BlueHost: Är det ett bra val för WordPress Hosting?

01.06.2020
Ingen kategori 'BlueHost: Är det ett bra val för WordPress Hosting?
0 5 мин.

Bluehost wordpress värd granskning


Så du planerar att skapa en webbplats med WordPress, och vill veta om BlueHost skulle vara ett bra val eller inte. I den här artikeln kommer jag att visa dig för- och nackdelar med att värd för din webbplats med BlueHost och om du borde välja och lita på detta företag att vara värd för din WordPress-webbplats.

BlueHost erbjuder enkel installation av WordPress på deras delade planer, och förutom detta har de också specialplaner byggda för WordPress-webbplatser. Men vilken plan ska du välja? Vilken plan erbjuder det bästa värdet för dina pengar? Ska du till och med göra något om att hålla din webbplats hos BlueHost? Du hittar alla svaren nedan, medan jag kommer att granska BlueHosts WordPress-värdplaner.

Snabböversikt av BlueHost

översikt granskning bluehost wordpress hostBlueHost är en av de mest populära leverantörerna av budgethotell. Deras servrar driver mer än 2 miljoner webbplatser. Företaget har varit verksamt i 20 år. De har ett mycket gott rykte tack vare deras bra service och enastående support. För en mer detaljerad översikt, läs vår djupgående BlueHost-granskning.

BlueHost erbjuder ett brett utbud av värdplaner: flera delade planer (dessa är bra för webbplatser för små och medelstora trafik), hanterad WordPress-värd (perfekt för webbplatser som byggs med denna cms), VPS-värd (för e-handel och högtrafikwebbplatser) och dedikerade planer (för företag), och nyligen finns molnhotell också tillgänglig. För mer om den tillgängliga planen bör du kolla in BlueHosts officiella webbplats.

Komma igång med BlueHost och WordPress

För några dagar sedan har jag publicerat en handledning om hur man skapar en blogg på 15 minuter. Jag använde som exempel BlueHost, bara för att jag tyckte att det var väldigt enkelt att registrera mig och skapa en WordPress-webbplats.

wordpress Välj domänblogg

Med BlueHost kan du enkelt installera WordPress på bara några klick: hitta och klicka på WordPress-logotypen i värdkontrollpanelen, detta tar dig till MojoMarketplace (verktyget som automatiskt installerar WordPress på ditt BlueHost-konto), valde att installera mjukvaran, välj den domän du vill ha systeminställningen till, ställ in titeln och administratörens inloggningsinformation för din webbplats och bekräfta installationen.

Det är väldigt lätt att komma igång med WordPress om du väljer BlueHost som webbhotell. Det är nybörjarvänligt och rakt fram.

Vilken värdplan ska du välja?

Om du ställer in WordPress för första gången och bara börjar bör du välja en delad plan. Jag rekommenderar alltid att du använder “plus” -planen, eftersom det gör att du kan vara värd för så många webbplatser du vill. “Start” -planen tillåter bara en webbplats. Du bör inte gå efter ”business pro” -planen, för det är inte värt den extra kostnaden.

bluehost delade wordpress värdplaner

Istället, om du behöver ytterligare funktioner, bör du ta en titt på BlueHosts hanterade WordPress-värdplaner. Här kommer du att kunna välja mellan fyra planer.

Om du har en upptagen blogg som får färre än 100 miljoner sidvisningar per månad räcker planen för “blogger”. Denna plan gör att du kan vara värd för upp till 5 WordPress-webbplatser och inkluderar 1 dedikerad IP, CDN, 2 GB RAM, 30 GB lagring och säkerhetskopior också.

bluehost hanterade WordPress värd granskning

Om du väljer att köpa en hanterad WordPress-plan kommer ett dedikerat team av WordPress-experter att ta hand om din webbplats.

Så för att sammanfatta, om du är en nybörjare bör du välja en delad plan (och lätt uppgradera senare när din blogg / webbplats växer); om du letar efter en pålitlig hanterad hostingtjänst, kommer BluHosts WordPress-optimerade planer att ge dig bästa prestanda och support.

BlueHost är engagerad i WordPress

bluehost rekommenderas av bluehost sedan 2005Om du inte är övertygad om att välja BlueHost för att vara värd för din WordPress-webbplats, skulle du förmodligen ha mer förtroende om du skulle veta att WordPress.org har rekommenderat BlueHost som bästa webbleverantör för WordPress sedan 2005.

På toppen av detta har BlueHost över en miljon WordPress-webbplatser värd för sin tjänst. Företaget stöder WordPress-projektet genom att bidra till kärnutveckling och sponsring av WordCamps-evenemang. De är mycket engagerade i WordPress-värd.

Företagets blogg (bluehost.com/blog) drivs också av WordPress.

WordPress-webbplatser värd med BlueHost

Jag har valet slumpmässigt 10 WordPress-webbplatser som är värda på BlueHost och har utfört flera tester med Pingdoms hastighetstest på webbplatsen. Jag har testat responstiden på varje webbplats med olika serverplatser. Här är resultaten eller genomsnittlig belastningstid:

 • USA – 655 ms
 • EU – 1,96 s
 • AUS – 2,18 s

Som ni ser, i USA (där BlueHost-servrar finns) är anslutningen mycket snabb, medan den genomsnittliga laddningstiden från Europa och Australien är cirka 2 sekunder. Dessa resultat är mycket lovande, medan en webbplats bör laddas under 3 sekunder för att ge en bra användarupplevelse.

Slutsats – Är BlueHost bra för WordPress?

BlueHost är utmärkt för värd för personliga och affärsmässiga webbplatser. Deras olika värdplaner gör det möjligt för användare att hitta ett lämpligt värdpaket och enkelt uppgradera (eller nedgradera) när webbplatstrafiken växer och behöver mer serverresurser. Av personlig erfarenhet vet jag att BlueHost är bra för WordPress, eftersom jag har varit värd för dem 2 små bloggar sedan 2011. Har aldrig haft några problem med dem.

Därför jag rekommenderar starkt BlueHost för värd för alla typer av WordPress-webbplatser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector