Är HostGator bra för startar? – 10 skäl att välja HostGator för webbplatser för start

01.06.2020
Ingen kategori 'Är HostGator bra för startar? – 10 skäl att välja HostGator för webbplatser för start
0 10 мин.

Hostgator-startup


Planerar du att starta ett nytt startföretag? I så fall är det en sak du måste ha för att kunna uppnå ditt mål med det: en webbplats. Ja, nästan alla företag har en webbplats idag.

Det är avgörande eftersom du kan använda en webbplats för att marknadsföra din start och göra det bästa av det. Egentligen finns det ingen annan som en effektiv metod som en webbplats för att nå så många människor över hela världen.

Men om du skapar dig en webbplats måste du leta efter en webbhotelltjänst som gör att du kan få ut mesta möjliga av uppstarten. Lyckligtvis kom du till rätt artikel.

Här inne kommer vi att prata om ett webbhotellföretag som heter HostGator, och varför det är en av de bästa kandidaterna för att använda med startups. Jag kommer att ge dig 10 skäl till detta. I slutet av den här artikeln bör du ha en ganska bra uppfattning om vad HostGator kan göra och varför det är ditt bästa alternativ för framgång.

HostGator för startar

HostGator är ett USA-baserat företag som grundades 2002 av Brent Oxley. Nu, mer än 16 år senare, är HostGator en av de ledande webbhotellleverantörerna i världen.

De har hundratusentals kunder över hela världen med hundratusentals webbplats- och domännamn som finns hos dem. Om de är så framgångsrika måste det finnas många skäl för människor att välja HostGator.

Det är exakt vad vi kommer att prata om från och med nu. Du bör veta att förmodligen inte alla anledningar kommer att vara tvingande för dig specifikt. Men eftersom jag kommer att lista 10 av dem, hittar du säkert åtminstone några som får dig att tänka mer seriöst på HostGators tjänster för din nya start.

Varför välja HostGator för startwebbplatser?

1. Det är prisvärt

Hostgator-cheap-webbhotell-planer

Här är det första skälet till att du väljer HostGator för din startwebbplats: det är billigt. Jag behöver inte berätta hur viktigt priset kan vara för de flesta.

Eftersom du behöver en webbplats för att starta, skulle det vara bra att ha en webbhotell som är billig, så att du inte behöver spendera mycket pengar på tjänsten. När allt kommer omkring krävs en tid för att starta en betydande summa pengar.

Att ha en billig webbhotell för att säkerhetskopiera dig kan spara lite pengar som du senare kan använda för att växa ditt företag. Här är ett exempel på hur billig HostGator verkligen är:

Den dyraste planen bland delad värd kostar endast $ 5,95 per månad. Tänk på att det finns 3 separata planer i den delade värdkategorin, och den jag just nämnde är den dyraste som de erbjuder (ja, verkligen).

Att vara billigt betyder naturligtvis att alla deras tjänster måste prissättas rimligt. Och det är exakt vad de är: till och med VPS Hosting och Dedicated Server Hosting kostar betydligt mindre än vad andra företag tar ut.

2. Mängd tjänster

Det andra skälet till att välja HostGator är de många tjänsterna de erbjuder. Varför är denna aspekt så viktig att jag nämner den separat? Eftersom en nystart så småningom kommer att växa till ett välkänt företag, eller hur? Åtminstone är det vad du tänker göra.

När ditt företag blir större kanske du måste utöka din webbplats också. Och en mer komplex webbplats behöver mer resurser för att fungera korrekt. Det är därför HostGator är bra för varje start: när du växer ut från planen du registrerade dig för, uppgradera bara till en bättre plan.

Om du till exempel registrerar dig först för den delade premiumhotellplanen (nämnd ovan) och din webbplats växer mycket i popularitet kan du uppgradera till en VPS-värdplan. Ett sådant paket ger dig fler resurser för att fungera effektivt.

3. Stor kundsupport

Hostgator-stora-kund-support

Kundsupport. Ja, det här är vår tredje anledning till att du ska välja HostGator framför andra företag. När du skapar din webbplats eller senare hanterar den kan problem uppstå, även med den bästa webbhotellet.

Det är här kundsupport kommer in i bilden. HostGators support är prisbelönt. Detta är skrivet på deras officiella webbplats. Det är inte en sammansatt idé.

Teamet bakom HostGator är verkligen så pålitligt. Till exempel svarar de dig inom några minuter eller till och med sekunder. Det finns till och med tillfällen då du inte behöver vänta alls för att prata med någon.

Varje teammedlem vet väl och noggrant vad webbhotell handlar om. På grund av detta kommer de att ge en lösning på ditt potentiella problem på nolltid. Lösningen finns alltid med ett sådant team för att hjälpa dig.

4. Mycket säkert

Eftersom du skapar en webbplats för ditt företag är det viktigt att göra den så säker som möjligt. Även personliga webbplatser måste vara säkra. Så en affärssida behöver ännu bättre säkerhetsåtgärder installerade.

Lyckligtvis ger HostGator gratis SSL-certifikat med varje värdplan i sitt erbjudande. Ett SSL-certifikat är en standard för alla webbplatser i dag. Egentligen, när du är på en webbplats som inte har något sådant certifikat installerat, kommer webbläsaren att säga att du är försiktig, eftersom sidan du besöker är inte säker.

Det är också värt att nämna att många andra företag tar ut separat för att ha ett SSL-certifikat. Det är bra att veta att HostGator ger denna funktion gratis.

5. Gratis webbplatsbyggare

Hostgator-webbplats-builder

Om du ännu inte har skapat din webbplats kommer du gärna att veta att HostGator också kommer med en gratis webbplatsbyggnadsplattform, som ingår i varje enskild värdplan.

Att skapa din startwebbplats kommer att vara en bit kaka med det här verktyget. Du kan välja mellan tiotals gratis mallar som alla svarar som standard (de kommer att se bra ut på alla typer av enheter / skärmar).

Att använda detta verktyg är också mycket enkelt. I grund och botten är denna plattform en dra-och-släpp-webbplatsbyggare. Tanken är att du kan välja mellan många förbyggda element och sektioner och bara dra och släppa dem till din webbplatss layout. Att anpassa din webbplats kommer att vara snabbt och enkelt.

6. Gratis överföring från en annan leverantör

Men vad händer om du redan har en webbplats som är värd hos någon annan och du vill överföra den till HostGator? Vår sjätte anledning på denna lista kommer att göra dig lycklig i det här fallet.

Varje värdplan från HostGator låter dig överföra en redan byggd webbplats från din gamla leverantör till den nya planen du just har köpt från HostGator. Och du vet vad det bästa är?

Processen är helt gratis. Med HostGator kan du överföra din gamla webbplats gratis. Andra tar ut mycket pengar för det här alternativet.

7. Affiliate-program

En annan anledning till att du som startägare ska välja HostGator som din nya värdleverantör är det partnerprogram som företaget tillhandahåller. Det är sant, det finns också andra företag som erbjuder marknadsföringsmöjligheter för sina kunder.

Men HostGator sticker ut på detta område. I vilken aspekt? Hur mycket pengar de kommer att betala dig för en ny kund du tar med är märkbart.

Om du till exempel får dem från 1 – 5 nya anmälningar per månad kommer du att få $ 50 för varje ny klient. När antalet klienter du får dem växer, ökar också de intäkter du får. Om du överträffar 21 nya kunder / månad får du en betalning på $ 125 / registrera dig. För 21 kunder är det totalt $ 2,625.

8. Mycket bra självstudier

Att använda HostGator som din nya webbhotell för en startwebbplats innebär att du får många tutorials, skapade av företaget själv. Dessa handledning hjälper dig att gå snabbare och mer effektivt.

Du kommer inte att göra samma misstag som andra gör, som inte har gått igenom dessa självstudier.

Det är värt att nämna att du inte bara läser inlärningsinlägg utan också får titta på videohandledning. Det är bra att veta att HostGator hjälper dig även i den här situationen.

9. Reseller Hosting

Hostgator-make-pengar-återförsäljare-värd

Om du bara planerar att skapa ditt eget företag, men du inte vet exakt vad din start ska göra, kan HostGator ge dig en bra idé för detta.

De erbjuder något som heter Reseller Hosting. Om du registrerar dig för en av dessa planer kan du skapa din egen webbhotell från grunden med hjälp av de resurser de erbjuder dig.

Hur häftigt är det? Din nya start kan vara ett nytt värdföretag som använder HostGators resurser. Allt du behöver göra är att välja den plan du känner dig bekväm med och prova.

10. 45-dagars pengarna tillbaka-garanti

Den sista anledningen till att välja HostGator är en funktion som de erbjuder med alla sina tjänster: en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Denna period ger dig god tid att testa alla funktioner du har med en viss plan.

Oavsett vilket värdpaket du registrerar dig för, om du känner att något inte fungerar som du förväntat dig, eller om du bara bestämde dig för att göra något annat helt, kommer HostGator att ge dina pengar tillbaka, om du fortfarande är under de första 45 dagarna sedan du köpte planen.

Slutsats

Så är det värt att välja HostGator för ditt nya startprojekt?

Svaret är: Ja, det är det definitivt. Av alla anledningar som anges ovan, hittade du säkert minst 1 eller 2 (förhoppningsvis mer) som är tillräckligt tvingande för att du ska kunna försöka denna värd. Du blir inte besviken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector