Är A2Hosting bra för att vara värd för WordPress-webbplatser?

01.06.2020
Ingen kategori 'Är A2Hosting bra för att vara värd för WordPress-webbplatser?
0 9 мин.

A2Hosting-wordpress-värd


Äger du en WordPress-webbplats, men du vet inte vilken värdtjänst som är bäst att använda med den? Om så är fallet kom du till rätt webbplats.

Som du kan se från titeln kommer vi att diskutera ett webbhotell som heter A2Hosting. Huvudämnet är om A2Hosting är bra för att vara värd för WordPress-webbplatser. Senare i artikeln kommer jag att prata om den specifika WordPress-värdstjänst som detta företag har att erbjuda.

Men innan detta bör vi se vilken typ av webbhotell som passar bäst med en webbplats som använder WordPress som sitt bassystem.

Olika typer av värdplaner för WordPress

En WordPress-webbplats kan köras på alla typer av värdtjänster, men det finns en tjänst som fungerar bättre än någon annan: hanterad WordPress-värd.

A2Hosting-cheap-wordpress-värd

A2Hosting – WordPress Hosting

Delad webbhotell, VPS-värd eller andra tjänster kan hantera WordPress, men den hanterade WordPress-värdstjänsten byggdes specifikt för att köra WordPress på en webbplats. Vad gör denna tjänst till det bästa valet för dig som vill ha en pålitlig WP-värd? Låt oss se!

Hanterad värd skapades så att du (webbplatsägaren) inte behöver oroa dig för att köra CMS på din webbplats. Allt relaterat till webbplatsens funktion hanteras av teamet bakom den valda webbhotellet.

Om till exempel en ny uppdatering till WordPress kommer ut behöver du inte uppdatera systemet själv. Det görs automatiskt av ditt supportteam. Allt du behöver göra är att ta hand om själva webbplatsen. Vad menar jag med det?

Anpassning och innehållshantering är upp till dig. Detta hanteras naturligtvis inte av teamet.

Vad är en annan aspekt av en hanterad webbhotell? Eftersom planen hanteras av back-end-teamet bör du kunna installera WordPress på din webbplats, eller hur? Det är exakt vad en hanterad plan låter dig göra.

Den första metoden som används av de flesta företag är att ge kunden installationsfunktionen med 1 klick. Vad handlar allt det här om? Som du antagligen kan säga från dess namn är installationen utförd med bara ett klick.

Denna funktion inkluderar vanligtvis också andra gratis webbappar som enkelt kan installeras. Så processen för installationen är den här: du hittar WordPress i listan över tillgängliga appar. Du kan hitta det vanligtvis högst upp, eftersom det är den huvudsakliga programvaran som värden ger dig tillgång till.

När du hittat det är det enda du behöver göra att klicka på installationsknappen. Det är bokstavligen allt det finns för det. Allt annat kommer att hanteras av värden.

Det finns ett andra sätt som många leverantörer använder för att enkelt installera WordPress för sina användare. Om du tycker att den föregående metoden var helt grundläggande, vänta tills du hör till den här.

Tanken är att du inte ens behöver göra ett klick för att installera CMS på ditt system. När du registrerar dig för den valda värdplanen kommer WordPress att installeras automatiskt på ditt domännamn (du kommer att välja om du har fler än ett).

Båda metoderna används ofta av företag. Den första är dock mer populär. Det händer till och med att båda dessa är tillgängliga. På vilket sätt? Först registrerar du dig och WordPress installeras. Sedan finns också 1-klickfunktionen, så att du kan installera andra program om du vill.

Nu när du vet vad en hanterad WordPress-plan handlar om kommer vi att gå vidare och prata om A2Hosting.

Varför välja A2Hosting för WordPress?

A2Hosting förvaltade-wordpress-värd

A2Hosting – Hanterad WordPress Hosting

A2Hosting är ett amerikanskt företag som tillhandahåller tekniska tjänster som webbhotell och domännamn. När det gäller webbhotell har de allt som en modern webbhotell kan erbjuda:

 1. Standard delad värd
 2. WordPress Hosting
 3. VPS Hosting (Virtual Private Server)
 4. Återförsäljare värd
 5. Dedikerad värd (dedikerade servrar)

Som ni ser har A2Hosting också specifika WordPress-värdfunktioner. Är de bra nog? Det korta svaret är ja, definitivt. Men vi bör utarbeta detta genom att diskutera vad företaget har att erbjuda i sina WordPress-värdpaket.

Till att börja med bör jag nämna att A2Hosting erbjuder 2 olika typer av WordPress-värd: den första är delad WP-värd, och den andra är hanterad WordPress-värd. Från och med nu kommer vi att prata om de hanterade värdplanerna på A2Hosting.

Dessa är lite dyrare än de vanliga delade värdplanerna. Trots det är de värda en titt. Du vet antagligen redan att de flesta värdleverantörer delar upp sina tjänster i flera olika planer. Det är precis vad A2Hosting gör också. Jag kommer att täcka alla tre planerna i detta avsnitt separat.

1-SITE

Som planens titel antyder kan du ha en enda webbplats med detta paket. För att alla dina data ska lagras på servern ger de dig 10 GB lagringsutrymme. Detta är mer än tillräckligt för en enda webbplats.

Vad använder de för att lagra din webbplatsinformation? Senaste generationens SSD-enheter. Det här är goda nyheter, eftersom en SSD kommer att ladda din webbplats mycket snabbare än en traditionell HDD-enhet. Dina besökare kommer att ha innehållet som visas i webbläsaren ännu 20 gånger snabbare än vad en hårddisk skulle erbjuda dem.

Planen kommer också med ett gratis SSL-certifikat för din webbplats. Den här funktionen är ganska viktig, eftersom den ger din webbplats den säkerhet den behöver. Du kommer också att rankas högre i sökresultaten, eftersom Google (och andra sökmotorer också) prioriterar de webbplatser som har SSL-certifikat installerat.

För att hantera webbplatsen behöver du också en kontrollpanel. A2Hosting kommer med ett av de bästa verktygen för det här jobbet. Det heter Plesk. Med den kan du hantera webbplatsen och alla tillgängliga funktioner helt enkelt på ett ställe. Du behöver inte ha mycket teknisk kunskap för detta.

Följande bonusar finns också i planen: obegränsad dataöverföring, gratis CDN för snabbare laddningshastigheter, platsuppsättning, gratis Jetpack-licens, gratis webbplatsöverföring, återbetalningsgaranti när som helst och gratis säkerhetskopior som görs automatiskt regelbundet (andra debiterar separat för det här alternativet).

Allt detta kommer till ett månatligt pris på $ 11,99. Tänk på att denna plan är en hanterad WordPress-tjänst. För sådana funktioner debiterar många företag högre priser.

3-OMRÅDEN

Som den andra planen kommer den för $ 18,99 / månad. Är det värt att uppgradera? Om du äger mer än en webbplats eller planerar att utöka ditt arbete är det säkert.

Det beror på att planen stöder 3 värdwebbplatser i ett enda konto. Lagringsutrymmet går naturligtvis upp. Du får 25 GB utrymme på SSD-enheter. Du behöver mer eftersom de låter dig vara värd för flera webbplatser med den här planen.

Alla andra funktioner från den tidigare planen ingår också i den här. Låt oss se vad den sista planen kommer att ge dig:

Obegränsat

Det här planen är verkligen obegränsad, som namnet säger. Varför? Det största skälet till detta är att det låter dig vara värd för ett obegränsat antal webbplatser i en enda plan. Detta kan vara praktiskt för många webbplatsägare.

Om du till exempel vill växa ett företag eller planerar att starta flera nya webbplatser för att tjäna pengar är denna plan perfekt för dig. Du kan ha alla typer av webbplatser konfigurerade, alla kör WordPress.

Och du vet vad som är det bästa med det? Det är bokstavligen inget du behöver oroa dig för. Alla webbplatser, oavsett hur många, kommer att hanteras av supportteamet. Så om något händer med en av dem, fixar de det på nolltid.

Föreställ dig om denna förmån inte skulle vara med i planen. Du måste själv hantera värden och webbplatserna. Inte det bästa sättet att vara värd för en webbplats.

För att lagra dina data kommer planen med 40 GB SSD-lagringsutrymme. Priset för att ha ett obegränsat antal WordPress-webbplatser tillgängliga i ett enda paket är $ 36,98 per månad.

Slutsats

I den här artikeln pratade vi om WordPress-värdstjänster. Till att börja med sa jag vad den bästa webbhotellet är, för att hantera en WordPress-webbplats och vad några av bonusarna är med att använda en sådan tjänst.

Poängen är att om du väljer att registrera dig för en hanterad WP-webbhotell blir ditt liv mycket enklare. När allt kommer omkring kommer alla saker relaterade till din webbhotell och att köra WordPress effektivt att hanteras av back-end-teamet.

Jag pratade också om de 3 WordPress-hanterade värdplanerna från A2Hosting. De inkluderar allt som behövs för att vara värd för en WordPress-webbplats enkelt och effektivt.

Nästa steg är ditt. För att kunna fatta rätt beslut, tänk bara på vad du förväntar dig av en pålitlig webbhotell. Glöm inte heller vad din WordPress-webbplats behöver för att fungera på topp.

Alla tre planerna ger dig de bästa siffrorna, men den första är bättre för det första och den andra och tredje planen för dem som redan äger 2 eller 3 webbplatser, eller planerar att expandera till ännu mer.

Med allt detta i åtanke vet du vilken plan som är bäst för dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector