5 beste BlueHost-alternativer – Webhotell og domenenavnsregistrering

beste bluehost-alternativer


BlueHost er uten tvil en av de største aktørene i vertsindustrien med populære delte hosting- og WordPress-hostingplaner tilgjengelig til lommevennlige priser. Likevel, hvis du er nysgjerrig på hva annet som bransjen tilbyr, eller bare BlueHost bare ikke treffer ditt merke, har vi samlet de 5 beste BlueHost-alternativene som tilbyr vertsplaner med lignende priser.

BlueHost har lenge vært finert for sine WordPress-optimaliserte hostingplaner, så mye at det har blitt en WordPress anbefalt hostingleverandør. Foruten WordPress-hosting, er BlueHost også kjent for skyhosting, delt hosting, VPS og dedikerte servere. Et innebygd innholdsleveringsnettverk, forbedret cPanel, gratis sikkerhetskopiering, gratis domenenavn og verktøy for nettstedsbygger er bare noen av freebies som følger med BlueHosts vertspakker..

For de som er nysgjerrige på alternativer til BlueHost, her tar vi de 5 beste BlueHost-alternativene:

Webvert
Kampanjepris
hostgator beste bluehost alternativ$ 3,95 / mo
inmotion beste alternativet$ 2,95 / mo
ipage beste bluehost alternativ$ 1,99 / mo
namecheap beste bluehost alternativ$ 0,82 / mo
godaddy beste bluehost alternativ$ 2,99 / mo

La oss nå se hvert webhotellfirma i detaljer, og se hvorfor de kan være et godt alternativ til BlueHost.

HostGator

hostgator beste bluehost alternativHostGator tilbyr et mangfoldig sett med hosting-tjenester som inkluderer rimelige, all-inclusive delte hosting-planer og premium hosting-alternativer. Som en del av EIG-vertskonglomeratet har HostGator vært aktiv i bransjen siden 2002.

Deres største salgsargument pleide å være rimelig delt hosting, og selv om det fremdeles stemmer, har HostGator i dag blitt en fullverdig hostingleverandør som tilbyr alt fra Linux og Windows-basert hosting til applikasjonsspesifikke hostingpakker (Joomla hosting, Drupal hosting , WordPress hosting osv.), Og avanserte hostingpakker.

Delt hosting starter på $ 3.95 / måned og tilbyr gratis ukentlig sikkerhetskopiering utenfor stedet, ubegrenset båndbredde, ubegrenset e-postkontoer, ubegrenset lagring, 1-klikks installasjoner, 99,9% oppetidsgaranti, en 45-dagers pengene-tilbake og andre gratis verktøy for å bygge og utvide nettstedet ditt.

For de som leter etter mer ressurser og uavhengighet, har HostGator flere sky-, VPS- og dedikerte hostingplaner bygget for skalerbarhet som kommer med en komplett pakke med utviklingsverktøy, fleksible programvarealternativer, kraftig maskinvare og avansert funksjonalitet.

Foruten webhotell, dupliserer HostGator også med domeneregistreringstjenester.

InMotion Hosting

inmotionhosting beste bluehost alternativInMotion Hosting er en uavhengig eid, ytelses- og forretningsorientert hosting-leverandør med datasentre i kategori A, PCI-kompatible. InMotion Hosting har et sterkt engasjement for åpen kildekode, har lett skalerbare hostingplaner og god kundestøtte.

Delte hostingplaner hos InMotion finner du under navnet Business hosting, og prisene starter på $ 5.99 / måned. Dette er en litt høyere startpris enn det som tilbys av andre delte hostingleverandører. Imidlertid kan InMotion’s delte hostingplaner blåse konkurrenter ut av vannet med funksjonene de tilbyr: all-SSD-hosting, gratis domenenavn, gratis data-sikkerhetskopiering, SSH-tilgang , ubegrenset diskplass og månedlige overføringer, gratis nettstedoverføringer, gratis nettstedsbygger og annonsekreditt, business class hardware, cPanel og malware beskyttelse.

Avanserte hostingalternativer inkluderer optimalisering av e-handel, gratis IP-adresser, gratis SSL, autooppdateringer & Corero DDoS-beskyttelse, ulåste CPU-kjerner og kraftige backupalternativer.

Nettdesign og domeneregistrering har også blant tjenestene som tilbys av InMotionHosting.

iPage

ipage beste bluehost alternativiPage har vært i drift siden 1998, og tåler tidenes test i en industri som er stadig mer konkurransedyktig. Deres mest annonserte hostingplan er deres eneste delte hostingalternativ, som er en ubegrenset plan fullpakket med en rekke nyttige funksjoner. Foruten delt hosting inkluderer iPages tjenester også flere VPS-, dedikerte og WordPress-hostingplaner.

Den ubegrensede delte hostingplanen på iPage starter på $ 1,99 / måned, noe som er mye på en plan som regelmessig koster $ 7,99 / måned. Et gratis domene, en gratis dra og slipp nettstedsbygger, gratis markedsføringsverktøy, en gratis e-postadresse, gratis maler, annonsekreditter, gratis e-handelsverktøy og mange andre funksjoner er inkludert i denne planen..

Andre hostingpakker på iPage kommer med cPanel, root-tilgang, speil i høyhastighet SAN lagring, skalerbare ressurser, full serveradministrasjon og 24 × 7 support.

WordPress-optimaliserte hostingplaner er også tilgjengelig på iPage i to konfigurasjoner, med priser som starter på $ 3,75 / måned.

iPages tjenester strekker seg utover webhotell, og de inkluderer markedsføringstjenester, e-posttjenester, domeneregistrering og e-handelsverktøy.

Namecheap

namecheap beste bluehost alternativMest kjent som en JEG KAN akkreditert domeneregistrator, NameCheap tilbyr både domeneregistreringstjenester og webhotelltjenester. NameCheaps webhotell inkluderer flere delte hostingplaner som starter på $ 9,88 / år, forhandlerplaner som starter på $ 14,06 / måned, VPS-hostingplaner starter fra $ 16,95 / måned, og dedikerte servere som starter fra $ 58,88 / måned.

Et gratis .domenenavn på nettstedet er inkludert i hver hostingpakke, og planene kommer med cPanel som standard. Andre funksjoner inkluderer SSD akselerert diskplass, 100% oppetid SLA, 24 × 7 kundestøtte, maskinvare og programvaresikkerhet, tre typer serveradministrasjon tilgjengelig: fullstendig administrert, selvstyrt og administrert, osv..

Dedikerte servere er tilgjengelige i enkelt CPU-konfigurasjoner, flere kjerner (Intel Xeon E3) -konfigurasjoner, og flere CPU-konfigurasjoner, flere kjerner (Intel Xeon E5) -konfigurasjoner.

NameCheap kan være et godt alternativ for BlueHost for kunder som leter etter mer dedikerte serveralternativer enn de som tilbys av BlueHost, eller har sitt domenenavn registrert på NameCheap og ønsker å være vertskap for deres nettsted hos samme leverandør.

Gå pappa

godaddy beste bluehost alternativVår liste over 5 beste BlueHost-alternativer avsluttes med GoDaddy, som også er kjent best som domeneregistrator. GoDaddy er en ledende domeneregistrator med 17 millioner kunder og 71 millioner domener under ledelse. GoDaddy er også kjent som en webhotellleverandør, som har hosting-tjenester, VPS, WordPress-administrerte og dedikerte servere.

GoDaddy gjør en god jobb med å forklare forskjellen mellom de forskjellige hostingtyper den tilbyr, og fremhever ferdighetsnivået som trengs og hvilke typer nettsteder deres pakker anbefales for.

Når det gjelder priser, tilbyr tilbudet sammenlignbare priser med de andre webvertene som er oppført i denne artikkelen. Dermed starter delt hostingalternativer på $ 3,95 / måned, det administrerte WordPress-alternativet starter på $ 3,99 / måned, VPS-hostingplaner koster så lave som $ 16,99 / måned, mens dedikerte servere starter på $ 69,99 / måned.

Så langt funksjoner går, skuffer heller ikke GoDaddy, og tilbyr rikelig med ressurser og foring av funksjoner som gratis domenenavn, cPanel med Linux-hostingplaner, 1-klikks installasjoner, 24/7 sikkerhetsovervåking og DDoS-beskyttelse, 1-klikks ressurs skalering, databasebackup & gjenopprette, gratis SSL-sertifikater, gratis fjerning av skadelig programvare, gratis dedikerte IP-er, administrerte tjenester, full root-tilgang og andre.

Wrap-Up

Enten du ønsker å migrere fra BlueHost eller lanserer det første nettstedet ditt, og du leter etter en pålitelig webvert, samler våre 5 beste BlueHost-alternativer de beste hostingleverandørene som tilbyr rimelige hostingplaner i hele vertsspekteret.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map