Är InMotion bra för att vara värd för WordPress-webbplatser?

Inmotion-wordpress-värd


WordPress blir mer populärt med dagen. För närvarande använder mer än en fjärdedel av alla webbplatser det som sitt bassystem. Antalet går upp till flera miljoner webbplatser.

Eftersom WordPress är så populärt är det möjligt att du planerar att använda det också, om du inte redan är det. I alla fall, för att vara värd för en WordPress-webbplats, behöver du ett bra och pålitligt företag.

I den här artikeln talar vi om en av världens bästa värdleverantörer. Företaget heter InMotion Hosting.

Eftersom du använder WordPress som bas för din webbplats måste webbhotell också vara nära knuten till WordPress-plattformen. Lyckligtvis erbjuder InMotion en viss typ av hosting, kallad Managed WordPress Hosting.

Innan vi pratar om vissa planer som InMotion erbjuder, bör vi klargöra vad hanterat WordPress-värd egentligen betyder.

Vad hanteras WordPress Hosting Service?

Vad-är-managed wordpress-värd

Vad hanteras WordPress Hosting?

En webbplats byggd med hjälp av detta CMS behöver en specifik värdtjänst för att fungera vid sin högsta prestanda. En vanlig webbhotell, som delad webbhotell, kan också fungera, men det är en nackdel med att använda en sådan värdplan. Det kan sakna vissa funktioner och resurser som en WordPress-webbplats behöver för att fungera bra.

Huvudfunktionen som varje hanterad WordPress-plan måste ha är denna: hela back-end-arbetet måste hanteras av supportteamet bakom ditt valda paket. Specifikt, allt relaterat till att köra WordPress på din webbplats görs av personerna bakom tjänsten.

Men betyder det att du inte har något att göra efter att du har registrerat dig för en plan? Nej, inte exakt. Att driva WordPress hanteras av företaget, men du är fortfarande den som skapar innehållet och anpassar webbplatsen.

Det är en viktig aspekt som måste finnas i alla hanterade WordPress-värdplaner. Installationen av WordPress måste göras enkelt av icke-tekniker. Företag uppnår detta på två olika sätt.

Å ena sidan finns det värdtjänster som erbjuder installation med 1 klick som en funktion. Dessa installationer inkluderar alla typer av appar och gratis webbprogram som du kan installera med bara ett klick. Vanligtvis lägger de till WordPress i paketet med programvara som är tillgänglig för installation.

Med den här metoden måste du bara registrera dig för en värdplan och sedan välja den programvara du vill köra på din webbplats. När du hittat WordPress klickar du bara på installationsknappen och hela processen hanteras automatiskt. Du har bokstavligen inget annat att göra med det.

Den andra metoden som används av många företag är följande: när du slutade registrera dig för din webbhotell kommer tjänsten automatiskt att installera WordPress. I den här situationen behöver du inte använda installationsfunktionen med 1 klick.

CMS kommer att installeras av sig själv. Det enda du behöver göra är att välja rätt domännamn där du vill att WordPress ska installeras. Vanligtvis, om du inte redan har ett domännamn, pekar tjänsten dig att köpa ett. När du gjorde det fortsätter installationen som planerat.

Dessa är de två sätten värdföretag hanterar WordPress installation. I fallet med InMotion Hosting, Du kan välja att automatiskt installera WordPress vid kassan. För att börja med en ny webbplats är detta det enklaste sättet du kan gå med.

Nu är det dags att prata om den hanterade WordPress-värdstjänsten som InMotion erbjuder.

InMotion WordPress Hosting

Inmotion förvaltade-wordpress-värd

InMotion WordPress Hosting

Liksom de flesta leverantörer delar InMotion också upp denna tjänst i flera olika planer. De flesta företag har tre planer du kan välja mellan, men I rörelse ger dig tillgång till 6 separata paket. På detta sätt kan du välja mer exakt den tjänst som passar dina personliga behov.

Jag bör nämna att jag inte kommer att prata om alla 6 planerna i den här artikeln. Jag börjar med den andra planen och sedan prata om den fjärde och sedan den sjätte. Men först ska vi se vilka funktioner som InMotion inkluderar i varje WordPress-värdplan. Oavsett vilken plan du väljer till slut kommer dessa alternativ att finnas alla:

 • Förinstallerat WordPress och klart för användning.
 • Många plugins och e-handelsappar som är gratis att använda.
 • Ett gratis domännamn läggs till i alla plan.
 • 90-dagars pengarna tillbaka-garanti (det ger dig mycket tid att testa alla aspekter av dina värdplaner)
 • WordPress (och alla andra appar) kan uppdateras automatiskt.
 • Hög prestanda tack vare de moderna SSD-enheterna som används för lagring.
 • NGINX och avancerad servercache, för snabbare laddningshastigheter.
 • Gratis webbplatsbyggnadsplattform (BoldGrid).
 • Premium kundsupport.

Låt oss nu tala om den andra WordPress-planen från InMotion. Du bör veta att det här är den mest populära planen och det bästa värdet för dina pengar.

WP-2000S

Detta paket levereras för $ 7,26 per månad. Priset är tillgängligt om du registrerar dig för 2 år. Som du kan se på den officiella webbplatsen är detta det första valet för dem som äger ett litet företag eller vill skapa en bloggwebbplats. Planen ger dig tillgång till två webbplatser i ett enda konto.

Men hur många besökare kommer du att kunna ta emot? Månadsvis utformades denna plan för att stödja i genomsnitt 50 000 unika månatliga besökare. Lägg märke till att antalet är ett genomsnitt. Så din webbplats kanske kan hantera mer eller mindre trafikmängder. Hur som helst, planen ger dig gott om utrymme att växa.

Du får också 80 GB SSD-lagring för att hysa all webbplatsens data. Detta är mer än tillräckligt för två webbplatser. Och tack vare SSD-enheterna bör din webbplats laddas snabbt i besökarens webbläsare.

Ett obegränsat antal professionella e-postkonton läggs också till i mixen, med en personlig prenumeration på Jetpack WordPress-plugin. Detta används för att förbättra din webbplats och hålla reda på statistiken.

WP-4000S

Detta är den fjärde planen på den officiella webbplatsen för InMotion. Det kostar $ 31,10 / månad. Är det värt att uppgradera från föregående plan? Om du har mer än två webbplatser som behöver tillförlitlig värd eller om du äger en webbplats som har mycket trafik kan du tänka på den här planen.

Det låter dig vara värd för 6 webbplatser i den. Detta faktum i sig gör det värt att uppgradera för många människor. För att lagra alla dina data är 160 GB SSD-lagring här också. Planen innehåller också en gratis dedicerad IP-adress. Hur många besökare kan du dock ha?

Antalet ökar ganska mycket: 300 000 besökare varje månad stöds av planen. Men för en så enorm mängd besökare måste du se till att webbplatsen alltid fungerar korrekt. När allt kommer omkring, ju fler besökare du har, desto fler resurser behöver du.

För att hjälpa dig med detta ger InMotion med denna plan något som kallas Dedicated Opcode Cache Pool. Vad används det till? Den här funktionen gör att dina besökare kan komma åt din webbplats i snabba hastigheter även när tusentals andra besökare använder den samtidigt.

WP-6000S

Som den sjätte och sista WordPress-värdplanen kostar den mest $ 119,28 / månad. Denna plan byggdes för att hjälpa dem som behöver den ultimata WordPress-prestanda på enorma webbplatser. Det beror på att genom att använda detta paket kan du ha i genomsnitt 1 200 000 månatliga besökare som använder din webbplats.

Men om du vill skapa flera webbplatser kan du göra det också. Planen stöder upp till 20 webbplatser på ett enda konto. Du kan bygga en hållbar verksamhet med detta paket i sin fulla omfattning.

När det gäller funktionerna som planen ger dig, finns alla bonusar från de tidigare planerna också i den här. Den enda skillnaden är att du får 240 GB SSD-lagring för hela din webbplats.

Jag bör också nämna att InMotion ger dig gratis webbplatsöverföringar med alla plan du väljer. Så WP-6000S har också den här funktionen närvarande i paketet. Inte för många webbhotell låter överföra dina webbplatser till dem gratis.

Som jag nämnde ovan finns det 3 andra planer för hanterad WordPress-värd på InMotion webbplats. Jag pratade bara om dessa 3, det är de mest troliga kandidaterna för en ny InMotion-användare.

Oavsett om du är ny med värd för en WordPress-webbplats, eller om du redan har flera, har InMotion säkert en plan byggd för dina behov.

Slutsats

Vi har kommit till slutet av dagens artikel. Du borde ha en ganska bra idé om att vara värd för en WordPress-webbplats med hjälp av en av InMotion’s hanterade WP-värdplaner. Jag förklarade också vad en hanterad värdplan är och varför den också är bra för nykomlingar.

Resten är upp till dig. Om du tycker att InMotion passar dina behov kan du gå vidare och välja en av de värdplaner som jag täckte här eller titta på de andra tre också. Tänk bara på vad du förväntar dig av en plan som kommer att fungera bra med din webbplats och välja därefter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map