Är HostGator bra för att vara värd för WordPress-webbplatser?

Hostgator-wordpress-värd


WordPress är det mest populära innehållshanteringssystemet som används av webbplatsägare världen över. Mer än 25% av alla webbplatser online idag använder WordPress som basplattform.

På grund av dess popularitet finns det en stor chans att du också använder den. Sedan du kom till den här sidan kanske du redan äger en WordPress-webbplats eller planerar du att lansera en inom en snar framtid.

Oavsett vilken som är sant i ditt fall kommer din webbplats att behöva en webbhotell för att den ska fungera online. Men eftersom du använder WordPress som webbplatsens plattform måste du leta efter en webbhotell som har hanterat WordPress-värd tillgänglig.

I den här artikeln kommer vi att prata om en av de populäraste värdleverantörerna i världen: HostGator. Vi får se om företaget är bra på att vara värd för WordPress-webbplatser. Mer exakt kommer jag att täcka värdplanerna som erbjuder dedikerade WordPress-tjänster.

Men innan vi gör det bör du veta vad som hanteras WordPress-värd egentligen. Så låt oss se om det först.

Vad hanteras WordPress Hosting?

Som du antagligen kan säga från dess namn är hanterad WordPress-värd en tjänst som är speciellt byggd för WordPress-webbplatser. I princip kan en hanterad WP-värdplan göra att varje WP-webbplats fungerar snabbare och blir mer effektiv. Hur uppnås det?

managed wordpress-värd

Till exempel innehåller planen vissa funktioner och resurser som en WP-webbplats behöver. Många planer erbjuder automatiserade WP-uppdateringar. Detta innebär att när en ny WP-uppdatering är ute kommer värden automatiskt att ta hand om uppdateringen av ditt system. Du behöver inte oroa dig för det alls.

Detsamma gäller i många andra aspekter. Huvudtanken är att ett hanterat WP-värdpaket tar hand om alla tekniska aspekter av att köra WordPress på din webbplats. Supportteamet är alltid där för att hjälpa dig, och de flesta saker hanteras av dem från början.

En av de viktigaste sakerna du måste ha inkluderat i en hanterad WordPress-värdplan är förmågan att enkelt installera WordPress. De flesta företag gör detta genom att ge dig en funktion som heter “1-klick installationer”.

Med detta kan du installera WordPress med bokstavligen 1-klick. Det finns inget annat att göra, det är så enkelt.

Men andra tar en annan inställning till denna fråga. Det finns vissa värdplaner som inkluderar WordPress i paketet, men utan installationsprocessen med 1 klick. Så hur hanterar de det?

I ett sådant scenario, när du registrerar dig för din värdplan, installeras WordPress automatiskt på ditt valda domännamn. Värden kommer att be dig att registrera en ny domän (eller bara välja en om du redan har registrerat dem) och sedan installerar WordPress på sig själv.

I det här fallet behöver du inte göra någonting för att WordPress ska fungera. Hela installationsprocessen hanteras av supportteamet bakom din plan.

Nu när du vet vad en hanterad WordPress-värdplan är kommer vi att gå vidare och prata om HostGators WordPress-värdtjänster. Jag täcker var och en separat, så att du lättare vet vilken som är bäst för dina personliga behov.

En sak är dock säker: HostGator kan vara ett av dina bästa beslut att vara värd för en WordPress-webbplats. De är ett globalt känt företag som erbjuder pålitliga tjänster.

HostGator WordPress Hosting

Hostgator-wordpress-moln hosting-planer

Hostgator

Som du antagligen redan vet är många värdtjänster uppdelade i flera olika planer för att täcka alla typer av förväntningar. Detsamma gäller HostGators WordPress-värdstjänst.

1. Startplan

Detta är den billigaste planen som HostGator erbjuder. Du kan få den för en $ 5,95 per månad. Många konkurrenter prissätter sina WordPress-värdstjänster mycket högre än detta. Så det är bra att veta att HostGator erbjuder WP-värd till rimliga priser.

Denna plan ger dig möjlighet att vara värd för en WordPress-webbplats i ditt konto. Som en startplan kan du inte förvänta dig flera webbplatser på ett konto. Trots det kommer de att ge allt som behövs för att hantera en WordPress-webbplats effektivt.

Till exempel kommer webbplatsen enkelt att ta emot 100 000 besökare varje månad. Detta är ett ganska stort antal, vilket innebär att även en mer etablerad webbplats fungerar bra med den här planen.

HostGator erbjuder också 1 GB lagringsutrymme för regelbundna säkerhetskopior. Dessutom läggs ett SSL-certifikat till planen. Detta är mycket viktigt att se upp i alla värdplaner, och särskilt med WordPress-webbplatser.

SSL-certifikatet kommer att se till att din webbplats förblir säker medan en besökare använder den. All information som skickas eller tas emot av användaren kommer att krypteras. På så sätt får ingen mellan besökaren och destinationsservern få åtkomst till dessa data (till exempel kreditkortsinformation).

För att börja med planen ger HostGator dig också chansen att fritt överföra en redan befintlig webbplats till denna värdplan. Så om du har en webbplats som behöver dedikerad WordPress-värd kan du enkelt överföra den till HostGator utan kostnad.

Lagringsutrymmet och bandbredden är obegränsad, så du kan bygga din webbplats så komplex som du vill. Naturligtvis är hårdvaran som används för att lagra informationen gjord av moderna SSD-enheter istället för traditionella hårddiskar. Dessa nya enheter kommer att göra din webbplats mycket snabbare när du laddar i webbläsaren.

Jag borde nämna att HostGator också inkluderar 100 $ gratis Google Ad Credits. Dessa kan användas för att marknadsföra din webbplats med Google Adwords. Du kommer att märkas snabbare på webben, och att börja bygga en publik blir mycket enklare.

2. Standardplan

Denna plan kostar lite mer än den föregående, till $ 7,95 per månad. Det liknar det tidigare, men det finns vissa skillnader beroende på de ytterligare funktionerna och resurserna.

Till exempel kan du nu vara värd för två webbplatser på ett enda konto. I princip fördubblas ditt arbetsutrymme med den här funktionen. För värd för två webbplatser låter HostGator överföra två egna, om du vill. Detta är naturligtvis gratis.

Den månatliga webbplatstrafiken höjs också till 200 000 besökare. Det är värt att nämna att detta nummer är ett genomsnitt. Så du kan gå ännu högre om dina webbplatser kan göra det.

All skadlig kod som märks av plattformen eller supportteamet tas bort automatiskt. Du behöver inte oroa dig för att hålla din webbplats ren från virus eller annan skadlig programvara. Det bakre laget är alltid där för sådana situationer.

3. Affärsplan

Detta är den tredje WordPress-värdplanen. Det kostar $ 9,95 varje månad. Ja, det är det dyraste, men det är verkligen värt att uppgradera för någon som behöver ännu mer resurser.

Det beror på att planen kan vara värd för 3 webbplatser med ditt enda konto. Att överföra tre webbplatser till HostGator med denna plan är gratis som du förväntar dig nu.

Men hur många besökare tillåts för den här planen? Det genomsnittliga antalet är 500 000 / månad. Ja, det är korrekt: 500 000 besökare varje månad. Så oavsett hur stor din WordPress-webbplats är, kan denna plan säkert hantera den.

Planen är att ge din 3 GB lagringsutrymme för att göra dagliga säkerhetskopior av alla dina filer. På så sätt kan du även i värsta fall återställa din webbplats till en tidigare version med bara några få klick.

Det är värt att notera att den relativa processorkraften är 5x jämfört med de tidigare två planerna. Detta innebär att varje process relaterad till din webbplats och webbhotell kan utföras upp till 5x snabbare. Detta nummer kommer också att påverka lastningshastigheten för alla webbplatser som använder planen.

Nu när vi talade om alla 3 WordPress-värdplaner kan du skapa dig en ganska bra idé om HostGator skulle kunna hantera din webbplats behov. Det troliga svaret är ja.

Även om du har en väletablerad webbplats med tusentals dagliga besökare, kan den tredje planen som vi just täckte enkelt hantera den.

Varför välja HostGators WordPress Hosting?

En av de främsta anledningarna till att du bör HostGator för att vara värd för dina WordPress-webbplatser är: online-support.

Supportteamet hos HostGator är ett av de bästa i branschen. De svarar väldigt snabbt på alla kunders begäran. Vanligtvis behöver du inte vänta mer än ett par minuter för att få din fråga besvarad. Och de är också effektiva och ger dig den bästa möjliga lösningen på nolltid.

Deras supportteam är utbildat för att hantera både hosting och WordPress-relaterade förfrågningar.

Inkluderas e-post med HostGator WordPress Hosting?

Ja, e-post ingår i alla WordPress-värdplaner på HostGator. Du kan faktiskt skapa så många e-postkonton som du vill för din webbplats, till exempel [email protected] – det finns ingen gräns för antalet e-postadresser du kan skapa i HostGators WordPress-värdplaner.

Fördelar med HostGators WordPress Hosting över delade planer

Delad värd är bra för små WordPress-bloggar och webbplatser. Men om din webbplats får mycket trafik om dagen (mer än 1 000) kommer delad hosting helt enkelt inte att räcka. Även om vissa delade planer på HostGator tillåter dig att vara värd för flera webbplatser och inte har ett lock på bandbredd och användning av hårddiskutrymme, är resurserna mycket begränsade.

WordPress-värdplaner är utformade för att stödja mer trafik. HostGator använder molntjänstteknologi på sina WordPress-värdplaner, som kan hantera enorma trafikpinnar genom att fördela serverresurser på ett bättre sätt. Så även om du kommer att få det mesta av din webbplatstrafik på kort tid kommer din webbplats att fungera smidigt under hela dagen. Vid delad hosting är detta inte möjligt.

HostGator WordPress webbplatsöverföring

Om din nuvarande webbhotell inte räcker för dina webbplatser längre, men du inte har mycket kunskap om att överföra webbplatser, på HostGator kan du be om hjälp. HostGators team kommer att överföra upp till 3 WordPress-webbplatser gratis från din gamla värd till deras servrar.

De kommer att utföra webbplatsöverföringarna på ett så professionellt sätt att dina besökare inte kommer att uppleva någon driftstopp.

Är WordPress Hosting värt den extra kostnaden?

Om du tjänar pengar från din webbplats kan du förmodligen ha råd med att betala extra kostnaden för hanterad WordPress-värd. Om intäkterna på din webbplats enkelt kan täcka kostnaden för värd, är det definitivt värt att uppgradera från delad till hanterad WordPress-värd.

På lång sikt kommer det att lönas, eftersom din webbplats blir snabbare, kommer att ha bättre säkerhet och drifttid. Hosting betalar en viktig roll i framgången för en webbplats. Men du bör börja vid låga nivåplaner och uppgradera när du behöver mer prestanda och funktioner.

Slutsats

Sammantaget kan HostGator värd en WordPress-baserad webbplats. Som du kan se av de ovan nämnda planerna är det till och med flera webbplatser som är värda enkelt med den andra och den tredje planen.

Det spelar ingen roll om du precis börjar med en ny webbplats, eller om du redan har en stor och populär webbplats. HostGator kan hantera båda ganska bra. För det första rekommenderas naturligtvis den första planen.

Men om du planerar att expandera senare, eller om du redan har en stor webbplats, gå till den andra eller tredje planen. Tänk väl på dina behov och välj därefter. Du blir inte besviken över den här WordPress-värdstjänsten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map