BlueHost-för- och nackdelar – Är BlueHost fortfarande ett bra val?

01.06.2020
Ingen kategori 'BlueHost-för- och nackdelar – Är BlueHost fortfarande ett bra val?
0 6 мин.

bluehost fördelar nackdelar


Om du letar efter webbhotell i år kommer BlueHost säkert att bli en webbhotell som rekommenderas av många proffs, bloggare och granskare av webbhotell. Faktum är att BlueHost är en populär webbhotell som delvis är skyldig sin popularitet till sina fickvänliga delade värdplaner och WordPress-optimerade värdpaket.

Rekommenderat av WordPress själv som go-to hosting för WordPress-webbplatser, BlueHost har gjort ett namn för sig själv i branschen. WordPress-värd är dock inte deras enda anspråk på berömmelse eftersom BlueHost erbjuder värdpaket över hela värdspektrumet för att vädja till en större kundbas.

I vår BlueHost-granskning nedan analyserar vi om BlueHost fortfarande kan vara ett bra val för 2018, eller om du bör välja andra webbhotell istället.

BlueHost Review

bluehost granskar fördelar nackdelar 2018

BlueHost är erkänd i hela branschen för sina välbyggda värdpaket, team av interna proffs och diversifierade värdlösningar och väljs av över 2 miljoner kunder över hela världen. Deras helt hanterade värdplaner vädjar till en bredare publik och täcker behoven hos första gången användare och proffs.

BlueHosts värdtjänster inkluderar nybörjarvänlig delad hosting, flexibla molnhotellplaner, applikationsspecifika värdplaner som WordPress eller WooCommerce-planer och mer robusta VPS och dedikerade värdpaket.

Låt oss nu se vad du kan förvänta dig av dessa planer, hur de prissätts och om de är ett bra alternativ att överväga under 2018.

BlueHost-värdplaner

BlueHost har tre delade värdpaket i prisintervallet $ 3,45 – $ 5,95 / månad, men dessa priser gäller dock endast om du gör ett åtagande om 36 månader. Den kortaste åtagandeperioden är 12 månader, vilket ökar startpriset från $ 3,45 / månad till $ 5,45 / månad för Basic-paketet.

bluehost delade värdfördelar

Varje delad plan har ett gratis domännamn och obegränsad bandbredd, medan högre nivåer delade värdplaner innehåller obegränsad webbhotell och obegränsat diskutrymme, tillsammans med gratis marknadsföringskrediter, obegränsade e-postmeddelanden finns tillgängliga med vissa planer, SpamExperts, Domänens integritet, och SiteBackup Pro.

En förbättrad cPanel, inbyggd CDN och automatisk säkerhetskopiering erbjuds som standard med var och en av dessa planer.

Om du vill dra nytta av kraften och skalbarheten i molnhotell erbjuder BlueHost tre prisvärda planer också i denna kategori. Priserna börjar på $ 6,99 / månad om du förbinder dig för en längre period. Alla molnplaner inkluderar obegränsad bandbredd, en gratis domän, dataspegling, 1-klick resursskalning, medan vissa planer kommer att innehålla extra funktioner som SSL-certifikat, SpamExperts, dedikerad IP, Domain Privacy, SiteBackup + Restore, etc..

BlueHosts optimerade värd för WordPress är byggd på VPS-teknik och strävar efter att uppfylla prestanda, hastighet och säkerhetskrav på WordPress-webbplatser. I den här kategorin hittar du fyra WordPress-värdplaner i $ 19.99 / månaden – $ 49.99 / månad prisklass.

bluehost wordpress optimerad värdfördelar

En gratis domän, en förbättrad cPanel, 24/7 support, 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, SiteLock CDN / WAF Pro, SiteLock Pro och en gratis SSL ingår i alla planer.

