Är WordPress långsamt på HostGator?

01.06.2020
Ingen kategori 'Är WordPress långsamt på HostGator?
0 9 мин.

wordpress-långsam-hostgator


Nej det är det inte! Okej, det här är det korta svaret. Men låt oss se varför vi säger att WordPress snabbt använder HostGator som din webbhotell.

I den här artikeln talar vi om HostGator som specifikt används med WordPress. Vi ser varför WordPress fungerar bra med HostGator, och vi kommer också att prata om två verktyg du kan använda för att testa webbplatsens hastighet.

Hosting WordPress-webbplatser med HostGator

HostGator är bland de 10 bästa webbhotellleverantörerna i världen. De har vuxit snabbt till en väl ansedd och effektiv webbhotell. Vad gör dem ändå så speciella?

Det finns 1 huvudskäl som sticker ut när vi jämför HostGator med andra tjänster: prissättningen. Om du tittar runt HostGators officiella webbplats, kommer du snabbt att märka att nästan varje webbhotell kommer till ett ganska lågt pris. Låt oss ta ett exempel!

Men eftersom vi talar om WordPress, ger jag dig de hanterade WordPress-molnhotellfunktionerna:

 1. Startplan: kostar $ 5,95 per månad
 2. Standardplan: kostar $ 7,95 per månad
 3. Affärsplan: kostar endast $ 9,95 per månad

Som du kan se ovanifrån överträffar inte ens den dyraste planen $ 10 / månad. Detta är bra nyheter, eftersom de flesta andra företag som erbjuder dedikerad WP-värd kommer att prissätta sina planer mycket högre. Men att ha billiga planer betyder inte så mycket om du inte har några funktioner inkluderat, rätt?

Tja, med HostGator behöver du inte oroa dig för det. De ger dig allt som behövs för att hantera din webbplats effektivt, enligt varje plan separat.

Till exempel är det dessa funktioner och resurser som de ger dig med standardplanen (de rekommenderar den här):

 • 2 webbplatser för värd i ett enda konto
 • Stöder 200 000 besökare varje månad (detta är bra för ännu större webbplatser)
 • 2x mer datorkraft än den första planen har att erbjuda
 • Gratis migrering av två webbplatser
 • 2 GB lagringsutrymme för automatisk dagliga säkerhetskopior
 • Malware tas bort automatiskt
 • Obegränsat lagringsutrymme
 • 100 $ av Googles reklamkrediter
 • Gratis SSL-certifikat (bra tillägg, med tanke på att andra tar ut det separat)

Nu nådde vi vår huvudfråga: vad får WordPress att köra snabbt på HostGator? Och varför ska du välja en av HostGators molntjänsttjänster speciellt skapade för WordPress? Jag ger dig mer än en anledning till detta (5 faktiskt).

Hur kan HostGator ge en så stor hastighet?

SSD-enheter

Den första och förmodligen viktigaste aspekten som säkerställer en snabb laddande WordPress-webbplats är den lagringsenhet som används av företaget. Varje värdplan från HostGator kommer med gratis SSD: er för lagring av webbplatsens data.

Varför är detta så viktigt? Tja, en modern SSD-enhet kan vara upp till 10 och till och med 20 gånger snabbare än en vanlig, traditionell snurrdrev (HDD). Informationen hittas och matas ut till användarens skärm mycket snabbt, jämfört med en hårddisk.

Egentligen kommer en SSD att göra alla slags webbplatsarbetssätt snabbare än med att använda äldre HDD-enheter. Det faktum att HostGator använder den här typen av lagring med alla värdplaner kommer att göra att WP körs sömlöst, oavsett vilken plan du skulle använda.

Servrar med låg densitet

Vår nästa anledning som du bör tänka på när du väljer HostGators hanterade WP-värd är den här: servrarna som arbetar med din webbplats har en låg densitet.

Vad betyder detta mer exakt? Här är förklaringen:

Vanligtvis hanterar en server mer än en webbplats. Undantaget är bara om du registrerar dig för dedikerad servervärd. Men det är inte fallet med oss. Så på grund av det faktum att en server är värd för flera webbplatser, kommer resurserna för servern som finns att delas upp mellan användarna.

Om en server till exempel har 100 GB lagringsutrymme och 10 webbplatser använder den, betyder det att varje webbplats har 10 GB lagringsutrymme för användning (detta nummer kan variera beroende på storleken på varje webbplats som använder servern). CPU och RAM (processorkraft) är också uppdelat mellan många användare. Du får poängen.

Servrarna som används av HostGator för WP-molnhotell har låg täthet. Detta innebär att det bara finns ett fåtal webbplatser som använder en serverns resurser. På grund av detta kommer din webbplats att ha fler resurser tillgängliga för lagrings- och bearbetningsändamål, och därför kommer den att bli mycket smidigare än med andra webbhotellleverantörer.

Kontrollpanel

Nästa skäl är kontrollpanelen och användarvänligheten av plattformen. En kontrollpanel är en standardfunktion som kommer med nästan alla versioner av värd. För att hantera WordPress effektivt behöver du en kontrollpanel med alla uppgifter relaterade till detta CMS.

Lyckligtvis gör HostGator en kontrollpanel tillgänglig som har utvecklats med enkelhet och komplexitet i åtanke. Det kan låta som ett konstigt uttalande till en början. Men det är det verkligen inte.

Plattformen är gjord för att enkelt kunna hanteras av även icke tekniker. Så, poängen är att du inte behöver slösa bort mycket tid på att lära dig alla in-och outs i värdtjänsten.

Å andra sidan sa jag plattformen också är komplex. Det är sant, eftersom allt relaterat till webbhotell (specifika WordPress-funktioner också) är inbyggt i kontrollpanelen. Till exempel kan du ställa in automatiska säkerhetskopior enligt dina behov. För att återställa webbplatsen till en tidigare version behöver du bara klicka på 1.

Plattformen är också bra när du hanterar alla dina professionella e-postkonton på ett ställe. Du behöver inte öppna många flikar för att hålla ett öga på allt. Allt tas om hand på ett enkelt sätt.

Pro kundsupport

Vår fjärde anledning till att välja HostGators WP-värd är den kundsupport de erbjuder. När du registrerar dig för en ny tjänst, oavsett typ, kommer du förmodligen att ha tillgång till ett pålitligt supportteam.

HostGator har exakt det. Om du behöver hjälp av dem kan du kontakta teamet via telefon eller livechatt. Du har chansen att prata med experter på WordPress-värd och tekniska krav.

Men kom ihåg att ett supportteam måste uppfylla minst två viktiga mål: det måste vara snabbt och effektivt. Kundtjänst på HostGator är precis så. De svarar dig på plats, så ingen väntetid behövs från din sida.

Effektivitet är också viktigt för teamet bakom WP-värd. De kommer att svara dig snabbt, med det bästa och mest effektiva sättet att lösa ett visst problem. Oavsett din fråga kan vara, de har säkert det täckt.

Särskilda säkerhetsfunktioner

Den sista anledningen till att jag kommer att nämna här, är nära knuten till WordPress själv. Varje molnhotellpaket hos HostGator som byggdes för att hantera WordPress-behov, säkerhetskopieras av specifikt skapade säkerhetsfunktioner.

Med andra ord är WordPress-värden byggd för att motstå alla typer av attacker och hackare, alla WP-specifika attacker. Detta är bra nyheter för alla WP-användare. Din webbplats kommer att vara säker från alla typer av hot som riktar sig till WordPress-webbplatser.

Kontrollera din webbplatshastighet

Nu när du vet att WP fungerar riktigt bra på HostGators tjänst bör du veta hur du testar webbplatsens hastighet för dig själv. Jag ger dig två av de bästa verktygen som hjälper dig i den här frågan:

Pingdom

Detta är ett onlineverktyg som täcker alla typer av tjänster relaterade till webbplatshälsa. Den som passar våra behov är verktyget för övervakning av hastighet för sida. Detta kommer att berätta exakt hur lång tid det tar för din webbplats att ladda dess innehåll. Många andra statistik visas också när ett test kördes.

Dessa hjälper dig att identifiera vissa problem som kan bromsa din webbplats så att du kan bli av med dem. Verktyget är fantastiskt när du redan registrerat dig för en av HostGators WP-värdplaner. På det här sättet kan du testa själv hur snabbt HostGator egentligen är.

De erbjuder en 14-dagars provperiod, så att du kan testa alla produktens funktioner. När perioden är över kan du välja att förnya tjänsten på månadsvis eller årlig basis och välja mellan fyra olika planer.

Uptime Robot

Uptime Robot är ett bra alternativ till Pingdom. Tjänsten är mycket lik, skillnaderna är mestadels i prissättningen. Det som verkligen tilltalar Uptime Robot jämfört med Pingdom, är det faktum att de erbjuder en helt gratis plan.

Naturligtvis finns det vissa begränsningar, men för en startwebbplats ger den allt du behöver. Till exempel inkluderar de 5-minuters övervakningsintervall, 50 monitorer och 2 månaders loggar.

Men om du vill ha premiumpaketet kan du också välja det. Det kostar $ 5,5 / månad, om du fakturerar på månadsbasis, eller $ 4,5 / månad, på årsbasis.

Jämfört med Pingdom är priserna här på Uptime Robot billigare, men tjänsten är dock lika bra.

Slutsats

Nu när vi är i slutet av dagens artikel bör du ha en ganska bra idé varför WordPress körs snabbt på HostGators hanterade WP-molntjänsttjänst. Jag gav dig 5 skäl, varför det är värt att kolla in och till och med två plattformar som används för att övervaka webbplatshastigheter.

Resten är upp till dig. Välj rätt plan som passar din webbplats (och ficka). På det här sättet har du en modern WordPress-webbplats som körs snabbt med en topphotellleverantör.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector