7 WooCommerce Hosting Australia Terbaik

best-woocommerce-hosting-australia


Sekiranya anda mencari hosting WooCommerce yang dipercayai, kami sedia membantu anda membuat keputusan yang tepat. Sebagai plugin eCommerce WordPress percuma, WooCommerce dapat membantu anda menjual produk anda dalam talian dengan mudah dan cepat tanpa masalah teknikal.

Nampaknya, platform ini membolehkan anda mengurus dan menjalankan pelbagai aspek dari kedai dalam talian seperti invois pelanggan, kategori produk, dan inventori stok antara lain. Semua ciri ini disatukan dengan lancar secara lalai menjadikan plugin WooCommerce sebagai platform yang selamat dan selesa bagi mereka yang ingin membina kedai WooCommerce yang baru atau meluaskan laman web yang ada menggunakan penyelesaian eCommerce WordPress terbaik.

Terdapat pelbagai platform web hosting untuk kedai WooCommerce anda dan masing-masing mempunyai ciri-ciri unik tersendiri yang mungkin anda mahukan. Tidak kira sama ada anda baru memulakan atau anda seorang profesional dalam bidang ini, pilihan kami dari 7 WooCommerce Hosting Australia terbaik akan membantu anda membuat langkah dalam mengembangkan perniagaan anda dalam talian. Ketahui lebih lanjut mengenai hos pilihan utama kami dalam ulasan berikut:

Penyedia Hosting WooCommerce Teratas untuk Pelanggan Australia

Di bawah ini anda akan mendapat ulasan mengenai penyedia hosting web terbaik yang menawarkan hosting WooCommerce. Kami mengesyorkan semua syarikat hosting web ini untuk pelanggan dari Australia.

1. A2Hosting

a2hosting-woocommerce-australia

A2Hosting

A2Hosting mempunyai slogan yang mengatakan, “Kepantasan kami, kejayaan kami” dan memang penyedia hosting web ini telah lama muncul sebagai penyelesaian web hosting Australia. Platform ini disesuaikan, pantas dan sentiasa bersedia untuk anda. Itulah sebabnya anda dinasihatkan untuk memilih pakej berkelajuan tinggi yang disesuaikan dengan keperluan anda.

Bermula dengan Shared Hosting, anda hanya akan berpisah dengan $ 3,93 sebulan untuk menikmati hosting blog atau laman web peribadi anda dengan Joomla, Drupal atau WordPress yang dioptimumkan. Host menggunakan pelayan Turbo yang mempunyai kelajuan hingga 20 kali lebih cepat daripada pesaing lain di pasaran. Pelan ini mudah digunakan dan membolehkan anda melakukan pemindahan laman web secara percuma.

Pelan VPS Hosting di bawah hos ini berharga $ 5.00 sebulan memberikan anda lebih banyak kuasa daripada Shared Hosting. Yang paling menggembirakan anda ialah kelajuan, keselamatan dan fakta bahawa ia mesra pemaju. Selain memberi anda pilihan untuk memindahkan laman web secara percuma, anda juga akan mempunyai pilihan untuk memilih tahap pengurusan anda agar sesuai dengan keperluan dalam talian anda.

Untuk pakej Penjual Semula, anda akan dikenakan bayaran sebanyak $ 13,19 sebulan untuk meminta anda menjadi pelanggan sendiri. Di samping itu, anda akan mempunyai penyediaan akaun hosting yang mudah, panel kawalan WHM bertaraf putih sepenuhnya, dan sistem pengebilan percuma.

Pada $ 99.59 sebulan, Dedicated Hosting membolehkan laman web anda mempunyai keperluan perniagaan yang intensif di mana anda akan dapat menyesuaikan sumber pelayan anda sendiri, mempunyai pengasingan sepenuhnya, memilih tahap pengurusan yang anda mahukan dan menikmati pemindahan laman web percuma.

2. SiteGround

laman web-woocommerce-hosting-australia

Tapak Tapak

SiteGround adalah salah satu WooCommerce Host dengan empat pusat datanya di Chicago (USA), London (UK), Amsterdam (Belanda) dan Singapura. SiteGround memberi anda beberapa pilihan bergantung pada sama ada anda seorang pemula, profesional atau hanya memperluas laman web anda. Penyedia hosting web ini disesuaikan dengan kejayaan perniagaan atau laman web peribadi anda.

Untuk pemula, SiteGround menyediakan pakej StartUp yang direka untuk membolehkan anda membuat laman web yang hebat. Pakej ini akan dikenakan biaya $ 3.94 sebulan dan sebagai balasannya, anda hanya dapat menjadi tuan rumah satu laman web, mendapatkan ruang web 10 GB dan menguruskan sehingga 10,000 pengunjung laman web anda setiap bulan. Ciri-ciri penting untuk pakej ini termasuk SiteBuilder percuma, akaun e-mel percuma, CloudFlare CDN percuma, dan sokongan 24/7 antara lain.

Pakej GrowBig dibuat untuk pertumbuhan laman web anda dan harganya $ 5,95 sebulan untuk membolehkan anda menjadi tuan rumah laman web tanpa had, mempunyai 20 GB ruang web dan 25,000 lawatan laman web setiap bulan. Ciri penting lain termasuk SiteBuilder percuma, HTTPS percuma & SSL, akaun e-mel percuma, sandaran harian percuma, sokongan pelanggan 24/7 dan sebagainya.

Ketika datang ke pakej GoGeek, akan dikenakan biaya $ 11.95 sebulan untuk menjadi tuan rumah laman web tanpa had, mendapatkan ruang web sebesar 30 GB yang mengejutkan dan dapat menghasilkan 100,000 kunjungan setiap bulan. Di samping itu, anda akan mempunyai ciri seperti sokongan keutamaan lanjutan, lebih banyak kuasa pelayan, pelayan yang mematuhi PCI dan Penciptaan Git Rep 1-klik selain semua ciri lain dalam dua pakej yang lain.

3. CloudWays

cloudways-diuruskan-woocommerce-hosting-australia

CloudWays

CloudWays terkenal sebagai platform hosting awan terurus berorientasikan pelanggan dengan 4 pusat data baru di Jepun, Mumbai, Oregon dan Singapura untuk membantu memperluas jangkauannya ke hampir semua negara Asia dan Kawasan Amerika. CloudWays dikenali untuk memudahkan pengalaman hosting WooCommerce lengkap yang bertujuan mengoptimumkan kedai dalam talian, meningkatkan kadar penukaran dan menjana lebih banyak penjualan.

Platform ini mempunyai ciri-ciri yang merangkumi setiap aspek hosting e-dagang yang dikendalikan dengan baik. Ciri-ciri ini merangkumi hosting WooCommerce pantas berasaskan SSD yang membolehkan anda mempunyai kawalan penuh ke atas semua pelayan WooCommerce, Cache Lanjutan untuk kelajuan WooCommerce yang cepat, Tumpukan yang Dioptimumkan yang terdiri daripada Nginx, Apache, PHP, MySQL dan FPM untuk mempercepat masa pemuatan, PHP -7 Ready Server, CloudWays CDN dan terakhir, plugin Cache WordPress Percuma untuk prestasi yang lebih baik.

Penyedia hosting ini sangat berguna dengan penyelesaian hosting yang berfungsi untuk eCommerce untuk memenuhi semua keperluan hosting WooCommerce. Dalam kes ini, anda akan menemui penyelesaian untuk Pembangun, penyelesaian untuk PKS, penyelesaian untuk Agensi dan penyelesaian untuk Permulaan.

4. StableHost

stablehost-woocommerce-hosting-australia

StableHost

StableHost dengan bangga menawarkan 6 lokasi berbeza untuk dipilih untuk hos anda. Lokasi-lokasi ini berada di Phoenix (Arizona), Chicago (Illinois), Amsterdam (Belanda), Singapura, Stockholm (Sweden) dan Valencia (Sepanyol).

Dalam rancangan hosting, StableHost mempunyai yang terbaik. Sebagai permulaan, terdapat WordPress Hosting yang mengenakan bayaran $ 1.75 sebulan untuk permulaan, $ 3.75 sebulan untuk profesional dan $ 28.50 setiap bulan untuk pakej platinum. Di samping itu, WordPress dilengkapi dengan lebih daripada 10,000 tema percuma, pemasangan laman web 1 klik dan HTML yang boleh disesuaikan.

Shared Hosting dalam hal ini berharga $ 1.75 sebulan untuk pemula, $ 3.75 setiap bulan untuk Pro dan caj bulanan $ 28.50 untuk pakej Platinum. Selain itu, anda akan mempunyai ruang cakera yang tidak terhad, lebar jalur yang tidak terhad, sokongan pelanggan 27/7/365 dan sebagainya. Pelan hosting web lain yang berada di bawah StableHost termasuk Enterprise Web Hosting, Web Hosting tanpa had, Reseller Hosting, dan Virtual Private Servers (VPS).

5. Hostinger

hostinger-woocommerce-hosting-australia

Hostinger

Hostinger adalah salah satu daripada tujuh WooCommerce hosting Australia yang boleh anda percayai. Penyedia hosting web ini mempunyai waktu operasi yang baik sekitar 99.88 peratus dan ini bermakna bahawa hos ini berkinerja dengan baik. Dengan masa memuat pantas 385 ms, Hostinger memberi anda jaminan memuatkan halaman pantas untuk laman web anda untuk membantu menjana lalu lintas internet ke laman web anda yang menuju ke kedudukan mesin pencari yang lebih baik.

Ini disebabkan oleh kenyataan bahawa Hostinger mempunyai pelayan di Asia, Eropah dan Amerika Syarikat yang disambungkan ke 1000Mbs untuk memastikan masa pemuatan stabil sepanjang masa. Syarikat ini juga memberi anda jaminan wang dikembalikan 30 hari serta sokongan pelanggan pelbagai bahasa untuk memastikan perniagaan dalam talian anda stabil.

Ciri-ciri penting lain yang anda dapati cukup menarik dengan Hostinger adalah nama domain percuma dan pembina laman web percuma, mudah digunakan, ciri tanpa had yang disertakan dengan rancangan premium dan perniagaan, trik harga standard industri yang menjadikannya mudah didapati dan berpatutan. Rancangan hosting merangkumi Shared Web Hosting, Cloud Hosting dan VPS Hosting.

6. DigitalOcean

digitalocean-cloud-woocommerce-hosting-australia

DigitalOcean

DigitalOcean adalah Host WooCommerce yang sempurna yang boleh anda gunakan untuk meningkatkan perniagaan dalam talian anda. Platform ini dilengkapi dengan pelbagai ciri yang berguna untuk perniagaan anda.

Pertama sekali, hosting ini mempunyai harga yang dapat diramalkan. Ini bererti anda harus melupakan struktur harga kompleks yang lain dan memberi perhatian kepada struktur harga bulanan dan industri terkemuka DigitalOcean. Struktur umum, bagaimanapun, meliputi tetesan standar, tetesan tujuan umum dan tetesan yang dioptimumkan dengan CPU.

Hosting DigitalOcean menawarkan perkhidmatan bertaraf dunia yang percuma sepanjang masa. Perkhidmatan memberi tumpuan terutamanya kepada sokongan teknikal untuk memastikan perniagaan dalam talian anda berjalan lancar sepanjang masa. Selain itu, DigitalOcean muncul dengan jelas sebagai platform yang boleh dipercayai untuk WooCommerce Host anda.

Penyedia hosting laman web ini mempunyai lebih daripada 100,000 pasukan pembangun khusus di seluruh dunia untuk memastikan bahawa anda mendapat sokongan tepat pada masanya untuk perniagaan dalam talian anda. Selain itu, platform ini menjanjikan SLA uptime 99,99 peratus dalam perkhidmatan hostingnya.

7. Hosting WP

wphosting-woocommerce-hosting-australia

Hosting WP

Sekiranya anda ingin memastikan kandungan anda selamat dan dikendalikan dengan baik, maka pilihan WooCommerce Host anda adalah WP Hosting. Sama ada anda membuat blog, menjual barang atau hanya mengurus portfolio dalam talian anda, WP Hosting telah anda lindungi. Sebenarnya, ini menjadikan semuanya sangat mudah semasa menyiapkan laman web anda.

Tetapi langkah yang paling penting untuk diambil adalah memastikan bahawa anda mempunyai rancangan hos web khusus untuk memastikan kandungan dalam talian anda selamat dan terjamin. Sebaliknya, platform Hosting ini tidak akan memberi anda kesukaran semasa memasangnya kerana tidak ada proses pemasangan yang rumit. Yang perlu anda buat hanyalah membuat beberapa klik dan semuanya akan sesuai.

Sebenarnya, WP Hosting adalah pilihan yang tepat untuk anda sekiranya anda mencari hosting WordPress yang paling mudah diuruskan untuk perniagaan anda. WP Hosting dilengkapi dengan tiga pakej. Yang pertama adalah yang paling murah dan biasa disebut sebagai Standard Hosting kemudian diikuti oleh Pro Hosting dan akhirnya, Premium Hosting.

Cara Memilih Host WooCommerce Australia yang Baik?

Untuk memilih Host WooCommerce Australia yang baik, ada beberapa faktor yang perlu dipertimbangkan. Ini bermaksud prestasi platform ini ditentukan oleh beberapa faktor yang sebahagiannya disorot di bawah:

Bagaimana Kelajuan Mempengaruhi SEO dan Pengalaman Pengguna

Speed ​​adalah komponen penting yang menjadikan WooCommerce Host yang diberikan berkesan dan cekap. Dengan masa muat dan kelajuan memuatkan halaman yang sangat baik, anda boleh yakin bahawa kedai dalam talian anda akan memenuhi keperluan anda dan keperluan pelanggan anda juga.

Biasanya, kelajuan membantu menjana trafik internet ke laman web anda dan ini menguntungkan ketika datang ke pengoptimuman mesin pencari (SEO). Apabila laman web anda menerima lebih banyak pengunjung, enjin carian akan menjadikannya lebih tinggi daripada laman pesaing anda, dan dalam prosesnya, ia akan meningkatkan pengalaman pengguna. Oleh itu, apabila anda memilih hos untuk WooCommerce Australia anda, pastikan ia mempunyai masa dan kelajuan yang terbaik.

Kabel Kapal Selam yang Menghubungkan Australia ke Seluruh Dunia

Australia mempunyai 21 sambungan kabel dasar laut dengan 10 daripadanya dinyahaktifkan, 11 tidak berfungsi dan 1 sedang dalam pembinaan. Jelas, ini memberitahu anda bahawa Australia tidak tersambung dengan baik ke kabel bawah laut dan beberapa yang beroperasi lama dan terdedah kepada gangguan. Apakah maksud ini? Biasanya, kabel dasar laut mengirimkan terabyte data dari satu hujung ke ujung yang lain pada kelajuan cahaya. Tetapi apabila masalah pemadaman kabel dasar laut menjadi nyata, internet menjadi perlahan dan dalam prosesnya, laman web ini juga menjadi perlahan.

Keadaan ini merugikan terutama bagi mereka yang mempunyai perniagaan kecil dalam talian yang hosnya berada di Australia. Untuk memastikan mereka terus berniaga, tuan rumah ini memerlukan waktu operasi sepanjang masa. Kelajuan pemuatan yang perlahan boleh mengecewakan dan pada akhirnya, melambatkan perniagaan anda. Oleh itu, disarankan agar anda mempertimbangkan untuk mengehoskan laman web anda dengan hos web antarabangsa yang boleh dipercayai dan cekap.

Harga Perkhidmatan Hosting Australia

Faktor lain yang perlu dipertimbangkan ketika memilih WooCommerce Australia yang baik adalah kos perkhidmatan hosting. Memandangkan Australia tidak cukup terhubung dengan kabel dasar laut, keperluan untuk kelajuan dan kecekapan internet yang baik tidak perlu dipertimbangkan jika anda benar-benar ingin terus mengikuti perniagaan dalam talian anda. Itulah sebabnya mengapa perkhidmatan hosting di Australia sedikit mahal berbanding lokasi lain. Dengan ciri-ciri hebat, harga yang kompetitif, kepantasan pantas dan pasukan perkhidmatan pelanggan yang cekap, penyedia hosting yang telah dikaji di atas pasti akan berfungsi dengan baik untuk anda di Australia.

Kesimpulannya

Sebelum menetap sebagai tuan rumah WooCommerce yang ideal di Australia, adalah mustahak anda melihat rancangan hosting mana yang sesuai untuk anda dari segi ciri dan kecekapan. Untuk mencapai matlamat ini, anda perlu mempertimbangkan beberapa faktor yang dijelaskan di atas sebelum membuat keputusan akhir mengenai apa yang anda mahukan. WooCommerce hosting Australia benar-benar dapat mengubah cara anda menjalankan perniagaan dalam talian anda dan dalam jangka masa panjang, anda pasti akan memperoleh keuntungan besar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map