5 Beste HostGator-alternativer – Webhotell og domenenavnsregistrering

01.06.2020
Ingen kategori '5 Beste HostGator-alternativer – Webhotell og domenenavnsregistrering
0 6 мин.

beste hostgator-alternativer


HostGator er et populært navn i vertsindustrien, etter å ha vært aktivt siden 2002. Deres påstand om berømmelse har alltid vært deres billige delte hostingplaner, men tjenestene deres har utvidet seg gjennom årene til å inkludere premium hostingalternativer også.

Hvis du har blikket rettet mot en av HostGators vertsplaner, men du ikke er klar til å registrere deg før du har tatt hensyn til alle de andre alternativene dine, kan du lese artikkelen vår for å lære om de 5 beste HostGator-alternativene som tilbyr lignende eller bedre hostingpakker enn HostGator.

Før vi tar en titt på noen av alternativene til HostGator, er det verdt å merke seg at HostGators vertsplaner inkluderer både Linux- og Windows-vertsalternativer med sine delte og dedikerte serverpakker. For siste og beste HostGator-kuponger, vennligst sjekk den koblede artikkelen.

Når det gjelder HostGator-alternativene omtalt nedenfor, la oss se hva som får dem til å skille seg ut fra mengden:

Bluehost

bluehost beste hostgator-alternativBlueHost ble lansert i 2003 og er en webhotell samtid med HostGator. Begge selskapene opererer under den større paraplyen av Endurance International Group, et av de største vertsselskapene i verden.

BlueHost har vunnet en enorm popularitet ved å oppnå godkjenning av WordPress.org og bli go-to hosting for WordPress nettsteder. Hos BlueHost starter WordPress hostingplaner på $ 19,99 / måned. Disse planene er bygget på VPS-teknologi, har en forbedret cPanel, ett-klikk-installasjoner fra MOJO-markedet, innebygd CDN, SiteLock Security og SiteLock WAF.

Delt hosting er et annet populært alternativ hos BlueHost, med priser som starter på bare $ 3.95 / måned. Et gratis domenenavn er inkludert i alle hostingplaner, ikke bare delte hostingpakker. Foruten WordPress og delt hosting, har BlueHost også skyhosting, VPS-hosting, WooCommerce-hosting, dedikerte servere og til og med forhandlerkontoer.

Andre viktige hostingfunksjoner du kan finne hos BlueHost inkluderer 24/7 support, speilede stasjoner for ekstrem databeskyttelse, cPanel som standard med alle hostingplaner, root-tilgang, lagring oppgraderinger med 1 klikk, øyeblikkelig skalering, integrert cache og automatisk failover for maksimal oppetid.

InMotion Hosting

inmotionhosting beste hostgator-alternativNeste i vår liste over de beste HostGator-alternativene er InMotion Hosting, en stor hostingleverandør som tilbyr avanserte vertsverktøy for stort sett avanserte brukere, selv om noen av de delte hostingplanene deres er designet for alle ferdighetsnivå.

En av de største fordelene hos InMotion er at de tilbyr all SSD-hosting, noe som gir bedre ytelse for nettstedet ditt. Også her kan du få et gratis domenenavn med alle hostingtyper, selv om du med noen planer kan være nødvendig å registrere deg i minst 6 måneder for å få et gratis domenenavn.

InMotion tilbyr også en av de mest sjenerøse pengene-tilbake-garantiperioder – 90 dager i motsetning til bare 30 dager som tilbys av andre selskaper. Full data-sikkerhetskopiering tilbys også gratis, og alle planer inkluderer en gratis cPanel-lisens. Malware- og spambeskyttelse er også inkludert i de fleste planer.

Prisene for delte hostingplaner og WordPress-optimaliserte planer starter på $ 5,99 / måned, mens VPS hosting og dedikerte hostingplaner starter på henholdsvis $ 29,99 / måned og $ 99,99 / måned. Selv om det er litt dyrere enn konkurrentene, skiller InMotion Hosting seg gjennom deres raske SSD-hosting, utmerkede kundesupport og kategori A, PCI-kompatibel datasentre.

iPage Hosting

ipage beste hostgator-alternativDel av Endurance International Group, sammen med BlueHost og HostGator er iPage en av de lengstlevende vertene på denne listen. Det ble grunnlagt i 1998 og tilbyr sine hostingtjenester siden den gang.

iPages mest populære plan er deres helt ubegrensede (lagring, e-post, båndbredde, domenehosting osv.) delt hostingplan som har en av de laveste startprisene i bransjen. iPages delte hostingplan koster $ 1,99 / måned for den innledende perioden, og fornyes til $ 7,99 / måned. Hostingpakken inneholder flere sikkerhetsverktøy (SiteLock), gratis markedsføringskreditter (Google AdWords) & Bing), og en pakke med gratis verktøy for bygging av nettsteder. Andre enn disse er e-handelsverktøy og et gratis domenenavn også inkludert.

Selv om iPage ikke annonserer de andre vertsplanene sine så mye, tilbyr de imidlertid flere godt avrundede VPS-, dedikerte og WordPress-hostingplaner, slik at rommet ditt til å vokse.

Webhotell er ikke den eneste webtjenesten som tilbys av iPage, deres tjenester inkluderer også domeneregistrering, online markedsføring og e-handelstjenester.

Gå pappa

godaddy beste hostgator alternativMed en historie som spenner over to tiår, er GoDaddy en populær vertsgigant som tilbyr alle typer hosting-tjenester som dekker hele vertsspekteret. Domeneregistrering, online markedsføring og websikkerhet inneholder også GoDaddys tjenester.

Delte hostingplaner starter på $ 3,49 / måned for økonomiplanen, som kommer med lagring på 100 GB. Alle andre planer i denne kategorien leveres med unmetered lagring, båndbredde og domener hosting. Et gratis domene er inkludert i årsplaner, og en gratis Microsoft Office 356 Business-e-post er også en del av hostingpakken. WordPress-optimaliserte hostingplaner starter også på bare $ 3,49 / måned.

VPS og dedikerte servere er tilgjengelige med Linux eller Windows OS, og Windows koster mer. Linux VPS-planer starter på $ 16.99 / måned, mens Windows-alternativer starter på $ 26.99. Det samme prisskiftet gjelder også for dedikerte servere, med dedikerte Linux-servere fra $ 69,99 / måned og Windows dedikerte servere fra $ 99,99 / måned.

Når det gjelder hostingfunksjoner, skuffer GoDaddy absolutt ikke å tilby full root-tilgang, cPanel, gratis oppgraderinger, administrerte tjenester som standard, muligheten til å velge ledelsesnivå, gratis SSL-sertifikat, 24/7 support, og rikelig med ressurser.

Namecheap

namecheap beste hostgator-alternativOppnå popularitet på grunn av deres rimelige domeneregistreringstjenester, har NameCheap blitt et husholdningsnavn for billige webtjenester. Selskapet tilbyr forskjellige hostingpakker og flere websikkerhetsverktøy (SSL-sertifikat, WhoisGuard, PremiumDNS, etc.).

Hosting planer er tilgjengelige gjennom flere hosting kategorier fra delt hosting til dedikerte servere. Delt hosting starter fra $ 9,88 / år, mens WordPress hosting starter på bare $ 8,88 / år.

NameCheap-vertsfunksjonene inkluderer muligheten til å velge mellom britiske og amerikanske datasentre med delte og forhandlerplaner, et gratis .website-domene tilgjengelig med alle planer, 100% oppetid SLA med de fleste planer, selvstyrte, administrerte og fullstendig administrerte serveralternativer , cPanel og WHM gratis, gratis dedikerte IP-er med noen planer og mer.

De fleste planene tilbys av den dedikerte server hosting kategorien, som stiller opp en imponerende 14 dedikerte hosting planer med priser fra $ 58,88 / måned til $ 379 / måned.

NameCheap er et veritabelt budsjetthotell med gode prestasjoner, godt polerte hostingplaner og pålitelige tjenester, noe som gjør dem til et flott alternativ til HostGator.

Konklusjon

Enten du ønsker å bytte vertskap, bli vertsforhandler, eller om du bare vurderer alternativene dine, håper vi at gjennomgangen vår av de 5 beste HostGator-alternativer har tilbudt deg innsikt i de forskjellige budsjettvennlige vertsalternativene som er tilgjengelige i bransjen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector