Är FastComet bra för att vara värd för WordPress-webbplatser?

fastcomet-wordpress-värd


WordPress är nu det mest populära innehållshanteringssystemet i världen. Miljontals webbplatser använder det som en bas för sitt system, och antalet växer med dagen. Eftersom WordPress används så mycket är det inte förvånande att en speciell webbhotell skapades för att användas av dessa webbplatser.

I den här artikeln kommer vi att prata om denna webbhotell och hur den fungerar. Senare kommer jag att täcka värdplanerna som FastComet erbjudanden för värd för WordPress-webbplatser. På det här sättet vet du om FastComet är bra för att vara värd för WordPress-webbplatser.

Vad hanteras WordPress Hosting Service?

om förvaltade-wordpress-värd

Om hanterad WordPress Hosting

Det första vi behöver prata om är hur en WordPress-webbplats måste vara värd av ett företag. Den bästa och mest effektiva tjänsten kallas hanterad WordPress-värd. Låt oss se vad det här handlar om.

Namnet antyder att tjänsten skiljer sig från en enkel webbhotellplan. Självklart skapades den här tjänsten specifikt för WordPress-webbplatser. Men finns det någon annan skillnad?

En sådan värdplan kommer att göra mer än bara vara värd för din webbplats. Eftersom du använder WordPress kommer supportteamet bakom den valda värdplanen att ta hand om allt som behövs för att köra WordPress.

I princip hanteras hela back-end-arbetet av dem, så du behöver inte oroa dig om ett problem dyker upp, eller så kommer det en ny uppdatering för WordPress. Alla dessa typer av frågor hanteras av supportteamet.

Låt mig ge dig ett exempel, från vilken du kan berätta att du har att göra med en hanterad WordPress-värdplan. De flesta företag som erbjuder hanterad WP-värd kommer att se till att CMS enkelt installeras på din webbplats server. Detta kan förväntas, eftersom du använder en tjänst speciellt utformad för WordPress.

Hur hanterar de detta? Det finns minst två metoder för att hantera installationen. Om något av dessa finns i paketet, vet du att planen åtminstone delvis är en hanterad webbhotell.

Den första metoden är installationsprocessen med 1 klick. Vad betyder det här? Värden låter dig installera många appar och webbprogram gratis med bara ett klick. I det här fallet måste du hitta WordPress i listan över program och bara klicka på installera. Resten görs av värden.

Det andra sättet att enkelt installera WordPress är ännu mer grundläggande. Du har ingenting att göra alls. Du registrerar dig bara för ett värdpaket som du vanligt gör och sedan installerar värden automatiskt WordPress på ditt valda domännamn.

Så finns det något kvar för dig att göra? Anpassningen och skapandet av innehåll är fortfarande ditt jobb. Tänk på att allt relaterat till att köra WordPress hanteras av värden, men webbplatsen själv är ditt jobb att hantera.

Låt oss nu gå vidare och se vad FatComet erbjuder som en WordPress-webbhotell.

FastComet WordPress Hosting

fastcomet optimerade-wordpress-värd

FastComet – Optimerad WordPress Hosting

FastComet är en amerikansk webbhotellverksamhet som grundades i slutet av 2013. Sedan dess blev de en världskänd värdleverantör. Mer än 45 000 kunder i 83 länder har hittat sin tjänst hos detta företag.

FastComet erbjuder alla typer av värdtjänster. Till exempel på den officiella webbplatsen kan du hitta alla följande: delad hosting, VPS-molnvärd, dedikerade servrar, WordPress-värd, Joomla-värd och till och med webbhotell (för OpenCart).

Som du förväntar oss kommer vi att titta på WordPress-värdstjänsten som de gör tillgängliga.

Denna tjänst delas upp i tre olika planer för att erbjuda mer personliga funktioner för varje klient. Planerna är dessa nedan:

 1. StartSmart: $ 2,95 per månad
 2. ScaleRight: $ 5,95 per månad
 3. SpeedUp: $ 9,95 / månad

Jag kommer att prata om varje plan separat, men innan det, låt oss se vad du får som standard, oavsett vilket paket du har valt:

 • Gratis webbplatsöverföring (beroende på ditt valda paket kan antalet webbplatser variera)
 • SSD-enheter för bättre prestanda (även 20x snabbare än en traditionell hårddisk)
 • Gratis CloudFlare CDN: tänkt att snabba upp din webbplats för alla besökare
 • cPanel för webbplatshantering: detta är industristandardens kontrollpanel
 • Gratis dagliga och veckobackup för dina webbplatser. Enorm pro, eftersom de flesta företag tar ut separat för den här tjänsten.
 • 45-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Nu är det dags att prata om de tre separata planerna som jag listade ovan:

Start

Den här planen utformades för de som precis börjar med en ny WordPress-webbplats. Det är rimligt prissatt, så att du inte betalar för mycket för webbhotell. Men vad är det som det erbjuder dig förutom standardfunktionerna?

Till exempel innehåller planen ett gratis SSL-certifikat från Let’s Encrypt. Det här är mycket, eftersom de flesta företag tar betalt för SSL-certifikat. Det är viktigt att du har en installerad. SSL skyddar din webbplats, vilket gör det säkert för människor att komma åt den.

Som ett hanterat WordPress-värdpaket inkluderar de ett enkelt sätt att installera WordPress. Installationsprogrammet med 1 klick finns i paketet. Och naturligtvis läggs många andra appar till förutom WordPress.

Om du äger en webbplats bör du också ha ett professionellt e-postkonto, eller hur? Lyckligtvis låter FastComet dig skapa ett obegränsat antal e-postkonton. Ja, i den billigaste planen. På så sätt kommer en besökare att kontakta dig och se att du ser allvarligt med vad du gör.

För att din webbplats ska fungera med sin högsta prestanda kommer planen med 15 GB lagringsutrymme och obegränsad trafik. Det här är bra, eftersom du inte har en gräns för hur många som kan besöka din webbplats samtidigt.

ScaleRight

Som den andra planen kommer den med alla funktioner från den föregående planen, plus vissa tillägg också. Till exempel är lagringsutrymmet upp till 25 GB SSD-utrymme, och de låter dig vara värd för flera webbplatser i en enda plan. Den första stöder bara en webbplats.

Det finns också ett paket som heter Advance Features. Detta består av följande bonusar:

 • 2x mer processorkraft (CPU-kärnor och RAM)
 • Obegränsade tilläggsdomännamn
 • 3 webbplatsöverföringar gratis
 • Gratis dynamisk SSL-tätning och GlobalSign SSL
 • 1-klicka på Restore Manager
 • Google PageSpeed

Den här planen är bäst för dig som äger (eller planerar) en växande webbplats som sannolikt kommer att få fler besökare varje dag. Alla dessa funktioner hjälper dig att hantera webbplatsen när den blir större och mer populär.

Öka farten

Som den tredje och sista WordPress-värdplanen är den naturligtvis den dyraste. Trots det är det betydligt billigare än vad konkurrenterna har att erbjuda. Du bör veta att den här planen är bäst för människor som äger en webbplats som för närvarande får mycket uppmärksamhet.

Om du har tusentals dagliga besökare behöver du resurserna i denna plan. Den föregående kunde också fungera, men det ger inte den prestanda som din webbplats behöver.

Som du kan förvänta dig finns förmånerna från de tidigare planerna alla i detta paket. Ja, det finns några tillägg också. Dessa bonusar är här för att göra din webbplats så snabb som möjligt, även om tusentals människor kommer åt den samtidigt:

 • 3x mer CPU och RAM för processorkraft.
 • 30 dagliga säkerhetskopior görs regelbundet.
 • 3x färre klienter per server (stor förbättring jämfört med andra planer)
 • Memcached (för att ladda innehållet snabbare)
 • LiteSpeed ​​LSAPI

Nu när jag introducerade alla 3 WordPress-värdpaket måste du veta om en annan förmån som levereras med någon plan ovanifrån: 24 × 7 support.

När det gäller kundsupport måste du ta hänsyn till två aspekter: hastighet och tillförlitlighet (effektivitet).

Det är ganska uppenbart varför hastighet är nödvändig. När det är fel med din webbhotell vill du att den ska fixas så snart som möjligt. Ingen överraskning där. Så supportteamet måste vara så snabbt som möjligt för att besvara din förfrågan.

Lyckligtvis är kundsupporten på FastComet heltäckande. Du får svar inom några minuter. Och du vet vad som är bäst med det? Att de också är effektiva. Du kommer inte sitta och prata om ditt problem utan att få en lösning på det.

Oavsett vilken typ av problem du kan stöta på kommer det att lösas av detta fantastiska supportteam på FastComet.

Slutsats

Låt oss sammanfatta vad vi pratade om i den här artikeln.

Först nämnde jag att en WordPress-webbplats behöver en viss typ av webbhotell, annan än traditionell webbhotell: hanterad WordPress-värd.

Därefter såg vi vad som hanterade WordPress-värd egentligen är, och hur olika företag hjälper dig att komma igång med WordPress. Företaget vi pratade om, FastComet använder installationsprocessen med 1 klick.

Slutligen täckte jag alla hanterade WordPress-värdpaket som du kan hitta på FastComet och den stora kundsupporten de ger dig.

Allt som allt är ditt val att ta. Om vad? Om du upptäcker att FastComet är det du letade efter måste du bestämma vilken värdplan du registrerar dig för.

För att göra det, tänk bara på webbplatsens behov. Hur stor är den? Vad handlar det om? Hur många besökare du får?

Genom att göra detta kommer du att kunna fatta rätt beslut och registrera dig för ett pålitligt värdpaket som hjälper dig att få ut så mycket som möjligt av din WordPress-webbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map