Om du vill lägga till en eCommerce-komponent till din WordPress-webbplats har BlueHost täckt vad gäller eCommerce-värd med sina WooCommerce-värdplaner som börjar på $ 6,95 / månad. En dedikerad IP, ett gratis domännamn och Positiv /Comodo SSL kommer som standard med dessa planer.

bluehost woocommerce hosting fördelar

Hos BlueHost byggs VPS-värd med all SSD-lagring. Dessa planer fokuserar på att erbjuda mer kraft, mer kontroll och flexibilitet för din webbplats. Priserna börjar med $ 19,99 / månad om du åtar dig i 36 månader, men du har också möjlighet att förnya din plan månad för månad, men du måste rulla ut ytterligare $ 10 / månad.

BlueHost VPS-planer har obegränsad bandbredd, gratis domännamn, gratis IP-adresser, 24/7 serverhantering och 30-dagars återbetalningsgaranti.

BlueHost dedikerade värdplaner erbjuder många resurser och det bästa när det gäller kontroll, prestanda och säkerhet för din webbplats. Priserna börjar från så låga som $ 79,99 / månad med ett 36-månaders åtagande eller $ 149,99 / månad med månatlig fakturering. En gratis domän, gratis IP-adresser, 24/7 support och 30-dagars återbetalningsgaranti finns också med dessa planer.

Oavsett din webbplats (blogg, e-handel butik osv.) Och resursbehov gör BlueHost ett försök att täcka de vanligaste värdbehovet och erbjuda dig värdtjänster som gör att din webbplats kan utföra och utöka.

BlueHost kundtjänst

Eftersom serverhantering dygnet runt levereras som standard med BlueHosts värdplaner, finns teamet med interna värdsexperter tillgängliga för att hjälpa till att sortera alla värdproblem som du kan stöta på.

Bluehost online support fördelar nackdelar

BlueHost-kundsupportteamet kan nås via livechatt, telefon eller biljettsystem, eller mindre trängande frågor kan sökas i FAQs och kunskapsbasavsnittet på företagets webbplats.

Innan vi utarbetar vår dom om BlueHosts lämplighet att bli din webbhotell för valet 2018 är här en översikt över de bästa argumenten för att gå med i BlueHost och några saker att ta under råd innan du registrerar dig med dem:

Fördelar & Nackdelar med BlueHost

Fördelar – Varför välja BlueHost?

Här är de främsta skälen till att BlueHost förblir ett relevant val under 2018:

 • Värdplaner byggda för hastighet och prestanda;
 • Gratis domän ingår i alla planer;
 • WordPress-centrerad värd;
 • Gratis marknadsföringskredit, dedikerade IP-adresser och SSL med några planer;
 • Flera domänvärd;
 • Förbättrad cPanel.

Nackdelar – Vad är dåligt med BlueHost?

Här är varför BlueHost kanske inte kommer upp till toppen av din lista under 2018:

 • Ingen Windows-värd eller alternativ att välja önskat operativsystem;
 • Prisvärda startpriser, men höga åtagandeperioder (12 till 36 månader) och höga förnyelsesatser;
 • Brist på gratis migrationstjänst.

Sista tankar på BlueHost

BlueHosts praxis att ta till sig de nyaste teknologierna för att leverera bästa prestanda till dina webbplatser är en stark anledning till att BlueHost kommer att stanna på radarn för många webbplatsägare, särskilt att användarupplevelse och webbplatsprestanda fortsätter att vara starka SEO-rankingsfaktorer under 2018. Således kommer många att söka värdleverantörer som BlueHost som erbjuder olika webbplatshastighetsoptimeringsverktyg och tekniker inbyggda i sina värdplaner (t.ex. CDN, cachingsverktyg, SSD-lagring, etc.).

Utan tvekan förblir BlueHost ett relevant val för webbhotell också 2018. Dess fortsatta stöd för open source-programvara som WordPress och dess långvariga position som en ultimat WordPress-plattform gör BlueHost till ett toppval för många WordPress-webbplatser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector