menawarkan migrasi laman web percuma, sandaran percuma bersama dengan ciri keselamatan percuma dan perlindungan spam. Semakin banyak barang percuma yang anda perolehi, semakin baik urusan anda. Perlu diingat bahawa syarikat hosting berkualiti tinggi memang berusaha keras untuk memuaskan anda dengan banyak perkhidmatan percuma. Sementara yang lain hanya berusaha mendapatkan wang anda dan memberi anda sesuatu untuk terus membayar.
 • Aplikasi dan Ciri – Anda mahu sistem pengurusan kandungan seperti WordPress dan Drupal mudah diakses dan dipasang dalam satu klik. Perkhidmatan hosting yang betul dengan cPanel akan mudah dinavigasi dan digunakan. Oleh itu, pastikan bahawa perkara yang anda beli dapat diuruskan melalui cPanel sumber terbuka.

Perkhidmatan Hosting Hijau Terbaik

Seperti halnya di luar sana, ada beberapa syarikat yang telah mengatasi persaingan mereka. Mereka kini menawarkan perkhidmatan hosting web hijau terbaik. Berikut adalah 6 pemain terbaik di bidang penyedia hosting web hijau.

GreenGeeks

Lawati Host »

GreenGeeks adalah salah satu nama yang paling popular di industri web hosting hijau. Mereka berada dalam misi untuk menyediakan perkhidmatan hosting web yang hebat yang sepenuhnya dikuasai oleh matahari dan angin. Syarikat ini dilancarkan pada tahun 2008 dan kini menempatkan lebih dari 300,000 laman web. Mereka membuat tuntutan yang berani seperti 99,99% masa kerja dan 100% kepuasan pelanggan. Adakah mereka benar-benar menawarkan kualiti untuk menyokong tuntutan ini? Mari kita cari!

Kenyataan berani mengenai masa kerja mereka betul-betul tepat. Mereka menawarkan masa pakai 99.91% padat sepanjang tahun. Ini akan memastikan bahawa laman web anda sentiasa tersedia dan bersedia untuk perniagaan. Anda boleh bergantung padanya tanpa perlu risau akan perkara bodoh seperti kegagalan pelayan.

Berkenaan dengan kelajuan memuatkan laman web, segala sesuatunya tidak begitu glamor. Tetapi sama sekali tidak buruk. Pelayan GreenGeeks sedikit lebih perlahan daripada yang saya jangkakan. Kelajuan memuatkan laman web mereka bergerak antara 600 hingga 1200 milisaat, yang boleh dianggap rata-rata.

Sokongan pelanggan mereka juga hebat, yang seterusnya menyokong penyataan tersebut. Tidak perlu lebih dari satu minit untuk berhubung dengan ejen sokongan pelanggan dan soalan kami dijawab dengan pantas. Jawapan mereka juga betul dan bermanfaat. Ejen itu ramah sepanjang masa. Tetapi walaupun kami mengalami semua positif ini, kami melihat sedikit masalah. Kami melihat beberapa kesalahan tatabahasa dan beberapa ayat tidak sepenuhnya menyeluruh. Ini kerana sokongan mereka mungkin diserahkan kepada penutur bahasa Inggeris bukan asli kerana membolehkan mereka menjimatkan banyak wang. Mungkin juga perkara yang membolehkan GreenGeeks mendapat respons pantas. Kerana dengan adanya lebih banyak wakil sokongan pelanggan yang ada, ada kemungkinan lebih besar seseorang untuk menjawab pertanyaan anda dalam beberapa saat.

Sebagai tambahan kepada pasukan sokongan pelanggan yang boleh anda jangkau, GreenGeeks juga mempunyai pangkalan pengetahuan yang cukup luas. Di sana anda dapat mencari jawapan untuk soalan dan masalah paling umum yang mungkin anda lalui semasa anda membina laman web anda. Sekiranya anda ingin mencari masalah sendiri, ini adalah pilihan yang bagus. Anda boleh mendapatkan jawapan untuk pertanyaan mengenai hosting umum, hosting VPS, penagihan, hosting reseller dan banyak lagi. Mereka juga mempunyai banyak tutorial video yang boleh anda gunakan.

Ketika datang ke makanan percuma, GreenGeeks mempunyai banyak perkara yang dapat dikendalikan. Mereka menawarkan nama domain percuma dan migrasi laman web percuma. Ini dapat menjimatkan banyak wang jika anda sudah mempunyai laman web. Tetapi jika tidak, anda mengurangkan sedikit dari kos awal anda. GreenGeeks juga menyediakan sandaran percuma setiap malam. Oleh itu, anda boleh yakin bahawa semua data anda selamat dan baik dan anda selalu boleh kembali ke salah satu versi laman web anda yang terdahulu sekiranya berlaku sesuatu padanya. Selain itu, anda juga mendapat langkah keselamatan seperti Spam Assassin dan SSL, jadi anda cukup bersedia dengan semua yang anda perlukan.

GreenGeeks juga mengikuti helah manipulasi harga biasa dalam industri. Mereka mengiklankan harga awal $ 3,95 sebulan tetapi anda mesti menandatangani kontrak tiga tahun untuknya. Sekiranya tidak, harganya akan naik sehingga $ 9,95 sebulan. Itu hampir tiga kali ganda.

Yang melucukan ialah ada jaminan wang dikembalikan 30 hari. Anda boleh menyelamatkan pada bila-bila masa, tetapi jika anda menggunakan tawaran untuk pendaftaran domain percuma, anda perlu membayarnya. Bayaran pendaftaran domain akan dikenakan biaya $ 24.95. Oleh itu, nampaknya GreenGeeks cenderung untuk mendapatkan wang mereka.

Walaupun GreenGeeks tidak sempurna, laman web anda akan berjalan lancar. Mereka mempunyai waktu operasi yang kuat dan sokongan pelanggan yang sangat baik yang boleh anda percayai. Kelajuan memuatkan laman web tidak begitu pantas, tetapi masih cukup pantas untuk menjadikan laman web anda mematuhi standard hari ini. Untuk maklumat lebih lanjut, lihat laman web rasmi Green Geek!

iPage

Lawati Host »

iPage menjadi sangat popular di ruang blog dan di antara orang-orang yang ingin memulakan laman web mereka semurah mungkin. Mereka sangat murah, kerana mereka menawarkan rancangan semurah $ 1,99 sebulan. Ia dimiliki oleh Endurance International Group, yang merupakan syarikat yang memiliki banyak syarikat hosting lain seperti BlueHost, VPSLink, FatCow dan sebagainya.

iPage mudah digunakan pada dompet dan persekitaran anda pada masa yang sama. Anda dapat harga perkenalan $ 1.99 sebulan yang rendah hanya untuk langganan selama 12 bulan. Ini benar-benar menarik bagi saya kerana harga di depan dan industri jujur ​​sangat memerlukan industri hosting sekarang. Ia cukup baik, tetapi saya mencadangkan agar anda melanggan untuk jangka masa panjang jika anda menggunakan iPage. Bukan kerana anda akan melakukan perniagaan yang lebih baik untuk mereka, tetapi kerana harga bulanan anda akan meningkat hingga 8 $, yang merupakan lonjakan harga 350%. Anda mungkin mahu mengelakkannya selama mungkin. Selain daripada helah harga lama ini, iPage cukup lumayan.

Waktu operasi pelayan mereka adalah 99.96%, yang akan memastikan laman web anda berjalan dengan selamat dan konsisten sepanjang tahun. Kelajuan memuatkan halaman mereka adalah 884 milisaat. Cukup pantas untuk membuat halaman web dimuat serta-merta, kecuali anda ingin menjalankan laman web eCommerce yang besar. Oleh itu, iPage pada dasarnya mempunyai keperluan pelayan yang diperiksa. Tetapi bagaimana dengan yang lain?

Baiklah, sokongan pelanggan iPage boleh menggunakan sedikit kerja. Mereka tidak buruk sama sekali, kerana masa tindak balas 20 minit cukup padat dibandingkan dengan yang lain yang mengambil masa berjam-jam untuk bertindak balas. Selepas 20 minit mereka menjawab dengan jawapan kepada soalan kami, tetapi itu masih belum meyakinkan saya sepenuhnya. Terutama kerana terdapat banyak ulasan yang tidak konsisten mengenai sokongan pelanggan iPage di seluruh internet. Ada yang menyelesaikan masalah mereka tanpa masalah atau terlalu banyak menunggu, sementara yang lain menulis ulasan mereka kerana tidak puas hati. Oleh itu, lebih baik anda melihat-lihat dan melihat apa yang anda dapati sebelum meneruskan dan membeli perkhidmatan tersebut.

Sekiranya anda peminat web hosting hijau, yakinlah bahawa iPage adalah Rakan Tenaga Hijau EPA kerana pelayan web dan pusat data yang memungkinkan perkhidmatan iPage berjalan dengan menggunakan tenaga angin. Syarikat ini membeli begitu banyak tenaga yang boleh diperbaharui sehingga mengimbangi penggunaan tenaga mereka sebanyak 200%! Oleh itu, anda juga akan memberikan kebaikan kepada planet ini jika anda bekerja dengan iPage.

Bersama dengan harga yang sangat baik, iPage juga menawarkan banyak barang percuma untuk mempermanis perjanjian ini. Anda akan mendapat pilihan keselamatan yang lebih baik dari salah satu rakan kongsi syarikat SiteLock. Perisian mereka membantu memperkuat laman web anda untuk mencegah pelanggaran keselamatan. Ia akan mengimbasnya secara berkala untuk perisian hasad dan perisian berbahaya yang lain. Untuk menjadikannya lebih baik, iPage juga menawarkan sandaran percuma, yang merupakan langkah keselamatan terbaik yang dapat anda buat untuk laman web anda. Sebilangan besar syarikat mengenakan bayaran tambahan untuk ini, jadi sangat bagus untuk memilikinya secara percuma.

Perkhidmatan mereka juga bermain dengan baik dengan aplikasi pihak ketiga dan platform eCommerce yang lain. Anda mempunyai integrasi untuk gerbang pembayaran seperti PayPal, Google Apps dan banyak lagi. Akhirnya, anda juga akan mendapat kredit pemasaran bernilai 200 $ yang boleh anda belanjakan di Google AdWords, Bing atau Yahoo! untuk memasarkan laman web anda.

Walaupun ini semua terdengar sangat manis, iPage masih mempunyai beberapa kejutan yang tidak menyenangkan. Salah satunya adalah kenyataan bahawa mereka menggunakan vDeck dan bukannya cPanel. vDeck adalah alternatif yang kurang dikenali yang digunakan untuk menguruskan pelayan, yang boleh anda gunakan. Tetapi tidak sehebat dan komprehensif seperti cPanel.

Secara keseluruhan, iPage adalah pilihan yang tepat untuk sesiapa sahaja yang mencari perkhidmatan hosting yang stabil sambil tetap menggunakan dompet dan persekitaran mereka. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai perkhidmatan iPage, lihat laman web rasmi mereka!

Hosting InMotion

Lawati Host »

InMotion adalah syarikat hosting kegemaran saya, tangan ke bawah. Oleh itu, pendapat saya mungkin sedikit berat sebelah, tetapi saya akan tetap berlandaskan kenyataan.

InMotion telah wujud selama lebih dari 10 tahun dan mereka menyediakan rumah untuk lebih dari 300,000 domain. Mereka semakin popular kerana kualiti perkhidmatan mereka yang konsisten dan kerana mereka menawarkan beberapa tawaran yang luar biasa. InMotion menjadi kegemaran saya kerana ia adalah syarikat yang berjaya mengelakkan banyak trik harga yang digunakan oleh seluruh industri. Mereka sebaliknya beroperasi berdasarkan struktur harga awal yang disukai semua orang.

InMotion telah membuat pelaburan besar untuk menjadi hijau. Mereka mempunyai keseluruhan pusat data yang hanya bergantung pada tenaga hijau dan berusaha untuk menukar yang lain juga. Mereka juga mempunyai dasar yang baik di pejabat syarikat mereka. Ini melibatkan pengurangan sampah dan penekanan yang lebih besar untuk tidak menggunakan banyak produk kertas dan mengitar semula semua sampah mereka.

InMotion mempunyai teknikal perniagaan hosting web yang tepat. Tidak kira apa rancangan yang anda pilih untuk membeli di InMotion, anda boleh yakin bahawa ia akan mengendalikan laman web anda tanpa masalah. Ia dapat dicapai sepanjang tahun dan berjalan dengan kelajuan tinggi. Ini berkat kenyataan bahawa pelayan InMotion mempunyai waktu operasi antara 100% dan 99.97%, sehingga mereka tersedia hampir setiap detik tahun ini. Tetapi tidak hanya itu, mereka juga mempunyai waktu pemuatan yang pendek. Anda boleh mengharapkan halaman anda memuat antara 460 hingga 700 milisaat yang luar biasa.

Menambah kepantasan dan kestabilan adalah kenyataan bahawa semua data anda akan disimpan dalam seni bina SSD. Sebilangan besar penyedia hosting meminta bayaran bulanan tambahan untuk menyimpan laman web anda di SSD tetapi InMotion menyediakannya secara percuma.

Untuk memperbaik urus niaga, InMotion mempunyai banyak barang percuma untuk disepakati juga. Contohnya, jika anda ingin memindahkan laman web anda yang sudah ada ke salah satu pusat data hijau InMotion, mereka akan melakukannya secara percuma. Anda akan mendapat akses selama beberapa jam dan mereka akan melakukan migrasi laman web untuk anda. Anda juga boleh mendapatkan sandaran biasa secara percuma. Menyokong laman web anda setiap hari adalah langkah keselamatan terbaik yang boleh anda buat. Juga, untuk dapat mengukuhkan laman web anda sepenuhnya dengan langkah-langkah keselamatan, InMotion juga menawarkan pemalam Sucuri secara percuma. Ini adalah pemalam yang luar biasa yang sentiasa mengimbas laman web anda untuk potensi risiko dan eksploitasi yang mungkin dimanfaatkan oleh penggodam. Anda akan membayar $ 16.66 sebulan untuk plugin ini, tetapi di sini anda mendapatkannya secara percuma.

Untuk mengatasi semua ini, InMotion mempunyai pasukan sokongan pelanggan yang memenangi anugerah. Mereka menyebut diri mereka sebagai manusia yang paling ramah di bumi, dan itu tetap berlaku sejauh yang saya tahu. Memanggil pasukan sokongan mereka untuk mendapatkan pertolongan adalah satu ledakan. Anda berhubung dengan wakil sokongan dalam masa 2 minit dalam sembang langsung dan mereka menjawab soalan anda atau segera menyelesaikan masalah anda. InMotion dengan mudah mempunyai sokongan pelanggan terbaik di antara semua penyedia hosting yang saya kaji selama ini. Ini adalah sesuatu yang sangat sedikit syarikat betul.

InMotion mempunyai semua yang anda mahukan dari syarikat hosting. Ia juga konsisten dan boleh dipercayai, jadi anda boleh yakin bahawa mereka akan mendapat sokongan anda setiap masa. Walaupun rancangan hosting bersama mereka bukan yang paling murah, mereka bernilai baik. Anda boleh mendapatkan rancangan hosting bersama bersama mereka dengan harga $ 5,99 sebulan. Ini adalah kesepakatan yang cukup baik, memandangkan semua tawaran InMotion. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenainya di laman web rasmi!

Lembu gemuk

Lawati Host »

FatCow mempunyai nama yang tidak dijangka untuk sebuah laman web dan juga cukup kreatif. Tetapi FatCow tidak salah antara yang terbaik di pasaran. Ini kerana sebahagian daripada perkhidmatan mereka sesuai dengan nama syarikat. Mereka lambat seperti lembu gemuk. Namun FatCow masih dipenuhi dengan banyak kejutan positif yang menjadikannya bermanfaat untuk menyertai mereka.

FatCow ini telah hidup dan ditendang sejak tahun 1998 dan telah menunjukkan prestasi yang luar biasa sejak itu. Syarikat tidak akan memenangi pingat kerana kepantasan tetapi pendekatan perlahan dan mantap juga berjaya untuk mereka.

FatCow juga merupakan rakan EPA, yang kononnya bermaksud bahawa semua pusat data mereka dikuasakan oleh tenaga angin. Tetapi saya tidak dapat mengatakannya dengan pasti kecuali saya pernah mengunjunginya secara peribadi. Menjadi rakan EPA bermaksud bahawa mereka cukup sah.

Saya menyukai pendekatan FatCow untuk penentuan harga, kerana ini adalah awal dan jujur. Sebilangan besar syarikat kekurangannya, jadi sangat bagus untuk melihatnya. Anda boleh mendapatkan rancangan asas mereka dengan $ 49 tahunan, yang sangat baik. FatCow mempunyai banyak perkara untuk mereka dari segi harga. Pelan hosting yang dipermudahkan ini berharga $ 4,83 sebulan, tetapi tidak tetap. Sebaik sahaja anda memperbaharui rancangan anda selepas tempoh perkenalan, harganya akan naik hingga $ 10,99 sebulan. Yang merupakan lompatan 250% yang tidak siuman. Itu masih $ 131.88 tahunan, tetapi masih terlalu banyak jika anda menganggap bahawa anda boleh mempunyai rancangan InMotion $ 6 yang melakukan pekerjaan yang jauh lebih baik.

Tetapi kejutan besarnya ialah FatCow juga menawarkan rancangan hosting termurah, mungkin di seluruh ruang hosting web. Harganya $ 0.75 sebulan, yang akan dikenakan biaya $ 9 setiap tahun! Itu tidak siuman. Walaupun anda memperbaharui rancangan itu, ia akan berharga $ 20 setiap tahun. Oleh itu, jika anda hanya ingin menguji beberapa perkara atau mempunyai laman web portfolio sederhana, rancangan ini akan berjaya dengan kos yang minimum.

Untuk perincian teknikal, FatCow mempunyai kestabilan tetapi tidak mempunyai kelajuan. Dengan waktu operasi 99.90%, anda boleh bergantung untuk menjalankan laman web anda, tetapi akan menjadi agak perlahan. Kelajuan pemuatan halaman rata-rata pelayan FatCow adalah 1500 milisaat. Itu agak perlahan.

Akhirnya sokongan pelanggan FatCow cukup memuaskan dalam pengalaman kami, tetapi nampaknya tidak konsisten ketika melihat ulasan yang dikemukakan pengguna. Mereka menawarkan sembang langsung dan akan menjawab anda dalam beberapa minit atau membuat anda menunggu kira-kira satu jam. Anda juga dapat melihat pangkalan pengetahuan mereka yang menyediakan banyak tutorial dan soalan yang paling kerap diajukan kepada anda. Anda tahu, perkara asas.

Secara keseluruhan, jika anda mencari sesuatu yang sangat murah yang akan menyelesaikan tugasnya, FatCow bagus. Ini memberikan pilihan untuk membelanjakan 9 $ setahun untuk rancangan hosting anda, yang sangat mengagumkan. Tetapi jika anda ingin memilih sesuatu yang lebih hebat, maka lebih baik anda melihat apa yang ditawarkan oleh syarikat lain.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai perkhidmatan FatCow, lihat laman web rasmi mereka!

HostGator

Lawati Host »

HostGator kini menggerakkan 1.3 juta laman web dengan kekuatan angin Texas. Mereka adalah salah satu syarikat hosting web terbesar di dunia dan mereka masih berkembang dengan pesat. Adalah baik untuk mengetahui bahawa sebahagian besar pertumbuhan itu disokong dengan tenaga hijau, kerana mengehoskan laman web anda dengan mereka jauh lebih menarik apabila anda mengetahui bahawa ia tidak akan merosakkan Bumi. Tetapi HostGator juga mempunyai banyak perkara hebat untuk melakukannya. Mereka mempunyai beberapa perkhidmatan yang sangat baik yang mesti anda periksa.

HostGator menawarkan rancangan hosting Cloud yang paling berpatutan di pasaran sekarang. Lebih murah daripada kebanyakan rancangan hosting yang dikongsi tetapi dua kali lebih pantas. Anda boleh melangganinya dengan harga $ 2.99 sebulan dan mendapat faedah seperti masa aktif 99,99% yang kuat dan kelajuan memuatkan 520 milisaat. Perkhidmatan HostGator lebih daripada cukup untuk menjalankan laman web anda dengan cara yang menjimatkan dan sangat cekap.

Sokongan pelanggan HostGator juga cukup baik tetapi pengguna mempunyai banyak pendapat yang tidak konsisten mengenainya. Bagi kami nampaknya baik. Ejen sokongan mereka mengambil masa sekitar 5 hingga 10 minit untuk menjawab soalan kami. Tapi jangan kata saya. Memandangkan HostGator mempunyai puluhan ribu pelanggan, ada baiknya melakukan kajian menyeluruh mengenai perkhidmatan sokongan mereka sebelum anda membeli.

HostGator juga menawarkan barang percuma yang baik seperti penghijrahan laman web percuma dan langkah keselamatan yang kuat juga. Anda akan mendapat akses percuma ke penghapusan malware automatik, sandaran laman web automatik, perlindungan terhadap serangan DDoS dengan setiap rancangan premium. Oleh itu, jelas bahawa HostGator berusaha keras untuk memberikan anda perjanjian yang baik. Anda boleh mendapatkan hosting cloud dengan harga yang sangat rendah dan menikmati perkhidmatan yang konsisten dengan melanggan di HostGator. Untuk maklumat lebih lanjut, lihat laman web rasmi mereka.

HostPapa

Lawati Host »

HostPapa adalah syarikat hosting web yang berjaya menyediakan rumah kepada lebih dari 500,000 laman web. Mereka beroperasi di AS dan Kanada tetapi mempunyai ribuan pelanggan di Eropah juga. Mereka telah menyaksikan pertumbuhan pesat selama 10 tahun terakhir dan sangat menarik untuk melihat apa yang menyumbang kepada kejayaan mereka. Mungkin itu hakikat bahawa mereka menawarkan sokongan telefon kepada penutur asli pelbagai bahasa termasuk Jerman, Inggeris, Perancis dan Sepanyol. HostPapa juga berbangga kerana melabur dalam tenaga yang boleh diperbaharui. Mereka adalah antara peratusan kecil syarikat hosting yang memperkuat seni bina mereka melalui sumber tenaga yang boleh diperbaharui, jadi jempol untuk itu. Sudah tentu mereka melakukannya dengan baik, tetapi mari kita lihat dengan tepat bagaimana mereka sampai di sini dan apa yang mereka berikan.

Setelah mendaftar melalui proses dua langkah yang mudah, anda akan disambut dengan pilihan sokongan untuk dipilih, yang sangat sedikit jika ada yang ditawarkan oleh syarikat hosting lain. Setelah anda siap, inilah masanya untuk menguji pelayan mereka.

Kestabilan didahulukan dan HostPapa memastikannya. Pelayan mereka mempunyai masa operasi 99.99% sepanjang tahun. Bahkan beberapa anjing teratas dalam perniagaan hosting tidak dapat mengatakan hal ini tentang diri mereka sendiri. HostPapa benar-benar boleh dipercayai dalam memastikan laman web anda terus berjalan dan berjalan tanpa sesaat pun.

Rata-rata kelajuan memuatkan halaman mereka tidak begitu hebat. Rata-rata pada tahap terbaik. Anda boleh menjangka masa pemuatan 900 milisaat secara purata, yang kadang-kadang boleh mencapai 1500 milisaat. Jadi tidak sepantas kilat tetapi masih akan memuatkan laman web dengan lancar.

Mengenai sokongan pelanggan, sukar untuk mengatakan sesuatu yang buruk mengenai HostPapa, yang pastinya merupakan salah satu faktor penyumbang kejayaan mereka. Mereka memberikan sokongan telefon di 18 negara dan dalam 4 bahasa yang berbeza, yang pasti menarik bagi pelbagai orang. Sebagai tambahan, mereka juga menyediakan ciri sokongan unik mereka sendiri. Sesi dengan “Papa Squad Expert” yang merupakan bentuk pegangan tangan terbaik yang pernah saya lihat. Mereka membimbing orang melalui masalah dan proses tertentu melalui sembang video atau telefon. Ia sangat mengagumkan.

Kami juga mendapat sambutan daripada salah seorang wakil sokongan pelanggan mereka dalam masa kurang dari 4 minit. Wakil perkhidmatan menjawab semua soalan kami dalam masa yang singkat dan perbualan yang kami rasakan nyata. Itu bukan robot. HostPapa sangat memerlukan cookie kerana mempunyai pasukan sokongan yang cemerlang.

HostPapa mempunyai beberapa percuma. Dengan rancangan hosting bersama mereka, anda mendapat perlindungan anti-spam, firewall pelayan, pengesanan dan pemantauan pencerobohan. Ini adalah ciri keselamatan yang cukup kukuh yang akan melindungi laman web anda.

Harga HostPapa mempunyai sesuatu yang tidak saya hargai. Trik harga lama yang sama yang digunakan oleh syarikat lain. Anda harus mendaftar selama tiga tahun untuk mendapatkan harga iklan rendah $ 3,95 sebulan. Tiada perkara baru mengenai perkara ini, tetapi masih memalukan. Kerana harganya akan naik hingga $ 4,95 jika anda memilih tempoh 24 bulan atau 12 bulan. Tetapi anda sebenarnya lebih baik mendaftar ke salah satu tawaran jangka panjang mereka, kerana anda ingin memastikan bahawa pembaharuan rancangan anda terlambat. Walau bagaimanapun, harganya akan meningkat lebih dari $ 6 sebulan. Itu adalah kenaikan harga 150% hingga 200% daripada yang anda harapkan pada awalnya.

Ada lagi. Anda mempunyai tempoh jaminan pulangan wang 30 hari yang sukar seperti di penyedia hosting lain. Masalahnya ialah anda tidak akan bebas walaupun anda membatalkannya dalam 30 hari tersebut. Sekiranya mereka membuat laman web anda untuk anda, mereka akan mengenakan yuran persediaan $ 29.95 apabila anda membatalkannya.

Walaupun dengan mempertimbangkan kewangan ini, HostPapa cukup baik. Tetapi penting bahawa anda pasti dapat bertahan dengannya sekurang-kurangnya satu tahun dan anda tidak akan menghadapi masalah dengan harga asal dua kali ganda semasa pembaharuan. Kerana anda masih boleh turun dengan cukup murah. Untuk maklumat lebih lanjut, lihat laman web rasmi HostPapa.

Kesimpulannya

Sekiranya anda bersedia membuat pilihan yang peka terhadap persekitaran untuk mengehoskan laman web anda, maka salah satu daripadanya akan baik. Setiap syarikat ini melakukan yang terbaik untuk meminimumkan jejak karbon mereka di planet ini. Tetapi walaupun semuanya baik untuk persekitaran, saya tidak mengesyorkan mereka semua untuk menghoskan laman web anda. Yang terbaik yang boleh anda gunakan ialah InMotion dan HostGator. Kedua-duanya adalah syarikat terkenal yang murah dan menawarkan perkhidmatan berkualiti tinggi kepada pelanggan mereka. Saya harap anda menikmati membaca artikel ini dan kami membantu anda mempelajari sesuatu yang baru hari ini!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector