5 bästa HostGator-alternativ – webbhotell och registrering av domännamn

01.06.2020
Ingen kategori '5 bästa HostGator-alternativ – webbhotell och registrering av domännamn
0 7 мин.

bästa hostgatoralternativ


HostGator är ett populärt namn inom värdbranschen och har varit aktivt sedan 2002. Deras anspråk på berömmelse har alltid varit deras billiga delade värdplaner, men deras tjänster har expanderat genom åren till att inkludera premium-värdalternativ också.

Om du har blicken inställd på en av HostGators värdplaner, men du inte är redo att registrera dig förrän du har tagit hänsyn till alla dina andra alternativ, läs vår artikel för att lära dig om de 5 bästa HostGator-alternativen som erbjuder liknande eller bättre värdpaket än HostGator.

Innan vi tittar på några av alternativen till HostGator är det värt att notera att HostGators värdplaner innehåller både Linux- och Windows-värdalternativ med sina delade och dedikerade serverpaket. För de senaste och bästa HostGator-kupongerna, kolla in den länkade artikeln.

Beträffande HostGator-alternativen som diskuteras nedan, låt oss se vad som gör att de sticker ut från mängden:

Bluehost

bluehost bästa hostgatoralternativBlueHost, som startades 2003, är en webbhotell samtida med HostGator. Båda företagen verkar under det större paraplyet av Endurance International Group, ett av världens största värdföretag.

BlueHost har vunnit en enorm popularitet genom att få godkännandet av WordPress.org och bli go-to hosting för WordPress webbplatser. Hos BlueHost börjar värdplaner för WordPress på $ 19.99 / månad. Dessa planer är byggda på VPS-teknik, har en förbättrad cPanel, installation med ett klick från MOJO-marknaden, inbyggd CDN, SiteLock Security och SiteLock WAF.

Delad hosting är ett annat populärt alternativ på BlueHost, med priser som börjar på bara $ 3,95 per månad. Ett gratis domännamn ingår i alla värdplaner, inte bara delade värdpaket. Förutom WordPress och delad värd, har BlueHost också molnvärd, VPS-värd, WooCommerce-värd, dedikerade servrar och till och med återförsäljarkonton.

Andra anmärkningsvärda värdfunktioner som du hittar på BlueHost inkluderar support 24/7, speglade enheter för extremt dataskydd, cPanel som standard med varje värdplan, root-åtkomst, 1-klick lagringsuppgraderingar, omedelbar skalning, integrerad caching och automatiserad failover för maximal drifttid.

InMotion Hosting

inmotionhosting bästa hostgatoralternativNästa i vår lista över de bästa HostGator-alternativen är InMotion Hosting, en bra webbhotell som erbjuder avancerade värdverktyg för mestadels avancerade användare, även om några av deras delade värdplaner är utformade för alla färdighetsnivåer.

En av de största fördelarna med InMotion är att de erbjuder all SSD-värd, vilket innebär bättre prestanda för din webbplats. Även här kan du få ett gratis domännamn med alla värdtyper, även om du med vissa planer kan behöva registrera dig i minst 6 månader för att få ett gratis domännamn.

InMotion erbjuder också en av de mest generösa pengar-tillbaka-garantiperioderna – 90 dagar i motsats till bara 30 dagar som erbjuds av andra företag. Fullständiga säkerhetskopior erbjuds också gratis, och alla planer inkluderar en gratis cPanel-licens. Skydd mot skadlig programvara och skräppost ingår också i de flesta planer.

Priserna för delade värdplaner och WordPress-optimerade planer börjar på $ 5,99 / månad, medan VPS-värd och dedikerade värdplaner börjar på $ 29,99 / månad respektive $ 99,99 / månad. Även om det är lite dyrare än tävlingen, sticker InMotion Hosting ut genom deras snabba SSD-värd, utmärkt kundsupport och kategori A, PCI-kompatibel datacenter.

iPage Hosting

ipage bästa hostgatoralternativDel av Endurance International Group, tillsammans med BlueHost och HostGator är iPage en av de längsta värdarna på listan. Det grundades redan 1998 och erbjuder sina värdtjänster sedan dess.

iPages mest populära plan är deras helt obegränsade (lagring, e-post, bandbredd, domänhosting etc.) delad värdplan, som har ett av de lägsta startpriserna i branschen. iPages delade värdplan kostar $ 1,99 / månad för den inledande perioden och förnyas till $ 7,99 / månad. Hostingpaketet innehåller flera säkerhetsverktyg (SiteLock), gratis marknadsföringskrediter (Google AdWords) & Bing) och en svit med gratis verktyg för byggande av webbplatser. Utöver dessa ingår också e-handelsverktyg och ett gratis domännamn.

Även om iPage inte annonserar sina andra värdplaner så mycket, erbjuder de flera väl avrundade VPS-, dedikerade och WordPress-värdplaner, vilket gör att ditt webbplatsrum kan växa.

Webbhotell är inte den enda webbtjänsten som erbjuds av iPage, deras tjänster inkluderar även domänregistrering, online-marknadsföring och e-handelstjänster.

Kör pappa

godaddy bästa hostgatoralternativMed en historia som sträcker sig över två decennier är GoDaddy en populär värdgigant som erbjuder alla typer av värdtjänster som täcker hela värdspektrumet. Domänregistrering, onlinemarknadsföring och webbsäkerhet har också GoDaddys tjänster.

Delade värdplaner börjar på $ 3,49 / månad för Economy-planen, som kommer med 100 GB lagring. Alla andra planer i denna kategori har obegränsad lagring, bandbredd och domänhosting. En gratis domän ingår i årsplaner, och en gratis Microsoft Office 356 Business-e-post är också en del av värdpaketet. WordPress-optimerade värdplaner börjar också på bara $ 3,49 / månad.

VPS och dedikerade servrar är tillgängliga med Linux eller Windows OS, där Windows kostar mer. Linux VPS-planer börjar på $ 16,99 / månad, medan Windows-alternativ börjar på $ 26,99. Samma prisförskjutning gäller också för dedikerade servrar, med dedikerade Linux-servrar från $ 69,99 / månad och Windows dedikerade servrar från $ 99,99 / månad.

När det gäller värdfunktioner besvikar GoDaddy verkligen inte att erbjuda full root-åtkomst, cPanel, gratis uppgraderingar, hanterade tjänster som standard, möjlighet att välja förvaltningsnivåer, gratis SSL-certifikat, support 24/7 och massor av Resurser.

Namecheap

namecheap bästa hostgatoralternativGenom att få popularitet på grund av deras prisvärda domänregistreringstjänster har NameCheap blivit ett hushållsnamn för billiga webbtjänster. Företaget erbjuder olika värdpaket och flera webbsäkerhetsverktyg (SSL-certifikat, WhoisGuard, PremiumDNS, etc.).

Värdplaner finns tillgängliga genom flera värdkategorier, från delad hosting till dedikerade servrar. Delad värd startar från $ 9,88 / år, medan WordPress-värd börjar på bara $ 8,88 / år.

NameCheaps värdfunktioner inkluderar möjligheten att välja mellan brittiska och amerikanska datacenter med delade och återförsäljarplaner, en gratis .webbdomän tillgänglig med alla planer, 100% drifttid SLA med de flesta planer, självhanterade, hanterade och fullständigt hanterade serveralternativ , cPanel och WHM gratis, gratis dedikerade IP-adresser med några planer och mer.

De flesta planerna erbjuds av den dedikerade serverhostingskategorin, som sammanställer en imponerande 14 dedikerade värdplaner med priser från $ 58,88 / månad till $ 379 / månad.

NameCheap är en veritabel budgethotell med bra prestanda, välpolerade värdplaner och pålitliga tjänster, vilket gör dem till ett bra alternativ till HostGator.

Slutsats

Oavsett om du vill byta värd, bli värdåterförsäljare eller om du bara utvärderar dina alternativ hoppas vi att vår sammanfattning av 5 bästa HostGator-alternativ har erbjudit dig lite inblick i de olika budgetvänliga värdalternativen som finns tillgängliga i branschen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector