BlueHost: Er det et godt valg for WordPress Hosting?

01.06.2020
Ingen kategori 'BlueHost: Er det et godt valg for WordPress Hosting?
0 5 мин.

bluehost wordpress hosting anmeldelse


Så du planlegger å opprette en webside med WordPress, og vil vite om BlueHost ville være et godt valg eller ikke. I denne artikkelen vil jeg vise deg fordeler og ulemper ved å være vert for nettstedet ditt med BlueHost, og hvis du bør velge og stole på at dette selskapet vil være vert for ditt WordPress-nettsted.

BlueHost tilbyr enkel installasjon av WordPress på deres delte planer, og ved siden av dette har de også spesielle planer bygget for WordPress nettsteder. Men hvilken plan bør du velge? Hvilken plan gir best valuta for pengene? Skal du til og med ha noe med å være vert for nettstedet ditt med BlueHost? Du finner alle svarene nedenfor, mens jeg vil gjennomgå BlueHosts WordPress-hostingplaner.

Rask oversikt over BlueHost

oversikt gjennomgang bluehost wordpress hostBlueHost er en av de mest populære hostingleverandørene. Serverne deres driver mer enn 2 millioner nettsteder. Selskapet har vært i virksomhet i 20 år. De har et veldig godt rykte, takket være deres gode service og enestående støtte. For en mer detaljert oversikt, les vår dyptgående BlueHost-gjennomgang.

BlueHost tilbyr et bredt utvalg av hostingplaner: flere delte planer (disse er bra for små og mellomstore trafikknettsteder), administrert WordPress-hosting (ideell for nettsteder som er bygget med denne cms), VPS-hosting (for netthandel og nettsteder med høy trafikk) og dedikerte planer (for bedrifter), og i det siste er også cloud hosting tilgjengelig. For mer om den tilgjengelige planen, bør du sjekke BlueHosts offisielle nettsted.

Komme i gang med BlueHost og WordPress

For noen dager siden har jeg publisert en tutorial om hvordan du oppretter en blogg på 15 minutter. Jeg brukte som eksempel BlueHost, bare fordi jeg har funnet det veldig enkelt å melde meg på og sette opp et WordPress-nettsted.

wordpress velger domeneblogg

Med BlueHost kan du enkelt installere WordPress med bare noen få klikk: finn og klikk på WordPress-logoen i hosting-kontrollpanelet, dette tar deg til MojoMarketplace (verktøyet som automatisk installerer WordPress på din BlueHost-konto), valgte å installere programvaren, velg domenet du vil ha systemoppsettet til, angi tittel og admin påloggingsinfo for nettstedet ditt og bekreft installasjonen.

Det er veldig enkelt å komme i gang med WordPress hvis du velger BlueHost som hostingleverandør. Det er nybegynnervennlig og rett frem.

Hvilken hostingplan skal du velge?

Hvis du setter opp WordPress for første gang, og bare begynner, bør du velge en delt plan. Jeg anbefaler alltid å bruke “pluss” -planen, fordi dette lar deg være vertskap for så mange nettsteder du vil. “Starter” -planen tillater bare ett nettsted. Du bør ikke gå etter “business pro” -planen, fordi det ikke er verdt den ekstra kostnaden.

bluehost delte wordpress hosting planer

I stedet, hvis du trenger tilleggsfunksjoner, bør du ta en titt på BlueHosts administrerte WordPress-hostingplaner. Her vil du kunne velge mellom 4 planer.

Hvis du har en travel blogg som får færre enn 100 millioner sidevisninger per måned, vil “blogger” -planen være nok. Denne planen lar deg være vertskap for opptil 5 WordPress-nettsteder og inkluderer 1 dedikert IP, CDN, 2 GB RAM, 30 GB lagring og sikkerhetskopier i tillegg.

bluehost administrerte wordpress hosting gjennomgang

Hvis du velger å kjøpe en administrert WordPress-plan, vil et dedikert team av WordPress-eksperter ta seg av nettstedet ditt.

Så for å oppsummere, hvis du er en nybegynner, bør du velge en delt plan (og enkelt oppgradere senere når bloggen / nettstedet ditt vokser); hvis du er ute etter en pålitelig administrert hosting-tjeneste, vil BluHost’s WordPress-optimaliserte planer gi deg den beste ytelsen og støtten.

BlueHost er forpliktet til WordPress

bluehost anbefalt av bluehost siden 2005Hvis du ikke er trygg på å velge BlueHost for å være vert for ditt WordPress-nettsted, vil du sannsynligvis ha mer tillit hvis du ville vite at WordPress.org har anbefalt BlueHost som den beste leverandøren av WordPress-hosting siden 2005.

På toppen av dette har BlueHost over en million WordPress-nettsteder som er vert på deres tjeneste. Selskapet støtter WordPress-prosjektet ved å bidra til kjerneutvikling og sponsing av WordCamps-arrangementer. De er veldig opptatt av WordPress-hosting.

Selskapets blogg (bluehost.com/blog) er også drevet av WordPress.

WordPress-nettsteder vert arrangert med BlueHost

Jeg har tilfeldig plukket ut 10 WordPress-nettsteder som er vert hos BlueHost og har utført flere tester med Pingdoms hastighetstest på nettstedet. Jeg har testet responstiden på hvert nettsted ved å bruke forskjellige serverplasseringer. Her er resultatene eller gjennomsnittlig lastetid:

 • USA – 655 ms
 • EU – 1,96 s
 • AUS – 2,18 s

Som du kan se, i USA (hvor BlueHost’s servere befinner seg) er forbindelsen veldig rask, mens gjennomsnittlig lastetid fra Europa og Australia er omtrent 2 sekunder. Disse resultatene er veldig lovende, mens et nettsted bør laste under 3 sekunder for å gi en god brukeropplevelse.

Konklusjon – Er BlueHost bra for WordPress?

BlueHost er flott for vertskap for personlige og forretningsnettsteder. Deres forskjellige hostingplaner lar brukerne finne en passende hostingpakke og enkelt oppgradere (eller nedgradere) etter hvert som trafikken på nettstedet vokser og trenger flere serverressurser. Av personlig erfaring vet jeg at BlueHost er bra for WordPress, fordi jeg har vært vertskap for dem med 2 små blogger siden 2011. Har aldri hatt noen problemer med dem.

Derfor jeg anbefaler BlueHost på det sterkeste for hosting av alle typer WordPress-nettsteder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector